Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
امروز پشت سرهم 10 قسمت D.Gray-Man دیدم. لعنتی خیلی خوبه!:|:d
این Op انیمه هم حرف نداره درحدی که هر 2-3قسمتی 1بار کامل نگاه میکنم و جلو نمیزنم(خیلی کم پیش میاد Op انیمه ای بیش تر از 1بار ببینم:-") ... تا اینجا از داستان،شخصیت پردازی و مخصوصا چندتا از بدمن های داستان خیلی خوشم اومد:d

با اینکه کیفیت انیمه 480p هست ولی اینقدر توی بقیه موارد خوب هست که این نکته زیاد به چشم نمیاد ... درکل تا اینجا که 25 قسمت دیدم خیلی خوب پیش رفته و کاملا راضی بودم

پ.ن:حیف انیمه به این خوبی که نصف کاره موند. مانگا هم که فکر کنم هر 3ماه 1چپتر ازش بیرون میاد دیگه بدتر:|

دوستان سایت خارجی چیزی میشناسید جهت دانلود انیمه؟
آخه از سایتی که استفاده میکردم که AW باشه محدودیت گذاشته و نمیتونم انیمه دانلود کنم، چند سایت داخلی دیگه ای رو هم دیدم یا پولیه یا انیمه مورد نظر رو نداره
اگه میشه سایتی لینکی چیزی بهم معرفی کنید تا بتونم ازش دانلود کنم ( تورنت نباشه و در صورت امکان لینک مستقیم باشه )
ممنون میشم پ.خ کنید

همچنان منتظر یاری سبزتان هستم

امروز پشت سرهم 10 قسمت D.Gray-Man دیدم. لعنتی خیلی خوبه!:|:d
این Op انیمه هم حرف نداره درحدی که هر 2-3قسمتی 1بار کامل نگاه میکنم و جلو نمیزنم(خیلی کم پیش میاد Op انیمه ای بیش تر از 1بار ببینم:-") ... تا اینجا از داستان،شخصیت پردازی و مخصوصا چندتا از بدمن های داستان خیلی خوشم اومد:d

با اینکه کیفیت انیمه 480p هست ولی اینقدر توی بقیه موارد خوب هست که این نکته زیاد به چشم نمیاد ... درکل تا اینجا که 25 قسمت دیدم خیلی خوب پیش رفته و کاملا راضی بودم

پ.ن:حیف انیمه به این خوبی که نصف کاره موند. مانگا هم که فکر کنم هر 3ماه 1چپتر ازش بیرون میاد دیگه بدتر:|

ااا خوب شد یادم انداختی هی میخواستم بیام اینجا خودمو به خاطر چپتر 220 پاره کنم یادم میرفت :d راستی کل 103 قسمت انیمه رو هم درواقع میشه یه مقدمه خیلی خیلی کوچیک برای داستان مانگا :d چون چیزی که الان تو مانگا داره اتفاق میوفته اصلا اووفففف :d

خوندن مانگای D.G-M به شدت هیجان انگیزه یعنی از اول تا آخرش هی یه لبخند Creepy دارم از اونایی که سوپر منحرفای انیمه ها دارن :d

اول از همه بگم دم زورا گرم هم چپتر قبلی هم این چپتر یه طراحی رنگی خفن گذاشته بود :d

بالاخره چیزی که میخواستیم رو نشون داد یه فلش بک درست و حسابی :d

فکر کنم زورا زده به سرش :d یا زیادی داره Dark میکنه ماجرا رو

دیگه به خودمم دارم شک میکنم که شاید یه شخصیت دیگه داشته باشم :d الان اینجوری شده:

Mana/Earl با Nea/Allen :d

چپتر قبل میترسیدم که زورا بعد این همه مدت بخواد یه چیزی فقط سرهم کنه ولی با این چپتر نظرم عوض شد :d داره کم کم معلوم میشه جریان چیه

البته میگم " کم کم " اشتباهه منظورم اینه که انقدر چیزای جدید نشون میده و میگه که مغز هنگ میکنه و چند چپتر باید توضیح بده که جریان چیه :d

Mana درواقع شروع میکنه که خاطراتNoah رو تو خودش پیدا کنه و کشتن Nea هم به همین خاطر بوده و وقتی اینکارو کرد دیگه رسما قاطی کرد و اونجا بود که خاطرات Earl کامل اومد تو Mana

Nea هم شروع کرد از بدن Allen استفاده کردن که خودشو تو اون بدن احیا کنه

هرچی بیشتر میگزره بیشتر از Nea خوشم میاد :d

من الان 2 تا سوال بزرگ دارم پس اون مانای خاک برسری که با بچگی آلن بود جریانش چیه؟ و اینکه اون صحنه تو چپتر قبلی که مانا داشت از Nea محافظت میکرد درواقع از کی داشت محافظت میکرد؟ بعدش هم نشون میده که Road داره مانا (Nea؟) رو از Nea (مانا؟) محافظت میکنه :d

