Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
درود بر دوستان!
این لیست رو از جاهای مختلف جمع کردم برای دانلود، درباره اکثرشون اطلاع زیادی ندارم. بی زحمت یه نگاه بکنین اگه چیزی هست که ارزش دانلود نداره بگین حذفش کنم :d

Non non biyori
یه انیمه ی آرامش بخش با حس و حال روستا :d

Nichijou
اینم یکی از انیمه های محبوب منه:d چند قسمت اولش شاید یه ذره حوصله سر بر باشه ولی جلوتر بهتر میشه:d

Golden boy
جالبه، ببینش:d

Detroid metal city
اینم ببین:d

Lucky star
بازم یکی از انیمه های محبوب من:d کلا من از این سبک انیمه هایی که مثل ورکینگ باشن خیلی خوشم میاد:d

Azumanga daioh
قبلا یه قسمتش رو دیده بودم منتهی فرصت نشد ادامه بدم:-" تقریبا مثل Nichijou میمونه:d

Sayonara zetsobou sensei
افسرده ترین آدم دنیا معلم کلاسی میشه که دانش آموزهاش انواع مشکلات مختلف دارن :d

Madoka magica
به ظاهر بچه گونه و مسخره بازی های دخترونه اش نگاه نکن، خیلی چیز توپیه:>

No game no life
قشنگه:d

Devil is a part timer
قشنگه:d

Knights of sidonia
خیلی قشنگه:d

Slam dunk
اینم خنده داره:d

Kara no kyoukai
فیلم پنجمش یکی از روانی ترین فیلم هایی بود که در چند سال اخیر دیدم. البته فیلم های دیگه اش هم ارزش دیدن دارن:>

Honey and clover
کمتر پیش میاد که انیمه ای در مورد زندگی دانشجویی و عشق دوران دانشگاه بسازن:-"

Seitokai yakuindomo
هز چقدر از heroine انیمه ی Shimoneta بدم میاد، از طرفداران Shino Amakusa هستم:>

Railgun Index
این همونیه که آریا سنپای هر بار به محض ترجمه شدن ناولش میره میخونش (البته علاقه ای به انیمه اش نداره:d) اگه حال نداری چهار فصل انیمه و کلیا مخلفات ببینی، فقط برو آرک اول Toaru Kagaku no Railgun S رو ببین:-"
:-":d

دوستان واسه کسی که کل عمرش 4تا انیمه دیده ( ناروتو و وان پیس که فوق العاده ان و ارسلان سنکی که تقریبا خوب بود و SAO

که به خاطر رابطه ی عاشقانه ی مسخره ی کیریتو و آسونا /:)

وسطای فصل اول دراپ شد) انیمه ی خوب چی پیشنهاد میدین؟ سبک هم مهم نیست،فقط داستانش طوری باشه آدمو تا آخر مجبور به دیدن انیمه کنه و ترجیحا اولای کار از این روابط عاشقانه ی احمقانه نداشته باشه.

البته چند ساعت پیش یه پست با همین مضمون فرستاده بودم که به علت اسپویل پاک شد.(فکر کنم یکی از دوستان هم جواب داده بود).اگه امکانش هست دوباره جواب بدین.بازم ممنون

آخرین ویرایش:
دوستان واسه کسی که کل عمرش 4تا انیمه دیده ( ناروتو و وان پیس که فوق العاده ان و ارسلان سنکی که تقریبا خوب بود و SAO

وسطای فصل اول دراپ شد) انیمه ی خوب چی پیشنهاد میدین؟ سبک هم مهم نیست،فقط داستانش طوری باشه آدمو تا آخر مجبور به دیدن انیمه کنه و ترجیحا اولای کار از این روابط عاشقانه ی احمقانه نداشته باشه.

