Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اینکه فیلر فیلره یه TrueFactofTruth#ـه هیچ بحثی هم درش نیست :دی. از اون طرف زاراکی کنپاچی جزو 3 کرکتر برتره کل بلیچ هست و هر فیلری درموردش ارزشمنده. مثلا از الان تا 3 سال دیگه یه فیلر برن درمورد Monkey D Dragon هیچ احدی صداش درنمیاد ولی خب، فیلر میرن دیگه :دی.

خودت هم داری حرف خودت رو تایید میکنی هم نمیکنی :d

وقتی میگی فیلر فیلره یعنی فیلرا به هر حال مزخرفن :d از طرفی میگی برا زاراکی و Dragon خوبن :d

من تاحالا یه انیمه بیشتر ندیدم که فیلراش معرکه باشن و عین خود انیمه باشه اونم بدون شک گینتامائه :d بلیچ هم 2 تا فیلرش رو که طولانی هم بودن یادمه خیلی خفن بود اما بازم فیلر رو اعصاب و خسته کننده کم نداشت

خودت هم داری حرف خودت رو تایید میکنی هم نمیکنی :d

وقتی میگی فیلر فیلره یعنی فیلرا به هر حال مزخرفن :d از طرفی میگی برا زاراکی و Dragon خوبن :d

من تاحالا یه انیمه بیشتر ندیدم که فیلراش معرکه باشن و عین خود انیمه باشه اونم بدون شک گینتامائه :d بلیچ هم 2 تا فیلرش رو که طولانی هم بودن یادمه خیلی خفن بود اما بازم فیلر رو اعصاب و خسته کننده کم نداشت
گینتاما کلا فیلره :p بعضی وقتا هم داستان اصلیه :p
البته منظورم این نیست بده! منظورم اینه که اصلا نمیشه فهمید کجاش فیلره و کجاش نیست! :d چون 24 ساعته شبانه روز دارن دنیا رو ترول میکنند :d و اون چندتایی هم که فیلر بودنشون مشخصه(مثل انواع وقت تلف کردنشون!) از بهترین قسمت های گینتاماست! :)) :دی

بلیچ کلا فیلرهای بلندش خوبن! :d فیلر کوتاه زیاد ندارن! که اونا واقعا مفت نمی ارزن! و میشه در کنار فیلرهای ناروتو دسته بندیشون کرد:-"
---
مسابقه کاوایی بعد از حذف بانو روبین تو همون مرحله مقدماتی برای من تموم شد:-"
تقریبا هیچ نماینده ای توی دور بعد نداشتم:-" همون چندتا دونه هم حذف شدن! مهم ترینشون هم هیناتا بود:|

الانم هانکوک و میکاسا و چیتوگه و ... هرچی میخوان بزنند تو سر هم! مهم نیست:-"

سلام

یکی ( @slipkboy - @m.a.t ) بره از طرف من به میکاسا رأی بده :دی
اگر چند گزینه ایه بعد از میکاسا به دختره بچه باراکامون که اسمش یادم نیست :دی

الان فیناله؟ تو چه دوره ایه الان؟ :d

چون به قول یکی از دوستان تو انیم ورلد اونجا یا هیناتا اول میشه یا میدوری :| (از ته دل آرزو میکنم جفتشون تیکه تیکه بشن)

سکانس بحث و تبادل نظر سر ک*ن با مدیر از بهترین قسمت تو کل این اپیزود هایی که اومده بود :))_ سیر تکامل ک*ن به سینه =))_ شما کدوم را ترجیح میدید !؟ :whistling:

آخرین ویرایش:
الان فیناله؟ تو چه دوره ایه الان؟ :d

چون به قول یکی از دوستان تو انیم ورلد اونجا یا هیناتا اول میشه یا میدوری :| (از ته دل آرزو میکنم جفتشون تیکه تیکه بشن)