این وسط Cross هم باید خیلی دروغ گفته باشه چون اینجور که معلومه حرفاش با واقعیت فرق داره

در آخر باز هم از Art به شدت زیبای زورا تشکر میکنم :d لذت بخشه مانگاشو خوندن

یه مانگا / انیمه شونن باید اینجوری باشه :d

بیچاره آلن :( شخصیت اصلیه مثلا ولی به خاطر داستان وحشتناک الان معلوم شد آلن یه Side Character درجه 2ئه XDDDDD

- - -ویرایش - - -

آها یادم رفت اینارم بگم یکم دیوونه بازیه نظریم اما تنها چیزیه که متوجه میشم :d

Nea داره الان به مانا/Earl میگه که ما برادر نبودیم بلکه 2 قسمت از یه شخصیت کامل بودیم که دقیقا پنل بعدی داره میگه که " در آخر سر به خاطر تو ما به " همون (یکی) " که بودیم برگشتیم یعنی Earl شخصیت الان تو

جلوتر هم نشون میده که Mana از کلمه Devour داره استفاده میکنه این کلمه تو هر انیمه و مانگایی آورده شده کار دست ملت داده :d معلوم میشه که مانا الکی نگرفته Nea رو بکشه بلکه همون Devourش کرده و باهاش یکی شده اینجاست که Earl اصلی بهترین موقع رو برا احیا کردن خاطراتش تو Mana میدونه و دست به کار میشه و کاری میکنه که Mana کلا خودش رو یادش بره حتی اون حرکت وحشتناک دیوانه وار منفجر کردن صورتش رو انجام داد :d یه جا هم میگه که اینکار رو برا انجام دادن وظیفه Earl کرده که اممم یعنی به خاطر اینکار زد Nea رو خورد؟ :( فکر کنم قبلش هم Earl داشته با خاطراتش مانا رو تحریک میکرده

بعدش هم Earl سعی میکنه حالا که داره بدن Mana رو تسخیر میکنه یه کاری کنه که خودش رو کلا فراموش کنه (غیر از اون مورد بالا که گفتم) میاد میگه که اینا همش تقسیر ماناست چون اگه دقت کنید هرکی که به عنوان Noah میاد هم خاطرات Noahی خودش رو داره هم خاطرات و زندگی انسانی خودش رو مثل همین تیکی که حتی یه جایی به وایزلی گفت که از زندگی انسانیش بیشتر داره خوشش میاد و وایزلی هم گفت هم نباید زیادی از طرف انسانی بودن خوشمون بیاد هم نباید اونو فراموش کنیم چون اینجوری کاملا خودمونو فراموش میکنیم و یه puppet میشیم به همین دلیله که Earl این کارا و این حرفا رو زد تا اینکه مانا کاملا خودش رو فراموش کنه و کاملا در اختیار Earl بشه

Nea هم که الان داره مثل هلو از بدن آلن استفاده میکنه میخواد گند بزنه به Earl برا همینه میخواد که Mana خودش رو یادش بیاد اینجاست که من میگم این Nea که هی میگه میخواد مانا رو بکشه درواقع میخواد Earl رو بکشه و از اون نفرت داره چون برخلاف چیزی که گفته میشه که همه چیز سر مانائه برعکس سر Earlئه و چون الان Earl داره از بدن مانا استفاده میکنه پس Nea باید مانارو بکشه ولی همین زنده کردن خاطرات مانا کار خیلی خفنیه :d خیلی دوست دارم وقتی رو ببینم که مانا کامل خودش رو یادش بیاد و آلن هم مانا رو ببینه :d

از اونجایی هم که زمان بچگی آلن, مانا و Earl باهم دیگه همزمان دیده نشدن پس میشه گفت که این دوتا یکی هستن و مانای خوب (پدر خوانده آلن) قبل از اون ماجرای " آینه " بوده و وقتی " به ظاهر " توسط یه تصادف میمیره اونجاست که Earl با خاطرات کامل خودش میاد و اون آکومایی هم که آلن میاره درواقع خود مانا خوبه هست (اینجا رو حرفم رو 4-5 بار بخونید فکر کنم متوجه میشید :d )

این وسط میمونه آلن خودش واقعا کیه؟ به نظر نمیاد همینجوری این وسط یهویی Nea شده باشه و اون نفرینش که مانا نفرین کرد هم باید دربارش بحث بشه و اینکه Cross از کی آلن و Nea رو میشناخته و نقشش چیه

خلاصه اینکه زورا چان دمت گرم کف و خون قاطی کردم :d

راستی کل 103 قسمت انیمه رو هم درواقع میشه یه مقدمه خیلی خیلی کوچیک برای داستان مانگا :d چون چیزی که الان تو مانگا داره اتفاق میوفته اصلا اووفففف :d
خوندن مانگای D.G-M به شدت هیجان انگیزه یعنی از اول تا آخرش هی یه لبخند Creepy دارم از اونایی که سوپر منحرفای انیمه ها دارن :d
الان تو نقش اون شیطون روی شونه چپم داری که داره میگه رضا بیخیال فردا و پس فردا هرچی کلاس،تمرین و کار داری بپیچون برو بشین این لامصب تموم کن :d:d!