البته چند ساعت پیش یه پست با همین مضمون فرستاده بودم که به علت اسپویل پاک شد.(فکر کنم یکی از دوستان هم جواب داده بود).اگه امکانش هست دوباره جواب بدین.بازم ممنون
قسمت هم باید توی عنوان اسپویل ذکر بشه! یا نهایتش بنویسید : " کل انیمه " تا پاک نشه پست :-"

ولی انیمه برای پیشنهاد زیاده! :d
Bleach
Hunter X Hunter
Space Brothers
اگر انیمه ی بلند بخوای! :d ( @m.a.t فراموش نکردیما ما :| )

کوتاه ...
FullMetal Alchemist : Brotherhood
Fate/Zero
Stein's ; Gate
Ano Hana
Shigatsu wa Kimi no Uso
Gosick
Usagi Drop
Shingeki no Kyojin
Barakamon
Death Note
Death Parade
Gin no Saji
Bakuman
Kuroko no Basket
Psycho-Pass

همینجوری هرچی خوبه و از دیدنش پشیمون نمیشی ردیف کردم:-" چندتاش البته عشقولانه هست! ولی عشقولانه ی تاپ ‍! :d هیچ ترتیب خاصی هم نیست...به ترتیب یادم میومدن و نوشتم! :d ممکنه معدود مخالف هایی هر کدوم داشته باشه! ولی اکثریت قبول دارن که کارهای خیلی خوبی هستن همشون :d
کلا این لیست رو هرکدوم رو ببینی ضرر نمیکنی! :d

از لیست بالا هم FMA:B و Gin no Saji کاره مانگاکای ارسلان هستن! و FMA:B که از واجباته بر هر انیمه بینی! (و چون شونن دوست داری! حتما خوشت میاد ازش! :d )

که به خاطر رابطه ی عاشقانه ی مسخره ی کیریتو و آسونا /:)

Code_Geass_DVD_Part3.png

[MENTION=31999]Akiba[/MENTION] [MENTION=92089]ヽ(。_°)ノ[/MENTION]

دم جفتتون گرم.@};-

فکر کنم از FMA:B و Code Geass: Hangyaku no Lelouch شروع کنم و برم سراغ بقیه.
Bleach هم گذاشتم تو فرجه های ترم جدید ببینم.(کلا انیمه بلند تو فرجه های امتحانات خیلی خیلی کیف میده.ناروتو و وان پیس هم همینطوری دیدم.:d)

فقط یه سوال دیگه.من تو عمرم غیر این SAO سریال یا انیمه دیگه ای دراپ نکردم،حتی اوناییکه خیلی مسخره می شدنو هم یجورایی تموم میکردم.خلاصه اینکه SAO ارزش ادامه دادن داره یا نه؟/:)( همه قسمتای سیزن 1 و 2 رو دانلود کردم،واسه همین می پرسم :d)
بازم مرسی

[MENTION=31999]Akiba[/MENTION] [MENTION=92089]ヽ(。_°)ノ[/MENTION]

دم جفتتون گرم.@};-

فکر کنم از FMA:B و Code Geass: Hangyaku no Lelouch شروع کنم و برم سراغ بقیه.
Bleach هم گذاشتم تو فرجه های ترم جدید ببینم.(کلا انیمه بلند تو فرجه های امتحانات خیلی خیلی کیف میده.ناروتو و وان پیس هم همینطوری دیدم.:d)

فقط یه سوال دیگه.من تو عمرم غیر این SAO سریال یا انیمه دیگه ای دراپ نکردم،حتی اوناییکه خیلی مسخره می شدنو هم یجورایی تموم میکردم.خلاصه اینکه SAO ارزش ادامه دادن داره یا نه؟/:)( همه قسمتای سیزن 1 و 2 رو دانلود کردم،واسه همین می پرسم :d)
بازم مرسی
SAO جلوتر که می ره همه چیزش بهتر می شه به نظرم خلاصه اینکه ادامه بدی بد نیست . من خودم هم از نیمه اولش خیلی بدم اومد :d ولی نیمه دومش بدک نیست ...
ویرایش: sao 2 بر عکس sao هست نیمه اولش بهتره نیمه دوم بد تر :|:d

آخرین ویرایش:
سلام
اول پست اول تاپیک رو بخونید ، بعدش به پاک شدن پست اعتراض کنید .
نمیشه به تک تک کاربرا پیام داد و قوانین رو نوشت . برای همینم همه چیز تو پست اول تاپیک با جزئیات کامل نوشته شده .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or