Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این Prison School رو بسی حال کردم باهاش :d
ظاهرا فقط منم که با پدیده سانسشور تو اچی مشکلی نداره :d به نظر منم اگه نباشه بهتره، ولی اونقدرا هم اذیت نیست چون خود pantie shot مهم نیست، واکنش شخصیتا بهش مهمه که خوب مخصوصا تو این یکی خیلی عمیق و دقیق بود :d
Chaos Dragon این هفته یکم خودشو جمع و جور کرد، Ushio to tora و Gangsta هم روند خوبشونو ادامه دادن o:-)
Ranpo Kitan ولی... داستان خوبه، شخصیتای جانبی خیلی خوبن ولی از این شخصیت اصلیش خیلی عجیب بدم میاد :| شاید اگه اینقدر trap نبود یکم میشد باهاش ارتباط برقرار کرد :|

لعنت به این هاشوالد! :(( خائن کثیف! :|
آخه چرا عزیز دل من اینجوری شد:(( خود یوها رو که نمیدن به زاراکی، امیدوارم یوها بیاد پدر این بشر رو در بیاره:|

خلیل اعصاب نداره ها :-" همه چی رو دراپ کرد :d :-"
خلیل به جا اینا برو لایو اکشن دیدنو دراپ کن :-" :-" :-" :d

برو بشین همون وان پیس ـت رو ببین :d

وای وای مرسی سنپای دانلود کردم و دیدم - اصلا اسم این آدم رو نشنیده بودم همه ی کاراش به دلم میشینه :x - کارای دیگه هم داره که قشنگ باشه خلیل دونو !؟

وای اون 5CPS که گفتی سنپای این رو قبلا دیده بودم - دوباره یادم انداختی و نشستم دوباره دیدم هر دفعه موهای تنم سیخ میشه با این انیمه !

اون پایانش و موزیکش و کلا داستانش و حتی کیفیت بصریش از هر انیمه ای بالاتره .
یک چیز در حد پیامبر فیلم انیمه های تاریخ هست.
:x

سنپای اینی که 5CPS رو ساخته کارای شاخ دیگه هم داره !؟

ماکوتو شینکای اصلاً آدم زیاد پر کار نیست...ولی فقط چهارتا کار اصلی داره با چندتا کار کوتاه...

The Place Promised In Our Early Days
5Centimeters Per Second
Children Who Chase Lost Voices From Deep Below
The Garden Of Words

که این وسط فقط بنظرم سر Children Who Chase Lost Voices From Deep Below جو گیر شده بود و میخواسته یه کاری مثل میازاکی بسازه که اصلاً انیمه ی جالبی از آب در نیومد.

راستی خلیل دونو این فصل دوم Aku No Hana کی میاد !؟

:-"

تا اونجا که یادمه...دقیقاً هیچی D:

++++++++++++++++

Gangsta - E02

این قسمت واقعاً نامید کننده بودش...واقعاً نمیدونم استدیو این آهنگ ساز داغون رو از کجا پیدا کرده....اخه Tsuchida Shinji هم شد آدم...برو برای همون بند آشغال هیپ هاپ خودت آهنگ بساز تا ملت بپرن وسط هلکوپتری بزنن....اخه تو رو چه به این کارها که قبول کردی برا این انیمه آهنگ بسازی.

این وسط فقط تنها لذتی که تو این قسمت که بردم....صدای Yuuki Aoi بودش که اگه درست یادم باشه، آخرین بار تو Nobunaga Concerto جای خواهر نوبوناگا، صداش رو سال پیش شنیدم.

خب بنده بعد از مدتی که حال هیچی نداشتم مخصوصا فیلم و انیمه :دی از 3 روز پیش Gosick رو شروع به دیدن کردم و الان قسمت 9 هستم و خیلی هم خوبه :دی
فقط برای کسایی که میخوان شروع کنن بگم که باید دو قسمت اول رو باهم ببینن تا قشنگ جذبش بشن :دی
در آخر هم : کوجو :دی

