Sh it کلا kekkai sensen رو یادم رفته بود!
بریم بازم 10.5 رو ببینیم داستان یادمون بیاد :d
آقا شما چجوری با و زدن زیرنویس رو میکشید جلو؟ من و میزنم فقط خود انیمه میره عقب به اف میره همه چی! این Code Geas دیدن منم شد عاقب یزید. نه زیرنویس انگلیسی پیدا میکنم و نه این فارسیه هماهنگه! فکر کنم توطعه فراماسنوری هاست!
آقا شما چجوری با و زدن زیرنویس رو میکشید جلو؟ من و میزنم فقط خود انیمه میره عقب به اف میره همه چی! این Code Geas دیدن منم شد عاقب یزید. نه زیرنویس انگلیسی پیدا میکنم و نه این فارسیه هماهنگه! فکر کنم توطعه فراماسنوری هاست!
@NoctisSasuke
آقا جان من بیا این چپتر آخر دی گری من رو توضیح بده:d
اول بگو شما اینو از کجا دانلود کردی؟ :d چون الان نسخه خام یه انیمه به این قدیمی رو گیر آوردن خیلی خیلی سخت تر از با زیرنویس گیر آوردنشه :d
- - -ویرایش - - -
نظری ندارم :d
ولی جدی همونموقع که چپتر اومد من نظرم رو گفتم (اصلا حال ندارم پیداش کنم :d ) ولی منم Mind Fuch شدم :d باید منتظر بقیه چپترا باشیم
بیشتر فکر کنم کاتسورا میخواسته یه چپتر بده دهن همه برا 4 ماه بسته بشه و مغزشون آتیش بگیره که چیزی نگن :d
d.gray.man:d
جدا درسته یه سری مسائل قاطی شده ولی اصل مطلب رو گفت دیگه تو این چپتر:
این ارل اصلی 7000 بود زندگی میکرد بعد یه زنی رو میبینه حالا یه اتفاقاتی میفته بعد این خودشو یه جوری نقسیم میکنه میشه دو تا بچه که این همون زن یعنی کاترینا اینا رو بزرگ میکنه که میشن همون مانا و نیا و تمامی خاطرات ارل اصلی از این دو پاک میشه تا اینجاش حله ولی خوب سوالات بسیاری ایجاد میکنه
مثلا اگر مانا همون ارل پس کی نیا رو کشته!!
یا چرا این ارل که همون ماناست همه ی تقصیر ها رو میندازه گردن مانا!!!:d
مثلا نیا از پیر نشدن الن تعجب کرده بود یعنی میشناختش خوب نیا چطوری الن رو 35 سال پیش میشناخته
سوال اصلی هم که این نیا بدبخت چرا خیانت کرده و اگر اون ارل ماناست پس اون کسی که پیس الن بوده کی بوده
البته من میگم مانا در اصل دو نفر بودن!!! عجیبه ولی اگر مانا دو نفر باشه قشنگ تمامی سوالات جواب داده میشه :d به جزء اون بحث نیا مثلا تو مانگا یه جایی نیا میگه مامان مانا هیچوقت بزرگ نمیشه بعد ما مانا رو تو تخت خواب میبینیم که مثل اینکه بیماره ولی یه دفعه مانا خودشو نشون میده به نظرم میشه مانا دو نفر باشه
خیلی ها این چپتر 218 میگن کسی که رود بغل کرده نیا است که اگر یادمون باشه نیا موهاش کوتاه بود مانا بلند به نظر من کسی که توبغل رود ماناست و نیا نیست و به دلایلی نیا اون موقع به شدت از مانا نفرت داره که به نظر من مانا یه کاری کرده
ااا ایول خودت پیداش کردی :d
من یادم رفته چه اتفاقایی افتاده فک کنم برا بار 4م باید مانگا بخونم به قول آریا واسه خوندن کنکور حافظم رو Reset کردم که جای خالی باز بشه همه چیز یادم رفته :d چند روز پیش یکی از همکلاسیام زنگ زده بود اسمشو یادم رفته بود XDDD
من نظری که داده بودم رو خوندم هنوزم نظرم هموناست :d
آخه اینجوری باید 3 نفر باشن یکی مانا یکی Nea یکی ارل اینجوری نمیشه که >< ولی اینجوری که Nea رفتار میکرد انگار این Earlئه واقعا مانائه واقعا نمیدونم
اما از یه چیز هم میشه متوجه شد که که مانا هست و اینو حتی Cross هم میدونست. از رو شمشیری که جفتشون میتونن استفاده کنن چون اون شمشیر رو فقط آلن و ارل میتونستن استفاده کنن و اولین باری که Cross میاد تو انیمه (فلش بک رو نمیگم) به آلن میگه " پس بالاخره تونستی فعالش کنی)
هنوزم میگم هیچی از این چپتر نمیشه فهمید :d چون یه Plot Twist وحشتناک داد به کار و تو همون چپتر هم نمیشه جمعش کرد باید دید با مغزمون چیکار میکنه :d
ولی من هنوز منتظرم Cross برگرده
راستی کجای اصل مطلب رو گفته؟ :d الان هیچ کدوممون نمیدونیم چی به چیه :d
راستی آواتار و امضات بسی زیباست ^~^
یه مشکلی هم که هست نیا هم میتونه از اون شمشیر استفاده بکنه :d
منظورم همون قضیه مانا و نیا است اینکه هر دوشون ارل :d بدبختی اینجاست الان تو دو و سه چپتر اینده هم مطمئنم جوابی بهش داده نمیشه چون الان تیکی و اعضای نوح دارن دنبال ارل میگردن میان برش میگردونن و این داستان میره واسه چند چپتر دیگه