Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
چجوری میشه کشید جلو؟
تو potplayer با < و > میشه زیرنویس رو عقب جلو کرد تو kmplayer هم فکر کنم همینا باشه یا [ و ]
اگه می خواید انیمه و.... ببیند بهترین پخش کنند همین potplayer!! می تونید کیفیت صحنه و... رو با پلیر های دیگه مقایسه کنید!!!

سلام
چجوری میشه کشید جلو؟
با ] و [ تو kmplayer
-----
بلیچ انیمه خوبیه و فیلرهاشم برعکس ناروتو که شر و ور هستن خیلی خوبه .
کلاً هم از نظر موزیک و مبارزه در سطح بسیار بالایی قرار داره و اصلاً پیش نمیاد که تو انیمه احساس کنی حوصلت سر رفته .
تنها مشکل ناتمام موندنشه که حتی با وجود همین ناتمام موندن ، بازهم به طور کامل ارزش داره که بشینی و ببینیش .
امام به نظرم One Piece رو هم شروع کن . دیدن این یکی از واجباته و هرچه زودتر شروعش کنی بهتره . چون ادامه داره فعلاً و هرچی دیرتر بری سمتش بیشتر عقب میافتی .

بلیچ انیمه خوبیه و فیلرهاشم برعکس ناروتو که شر و ور هستن خیلی خوبه .
کلاً هم از نظر موزیک و مبارزه در سطح بسیار بالایی قرار داره و اصلاً پیش نمیاد که تو انیمه احساس کنی حوصلت سر رفته .
فیلر فیلره دیگه :دی بعد فک کنم بالای %60 ش فیلره. نیمه کاره هم تموم شد. پیشنهاد میکنم بلیچ رو به هیچ کس پیشنهاد نکنید :دی.

ولی فیلر هست تا فیلر:dفیلری که توش زاراکی بزنه دو نفر رو شقه کنه می‌ارزه به هزار قسمت دنبال شترمرغ گشتن:dآقا اینجا کسی توریکو نمیخونه؟
یا حضرت مانگا:dاین جیرو و میدورا هیولان.اون از جیرو که معلوم نیست قدرت ضربه‌ش چقدره که ستسونو میگه نزن جیرو!زمین نابود میشه.اونور از میدورا که مستقیم میاد با میتیور اسپایس شروع مبکنه.
هانتر رو هم تموم کردم.عجب چیزی بود کاش زودتر می‌دیدم.به قولی یکی تو سایت های خارجی هانتر یه جورایی دراگون بالز آدمای باهوشه:dیعنی یک درصد از پیچیدگی قدرت های هانتر رو میخواستن تو ناروتو پیاده کنن هیچوقت این افتضاح تو پاور لول ها رو نمی‌دیدیم.نوراگامی رو هم دیدم.اینم خیلی خوبه.هرکی ندیده حتما ببینه و خودشو واسه فصل جدید که داره میاد آماده کنه.
برا قسمت موزیک هفته هم آلبوم جدید Kalafina رو عشقه:d
Kalafina – far on the water (Album
HIROYUKI SAWANO BEST OF SOUNDTRACK [emU] (Limited Edition)
UROBOROS – Black Swallowtail (Single) Rokka no Yuusha OP2
Rokka no Yuusha ED2 Single Dance in the Fake
One Piece EPISODE OF SABO ED : Liberator / Goodbye holiday

بلیچ رو حتما ببینید! :دی فیلرهاش واقعا جذابن! >:)
من خودم فیلر آرک باونت ها رو خیلی دوست دارم مثلا! :x

همینطور که بچه ها گفتن هم مبارزات خوفی داره، هم آهنگای خفن! ترکیبشونم یه چیز گولاخی میشه >:)
کیفیت انیمه هم خوبه(به نسبت زمان:-" ) ، مخصوصا یکم که میره جلوتر و طراحی ها جدی تر میشه :دی

و ... فکر کنم در داشتن کاراکترهای #امیرپسند ، رکورد دار باشه :دی

فیری تیل شروع خوب و جذاب؟ :-" فک کنم تنها شوننی باشه که دراپ کردم :-" :| البته میخوام ادامش بدم ولی بهش فکر میکنم میره ... :| یه سری چیزاش ناجور رو اعصابم بود :دی