کارگردان بازیه Metal Gear Rising ابراز علاقه مندی کرده که میخواد بازیه برسرک و کیل لا کیل رو بسازه

en9_435345.jpg

کامیا هم یه نظارتی بکنه میتونن بازی خیلی خوبی رو بسازن یعنی واقعا میشه؟:((

شخصیت های گیو و بانو فرنگیس هم به شخصیت های قابل بازی Arslan Senki x Musou اضافه شدند.
uwnb_gieve.png.jpg
4b8u_gieve1.jpg
6sqh_gieve2.jpg
o46z_gieve3.jpg
fk0p_falangies.png.jpg
ksjj_flangies1.jpg
snht_falangies2.jpg
o179_falangies3.jpg
همچنین شرکت سازنده قابلیت جدید حمله مردان (Mardan Rush) رو معرفی کرد.این قابلیت به بازیکن امکان هدایت گروهی از سربازها و وارد آوردن دمیج سنگین به دشمن رو میده.بازیکنان میتونن سواره نظام,کمانداران و پیاده رو نظام رو برای استفاده از قابلیت ها و توانایی های منحصر هر کدوم از دسته ها تو این قابلیت کنترل کنن.این قابلیت به بازیکن رد شدن از موانع,حمله به دشمنان دور از دسترس و نجات متحدین رو در بازی های استراتیژیکی میده.
u6wh_rush1.jpg

w88w_rush2.jpg

65xh_rush3.jpg
بازی هم تو تاریخ 17 سپتامبر تو ژاپن منتشر میشه.
مثل اینکه تب ساخت انیمه از بازی های rpg داغه چون سگا هم اعلام کرده برای بازی Phantasy Star Online 2 میخواد یه انیمه بسازه که قرار شده تو 2016 پخش بشه.داستان انیمه هم کاملا اریجیناله و به بازی ربط نداره.
سایت Charapedia که یه سایت دیتابیس راجع به شخصیت های انیمه و مانگا تو یه نظر سنجی که از تاریخ 2-8 جولای گذاشته بوده از مردم راجع به مانگاکای محبوبشون پرسیده بود که تو این نظرسنجی هیدِآکی سوراچی(گوریلا سنسی) مانگاکای گینتاما نفر اول شده.نفرات دو و سوم هم اودا و توریاما سنسی شدن.

h0wy_gintama.jpg
:

1. Hideaki Sorachi (Gintama; 688 points)
  2. Eiichiro Oda (One Piece; 573 points)
  3. Akira Toriyama (Dr. Slump, Dragon Ball; 500 points)
  4. Hiromu Arakawa (Fullmetal Alchemist, Silver Spoon; 459 points)
  5. Hirohiko Araki (BAOH, JoJo's Bizarre Adventure; 398 points)
  6. Rumiko Takahashi (Ranma ½, Inu Yasha; 335 points)
  7. Sui Ishida (Tokyo Ghoul; 322 points)
  8. Masashi Kishimoto (Naruto; 317 points)
  9. Gosho Aoyama (Magic Kaito, Case Closed; 282 points)
  10. Yana Toboso (Black Butler; 247 points)
  11. Yoshihiro Togashi (Yu Yu Hakusho, Hunter × Hunter; 239 points)
  12. Hajime Isayama (Attack on Titan; 234 points)
  13. Cocoa Fujiwara (Inu × Boku SS; 224 points)
  14. Tadatoshi Fujimaki (Kuroko no Basuke; 222 points)
  15. Yusei Matsui (Majin Tantei Nōgami Neuro, Assassination Classroom; 204 points)
  16. CLAMP (Cardcaptor Sakura, Kobato.; 203 points)
  17. Tite Kubo (Zombie Powder, Bleach; 189 points)
  18. Takehiko Inoue (Slam Dunk, Buzzer Beater; 177 points)
  19. Takeshi Obata (Death Note, Bakuman.; 159 points)
  20. Izumi Tsubaki (Oresama Teacher, Monthly Girls' Nozaki-kun; 158 points)
  21. Haruichi Furudate (Haikyu!!; 157 points)
  22. Takeshi Konomi (The Prince of Tennis; 151 points)
  23. Akira Amano (Reborn!; 142 points)
  24. Hiro Mashima (Rave Master, Fairy Tail; 141 points)
  25. Mitsuru Adachi (Touch, Cross Game; 136 points)
  26. Io Sakisaka (Strobe Edge, Ao Haru Ride; 128 points)
  27. Kentaro Yabuki (Black Cat, To Love-Ru -Trouble-; 120 points)
  28. Chika Umino (Honey and Clover, March comes in like a lion; 117 points)
  29. Nakaba Suzuki (The Seven Deadly Sins; 103 points)
  30. Naoshi Komi (Double Arts, Nisekoi - False Love; 99 points
تعداد شرکت کننده های این نظر سنجی هم 10000 نفر بودن که از این تعداد %52 مرد و %48 زن بودن و %72.5 شرکت کننده ها هم زیر 30 سال بودن.

