Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.

تنها 4 روز دیگر مانده است :((

فقط خداکنه زود ترجمش کنن بدن بیرون اونم درست. انقدر Twist خورد آخراش که درست ترجمه نکنن هیچی نمیشه فهمید

عکس با اسپویل هم بزارم :d

- - -ویرایش - - -

:دی

گفتم دیگه بخاطر پستایی که داده بودید یه جورایی فکر میکردم انیمه جدیه برای همین توقع کُمدی رو نداشتم و یه جورایی ناامید شدم، نه اینکه کُمدیش بد بوده باشه (اتفاقا کمدیش عالی بود) ولی خب چون توقع دیگه ای داشتم ناامید شدم :دی

در مورد جدا بودن فصل ها چون پشت هم دیدمشون برای من مشکلی ایجاد نکرد ولی خب میتونم ببینم چطور جدا بودن فصلا برای کسی که هفتگی میدیده میتونسته مشکل ساز باشه :دی

آره خب از این لحاظ یوکینو خیلی شاخ تره :دی ولی در کل یویگاهاما بیشتر علی پسنده :دی

توتسوکا :))
اون جا بود که هاچیمن رو بیدار میکرد (فصل 1)
"یعنی بوسه ی صبحگاهیه؟"
=)) =)) =))

یا توی OVA
"فکر کنم لحظه عاشق شدن یک مرد رو دیدم"
:))

خداییش یکی از باحالترین شخصیتای انیمه است :دی

معلمه کلا خیلی باحاله :دی اون صحنه روی پُل که هاچی ازش تعریف کرد قرمز شد مُردم از خنده :))

آره خودمم به همین نتیجه رسیدم :دی حالا ایشالا فصل بعد :دی

اون رو هم کامل گرفتم ایشالا تا چند وقت دیگه میبینم :دی

آخه دقیقا پستای ما راجع به فصل دومش بود :d البته یکی دو بار هم من گفتم فصل یکش کمدی بود و فصل 2ش بیشتر رو داستان و روابط کار میکرد

برو برو ولمون کن :d یوکینو خیلی بهتر بود اصلا یوی اَخ :d یوکینو هم خیلی باحال و جدی بود هم میدونست چجوری جواب یکی رو بده که نابودش کنه میدونست چوری تیکه بندازه در حد بنز تازه وقتایی هم که گربه میدید به شدت کاوایی میشد :d

اون فصل یکش که رفته بودن اردو خیلی سوژه بود اونجاش که میخواست E-Mail همدیگه رو بگیرن XD تو فصل 2 هم که 2-3 قسمت اول دقیقا فقط Hachi X Totsuka بود و البته دیگه زیاده روی بود و فکر کنم خودشونم فهمیدن و دوزش رو کم کردن :d

رو اون پله واقعا هاچی راست میگفت آخه یه همچین زنی واقعا چرا تا الان خواستگار نداشته؟ :d یکی از بهترین قسمتای فصل 2ش هم همین قسمته بود و بخش Preview که داشت قسمت بعد رو نشون میداد یعنی ترکیدم از خنده :))

فقط اینی که گفتم رو دیگه با روحیه جدی نری ببینیا :d کاملا Epic Fail میشی :d راجع به یه مشت پسر دبیرستانی از دَم تعطیلن :d

همونطور که فکرشو میکردم از انیمه God Eater حالم بهم خورد :d

واقعا حیف اون بازی فوق معرکش که انیمه با همچین استایل و گرافیکی ازش بسازن :|

گرافیک انیمه به شدت با سلیقه من فرق داره و غیر قابل تحمله برام

البته صحنه های جنگ رو خوب درآوردن و از یه چیزم قاطی کردم اینه که یه سری از اون دشمنا رو تو بازی دهنمون صاف میشد بکشیم بعد اینا تو انیمه با یه ضریه میکشتنشون :d

شخصیت اصلی انیمه طراحیش میتونم بگم شاهکاره یعنی ساخت همچین کاراکتری با این قیافه مزخرف اونم تا این حد خودش یه شاهکار حساب میاد

