Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
و اینکه ساسکه (دومین کاراکتر بیشعور دنیای انیمه) کجا
قبول دارم ، ولی اولی کیه :d
مگه اول نیست >:)

یه سوال در مورد پلاک ها برام پیش اومده ، عددش هر چی بالا تر باشه قوی تره یا پایین تر؟
مثلا A/5 قویتره یا A/0 ؟

قبول دارم ، ولی اولی کیه :d
مگه اول نیست >:)

یه سوال در مورد پلاک ها برام پیش اومده ، عددش هر چی بالا تر باشه قوی تره یا پایین تر؟
مثلا A/5 قویتره یا A/0 ؟

اولی رو قبلا وقتی کامل باهاش آشنا نشده بودم m.a.t یه بار بهم نشونه ای ازش داد و وقتی خودم دیدم فهمیدم واقعا با اختلاف زیادی از ساسکه مزخرفتره :d یه فاجعه ایه که ساسکه در کنارش حکم گینتوکی رو داره :d

اسپویل نیست ولی به خاطر قوانین میزارم تو اسپویلر:

و این شخصیت کسی نیست جز هاکوریو :d

البته ممکنه انیمه رو دیده باشی بگی مگه چشه؟ و این حرفا ولی منظورم انیمه نیست تو مانگائه. جلوتر تو مانگا یه سری کارا میکنه که اوه اوه گندش بزنم

Baby Steps - Season 2 هم به زودی تموم میشه. تنها انیمه ایـه که به محض دانلود تماشا میشه.

حیف این انیمه که با مینیموم هزینه ساختنش. حتی OP & ED انیمه رو هم وسط فصل عوض نکردن:-<

این انیمه hunterXhunter رو دیدم خیلی خوب بود، میگم دیگه ادامه شو درست نکردن؟ ( 148 قسمت بود )
یا داره مانگا میاد؟ چون پتانسل خیلی خوبی داشت برای ادامه، قسمت آخر که همه چی رو توضیح دادن با خودم گفتم عجب چیزیه حیفه همینجوری رو هوا بمونه این انیمه :(

• Like
Reactions: Straw Hat Luffy
این انیمه hunterXhunter رو دیدم خیلی خوب بود، میگم دیگه ادامه شو درست نکردن؟ ( 148 قسمت بود )
یا داره مانگا میاد؟ چون پتانسل خیلی خوبی داشت برای ادامه، قسمت آخر که همه چی رو توضیح دادن با خودم گفتم عجب چیزیه حیفه همینجوری رو هوا بمونه این انیمه :(

انیمه ی HxH تا قسمت 340 مانگا رو پوشش میده. تا حالا در این n سالی که از اومدن 340 گذشته، فقط 9 قسمت جدید به دستان توانمند استاد یوشیهیرو توگاشی منتشر شده.

ظاهراً استاد به دلیل بیماری مرگبار افزایش فزاینده کالیبر مجرای انتهایی نمی تونن زیاد کار کنن و 2 سال یک بار چند قسمت مانگا می کشه و میره پی درمان بیماری مذکور...;;)

البته به شما این وعده رو میدم که همین 9 قسمت از نظر داستانی و پیچیدگی و هیجان از کل اون 340 قسمت قبلی مانگا خفن تر است:>

به جای اینکارا بشین دو فصل Yuru Yuri رو با OVA هاش ببین که فصل سومش پاییز پخش میشه، کار همین کارگردان هم هست و خداست اصلا:>

نه دیگه. متاسفانه اوتا فصل سوم رو کارگردانی نمی کنه!

بدی OVA ها هم همین بود .. چون کارگردان و عوامل عوض شده بود، کمی انیمه به سمت برش زندگی از نوع آرامش بخش متمایل شد .. Yuru Yuri هم که بخاطر کمدیش خوب جا افتاده.
حتی استودیو هم عوض شده ... Dogakobo خیلی انیمیشن بهتری داشت .. از نظر من!

با اینکه یکی از محبوب ترین انیمه های منه ولی یه جورایی ترس برم داشته .. تا ببینیم چی میشه.
263cylj.gif

نه دیگه. متاسفانه اوتا فصل سوم رو کارگردانی نمی کنه!

بدی OVA ها هم همین بود .. چون کارگردان و عوامل عوض شده بود، کمی انیمه به سمت برش زندگی از نوع آرامش بخش متمایل شد .. Yuru Yuri هم که بخاطر کمدیش خوب جا افتاده.
حتی استودیو هم عوض شده ... Dogakobo خیلی انیمیشن بهتری داشت .. از نظر من!

با اینکه یکی از محبوب ترین انیمه های منه ولی یه جورایی ترس برم داشته .. تا ببینیم چی میشه.
263cylj.gif

حالا اگه گذاشتن یکی رو گول بزنیم این سری رو ببینه:-"

خب مدت زیادی میگذره که قسمت اخر انیمه kekkai sensen پخش نشده که اونم به علت زیاد بودن زمان انیمه ست که اجازه پخش رو بهش نمیدادن.بالاخره امروز تاریخ پخش قسمت 12هم انیمه مشخص شد این قسمت 3 اکتبر از شبکه MBS پخش میشه. و این قسمت 46 دقیقه خواهد بود.

آخرین ویرایش:
خب مدت زیادی میگذره که قسمت اخر این عنوان پخش نشده که اونم به علت زیاد بودن زمان انیمه ست که اجازه پخش رو بهش نمیدادن.بالاخره امروز تاریخ پخش قسمت 12هم انیمه مشخص شد این قسمت 3 اکتبر از شبکه MBS پخش میشه. و این قسمت 46 دقیقه خواهد بود.
اگر خدا بخواد این پست در مورد Kekkai Sensen بود دیگه؟ :-"

خب مدت زیادی میگذره که قسمت اخر این عنوان پخش نشده که اونم به علت زیاد بودن زمان انیمه ست که اجازه پخش رو بهش نمیدادن.بالاخره امروز تاریخ پخش قسمت 12هم انیمه مشخص شد این قسمت 3 اکتبر از شبکه MBS پخش میشه. و این قسمت 46 دقیقه خواهد بود.

بیست سوالی ـه....
کدوم انیمه....!!!؟

Kekkai Sensen رو میگی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or