آخرین ویرایش:
کارگردان بازیه Metal Gear Rising ابراز علاقه مندی کرده که میخواد بازیه برسرک و کیل لا کیل رو بسازه

en9_435345.jpg

کامیا هم یه نظارتی بکنه میتونن بازی خیلی خوبی رو بسازن یعنی واقعا میشه؟:((
من منتظر MGR2م :| فحش دلش میخواد گویا!!! :|

---

خوب بازب ارسلان هم داره جالب میشه! :دی Koei یه سری بازی استراتژیک اینجوری هم داشت و حال میدادن دوران PS2 :-" البته عمرا این قابلیت در حد اون بازی ها باشه! :دی ولی همینکه این رو با Warriors قاطی کردن هم جالبه:-" ( یه پیشرفتی بکنند:p )
این گیو هم خیلی خوش رنگ و لعابه! :دی ولی... توی SW2 XL یه یارویی بود با ساز میجنگید، من که ازش خوشم نیمد:-" امیدوارم این مثل اون( و حتی بروک PW ) نشه:-"

این تیکه هاش با اینکه مدیریت داستانی قشنگی از طرف کوبو داشت و مبارزه خوبی داشتن اما چهار چپتر براش یه کم کش دادن محسوب میشه...این مجمع الآرک استرن ریتر ها اگه انیمه بشه خیلی خوب میشه ولی حیف که نمیشه

Yahari Ore No Seishun Love Comedy Wa Machigatteiru
Season 1 - Season 2 E01-11

a2be5.jpg

ميخواستم صبر كنم تا فصل 2 تموم بشه بعد يه جا در موردش پست بدم ولي خداييش ديگه نميتونم بيشتر از اين جلوي خودم رو بگيرم :d

عجب تغيير وحشتناكي داشت انيمه بين دو فصل! فصل اول يه سري داستان پراكنده كه تمركزش روي بخش كمدي كار بود و به نظر نميومد بخواد يه داستان كلي در مورد شخصيت هاي اصلي رو بگه، بعد فصل دو كامل 180 زد و تمركز به صورت وحشتناكي روي يه داستان منسجم و شخصيت هاي اصلي اومد و اتمسفر انيمه هم بيشتر حالت جدي به خودش گرفت. (هرچند هنوزم كُمديه)

خود من با توجه به تعريف هايي كه در مورد انيمه شنيده بودم انتظار داشتم از همون ابتداي كار با يه داستان منسجم و نسبتا جدي روبرو باشم (يكي نبود بگه مردك توي اسمش نوشته كُمدي بعد تو انتظار داستان جدي داشتي؟ :| :d ) ولي بعد از ديدن چند قسمت اول يه جورايي نااميد شدم، اما فصل 2 دقيقا همون چيزيه كه ميخواستم و خيلي خيلي ازش خوشم اومده :d

داستان كلي انيمه (توي فصل 2) و تمركزش روي شخصيت ها و روابط و مشكلاتشون رو خيلي دوست دارم و به نظرم جالب درش آوردن. شخصيت ها دقيقا اون چيزي نيستن كه انتظارش رو داشتم ولي همونطوري كه اميدوار بودم واقعا شخصيت هاي تو دل برويي هستند، خصوصا هاچيمن كه ميشه يه جور فيلسوف تنبل به حساب آوردش :d در كنار شخصيت هاي اصلي، سه چهارتا شخصيت ساپورت خيلي خوب هم توي انيمه هست كه خيلي ازشون خوشم مياد (كه يكيشون توي فصل 2 اضافه شده و بدجوري من رو ميخندونه) ولي خب همونجوري كه انتظار ميرفت يه سري شخصيت روي اعصاب هم توي انيمه وجود داره كه بعضي وقتا ديدنشون باعث ميشه به حالت Facpalm فرو بري :d