فیناله!:d

هر دو تاشون حذف شدن:)) الان کسی که بیشترین شانس اول شدن رو داره ارزا اسکارلت است!:-"

سلام
فیناله!:d

هر دو تاشون حذف شدن:)) الان کسی که بیشترین شانس اول شدن رو داره ارزا اسکارلت است!:-"
آخه این ارزا چی داره که بیشترین شانس رو بهش میدین ؟!!!
باید میکاسا و هیناتا و دخترک باراکامون و هرکی میرسیدن نیمه نهایی :دی
-----
پ.ن : این بحث رو بدونه اشاره به فروم همسایه و دلایل پیش اومدن مشکلش ادامه بدین لطفاً .

سلام

آخه این ارزا چی داره که بیشترین شانس رو بهش میدین ؟!!!
باید میکاسا و هیناتا و دخترک باراکامون و هرکی میرسیدن نیمه نهایی :دی
-----
پ.ن : این بحث رو بدونه اشاره به فروم همسایه و دلایل پیش اومدن مشکلش ادامه بدین لطفاً .
منم نمیدونم چرا ارزا انقد محبوبه! :|
هیناتا هم خورد به چیتوگه و حذف شد! :| خداییش فکر میکردم شانس اول قهرمانی باشه! تو بخش ناروتو هم که با اختلاف خیلی زیادی اومده بود بالا :d

---
آخ آخ آخ... شوکوگکی :| یعنی از 2 دیقه ی اوله انیمه چنان گشنم شد که الان دارم میمیرم:( .... خوبه الان میخوام برم ناهار بخورم! وگرنه نمیدونستم چجوری باید سر کنم:))
برم...!!! :-" >:)

adsense-ad20150915215637185.jpg

نقطه عطفی در وان پیس سرآغاز فصلی تازه از ماجراجویی
All The Hail To The King Of Pirates

دوستان میشه چند تا سایت که لینک نسخه ی کم حجم انیمه های جدیدو قرار میدن به بنده معرفی کنید. (مثلا هر قسمت کمتر از 120-130 مگ) چه لینک غیر مستقیم باشه چه تورنت

بالاخره چند نفر لجوج تر از لوفی پیدا شدن ! :))
حتی اگر لوفی قبول نکنه اینا زیر دستشن :))

زورو ساما هم خدا بود این چپتر! :)) دمش گرم:))

و... صفحه اول! :x من تو راهم قبل از سانجی برسم به بانو ! :x :))

هانتر ایکس هانتر قسمت 11

خیلی وقت بود انیمه ای اونقدر جذبم نکرده بود که تو یک روز 11 قسمتش رو ببینم !

هرکس ندیده حتما بره سراغش واقعا حرف نداره توی imdb هم امتیاز 9 گرفته

داستانش تا حدی خوبه که حتی نویسنده ی ناروتو ازش الگوبرداری کرده بوده

جالبه بدونید شخصیت ساسکه و سرگذشتش دقیقا از روی یکی از شخصیت های این انیمه به اسم کراپیکا تقلید شده ( با توجه به اینکه مانگای هانتر ایکس هانتر قدیمی تره )

هانتر ایکس هانتر قسمت 11

جالبه بدونید شخصیت ساسکه و سرگذشتش دقیقا از روی یکی از شخصیت های این انیمه به اسم کراپیکا تقلید شده ( با توجه به اینکه مانگای هانتر ایکس هانتر قدیمی تره )
من که در حال دیدنم، تا قسمت 135 نگاه کردم همین قسمت خیلی حالم گرفته شد، بسی بغض نمودم :(( ( خیلی احساسی بود :( )

هانتر ایکس هانتر قسمت 11

البته ناروتو (مسخره مزخرف) کجا و این (معرکه) کجا :d

و اینکه ساسکه (دومین کاراکتر بیشعور دنیای انیمه) کجا و کوراپیکا (یه شخصیتی که بعضی وقتا خیلی Cool میشه) کجا :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or