Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
و من بعد از سال ها تفکر و تعقل!!! هنوز نفهمدیم این Clannad چه داشت :(
بدبختی اینه خودم تنهام! :| آها نه یکی دیگه از بچه ها هم بود! کی بود؟ پرهام؟ یادم نمیاد! :-" ولی کلا خیلی تنها بودیم :( کاش علی دانته هم بیاد تو تیم ما! گرچه شک دارم:-"
مردک من بودم!:| الکی هم نمیخواد اسم مردم رو بیاری!:d من که اصلا یادم رفته بود همچین انیمه ای وجود داره!:)) هیچم تنها نیستم:dولی هنوزم منم مثل تو، هیچ جذابیتی درش نمیبینم! :-" انصافا چی داره؟/:)به اون ساسکه فنم امیدی نداشته باش. که آخر سر فن دو آتیشش میشه!:|

مردک من بودم!:| الکی هم نمیخواد اسم مردم رو بیاری!:d من که اصلا یادم رفته بود همچین انیمه ای وجود داره!:)) هیچم تنها نیستم:dولی هنوزم منم مثل تو، هیچ جذابیتی درش نمیبینم! :-" انصافا چی داره؟/:)به اون ساسکه فنم امیدی نداشته باش. که آخر سر فن دو آتیشش میشه!:|

اهم اهم! شرمنده:-"
ولی خوب تو اقلیتیم! اونم از نوع ناجورش! :|
علی متاسفانه احتمالش زیاده:( تازه لج کرده میخواد Nagi no Asukara رو هم ببینه! :دی امیدوارم به اندازه من بخوره تو ذوقش دیگه مخالفت نکنه :|

خب منم نظرم رو دز موزد انیمه های این فصل بگم :

Akagami no Shirayukihime : اصل موضوع و کاراکتر ها یه کار تکراری ولی این که چجوری روایت میشه و چقدر میتونه نسبت به انیمه های مشابهش تفاوت ایجاد کنه در اینده مشخص میشه ولی در کل فضا و رنگ بنذی انیمه رو دوست داشتم ولی امیدوارم تبدیل به یه کار کسل کننده نشه

attachment.php

Aoharu x Kikanjuu : نمیتونم بگم شروع خیلی خوبی داشت ولی کار بدی هم به نظر نمیرسید مسابقاتی که در موردش صحبت میشه در نگاه اول ادم رو یاد پینت بال میندازه و خب این خودش یه امتیاز برای انیمه محسوب میشه که حد اقل ادم شاهد تنوع در این زمینه میتونه باشه و از مسابقات هم لذت برد که همه اینها در قسمت ها بعد مشخص میشه اپنینگ و اندیگ کار هم به نسیت بقیه انیمه های این فصل کار قابل توجهی

attachment.php

Chaos Dragon - Sekiryuu Seneki : شروع نسبتآ خوبی داشت و همین که انیمه تفکر گل و بلبلی نداره جای شکرش باقیه و وافعیت هم در دنیا و زندگی همینه بعضی وقت برای بدست اوردن چیزی باید از خیر چیز دیگه ای گذشت در مورد داستان هم هدف شخصیت اول رو میپسندم ولی راه رسیدن بهش رو چجوری به تصویر بکشه این مهمه در کل بهش امیدوارم

attachment.php

Charlotte : خرده شیشه داشتن شخصیت اول داستان نکته مثبت انیمست امیدوارم تا اخر کار هم حفظ بشه و اینکه در ادامه انیمه هدف مشخصی داشته باشه صرفآ تبدیل به یه کار اپیزودیک نشه

attachment.php

Classroom Crisis : زیاد شروع خوبی نداشت فکر هم نمیکنم جرء کار های مورد پسند من باشه به احتمال زیاد در هفته های اینده دراپ خواهد شد

attachment.php

Gangsta : شروع خوبی داشت و کاراکتر نیکولاس به جذابیت انیمه اضافه کرده این حقیقت که تو بعضی انیمه ها شخصیت هایی هستن که باعث سنگین تر شدن انیمه میشند رو نمیشه نادیده گرفت

attachment.php

GATE : این انیمه یکی از جالب ترین شروع های فصل رو برای من داشت وقتی اتفاق اول در انیمه افتاد با خودم گفتم یه کار تکراری دیگه که الان اینجوری میشه ولی هرچی جلوتر رفت جواب های بیشتری داد سوال های بیشتری مطرخ کرد