در كل كار بشدت خوبيه، به همه توصيه ميكنم اگر دنبال ديدن يه رومنس/كمدي اتمسفريك خوب و يونيك هستند به هيچ عنوان از دست ندنش. فقط بعد از ديدن فصل يك خودشون رو براي يك تغيير اساسي توي فصل بعد آماده كنند. هنوز دو قسمت آخر رو نديدم و نميدونم انيمه تموم ميشه يا ادامه داره، ولي خب ته دلم ميخوام بيشتر در كنار اين شخصيت ها باشم پس اميدوارم هنوز ادامه داشته باشه :d

اينم ليست شخصيت هايي كه ازشون خوشم مياد و شخصيت هايي كه بهشون هيت ميورزم:
شخصيت هاي فرعي محبوب:
خواهر هاچيمن
اين دختر جديده كه رييس شورا شده (اينكه هر سري بدون درخواست دادن دست رد به سينه هاچيمن ميزنه فوق العادست :)))
اسمش رو نميدونم ولي همون دختر عينكيه كه همه اش توي فاز منحرفانه پسراي انيمه است (فكر كنم هينا باشه)
پسر دخترنما(كاپيتان تيم تنيس؟ :-" )
معلم هاچيمن كه همه نقشه ها زير سرشه :d

شخصيت هاي منفور فرعي:
هاياتو (كلا از همون فصل يك از اين متنفر بودم نميدونم چرا)
يوميكو (عين بالايي)
هارونو (بشدت روي اعصابه و كلا ميخوام نابود بشه بره! هميشه يوكينون بدبخت رو اذيت ميكنه :()
توبه چي (مثل دوتا اولي)

و اما برسيم به رتبه بندي شخصيت هاي اصلي :d :
هاچيمن (فوق العادست اين بشر، فكر كنم يكي از تنبلترين شخصيتاي اصليي باشه كه تا الان ديدم و اينقدر هم باهاش حال كردم :d حرفاي فيلسوفانه و اين صادق/پر رو بودنش رو خيلي دوست دارم)
يوييگاهاما (خيلي خوبه. از اون شخصيتاست كه اصلا دلم نميخواد هيچوقت ناراحت بشه. كلا خيلي شخصيت علي پسنديه و اينكه هي سعي ميكنه رابطه بين سه تاشون رو حفظ و قوي كنه خيلي دوست داشتنيش ميكنه. تازه اولين دختري هم هست كه به هاچيمن اهميت داده پس از اين لحاظ هم يه پوينت مثبت ديگه براش ثبت ميشه :d)
و در آخر هم يوكينون :d

البته اينكه گذاشتمش آخر نه اينكه فكر كنيد ازش خوشم نميادا :d اتفاقا برعكس مثل يوييگاهاما دوست ندارم يوكينون هم ناراحت باشه و جز شخصيت هاي محبوبمه ولي خب براي من نسبت به اون دوتا يكم از محبوبيت كمتري برخورداره :d

در آخر هم زوج روياييم رو ميگم:
هاچيمن x يوييگاهاما كه عمرا اگر اينجوري بشه و از همين الان مطمئنم آخرش هاچي x يوكينون ميشه ميره :|

پ.ن: راستي بچه هايي كه اينكار رو ديدن، شما زيرنويس فارسيش رو گرفتيد يا با انگليسي ديديد؟ مترجم فارسي خيلي براي كار زحمت كشيده و كاملا مشخصه ولي خب حس ميكنم بنده خدا يه جاهاييش رو اشتباه كرده و مواقعي پيش مياد كه معني جمله رو درست نفهميده بخاطر همين ترجمه (و مكالمه ها) بي معني شدن. فقط من اينجوري فكر ميكنم يا واقعا ترجمه فارسيش خيلي روون نيست و بايد روي انگليسي سوييچ كنم؟

بگم كه از لحاظ انگليسي مشكلي ندارم و به طور كلي خيلي راحت ميتونم ترجمه ها رو بفهمم ولي خب كلا چون زبون فارسي رو ترجيح ميدم هميشه زيرنويس فارسي ميگيرم و اونطوري ميبينم.

