soltanmasoud
کاربر سایت
قبول دارم ، ولی اولی کیه :d
مگه اول نیست
یه سوال در مورد پلاک ها برام پیش اومده ، عددش هر چی بالا تر باشه قوی تره یا پایین تر؟
مثلا A/5 قویتره یا A/0 ؟
قسمت بعدی Himouto آخرین قسمتشه
بهترین انیمه فصل
به جای اینکارا بشین دو فصل Yuru Yuri رو با OVA هاش ببین که فصل سومش پاییز پخش میشه، کار همین کارگردان هم هست و خداست اصلاقسمت بعدی Himouto آخرین قسمتشه
بهترین انیمه فصل
این انیمه hunterXhunter رو دیدم خیلی خوب بود، میگم دیگه ادامه شو درست نکردن؟ ( 148 قسمت بود )
یا داره مانگا میاد؟ چون پتانسل خیلی خوبی داشت برای ادامه، قسمت آخر که همه چی رو توضیح دادن با خودم گفتم عجب چیزیه حیفه همینجوری رو هوا بمونه این انیمه
به جای اینکارا بشین دو فصل Yuru Yuri رو با OVA هاش ببین که فصل سومش پاییز پخش میشه، کار همین کارگردان هم هست و خداست اصلا
نه دیگه. متاسفانه اوتا فصل سوم رو کارگردانی نمی کنه!
بدی OVA ها هم همین بود .. چون کارگردان و عوامل عوض شده بود، کمی انیمه به سمت برش زندگی از نوع آرامش بخش متمایل شد .. Yuru Yuri هم که بخاطر کمدیش خوب جا افتاده.
حتی استودیو هم عوض شده ... Dogakobo خیلی انیمیشن بهتری داشت .. از نظر من!
با اینکه یکی از محبوب ترین انیمه های منه ولی یه جورایی ترس برم داشته .. تا ببینیم چی میشه.
اگر خدا بخواد این پست در مورد Kekkai Sensen بود دیگه؟خب مدت زیادی میگذره که قسمت اخر این عنوان پخش نشده که اونم به علت زیاد بودن زمان انیمه ست که اجازه پخش رو بهش نمیدادن.بالاخره امروز تاریخ پخش قسمت 12هم انیمه مشخص شد این قسمت 3 اکتبر از شبکه MBS پخش میشه. و این قسمت 46 دقیقه خواهد بود.
خب مدت زیادی میگذره که قسمت اخر این عنوان پخش نشده که اونم به علت زیاد بودن زمان انیمه ست که اجازه پخش رو بهش نمیدادن.بالاخره امروز تاریخ پخش قسمت 12هم انیمه مشخص شد این قسمت 3 اکتبر از شبکه MBS پخش میشه. و این قسمت 46 دقیقه خواهد بود.