نمیشه از روی قسمت اول نظر داد ولی با توجه به سرایط انیمه شاید شاهد کار جالبی باشیم قسمت اولش امیدوارم کرد

attachment.php

OverLord : قسمت اول کار خیلی نا امید کننده بود تقریبآ هیچی نداشت فقط معرفی چند شخصیت و یه سلاح برای پر کردن یک هفته چندان فکر جالبی نیست

attachment.php

Rokka no Yuusha : از جمله کار هایی که شروع و پایانش مشخص ولی اینکه این خط شروع تا پایان چقدر شاخ و برگ پیدا میکنه و جذابیت خواهد داشت رو در ادامه میشه در موردش نظر داد

attachment.php

Ushio to Tora : شونن یودن از سرو کول انیمه میباره و خب در بیشتر اوفات هم اینجور سبک ها کارهای محبوبی از کار در میان شخصیت اشیو و توزا جالب هستن و در نگاه اول من رو یاد کیوبی و ناروتو میندازه از لحاظ نوع برخورد با هم در کل کار خوبی به نظر میرسه حس طنز کار رو هم دوست دارم

attachment.php

Attachments

• 21058-zV6KknGdm8PH.jpg
    21058-zV6KknGdm8PH.jpg
    39.8 KB · مشاهده: 195
  • 20773-FAjRQqK6OHk9.png
    20773-FAjRQqK6OHk9.png
    131.2 KB · مشاهده: 227
  • 20832-NYbZ7GW33tyz.jpg
    20832-NYbZ7GW33tyz.jpg
    44.1 KB · مشاهده: 184
  • 20955-O5WXIusW8wfC.jpg
    20955-O5WXIusW8wfC.jpg
    30.2 KB · مشاهده: 182
  • 20994-91wYl3U53oBV.png
    20994-91wYl3U53oBV.png
    161.3 KB · مشاهده: 224
  • 20997-8uqxQpmR1laU.jpg
    20997-8uqxQpmR1laU.jpg
    36.7 KB · مشاهده: 190
  • 21055-C1YXQeUymnXF.jpg
    21055-C1YXQeUymnXF.jpg
    46.7 KB · مشاهده: 188
  • 21078-xaSdvLlQy1bO.jpg
    21078-xaSdvLlQy1bO.jpg
    16.4 KB · مشاهده: 190
  • 21112-xwdDHxsyj62e.jpg
    21112-xwdDHxsyj62e.jpg
    80.8 KB · مشاهده: 223
  • 21241-0YQxVhm7WXNC.jpg
    21241-0YQxVhm7WXNC.jpg
    22.7 KB · مشاهده: 184
هوی هوی هوی به Nagi no Asukara گیر ندینا :| نیمه دوم انیمش به صورت مداوم تو چشمام اشک بود :((

من خودم فن سر سخت انیمه بودم! ولی قشنگ نیمه ی دوم گند زد بهش :| فاجعه! :|
البته دراپ شد و دو سه قسمت آخر رو ندیدم! ولی انیمه ای که میتونست برام بیاد در کنار Ano Hana چنین گندی زدن بهش خیلی هنر میخواست که از پسش بر اومدن :دی

پست حسن رو دیدم دریافتم چقد انیمه تو رادارم بود که یادم رفته بود ببینمشون :)) ولی خوب صبر میکنم تا قسمت بعدشون و نظر ملت :دی

آخرین ویرایش:
من خودم فن سر سخت انیمه بودم! ولی قشنگ نیمه ی دوم گند زد بهش :| فاجعه! :|
البته دراپ شد و دو سه قسمت آخر رو ندیدم! ولی انیمه ای که میتونست برام بیاد در کنار Ano Hana چنین گندی زدن بهش خیلی هنر میخواست که از پسش بر اومدن :دی

پست حسن رو دیدم دریافتم چقد انیمه تو رادارم بود که یادم رفته بود ببینمشون :)) ولی خوب صبر میکنم تا قسمت بعدشون و نظر ملت :دی

اتفاقا نیمه دومش خیلی هم خوب بود (- -)

یکی از کمتر انیمه هایی بود که کاراکتر پسری داشت که بعد از دیدن انیمش دقیقا حس Hikigaya تو فصل اول Yahari بهم دست داد XD

راجع به Kaname یعنی دقیقا به قول هیکی " اگر دختر بود 10 بار Confess میکردم و 10 بار هم Reject میشدم " :d خیلی خوب بود