پ.ن2: خوشم مياد اسم شخصيتايي كه ازشون بدم مياد رو بهتر از شخصيتاي محبوبم ميدونم :))

پ.ن: راستي بچه هايي كه اينكار رو ديدن، شما زيرنويس فارسيش رو گرفتيد يا با انگليسي ديديد؟ مترجم فارسي خيلي براي كار زحمت كشيده و كاملا مشخصه ولي خب حس ميكنم بنده خدا يه جاهاييش رو اشتباه كرده و مواقعي پيش مياد كه معني جمله رو درست نفهميده بخاطر همين ترجمه (و مكالمه ها) بي معني شدن. فقط من اينجوري فكر ميكنم يا واقعا ترجمه فارسيش خيلي روون نيست و بايد روي انگليسي سوييچ كنم؟

بگم كه از لحاظ انگليسي مشكلي ندارم و به طور كلي خيلي راحت ميتونم ترجمه ها رو بفهمم ولي خب كلا چون زبون فارسي رو ترجيح ميدم هميشه زيرنويس فارسي ميگيرم و اونطوري ميبينم.
من با فن ساب horrible subs دیدم، کلا یک سری از جملات مفهموم خاصی نداشت به نظرم :d شاید بازم من درست درک نکردم :d

پ.ن2: خوشم مياد اسم شخصيتايي كه ازشون بدم مياد رو بهتر از شخصيتاي محبوبم ميدونم :))

فصل اول زیرنویسش کمی مشکل داره اما فصل دوم خیلی کم مشکل دیدم داخلش خوب ترجمه شده من مترجمشم میشناسم خیلی زحمت کشیده و چندبار ویرایش کرده کارشو ، خیلی از جملاتی که گنگ هستن یا شعرن یا ضرب المثل و بعضا فلسفی ! این انیمرو که میبینی خیلی با دقت باید ببینی و به همه دیالوگا توجه کنی اتفاقات شدیدا باهم در ارتباطن مثلا اکثر دیالوگایی که قسمت آخر فصل دوم گفته میشه باید بری ربطشونو تو قسمتای قبل پیدا کنی تا بفهمی منظور اینا چیه
جزئیاتی مثل نحوه قرار گرفتن این سه نفر وقتی باهم هستن که معمولا یوییگاهاما بین یوکینون و هاچیمانه دلیلم داره کلا یوییگاهاما به عمد همیشه سعی میکنه بین این دونفر قرار بگیره که بهم نزدیک نشن ، طرز چینش صندلیها ، چایی که تو کلوپ مینوشن ، اکثر اتفاقای مرموز داستان مربوط به یوکینون و خانوادش میشه یه مثال میزنم : تو شهر بازین یوکینون به هاچیمان میگه یه روزی منو نجات بده ! حالا این منو نجات بده یعنی چی ؟ در چه ضمینه ای ؟ ، میرسیم قسمت آخر فصل دوم که یوکینون تا مرز گریه پیش میره و هاچیمان از فروپاشی شخصیتیش جلوگیری میکنه :d
خلاصه توصیم بهت اینکه اینکارو با دقت ببینی مفاهیم خیلی عمیقی داخلش هست کمترینش اینکه هاچیمان یه شخصیت فوق العاده قوی داره داره که بقیه نمیتونن تغییرش بدن اما اونایی که بهش نزدیک میشن خیلی راحت تغییر میکنن اما هایاما یه شخصیت خیلی ضعیف داره که بخاطر بقیه خودشو تغییر داده و بقولی با بقیه هماهنگ شده ، آدمای بزرگ بخاطر بقیه تغییر نمیکنن بلکه بقیرو تغییر میدن کاری که هاچیمان میکنه و برعکس آدمای کوچیک حتی رشته ای که انتخاب میکنن هم بخاطر بقیس مثل هایاما :d هیچ انیمه ای که فضای دبیرستانی داشته باشه ندیدم که تا این حد ریز شده باشه به روابط بین انسانها و نقششون تو اجتماع :d

عاشق این دیالوگای هاچیمانم :
"True to herself", "True to myself". We all have our own personal image that's dictated by others, one that's always off the mark. We wish to remain true to ourselves, but who gets to decide who we are as people? When our image never goes hand-in-hand with reality, where can we find something genuine? Where can we find our true selves?