به به این شعر خوندن رود کاملوت چه حس غریبی بهم داد، خیلی خوب بود:d
اون سکانس به زنجیر کشیده شدن جنرال و اون حالتی که داشت میخوند یا ارل زیر بارون که زمزمه میکرد عجب جو خفه ای داشت لعنتی!:d
کلا این خونواده نوح مشکوک میزنن و احتمالا فکری چیزی تو کلشون هست ، مخصوصا مایک...:-?
این جنرال کراس هم سریعتر بیاد یکم حال آلن بگیره بخندیم...:d

آقا کسی انیمه Hanada Shounen-shi رو دیده؟ در چه حدیه؟ بدردبخور هست بشینیم ببینیم؟:-?
هرکس دیده لطفا یه توضیحی بده ممنون میشم
41647140621581833127_Y%20(5).gif

یه انیمه کمدی sol هست درباره پسری که بعد از یه حادثه میتونه با ارواح ارتباط برقرار کنه. من با اینکه عاشق این سبکم اصلا ازش خوشم نیومد و به نظرم خسته کننده و یجورایی بچگانه بود. آرتش هم قدیمیه.
اگه Natsume Yuujinchou رو ندیدی تو این سبک پیشنهاد میشه. اگرم دیدی بشین دوباره ببین :d

بنا به گزارش هالیوود ریپورتر مثل اینکه با روبرت رودریگز برای کارگردانی لایو اکشن مانگای Battle Angel Alita اثر Yukito Kishiro که قبلا شایعه شده بود جیمز کامرون میخواد بسازتش وارد مذاکره شدن.جیمز کامرون گفته که تا ساخت فیلم جدیدش که قسمت دوم آواتار نمیتونه فیلم دیگه ای بسازه واسه همین با رودریگز وارد مذاکره شدن.برای افزایش هایپ همین بس که خود جیمز کامرون با Jon Landau دارن فیلمو تهیه کنندگی میکنن و Laeta Kalogridis که فیلمنامه نویس شاتر آیلند هم قراره فیلمنامه رو بنویسه.

بعد از سال ها که از نمایش دیجیمون از تلویزیون میگذره و من نصفه و نیمه دیده بودمش نشستم و فصل اولش رو دانلود کردن :دی
چقدر این خوبه :دی
تو سه روز 44 قسمتش رو دیدم و رفتم برای دانلود فصل بعدی

از یه ماجراجویی شاد و جذاب به شکل خیلی قشنگی کشوندنش به مشکلات تاریکی که جلوشونه :x
امیدوارم فصل های بعدیش به همین اندازه خوب باشه

الا رسیدم قسمت 31 زیرنویس اصلا برام باز نمیشه یعنی همه کار کردم باز نمیشه که نمیشخ این زیرنویس قسمت 31 انگار باگ شده!!!:d

خودم انیمه رو که ندارم...ولی زیرنویس قسمت 31 رو همینطوری تغییر نام دادم روی یه انیمه ی دیگه....راحت زیرنویس امد!
یه بار دیگه زیرنویس رو دانلود کردم...Extract کردم و خودم rar کردم...برات Pm میکنم..تست ـش کن.

خودم انیمه رو که ندارم...ولی زیرنویس قسمت 31 رو همینطوری تغییر نام دادم روی یه انیمه ی دیگه....راحت زیرنویس امد!
یه بار دیگه زیرنویس رو دانلود کردم...Extract کردم و خودم rar کردم...برات Pm میکنم..تست ـش کن.
باز نمیشه:| کلا نمی دونم فونتش رو ندارم یا.... الا زیرنویس همه قسمت هارو امتحان کردم همشون کار می کنه ولی این قسمت 31 تا می زنم پخش فایل کلا قطع می کنه چند دیالوگ هاش رو رو یه قسمت دیگه هم انداختم باز پخش نمی کنه!!:|توحالا2000زیرنویس و... پخش کردم ولی اولین باره همچین چیزی می بینم!!رو چنتا پلیر دیگه هم امتحان کردم نشد انگار یا از ویندوز من یا کدک یا فونت!!

باز نمیشه:| کلا نمی دونم فونتش رو ندارم یا.... الا زیرنویس همه قسمت هارو امتحان کردم همشون کار می کنه ولی این قسمت 31 تا می زنم پخش فایل کلا قطع می کنه چند دیالوگ هاش رو رو یه قسمت دیگه هم انداختم باز پخش نمی کنه!!:|توحالا2000زیرنویس و... پخش کردم ولی اولین باره همچین چیزی می بینم!!رو چنتا پلیر دیگه هم امتحان کردم نشد انگار یا از ویندوز من یا کدک یا فونت!!

style زیرنویس رو پاک کردم....تست ـش کن

برای منحرف نشدن تاپیک، یه هایپ ـم کن....برم Soul Eater رو دانلود کنم

Attachments

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or