یکی از بی همتا ترین انیمه ها هم بود (میخواستم بگم یونیک دیدم کلمه انگلیسی زیاد استفاده کردم :d ) تو این زمینه که از مثلث عشقی گذشت و تبدیل به 6 ضلعی عشقی شد که هر کدوم قطر هاش به همدیگه وصل بودن XD

اتفاقا نیمه دومش خیلی هم خوب بود (- -)

یکی از کمتر انیمه هایی بود که کاراکتر پسری داشت که بعد از دیدن انیمش دقیقا حس Hikigaya تو فصل اول Yahari بهم دست داد XD

راجع به Kaname یعنی دقیقا به قول هیکی " اگر دختر بود 10 بار Confess میکردم و 10 بار هم Reject میشدم " :d خیلی خوب بود

یکی از بی همتا ترین انیمه ها هم بود (میخواستم بگم یونیک دیدم کلمه انگلیسی زیاد استفاده کردم :d ) تو این زمینه که از مثلث عشقی گذشت و تبدیل به 6 ضلعی عشقی شد که هر کدوم قطر هاش به همدیگه وصل بودن XD

اون 6-5 ضلع اول داستان عالی بود! اصلا درش شکی نیست:دی
ولی اون ضلع هایی که بعدا اضافه شد فاجعه بود :| فاجعه! :|

اون 6-5 ضلع اول داستان عالی بود! اصلا درش شکی نیست:دی
ولی اون ضلع هایی که بعدا اضافه شد فاجعه بود :| فاجعه! :|

آها آره تا حدودی راست میگی :d

اسماشونو یادم رفته ولی اون دختر کوچیکه که درواقع خواهرزاده Hikari میشد خیلی مزخرف بود که یکی از اضلاع شد :| قبول دارم چون دقیقا یه تنه داشت گند میزد

اما اون یکی رفیقش اون واجب بود چون دختر مزخرفی به نام چیساکی (از ته دل متنفرم ازش) کانامه رو ول کرد چسبید به طرف اون پسره مزخرف و این وسط کانامه داشت زجر میکشید :(( باید یکی رو به هر حال باهاش Pair میکردن :(

منظورم داستان انیمه نبود منظورم اون جریانات شایعات ادامه دادن مانگا بود :d

یک لحظه به واقعیت شک کردم :دی آخه پسر خوب حداقل به کلمه مانگا هم اشاره کن :دی امثال من تازه میان تو باغ دیگه هیچی به هیچی :دی

واقعا انیمه فوق العاده ای است و قصد دارم بعد از کلیمور این مانگا را بخوانم :دی

نمیدونم چرا چهره ارل بزرگ و میبینم احساس میکنم دلقکی بیش نیست و سرکاریم :دی ( شاید زیادی توقع چهره مرموزتر و خطرناکتر داشتم :دی )

صفحه پیشش که خودمونو پاره کردیم انقدر مانگا مانگا گفتیم
yahoo_4.gif

You know nothing about him

من حال خودم و بزور داشتم صفحات قبل و دقت نکرده بودم که الان دقتش و کردم :دی

بیا بزن :دی از چهارشنبه شروع کردم و قسمت 12 هستم چیز زیادی راجبش اشاره نشده :دی پس زود قضاوت کردم شر منده :دی

آخرین ویرایش:
یک لحظه به واقعیت شک کردم :دی آخه پسر خوب حداقل به کلمه مانگا هم اشاره کن :دی امثال من تازه میان تو باغ دیگه هیچی به هیچی :دی

واقعا انیمه فوق العاده ای است و قصد دارم بعد از کلیمور این مانگا را بخوانم :دی

نمیدونم چرا چهره ارل بزرگ و میبینم احساس میکنم دلقکی بیش نیست و سرکاریم :دی ( شاید زیادی توقع چهره مرموزتر و خطرناکتر داشتم :دی )

صفحه پیشش که خودمونو پاره کردیم انقدر مانگا مانگا گفتیم :d

You know nothing about him

too much white light killed the fun همونطور هم که انتظار میرفت فعلا این شو سنسور شدس:-&ولی دمشون گرم تو یه قسمت 5 چپتر مانگا رو پوشش دادن.
این اشیو و تورا هم که به قول داش حسن شونن بودن ازش میباره.این قسمتش هم خیلی خوب بود همینجوری برن جلو انیمه عالیی میشه:-bd آقا این مرض دانلود انیمه بعد نگاه نکردنش با چی خوب میشه:d؟

The Place Promised in Our Early Days رو دیدی؟ یکی دیگه از کارهای ماکاتو شینکای ـه که الان دیدی

5Centimeters Per Second همش که عالیه!