You can’t take back the answer you already gave out. There’s no use in crying over spilt milk. The egg you broke won’t come back. All the horses and soldiers of a king will never return to his side again. It doesn’t matter what was said. You can never wipe away a bad impression. Even though the opposite is so simple in comparison. Just one word will make someone appear hateful. Just doing one thing would make you seem hateful. That’s why excuses are meaningless. Because even those excuses will make you look hateful

The past makes you wanna die out of regret and future makes you depressed out of anxiety. So by elimination, the present is likely the happiest time.

What if, and this is strictly hypothetical, what if you could reload your save data to change your previous choice, like in a game? Would it change your life? The answer is a resounding no

هاچیمان نماد یه انسان که شخصیت خیلی قدرتمندی داره که به اعتقاداتش پایبنده و خوب میتونه ذهن آدمارو بخونه اما یه نقطه ضعف اساسی داره اونم اینکه نمیتونه احساسات آدمارو درک کنه که اینم بخاطر اینکه تنها بوده که همین تنهاییشم کلی دلیل داره که تو فلشبکایی که میزنه میبینیم :d

Yahari Ore No Seishun Love Comedy Wa Machigatteiru
Season 1 - Season 2 E01-11

a2be5.jpg

ميخواستم صبر كنم تا فصل 2 تموم بشه بعد يه جا در موردش پست بدم ولي خداييش ديگه نميتونم بيشتر از اين جلوي خودم رو بگيرم :d

عجب تغيير وحشتناكي داشت انيمه بين دو فصل! فصل اول يه سري داستان پراكنده كه تمركزش روي بخش كمدي كار بود و به نظر نميومد بخواد يه داستان كلي در مورد شخصيت هاي اصلي رو بگه، بعد فصل دو كامل 180 زد و تمركز به صورت وحشتناكي روي يه داستان منسجم و شخصيت هاي اصلي اومد و اتمسفر انيمه هم بيشتر حالت جدي به خودش گرفت. (هرچند هنوزم كُمديه)

خود من با توجه به تعريف هايي كه در مورد انيمه شنيده بودم انتظار داشتم از همون ابتداي كار با يه داستان منسجم و نسبتا جدي روبرو باشم (يكي نبود بگه مردك توي اسمش نوشته كُمدي بعد تو انتظار داستان جدي داشتي؟ :| :d ) ولي بعد از ديدن چند قسمت اول يه جورايي نااميد شدم، اما فصل 2 دقيقا همون چيزيه كه ميخواستم و خيلي خيلي ازش خوشم اومده :d

داستان كلي انيمه (توي فصل 2) و تمركزش روي شخصيت ها و روابط و مشكلاتشون رو خيلي دوست دارم و به نظرم جالب درش آوردن. شخصيت ها دقيقا اون چيزي نيستن كه انتظارش رو داشتم ولي همونطوري كه اميدوار بودم واقعا شخصيت هاي تو دل برويي هستند، خصوصا هاچيمن كه ميشه يه جور فيلسوف تنبل به حساب آوردش :d در كنار شخصيت هاي اصلي، سه چهارتا شخصيت ساپورت خيلي خوب هم توي انيمه هست كه خيلي ازشون خوشم مياد (كه يكيشون توي فصل 2 اضافه شده و بدجوري من رو ميخندونه) ولي خب همونجوري كه انتظار ميرفت يه سري شخصيت روي اعصاب هم توي انيمه وجود داره كه بعضي وقتا ديدنشون باعث ميشه به حالت Facpalm فرو بري :d

در كل كار بشدت خوبيه، به همه توصيه ميكنم اگر دنبال ديدن يه رومنس/كمدي اتمسفريك خوب و يونيك هستند به هيچ عنوان از دست ندنش. فقط بعد از ديدن فصل يك خودشون رو براي يك تغيير اساسي توي فصل بعد آماده كنند. هنوز دو قسمت آخر رو نديدم و نميدونم انيمه تموم ميشه يا ادامه داره، ولي خب ته دلم ميخوام بيشتر در كنار اين شخصيت ها باشم پس اميدوارم هنوز ادامه داشته باشه :d