شخصیت Default قسمت شخصیت سازی بازی طراحیش بهتر از اینه

Kota رو هم خیلی بد نشون دادن شخصیتش رو به احمقی و باحالی بازیش نبود :d

اول در مورد بازی بگم :-" خوب قبلا نگران بودم اینا بخوان بازی بسازن اصلا اونقدر کاراکتر خاص هست که بخوان توی بازی بزارن؟ و حالا میبینم که یکهویی چقدر کاراکتر زیاد شد و ممکنه زیاد ترم بشه! :-" و الان نگرانم که کاراکتر کم بزارن ناامید بشم :)) خوبیش اینه از هفته ی بعد کاراکترها و قابلیت های بازی رو معرفی میکنند (تا الان تمام کاراکترهای معرفی شده تابلو بودن:-" ) و جذاب تر میشه خبرها:-"

حالا این هیچی! :d من چرا احساس میکنم اپنینگ و مخصوصا اندینگ انیمه گند زدن ؟ :| نه اینکه بد بودن! (گرچه قبلی ها خیلی بهتر از این بودن :-" ) چرا بوی اسپویل به این خفنی میده ؟ :|
.
.
.
خوب با خودم گفتم قاعدتا چنین چیزی که فکر میکنم منطقی نیست! :d رفتم با دقت بیشتری رو اپنینگ و اندینگ زوم نمودم و دیدم خیر! اون چیزی که فکر میکردم نیست :-"
فکر میکردم اینا برمیدارن راجندا رو میفروشن :| و برادرش در اصل متحدشون میشه! بعد تفکر کردم که نمیشه که پادشاه راه بیفته دنبال اینا که! :| ... بعد رفتم دیدم اونجایی که برادر رو نشون میده لباسش یقه داره! ولی این بشر جدیده کلا لباس نداره زیر جلیقش :-" اون نوع بستن دستمال سرشون و کمی صورت کشیدشون گمراهم کرد :|
جدا از اینکه چنین حرکت کثیفی تو یک مانگای شونن از شخصیت اصلی بعیده:-" درسته نارساس کلا آدم مشکوکیه:-" ولی بازم تصورش سخته اینجور حرکتی :-"
در مورد خود انیمه هم بگم که این قسمتم مثل همیشه خیلی خوب بود :x این نارساس عالیه >:) یعنی با نقشه هایی که میکشه راحت دشمن رو میترکونه! >:)

---
Chaos Dragon هم خوب بود! :-" یکم این طراحی چشم هاشون رو اعصابه! ولی در کل جالب میزنه! :d
این اژدهای قرمز هم خیلی فلان فلان شدست :| برای پیمان یه غلطی کرد... بعد از اون هم برای هرکاری بخواد بکنه میخواد از این حرکات بره :| عجب نامردیه :-"

---

این چپتر اخیرـه وان پیس رو هرکاری میکنم نمیتونم از فکرم بیرون کنم :|
جدا از اون تفاوت ترجمه ی 180 درجه ایه ترجمه ی مانگا پاندا و مانگا استریم (یا حداقل میشه از مانگا استریم برداشت 180 درجه ای کرد! ) ـه پنل آخر!!!

قضیه ی کید و رفقا Vs شنکس هست! :|
قبلا میگفتم شنکس و لوفی عمرا با هم نمیجنگن! یعنی نمیشه که بجنگن و قبل از دیدارشون بلک بیرد شنکس رو میکشه! :(
اما این چپتر اخیر یکم قضیه فرق کرد:-" اول اینکه اگر قرار باشه اتحاد لوفی و لاو کایدو رو بزنند! چرا اتحاد کید و رفقا نتونه شنکس رو بزنه؟ اگر بخوایم بونتی های قبل از 2 سال رو حساب کنیم که 2تا از کاپیتان ها بالاتر از لاو بودن!(آپو هم فقط 2 ملیون کمتر بود! یعنی نیم وجبیش! ) خود کید هم بالاتر از لوفی(البته بخشی از بونتیش به خاطر حمله به مردم عادی و ... ) درسته بونتی دلیل قدرت نمیشه! اما خوب دم دست ترین دلیل مقایسه ـست! :دی
ویرایش : خوب من کلا یادم نبود بونتی های بعد از دو سال رو! الان چک کردم دیدم فقط کیده که همچنان از لاو بالاتره! و لاو فاصلش رو توی این 2 سال با بقیه خیلی زیاد کرده! :-" (چرا من اصلا بونتی های ملت رو یادم نبود بعد از 2 سال اعلام شده ؟ :-" ) اما خوب فرقی تو ماجرا نمیکنه! مهم اینه که اون گروه هم خفن تر نباشن کمتر نیستن :-" :-" :-"