و ... بیشترین تروله گینتاما برمیگرده به بلیچ! :-" :))

اتفاقا برا دیدن گینتاما اصلا نیازی به دیدن دراگون بال نیست

اتفاقا کاملا برعکس گینتاما برا کسایی که نمیخوان دراگون بال ببینن خوبه چون کل داستان دراگون بال و شخصیتا و رابطشون تو گینتاما نشون میده :d

فقط یه پیش زمینه خیلی کوتاه یه خطی در حدی که 7 تا توپ(گوی یا ت . . تاما ) داره :d

اتفاقا برا دیدن گینتاما اصلا نیازی به دیدن دراگون بال نیست

اتفاقا کاملا برعکس گینتاما برا کسایی که نمیخوان دراگون بال ببینن خوبه چون کل داستان دراگون بال و شخصیتا و رابطشون تو گینتاما نشون میده :d

فقط یه پیش زمینه خیلی کوتاه یه خطی در حدی که 7 تا توپ(گوی یا ت . . تاما ) داره :d

ولی فرشاد ، انصافا یه تیکه هایی تو گینتاما به دراگون بال ربط میدن که ظاهرش نمیخوره ولی کسی که دراگون بال دیده باشه از خنده میترکه:d

ولی فرشاد ، انصافا یه تیکه هایی تو گینتاما به دراگون بال ربط میدن که ظاهرش نمیخوره ولی کسی که دراگون بال دیده باشه از خنده میترکه:d

اونجوری بخوای بگی که باید یه لیست چند صفحه ای انیمه ببینی :d

الان یادم اومد از Doraemon هم خیلی توش تیکه بوده XDD

چند وقت پیش یه صفحه رفتم (فک کنم ویکیا بود) از انیمه ها و فیلما و برنامه هایی که تو گینتاما بهش اشاره شده بودن یه لیست دراورده بود یه تعداد خیلی زیادی بود :d هی میرفتم پایین تموم نمیشد :d

تازه ما این همه با گینتاما حال میکنیم یه سری چیزاش رو اصلا متوجه نمیشیم :d لااقل من اینطوریم. مثل تیکه انداختن به بازیگرا و برنامه های تلوزیونی

- - -ویرایش - - -

از ساعت 4ئه بی خوابی زده به سرم :| الانم پایین رو میبینم که یکی دیگه مثل منه :d

اونجوری بخوای بگی که باید یه لیست چند صفحه ای انیمه ببینی :d

الان یادم اومد از Doraemon هم خیلی توش تیکه بوده XDD

چند وقت پیش یه صفحه رفتم (فک کنم ویکیا بود) از انیمه ها و فیلما و برنامه هایی که تو گینتاما بهش اشاره شده بودن یه لیست دراورده بود یه تعداد خیلی زیادی بود :d هی میرفتم پایین تموم نمیشد :d

تازه ما این همه با گینتاما حال میکنیم یه سری چیزاش رو اصلا متوجه نمیشیم :d لااقل من اینطوریم. مثل تیکه انداختن به بازیگرا و برنامه های تلوزیونی

- - -ویرایش - - -

از ساعت 4ئه بی خوابی زده به سرم :| الانم پایین رو میبینم که یکی دیگه مثل منه :d

آره لیستش رو دیدم،خیلی از انیمه هاش رو یه قسمت دیدم ببینم در مورد چیه بهتر تیکه ش رو بگیرم:d

آره دورائمون سر قسمت های جدی هم بهش اشاره میشه:d این گربه هه تو آرک جدید هم اسمش "دوزائمون" ـه:))

ولی فیلر هست تا فیلر:dفیلری که توش زاراکی بزنه دو نفر رو شقه کنه می‌ارزه به هزار قسمت دنبال شترمرغ گشتن:dآقا اینجا کسی توریکو SABO ED :
اینکه فیلر فیلره یه TrueFactofTruth#ـه هیچ بحثی هم درش نیست :دی. از اون طرف زاراکی کنپاچی جزو 3 کرکتر برتره کل بلیچ هست و هر فیلری درموردش ارزشمنده. مثلا از الان تا 3 سال دیگه یه فیلر برن درمورد Monkey D Dragon هیچ احدی صداش درنمیاد ولی خب، فیلر میرن دیگه :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or