NoctisSasuke
کاربر سایت
تنها 4 روز دیگر مانده است
فقط خداکنه زود ترجمش کنن بدن بیرون اونم درست. انقدر Twist خورد آخراش که درست ترجمه نکنن هیچی نمیشه فهمید
عکس با اسپویل هم بزارم :d
- - -ویرایش - - -
گفتم دیگه بخاطر پستایی که داده بودید یه جورایی فکر میکردم انیمه جدیه برای همین توقع کُمدی رو نداشتم و یه جورایی ناامید شدم، نه اینکه کُمدیش بد بوده باشه (اتفاقا کمدیش عالی بود) ولی خب چون توقع دیگه ای داشتم ناامید شدم
در مورد جدا بودن فصل ها چون پشت هم دیدمشون برای من مشکلی ایجاد نکرد ولی خب میتونم ببینم چطور جدا بودن فصلا برای کسی که هفتگی میدیده میتونسته مشکل ساز باشه
آره خب از این لحاظ یوکینو خیلی شاخ تره ولی در کل یویگاهاما بیشتر علی پسنده
توتسوکا
اون جا بود که هاچیمن رو بیدار میکرد (فصل 1)
"یعنی بوسه ی صبحگاهیه؟"
یا توی OVA
"فکر کنم لحظه عاشق شدن یک مرد رو دیدم"
خداییش یکی از باحالترین شخصیتای انیمه است
معلمه کلا خیلی باحاله اون صحنه روی پُل که هاچی ازش تعریف کرد قرمز شد مُردم از خنده
آره خودمم به همین نتیجه رسیدم حالا ایشالا فصل بعد
اون رو هم کامل گرفتم ایشالا تا چند وقت دیگه میبینم
آخه دقیقا پستای ما راجع به فصل دومش بود :d البته یکی دو بار هم من گفتم فصل یکش کمدی بود و فصل 2ش بیشتر رو داستان و روابط کار میکرد
برو برو ولمون کن :d یوکینو خیلی بهتر بود اصلا یوی اَخ :d یوکینو هم خیلی باحال و جدی بود هم میدونست چجوری جواب یکی رو بده که نابودش کنه میدونست چوری تیکه بندازه در حد بنز تازه وقتایی هم که گربه میدید به شدت کاوایی میشد :d
اون فصل یکش که رفته بودن اردو خیلی سوژه بود اونجاش که میخواست E-Mail همدیگه رو بگیرن XD تو فصل 2 هم که 2-3 قسمت اول دقیقا فقط Hachi X Totsuka بود و البته دیگه زیاده روی بود و فکر کنم خودشونم فهمیدن و دوزش رو کم کردن :d
رو اون پله واقعا هاچی راست میگفت آخه یه همچین زنی واقعا چرا تا الان خواستگار نداشته؟ :d یکی از بهترین قسمتای فصل 2ش هم همین قسمته بود و بخش Preview که داشت قسمت بعد رو نشون میداد یعنی ترکیدم از خنده
اون فصل یکش که رفته بودن اردو خیلی سوژه بود اونجاش که میخواست E-Mail همدیگه رو بگیرن XD تو فصل 2 هم که 2-3 قسمت اول دقیقا فقط Hachi X Totsuka بود و البته دیگه زیاده روی بود و فکر کنم خودشونم فهمیدن و دوزش رو کم کردن :d
رو اون پله واقعا هاچی راست میگفت آخه یه همچین زنی واقعا چرا تا الان خواستگار نداشته؟ :d یکی از بهترین قسمتای فصل 2ش هم همین قسمته بود و بخش Preview که داشت قسمت بعد رو نشون میداد یعنی ترکیدم از خنده
فقط اینی که گفتم رو دیگه با روحیه جدی نری ببینیا :d کاملا Epic Fail میشی :d راجع به یه مشت پسر دبیرستانی از دَم تعطیلن :d