Nea داره الان به مانا/Earl میگه که ما برادر نبودیم بلکه 2 قسمت از یه شخصیت کامل بودیم که دقیقا پنل بعدی داره میگه که " در آخر سر به خاطر تو ما به " همون (یکی) " که بودیم برگشتیم یعنی Earl شخصیت الان تو
جلوتر هم نشون میده که Mana از کلمه Devour داره استفاده میکنه این کلمه تو هر انیمه و مانگایی آورده شده کار دست ملت داده :d معلوم میشه که مانا الکی نگرفته Nea رو بکشه بلکه همون Devourش کرده و باهاش یکی شده اینجاست که Earl اصلی بهترین موقع رو برا احیا کردن خاطراتش تو Mana میدونه و دست به کار میشه و کاری میکنه که Mana کلا خودش رو یادش بره حتی اون حرکت وحشتناک دیوانه وار منفجر کردن صورتش رو انجام داد :d یه جا هم میگه که اینکار رو برا انجام دادن وظیفه Earl کرده که اممم یعنی به خاطر اینکار زد Nea رو خورد؟
فکر کنم قبلش هم Earl داشته با خاطراتش مانا رو تحریک میکرده
بعدش هم Earl سعی میکنه حالا که داره بدن Mana رو تسخیر میکنه یه کاری کنه که خودش رو کلا فراموش کنه (غیر از اون مورد بالا که گفتم) میاد میگه که اینا همش تقسیر ماناست چون اگه دقت کنید هرکی که به عنوان Noah میاد هم خاطرات Noahی خودش رو داره هم خاطرات و زندگی انسانی خودش رو مثل همین تیکی که حتی یه جایی به وایزلی گفت که از زندگی انسانیش بیشتر داره خوشش میاد و وایزلی هم گفت هم نباید زیادی از طرف انسانی بودن خوشمون بیاد هم نباید اونو فراموش کنیم چون اینجوری کاملا خودمونو فراموش میکنیم و یه puppet میشیم به همین دلیله که Earl این کارا و این حرفا رو زد تا اینکه مانا کاملا خودش رو فراموش کنه و کاملا در اختیار Earl بشه
Nea هم که الان داره مثل هلو از بدن آلن استفاده میکنه میخواد گند بزنه به Earl برا همینه میخواد که Mana خودش رو یادش بیاد اینجاست که من میگم این Nea که هی میگه میخواد مانا رو بکشه درواقع میخواد Earl رو بکشه و از اون نفرت داره چون برخلاف چیزی که گفته میشه که همه چیز سر مانائه برعکس سر Earlئه و چون الان Earl داره از بدن مانا استفاده میکنه پس Nea باید مانارو بکشه ولی همین زنده کردن خاطرات مانا کار خیلی خفنیه :d خیلی دوست دارم وقتی رو ببینم که مانا کامل خودش رو یادش بیاد و آلن هم مانا رو ببینه :d
از اونجایی هم که زمان بچگی آلن, مانا و Earl باهم دیگه همزمان دیده نشدن پس میشه گفت که این دوتا یکی هستن و مانای خوب (پدر خوانده آلن) قبل از اون ماجرای " آینه " بوده و وقتی " به ظاهر " توسط یه تصادف میمیره اونجاست که Earl با خاطرات کامل خودش میاد و اون آکومایی هم که آلن میاره درواقع خود مانا خوبه هست (اینجا رو حرفم رو 4-5 بار بخونید فکر کنم متوجه میشید :d )
این وسط میمونه آلن خودش واقعا کیه؟ به نظر نمیاد همینجوری این وسط یهویی Nea شده باشه و اون نفرینش که مانا نفرین کرد هم باید دربارش بحث بشه و اینکه Cross از کی آلن و Nea رو میشناخته و نقشش چیه