مورد بعدی اینکه اصلا چرا بلک بیرد باید بیفته دنبال شنکس؟ هیچکی تو خدمه ـش میوه نداره! و بلک بیرد الان به نظر هدف اصلیش جمع آوری میوه های خفنه! تنها دلیل مبارزه میتونه کینه ی شخصی باشه! چه بلک بیرد... چه خود شنکس به خاطر انتقام یا هرچیز دیگه ای! (یا جلوگیری از حمله ی بلک بیرد به لوفی ... کاری که ایس هم کرد :( )
اگر قرار باشه بلک بیرد نقشی داشته باشه به نظرم کید و رفقا پاپیچ شنکس میشن ولی کار اصلی رو آخر کار خود بلک بیرد میکنه!

مورد سوم اینه که من ( و شاید خیلی هامون) رقیب مستقیم هم نسل لوفی رو کید میدونیم! یعنی شاید آخرین رقیب دزد دریایی خفنه لوفی بعد از بلک بیرد! :-" خوب چنین کسی نباید یه کار خفن بکنه ؟؟؟ یه کار خفن در حد خود لوفی؟
تا الان فکر میکردم هدف اینا بیگ مام هستش! و حتی میگفتم میتونه حمله ی ناگهانی اینا به بیگ مام دلیله نجات پیدا کردن سانی باشه! (حالا این طرف جبهه هم به غم و غصمون اضافه شد :| )
حمله به بلک بیرد رو فکرش رو نمیکردم به خاطر همون رقیب لوفی بودن! حتی دلیل کمی میدادم اینا فعلا باهاش کار کنند (مثل دریک...گرچه هنوز امیدوارم این خائن باشه و ضلع سوم اتحاد کلاه حصیری ها باشه:-" ) نه اون آئوکیجی... آخه آئوکیجی و بلک بیرد اصلا بهم نمیان :|
کایدو رو احتمال کمی میدادم و میگفتم شاید سوپرنوواها زودتر از چیزی که فکر میکردم با هم درگیر بشن!!!
شنکس رو که کلهم اجمعین فکرش رو نمیکردم! :| یعنی بگو 1% ! و در بست در اختیار بلک بیرد قرار داده بودمش :d

حالا اینا رو گفتم و هیچی...کلا نشون داد (و خواهد داد! ) چقدر خوب پیشبینی کردم! :))
بدبختی اینه که من کیلر و کید رو دوست دارم! :| یعنی همینطور که شنکس رو دوست دارم و پیشاپیش به قاتلش (بلک بیرد) لعنت میفرستادم! دوست دارم موفقیت کیلر و کید رو ببینم! :|
یعنی این وسط الان نمیدونم اگر مبارزه ای صورت بگیره من کدوم طرف باشم! :| و برای همین هیچ پیشبینی رو نمیتونم و نمیخوام هم انتخاب کنم! :|

در کل اوضاع بدیه...امیدوارم هیچکدومتون توی موقعیت من قرار نگیرید! :(

همیشه امیدوار بودم کاش یه فیلم سینمایی در مورد بقیه ی سوپرنوواها بسازن(به طور دقیق تر کید :-" البته Xدریک رو بیشتر بقیه دوست دارم! ولی کید و لاو هستن که گروه خاصی نشون داده شده ازشون! ) ولی خوب الان این اتفاق و حتما چندین چپتر و یا شاید حتی یک آرک(یعنی میشه؟ :-" یکم رویاییه البته:-" ) قراره به حقیقت بپیونده! :-"
چقد نوشتم! :| فکر کنم آخرین پست طولانیم مربوط به وان پیس vs ناروتویی بود که با شهاب داشتیم :-" ولی این چپتر اصلا یه چیزی بود! :d

آخرین ویرایش:
متاسفانه یا خوشبختانه من بازیشو انجام ندادم، برای همین God Eater رو کلا از صفر شروع کردم :d وا البته خیلی خوشم اومد :d
قاعدتا سبک گرافیکیش مهم ترین نقطه تفاوتش بود، که من به خاطر متفاوت بودن خوشم اومد ازش. حس می کنم انگار یه شخصیت سه بعیده که یه لایه دو بعدی روش کشیدن. به هر حال من خوشم اومد :d
داستان و کاراکتر ها هم جالب به نظر میان، و کلا امیدوارم بهش :d
Charlotte و Rokka no Yuusha هم بهتر شدن نسبت به هفته قبل.

