خب منم نظرم رو دز موزد انیمه های این فصل بگم :
Akagami no Shirayukihime : اصل موضوع و کاراکتر ها یه کار تکراری ولی این که چجوری روایت میشه و چقدر میتونه نسبت به انیمه های مشابهش تفاوت ایجاد کنه در اینده مشخص میشه ولی در کل فضا و رنگ بنذی انیمه رو دوست داشتم ولی امیدوارم تبدیل به یه کار کسل کننده نشه
Aoharu x Kikanjuu : نمیتونم بگم شروع خیلی خوبی داشت ولی کار بدی هم به نظر نمیرسید مسابقاتی که در موردش صحبت میشه در نگاه اول ادم رو یاد پینت بال میندازه و خب این خودش یه امتیاز برای انیمه محسوب میشه که حد اقل ادم شاهد تنوع در این زمینه میتونه باشه و از مسابقات هم لذت برد که همه اینها در قسمت ها بعد مشخص میشه اپنینگ و اندیگ کار هم به نسیت بقیه انیمه های این فصل کار قابل توجهی
Chaos Dragon - Sekiryuu Seneki : شروع نسبتآ خوبی داشت و همین که انیمه تفکر گل و بلبلی نداره جای شکرش باقیه و وافعیت هم در دنیا و زندگی همینه بعضی وقت برای بدست اوردن چیزی باید از خیر چیز دیگه ای گذشت در مورد داستان هم هدف شخصیت اول رو میپسندم ولی راه رسیدن بهش رو چجوری به تصویر بکشه این مهمه در کل بهش امیدوارم
Charlotte : خرده شیشه داشتن شخصیت اول داستان نکته مثبت انیمست امیدوارم تا اخر کار هم حفظ بشه و اینکه در ادامه انیمه هدف مشخصی داشته باشه صرفآ تبدیل به یه کار اپیزودیک نشه
Classroom Crisis : زیاد شروع خوبی نداشت فکر هم نمیکنم جرء کار های مورد پسند من باشه به احتمال زیاد در هفته های اینده دراپ خواهد شد
Gangsta : شروع خوبی داشت و کاراکتر نیکولاس به جذابیت انیمه اضافه کرده این حقیقت که تو بعضی انیمه ها شخصیت هایی هستن که باعث سنگین تر شدن انیمه میشند رو نمیشه نادیده گرفت
GATE : این انیمه یکی از جالب ترین شروع های فصل رو برای من داشت وقتی اتفاق اول در انیمه افتاد با خودم گفتم یه کار تکراری دیگه که الان اینجوری میشه ولی هرچی جلوتر رفت جواب های بیشتری داد سوال های بیشتری مطرخ کرد
نمیشه از روی قسمت اول نظر داد ولی با توجه به سرایط انیمه شاید شاهد کار جالبی باشیم قسمت اولش امیدوارم کرد
OverLord : قسمت اول کار خیلی نا امید کننده بود تقریبآ هیچی نداشت فقط معرفی چند شخصیت و یه سلاح برای پر کردن یک هفته چندان فکر جالبی نیست
Rokka no Yuusha : از جمله کار هایی که شروع و پایانش مشخص ولی اینکه این خط شروع تا پایان چقدر شاخ و برگ پیدا میکنه و جذابیت خواهد داشت رو در ادامه میشه در موردش نظر داد
Ushio to Tora : شونن یودن از سرو کول انیمه میباره و خب در بیشتر اوفات هم اینجور سبک ها کارهای محبوبی از کار در میان شخصیت اشیو و توزا جالب هستن و در نگاه اول من رو یاد کیوبی و ناروتو میندازه از لحاظ نوع برخورد با هم در کل کار خوبی به نظر میرسه حس طنز کار رو هم دوست دارم