وای وای مرسی سنپای دانلود کردم و دیدم - اصلا اسم این آدم رو نشنیده بودم همه ی کاراش به دلم میشینه :x - کارای دیگه هم داره که قشنگ باشه خلیل دونو !؟

وای اون 5CPS که گفتی سنپای این رو قبلا دیده بودم - دوباره یادم انداختی و نشستم دوباره دیدم هر دفعه موهای تنم سیخ میشه با این انیمه !

اون پایانش و موزیکش و کلا داستانش و حتی کیفیت بصریش از هر انیمه ای بالاتره .
یک چیز در حد پیامبر فیلم انیمه های تاریخ هست.
:x

سنپای اینی که 5CPS رو ساخته کارای شاخ دیگه هم داره !؟

- - -ویرایش - - -

Air رو دیدی؟. ساخته Kyoto Animation(ع) . دقیقا همون چیزیه ک میخوای. برای 2005 هم هستش و سبکش Drama , Romance , Slice of Life و Supernatural ِ .فقط فیلم نیست سریاله 13 قسمت + 2 ova
خلاصه داستان
یوکیتو کونیساکی وقتی داستانه دختری که خیلی وقته توی اسمان ها اسیر شده رو از مادرش میشنوه شروع به سفر کردن میکنه تا اون دخترو پیدا کنه . و تو شهر های مختلف نمایش عروسکی اجرا میکنه و خرجشو درمیاره تا اینکه به یه شهر کوچیک میرسه و اونجا پولش تموم میشه و شروع میکنه به نمایش راه انداختن ولی اونجا کسی برای این نمایش ها پولی نمیده. همینجور ک گرنسه , خسته و نا امید خوابش میبره . با دختری عجیب به اسمه میسوزو ملاقات میکنه و از اینجا به بعد به مرور پاره پاره شدن قلب بیننده شروع میشه(چی گفتم:|)
اینو به خلیل-ساما هم که از منهدم و منفجر شدن شخصیتها لذت میبره پیشنهاد میدم:d البته فکرکنم دیده باشتش
---
Rokka no Yuusha Ep01:بهتر از اون چیزی بود که فکر میکردم. و اینکه miyuki sawashiro داستان گوی انیمه هست خودش یه دلیل دیگه برای ادامه دادنشه:d

عالی بود بهنام جان دستت درد نکنه !
قسمت 1 و 2 اش رو دان کردم اول بگم جوش عالی بود و یکم دیالوگاش ولی قسمت 2 یکم Meh.. شد بنظرم ولی نوید قسمت 3 خوبی داده شده...
:-"

مرسی

=============

PRISON SCHOOL EPISODE 1

چرا سانسور میکنید !؟
اونم با انواع خط های موازی و غیر موازی سفید...
:|

ولی بالاخره از یک انیمه مدرسه ای خوشم اومد ^___^

این صحنه خدا بود :

72491105410182841454.png

عالی بود بهنام جان دستت درد نکنه !
قسمت 1 و 2 اش رو دان کردم اول بگم جوش عالی بود و یکم دیالوگاش ولی قسمت 2 یکم Meh.. شد بنظرم ولی نوید قسمت 3 خوبی داده شده...
:-"

مرسی

=============

PRISON SCHOOL EPISODE 1

چرا سانسور میکنید !؟
اونم با انواع خط های موازی و غیر موازی سفید...
:|
خواهش میکنم عزیز
اره اوایل تا بیاد جون بگیره یکم اینطوریه . ولی حتما کامل ببینش انصافا کاره قشنگیه . مخصوصا پایانش
این انیمه رو مسلم زحمت کشید و برام اسپویل کرد اخرشو:d (خدا براش سری مونوگاتاری رو اسپویل کنه ایشالا:d) ولی بازم وقتی به اخرای انیمه رسیده بود کلی استرس داشتم که قراره چطوری تموم بشه و ...

درمورد Prison School هم موافقم انیمه ایچی سانسور بشه دیگه چی ازش میمونه:|

سنپای اینی که 5CPS رو ساخته کارای شاخ دیگه هم داره !؟
البته. اقای Makoto Shinkai کلا. شاخه:d
5centimeters per secondرو که دیدی.
the place promised in our early days روهم که اقا خلیل گفت و دیدی
voices of a distant star هم که خودت قبلا دیده بودی
میمونه the garden of words و children who chase lost voices که هردو بینهایت قشنگن حتما ببینشون اگه ندیدی تا الان
چندتا دیگه هم هست که من خودم هنوز ندیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or