(نمیدونم سلیقه من افت کرده یا زیادی خوشبین شدم که اینهمه انیمه این فصل رو بهشون امیدوارم :d )

بچه ها من سه قسمت سینمایی برسرک دیدم زود سریع بگین حالا چکار کنم ؟ اخرشو دیدم مغزم پرت شد رو سقف

به نظر من باید انیمه رو میدیدی چون با سینماییا حال نکردم شخصا.

حالا بشین مانگارو از اول بخون تا مغزت به میلیون ها تیکه تبدیل شه :d

بچه ها من سه قسمت سینمایی برسرک دیدم زود سریع بگین حالا چکار کنم ؟ اخرشو دیدم مغزم پرت شد رو سقف
مغزت را از سقف جمع کن :dمانگا را بشین بخون از اول شبی یک چتر نه بیشتر که بعد تو خماری نمونی چون روند انتشارش نامنظم هست فیلم و انیمه برسرک یک قسمت کوچیکی از دنیای عظیم برسرک هست

مغزت را از سقف جمع کن :dمانگا را بشین بخون از اول شبی یک چتر نه بیشتر که بعد تو خماری نمونی چون روند انتشارش نامنظم هست فیلم و انیمه برسرک یک قسمت کوچیکی از دنیای عظیم برسرک هست
اوکی دارم مانگاشو میخونم
اون پسر مو سفید اشغال اولا ازش خوشم میومد ولی الان حالم ازش بهم میخوره
yahoo_14.gif

Last edited by a moderator:
دوستان انیمه باز سلام
انیمه claymore فصل دومش رو نساختن و شبیه بهش انیمه معرفی کنید ممنون
این 2 تا انیمه هم دارم دانلود میکنم dark than black , killlakill خوبن به نظرتون؟
ادامه بلیچ رو کی میسازن معلوم هست یا نه؟

@Akiba

به نظر من که اکوئیجی ستون پنجمه...یعنی رفته که از درون به گروه بلک بیرد اینا ضربه بزنه :دی
بعد هم اینکه این همه نوشتی ولی به فوجیتورا هیچ اشاره ای نکردی؟ حالا جالب اینجاست که من اولش اینطور از حرف اخر فوجیتورا برداشت کردم که میخواد از نیرو دریایی کنار بکشه...(بهش گفتن توی هیچ بیسی رات نمیدیم...اونم گفت که از خدامه! :دی ... که بعد متوجه شدم انگار منظورش این بوده که از خداشه که لوفی اینا رو بزنه :( البته شایدم همون حدس اولم درست بوده...کاش اینطوری باشه :دی به خصوص تو نسخه انگلیس میشه گفت که تقریبا مشخصه که منظورش این بوده که "به درک...رام نده " )

و در نهایت....انل و شایدم گارپ :-o

آخرین ویرایش:
@Akiba

به نظر من که اکوئیجی ستون پنجمه...یعنی رفته که از درون به گروه بلک بیرد اینا ضربه بزنه :دی
بعد هم اینکه این همه نوشتی ولی به فوجیتورا هیچ اشاره ای نکردی؟ حالا جالب اینجاست که من اولش اینطور از حرف اخر فوجیتورا برداشت کردم که میخواد از نیرو دریایی کنار بکشه...(بهش گفتن توی هیچ بیسی رات نمیدیم...اونم گفت که از خدامه! :دی ... که بعد متوجه شدم انگار منظورش این بوده که از خداشه که لوفی اینا رو بزنه :( البته شایدم همون حدس اولم درست بوده...کاش اینطوری باشه :دی به خصوص تو نسخه انگلیس میشه گفت که تقریبا مشخصه که منظورش این بوده که "به درک...رام نده " )

