Cloud Strife
Loyal Member
تو potplayer با < و > میشه زیرنویس رو عقب جلو کرد تو kmplayer هم فکر کنم همینا باشه یا [ و ]چجوری میشه کشید جلو؟
با ] و [ تو kmplayerچجوری میشه کشید جلو؟
فیلر فیلره دیگه بعد فک کنم بالای %60 ش فیلره. نیمه کاره هم تموم شد. پیشنهاد میکنم بلیچ رو به هیچ کس پیشنهاد نکنید .بلیچ انیمه خوبیه و فیلرهاشم برعکس ناروتو که شر و ور هستن خیلی خوبه .
کلاً هم از نظر موزیک و مبارزه در سطح بسیار بالایی قرار داره و اصلاً پیش نمیاد که تو انیمه احساس کنی حوصلت سر رفته .
و ... بیشترین تروله گینتاما برمیگرده به بلیچ!
نه خیر بیشترینش مربوط به دراگون باله:d
نه خیر بیشترینش مربوط به دراگون باله:d
اتفاقا برا دیدن گینتاما اصلا نیازی به دیدن دراگون بال نیست
اتفاقا کاملا برعکس گینتاما برا کسایی که نمیخوان دراگون بال ببینن خوبه چون کل داستان دراگون بال و شخصیتا و رابطشون تو گینتاما نشون میده :d
فقط یه پیش زمینه خیلی کوتاه یه خطی در حدی که 7 تا توپ(گوی یا ت . . تاما ) داره :d
ولی فرشاد ، انصافا یه تیکه هایی تو گینتاما به دراگون بال ربط میدن که ظاهرش نمیخوره ولی کسی که دراگون بال دیده باشه از خنده میترکه:d
اونجوری بخوای بگی که باید یه لیست چند صفحه ای انیمه ببینی :d
الان یادم اومد از Doraemon هم خیلی توش تیکه بوده XDD
چند وقت پیش یه صفحه رفتم (فک کنم ویکیا بود) از انیمه ها و فیلما و برنامه هایی که تو گینتاما بهش اشاره شده بودن یه لیست دراورده بود یه تعداد خیلی زیادی بود :d هی میرفتم پایین تموم نمیشد :d
تازه ما این همه با گینتاما حال میکنیم یه سری چیزاش رو اصلا متوجه نمیشیم :d لااقل من اینطوریم. مثل تیکه انداختن به بازیگرا و برنامه های تلوزیونی
- - -ویرایش - - -
از ساعت 4ئه بی خوابی زده به سرم الانم پایین رو میبینم که یکی دیگه مثل منه :d
اینکه فیلر فیلره یه TrueFactofTruth#ـه هیچ بحثی هم درش نیست . از اون طرف زاراکی کنپاچی جزو 3 کرکتر برتره کل بلیچ هست و هر فیلری درموردش ارزشمنده. مثلا از الان تا 3 سال دیگه یه فیلر برن درمورد Monkey D Dragon هیچ احدی صداش درنمیاد ولی خب، فیلر میرن دیگه .