Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
از اینا زیاده، سبکش چی بود؟ :d
Yahari نبود احیانا؟ اگه بود سبکش درام اجتماعیه و دو فصل 13 قسمتیه.

چرا خودشه!:دی

نمیدونم چرا من هرجا میرم قبلش تو اونجا کامنت گذاشتی @Cloud Strife :biggrin1: !!

به این میگن قانون جذب دوپرویت!:دی از سال ها پیس در مورد ما دو تا صدق میکنه!:دی

من تو دقایق پایانی Code Geass:

df0ZTse.gif

Last edited by a moderator:

df0ZTse.gif
من code geass را دو قسمت اول را دیدم از قسمت سوم زیر نویس ناهماهنگ شد و نسخه هماهنگ براش پیدا نکردم دیگه بی خیالش شدم ! :|ا گه کسی زیر نویس هماهنگ با نسخه ای که اپنیینگ نداره سراغ داره لطفا برام pm کنه .

Last edited by a moderator:
یه لیست از انیمه هایی که دیدی رو بگو تا با توجه به سلیقه ات و این که هی انیمه تکراری پیشنهاد ندم:dبهت معرفی کنم
والا حال و حوصله نوشتن لیست رو ندارم:d
یه چیزی مثل Katanagatari و Samurai Champloo باشه یا مثل Norigami که هم اکشن داشت و هم کمدی!:d

واسه این که تکراری نباشه اگه میخوای از این انیمه هایی بگو که تو این تاپیک کم حرفی ازشون زده میشه!:-"

سلام
یه چیزی مثل Katanagatari و Samurai Champloo باشه یا مثل Norigami که هم اکشن داشت و هم کمدی!:d

واسه این که تکراری نباشه اگه میخوای از این انیمه هایی بگو که تو این تاپیک کم حرفی ازشون زده میشه!:-"
Soul Eater

Black Cat
Beelzebub
Ao no Exorcist
Soul Eater
Durarara
sword of the Stranger
seven deadly sins
Nurarihyon no Mago
Darker than Black
Shingeki no Bahamut

- - -ویرایش - - -

df0ZTse.gif
توصیه میشه جهت رفع خماری بعد دیدن code geass حتما انیمه legend of galactic heroes ببینی!!که این شاهکاره!!

- - -ویرایش - - -

من code geass را دو قسمت اول را دیدم از قسمت سوم زیر نویس ناهماهنگ شد و نسخه هماهنگ براش پیدا نکردم دیگه بی خیالش شدم ! :|ا گه کسی زیر نویس هماهنگ با نسخه ای که اپنیینگ نداره سراغ داره لطفا برام pm کنه .
زیرنویس رو یه 90ثانیه بکشی جلو حله!!فکر نکنم نسخه بدون اپنیینگ باشه!!!!!

به به! امروز هم قباد برای بازیه ارسلان تایید شد! ( +3نفر دیگه:-" ) ولی خوب بقیه مهم نیستن! >:)
بس برای بازی هایپم الان! داریون،کیشوارد و قباد! :x :x :x >:)
تعداد کاراکترها هم برای نسخه اول خیلی خوبه! :d و هنوزم مطمئنا هستن کسایی که معرفی نشدن:-" (حداقل 2-3 نفر دیگه مطمئنم باید باشن :d )
کاش برای وان پیس هم اینجوری کاراکتر معرفی میکردن:| دو سال برای PW3 صبر کردیم آخرش فقط 9 کاراکتر؟ :| که یک سریشونم که به عنوان باس های نسخه های قبل بودن و تا حدودی میشه گفت آماده بودن:-"
البته درسته PW کلا خیلی فازش فرق میکنه! (تنوع کاراکتر وحشتناکه! و نمیشه هیچ حرکت مشابهی از هیچکدوم از Warriorsها براشون کپی کرد:-" ) ولی بازم زور داره :|

بلاخره امشب تونستم از Witcher 3 دل بکنم و نشستم Charlotte رو تا قسمت 9 دیدم(الان دارم میرم برای قسمت 10). این انیمه واقعا شاهکاره . از اون دسته انیمه هایی هست که وقتی فکر میکنی همه چیز عالیه و دیگه باید تموم بشه .تازه متوجه میشی همه این اتفاقاتی که افتاده ی مقدمه بوده و داستان اصلی تازه داره شروع میشه. تا اینجا برای من بهترین انیمه این فصل بوده.

خب بلاخره بعد دو ماه نشستم اين چپتر رو هم خوندم اولش بخاطر اینکه کل چپتر واسم اسپویل شده بود اصلا حس و حال خوندنشو نداشتم :d ولی خب بعد دو ماه خودمو راضی کردم و نشستم خوندم :d
يعني من کاملا گيچ شدم و نميدونم چي به چيه
اين چبتر رسما هيچ جوابي به سوال هاي قبلي نداد هيچ سوالهاي بيشتري هم ايجاد کرد الان داستان اينطوري شد که ارل که 7000 ساله يعني همون اصلي يه روز ناپديد ميشه بعد پیش ارل ما يه خانم هم ديديم که همون کاتريناست الان دو تا گزينه هست ارل پدر نيا و مانا بوده و بعد از به دنياي اومدنشون نابديد ميشه به دلايلي يا اينکه ارل خودشو تقسيم ميکنه که نتیجش ميشه نيا و مانا که کاترينا ازشون نگه داري ميکرده که به نظرم اين معقولتره يعني اونجايي که نيا گفت منو و تو ارل هستيم منظورش اين بوده که ما يه زماني يه نفر بوديم!!! ولي الان کلي اشکال هست اگر اينطوريه بس اون کسي که الن به نام مانا ميشناسه کي بوده و کي رو به اکوما تبديل کرده!! اینکه کلا چرا نيا الن رو ميشناخته هم همچنان جوابی براش نیست!!!
اين شخصيت پردازي مانا و نيا خيلي خوبه یه حس مرموزی دارن در شخصیت هاشون امیدوارم این حس از بین نره در ادامه :d

خوب من تا الان یه 60 70 تا انیمه دیدم که البته وان پیس و نروتو و کلا انیمه طولانی شاملش نشده!:دی ولی بزودی باز قراره چتر آریا بشم و انیمه بگیرم ازش!:دی این دفعه میخوام برم تو فاز انیمه طولانی!:دی

میخوام از این D.Gray Man و Bleach شروع کنم! خصوصا موضوع D.Gray Man ندیده روانیم کرده!:دی

بلیچ بدترین انتخاب برا انیمه بلنده :D
چون شروع بدی داره سی قسمت طول میکشه جالب شه بعدش 60 قسمت میره فیلر بعدش دوباره معمولی میشه بعد یکم طول میکشه تا جالب بشه
و دوباره از اول تکرار همین قضیه کلا ثبات نداره حوصله میخاد
ناروتو یا فری تیل پیشنهاد میدم از قسمت اول جالبن مث بلیچ یدفعه هم افت نمی کنه جذابیتشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or