اينم ليست شخصيت هايي كه ازشون خوشم مياد و شخصيت هايي كه بهشون هيت ميورزم:
شخصيت هاي فرعي محبوب:
خواهر هاچيمن
اين دختر جديده كه رييس شورا شده (اينكه هر سري بدون درخواست دادن دست رد به سينه هاچيمن ميزنه فوق العادست :)))
اسمش رو نميدونم ولي همون دختر عينكيه كه همه اش توي فاز منحرفانه پسراي انيمه است (فكر كنم هينا باشه)
پسر دخترنما(كاپيتان تيم تنيس؟ :-" )
معلم هاچيمن كه همه نقشه ها زير سرشه :d

شخصيت هاي منفور فرعي:
هاياتو (كلا از همون فصل يك از اين متنفر بودم نميدونم چرا)
يوميكو (عين بالايي)
هارونو (بشدت روي اعصابه و كلا ميخوام نابود بشه بره! هميشه يوكينون بدبخت رو اذيت ميكنه :()
توبه چي (مثل دوتا اولي)

و اما برسيم به رتبه بندي شخصيت هاي اصلي :d :
هاچيمن (فوق العادست اين بشر، فكر كنم يكي از تنبلترين شخصيتاي اصليي باشه كه تا الان ديدم و اينقدر هم باهاش حال كردم :d حرفاي فيلسوفانه و اين صادق/پر رو بودنش رو خيلي دوست دارم)
يوييگاهاما (خيلي خوبه. از اون شخصيتاست كه اصلا دلم نميخواد هيچوقت ناراحت بشه. كلا خيلي شخصيت علي پسنديه و اينكه هي سعي ميكنه رابطه بين سه تاشون رو حفظ و قوي كنه خيلي دوست داشتنيش ميكنه. تازه اولين دختري هم هست كه به هاچيمن اهميت داده پس از اين لحاظ هم يه پوينت مثبت ديگه براش ثبت ميشه :d)
و در آخر هم يوكينون :d

البته اينكه گذاشتمش آخر نه اينكه فكر كنيد ازش خوشم نميادا :d اتفاقا برعكس مثل يوييگاهاما دوست ندارم يوكينون هم ناراحت باشه و جز شخصيت هاي محبوبمه ولي خب براي من نسبت به اون دوتا يكم از محبوبيت كمتري برخورداره :d

در آخر هم زوج روياييم رو ميگم:
هاچيمن x يوييگاهاما كه عمرا اگر اينجوري بشه و از همين الان مطمئنم آخرش هاچي x يوكينون ميشه ميره :|

هممممم علی خوب داری پیش میری آورین آورین :d برخلاف 90 درصد اینجاییا :d

یه سری جاها باهات موافقم یه سری جاها نه

اول : به نظر من فصل 1 و 2 خب کلا فازشون فرق داشت اما این نا امید شدنت از فصل 1 رو درک نمیکنم اتفاقا اکثرا سر فصل یکش جذب انیمه میشن. البته فصل 2 معرکست شکی درش نیست اما اینجوری هم نیست که خیلی خیلی بهتر باشه

اینا کار اشتباهی که کردن این بود که 2 تا فصل جداش کردن اگه همه این قسمتارو یه فصل میکردن خیلی بهتر میشد به نظرم

یوکینو خیلی بهتر از یویگاهاما بود :d یه سری جاها جمله هاش طرف مقابل رو نابود میکرد :d

توتسوکا (پسر دختر نما) باعث شد یه سری از باحال ترین لحظات انیمه پدیدار بشه XD یعنی هرموقع بود واکنشای هیکی معرکه بودن XDDD

معلمه رو فکرشم نکن قبلا رزروش کردم برا خودم :d

با لحظاتی که دیدیم فکر کنم زوج هیکی و توتسوکا واقع گرایانه تر باشه تا چیز دیگه ای :d

کاشکی زیر نویس فارسی نمیدیدی این انیمه پر از جملات خاصه و مطمعنا نمیشه با همون معنی و حس به فارسی ترجمه کرد