و در نهایت....انل و شایدم گارپ :-o

آئوکیجی من هیچی نمیتونم در موردش بگم!میگفتم این احتمالا انقلابی بشه! ولی اوضاع باز هم اونجوری که فکر میکردم پیش نرفت! :d
در مورد ستون پنجم بودن...فکر نمیکنم...احتمالا فقط سر یک کاری با هم توافق کردن و جفتشون وقتی به کارشون رسیدن، راه خودشون رو ادامه بدن :d
ولی خوب این وسط چه هدف مشترکی دارن رو نمیدونم :-"

فوجیتورا رو گفتم که همون خط اول! :-"
توی مانگا پاندا اینجوری ترجمه کرده که میرم سر کلاه حصیری ها و لاو رو میارم! توی مانگا استریم هم گفته من دقیقا همینو میخوام! که میشه برداشت کرد که از مارین میره بیرون! :-" امیدوارم توی همین چپتر مشخص بشه اوضاع :-"
من خودم ترجیح میدم برا جذاب تر شدن داستان! همون ترجمه ی مانگاپاندا درست باشه:-" اونجوری خیلی شبیه به ایده ی فیلم Z میشه! :-"

دوستان انیمه باز سلام
انیمه claymore فصل دومش رو نساختن و شبیه بهش انیمه معرفی کنید ممنون
این 2 تا انیمه هم دارم دانلود میکنم dark than black , killlakill خوبن به نظرتون؟
ادامه بلیچ رو کی میسازن معلوم هست یا نه؟
فصل دوم نداره، فکر هم نکنم بخوان بسازنش با اون پایان انیمه! عوضش بشین مانگارو بخون! شبیهش تنها چیزی که من دیدم به حال و هواش نزدیک باشه berserkـه
Kill la Kill خوبه دومی رو ندیدم :دی

خب به توصیه فرشاد انیمه Danshi Koukousei no Nichijou - Daily Lives of Highschool Boys رو شروع کردم :دی فعلا فقط سه قسمتش رو دیدم ولی خب به نظرم ایده کلی کار دستم اومده و میتونم تا حدودی در موردش نظر بدم. (در ضمن دوست دارم بدونم فرشاد بعد از خوندن پستم چه انیمه دیگه ای رو بهم توصیه میکنم :دی )

بخوام خلاصه بگم تا الان زیاد ازش خوشم نیومده :دی ایده اینکه دیوونه بازی چندتا پسر دبیرستانی رو ببینی خیلی باحاله و قبلا هم کارای مشابه مثل Kimi to Boku رو دیدم و ازش خوشم اومده ولی خب اینجا دیگه خیلی انیمه درهم برهمه. حالا باز توی Kimi to Boku انیمه جوری پیش میرفت که به نظر میومد یه داستان منسجم پشتشه و حداقل شخصیتا و روابطشون با جلو رفتن انیمه تغییر میکردن ولی توی Danshi کلا به نظر میاد انیمه فقط از چندین داستان کوتاه تشکیل شده و ارتباط خاصی بین اونا وجود نداره که من با این مسئله زیاد حال نمیکنم :دی

به طور کلی طنز و شخصیتای انیمه جالب به نظر میان(هرچند بگیر نگیر دارن) ولی اینکه هر قسمت از 4-5 داستان کوتاه و نسبتا بی ربط به همدیگه تشکیل شده و انیمه خط داستانی کلیی نداره باعث شده زیاد نتونم باهاش ارتباط برقرار کنم :دی

سلام دوستان. یه سوال داشتم.جایی نیست که یکجا بشه تمامه قسمت های یک انیمه رو دانلود کرد؟ یا بخش بخش کرده باشه؟ مثلا من بخوام وان پیس رو دانلود کنم از 1تا 100 رو گذاشته باشه به صورت یکجا خیلی راحت ترم تا بخوام تک تک دانلود کنم.ممنون

فصل دوم نداره، فکر هم نکنم بخوان بسازنش با اون پایان انیمه! عوضش بشین مانگارو بخون! شبیهش تنها چیزی که من دیدم به حال و هواش نزدیک باشه berserkـه
Kill la Kill خوبه دومی رو ندیدم :دی

Berserk رو دیدم قدیمی بود برای سال 97 گفتم شاید جالب نباشه ولی اگر پیشنهاد میکنید که خوبه بگیرمش؟
claymore هم من تا وسطش دیدم قسمت 15 خیلی خوشم اومد اینجور که میگید پایان خوبی نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or