هنوزم منتظرم Daily Lives of Highschool boys رو ببینی تا دیگه رای نهایی رو نسبت بهت بدم :d

هممممم علی خوب داری پیش میری آورین آورین :d برخلاف 90 درصد اینجاییا :d

یه سری جاها باهات موافقم یه سری جاها نه

اول : به نظر من فصل 1 و 2 خب کلا فازشون فرق داشت اما این نا امید شدنت از فصل 1 رو درک نمیکنم اتفاقا اکثرا سر فصل یکش جذب انیمه میشن. البته فصل 2 معرکست شکی درش نیست اما اینجوری هم نیست که خیلی خیلی بهتر باشه

اینا کار اشتباهی که کردن این بود که 2 تا فصل جداش کردن اگه همه این قسمتارو یه فصل میکردن خیلی بهتر میشد به نظرم

یوکینو خیلی بهتر از یویگاهاما بود :d یه سری جاها جمله هاش طرف مقابل رو نابود میکرد :d

توتسوکا (پسر دختر نما) باعث شد یه سری از باحال ترین لحظات انیمه پدیدار بشه XD یعنی هرموقع بود واکنشای هیکی معرکه بودن XDDD

معلمه رو فکرشم نکن قبلا رزروش کردم برا خودم :d

با لحظاتی که دیدیم فکر کنم زوج هیکی و توتسوکا واقع گرایانه تر باشه تا چیز دیگه ای :d

کاشکی زیر نویس فارسی نمیدیدی این انیمه پر از جملات خاصه و مطمعنا نمیشه با همون معنی و حس به فارسی ترجمه کرد

هنوزم منتظرم Daily Lives of Highschool boys رو ببینی تا دیگه رای نهایی رو نسبت بهت بدم :d
:دی

گفتم دیگه بخاطر پستایی که داده بودید یه جورایی فکر میکردم انیمه جدیه برای همین توقع کُمدی رو نداشتم و یه جورایی ناامید شدم، نه اینکه کُمدیش بد بوده باشه (اتفاقا کمدیش عالی بود) ولی خب چون توقع دیگه ای داشتم ناامید شدم :دی

در مورد جدا بودن فصل ها چون پشت هم دیدمشون برای من مشکلی ایجاد نکرد ولی خب میتونم ببینم چطور جدا بودن فصلا برای کسی که هفتگی میدیده میتونسته مشکل ساز باشه :دی

آره خب از این لحاظ یوکینو خیلی شاخ تره :دی ولی در کل یویگاهاما بیشتر علی پسنده :دی

توتسوکا :))
اون جا بود که هاچیمن رو بیدار میکرد (فصل 1)
"یعنی بوسه ی صبحگاهیه؟"
=)) =)) =))

یا توی OVA
"فکر کنم لحظه عاشق شدن یک مرد رو دیدم"
:))

خداییش یکی از باحالترین شخصیتای انیمه است :دی

معلمه کلا خیلی باحاله :دی اون صحنه روی پُل که هاچی ازش تعریف کرد قرمز شد مُردم از خنده :))

آره خودمم به همین نتیجه رسیدم :دی حالا ایشالا فصل بعد :دی

اون رو هم کامل گرفتم ایشالا تا چند وقت دیگه میبینم :دی
@the dark knight

هممم... شاید بعدا چکش کردم ببینم زیرنویس انگلیسیش چطوره :دی اصلا بعضی مکالمات یه جوری اند توی فارسی :دی

@mehdi88
میدونم مهدی جان، من خودمم مترجم بودم و درک میکنم چقدر کار سختیه. توی پستم هم گفتم که معلومه دوستمون خیلی برای ترجمه زحمت کشیده، ولی خب همونطوری که میدونیم یه سری از اصطلاحات انگلیسی برگردوندنشون به فارسی کار راحتی نیست و حتی اگرم برگشت داده بشن باز درست معنی نمیدن. بهرحال بعدا من زیرنویس انگلیسی رو هم یه چکی میکنم ببینم اونجا وضعیت چطوره. همین الانش هم دوست مترجممون خیلی خوب ترجمه کرده و اینی که میگم صرفا برای چندتا جمله است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or