Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
درود !

بچه ها فیلم شبیه فیلم/انیمه ی Voices of a Distant Star میشناسید بم معرفی کنید !
نمیخوام زیاد جدید باشه و نمیخوام زیاد قدیمی هم باشه و میخوام جوش مثل همین بالایی فقط غم و دوری و اینطوری باشه !!
رنگ بندیش هم لطفا شاد نباشه !!

:-"

مرسی !!

The Place Promised in Our Early Days رو دیدی؟ یکی دیگه از کارهای ماکاتو شینکای ـه که الان دیدی

5Centimeters Per Second همش که عالیه!

پسر Black Lagoon عجب چیزیه.لوی عالیه:biggrin1:گنگستا رو هم خیلی خوشم اومد ، تو این سبکا چیز شاخ دیگه ای هم هست؟

Jormungand
Jormungand Perfect Order
عالیه.........

ممنون فرشاد، رفت توی لیست دانلود :دی

بسیار ممنان برای توضیحات :دی
خب حسن یه چندتا از این کارا رو بگو تا ببینیم فیضش رو ببریم دیگه :دی

این کارایی که اسمشون رو پایین اوردم احتمالآ بیشترشون رو دیدی و بیشتر روی مدرسه ای بودن و اینکه کمدی نباشن تمرکز شده لیست ولی دلیل نمیشه که حتمآ اینطوری باشه اسم های پایین هم صرفآ یه لیسته هیچ اشاره یا پیشنهادی برای دیدنشون ندارم خودت میدونی که از کار خوشت میاد یا نه شاید من با خیلی هاشم حال نکنم ولی دلیل نمیشه کارای بدی باشن یا بلعکس :d:

Shigatsu wa Kimi no Uso - 2014
Mahouka Koukou no Rettousei - 2014
Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Ren - 2014
Inari, Konkon, Koi Iroha. - 2014
Toaru Hikuushi e no Koiuta - 2014
Nagi no Asukara - 2013
Uchouten Kazoku - 2013 ( این انیمه مدرسه ای نیست ولی از نظر من کار جالبی بود )
Little Busters! - 2012
Robotics;Notes - 2012

تا همینجا حافظم یاری میکنه خیلی از انیمه های خوب دیگه رو هم دوستان معرفی کردن حتمآ تو این چند فصله گذشته هم کارای دیگه هم بوده که یا من ندیدن یا یادم نمیاد :d

این کارایی که اسمشون رو پایین اوردم احتمالآ بیشترشون رو دیدی و بیشتر روی مدرسه ای بودن و اینکه کمدی نباشن تمرکز شده لیست ولی دلیل نمیشه که حتمآ اینطوری باشه اسم های پایین هم صرفآ یه لیسته هیچ اشاره یا پیشنهادی برای دیدنشون ندارم خودت میدونی که از کار خوشت میاد یا نه شاید من با خیلی هاشم حال نکنم ولی دلیل نمیشه کارای بدی باشن یا بلعکس :d:

Shigatsu wa Kimi no Uso - 2014
Mahouka Koukou no Rettousei - 2014
Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Ren - 2014
Inari, Konkon, Koi Iroha. - 2014
Toaru Hikuushi e no Koiuta - 2014
Nagi no Asukara - 2013
Uchouten Kazoku - 2013 ( این انیمه مدرسه ای نیست ولی از نظر من کار جالبی بود )
Little Busters! - 2012
Robotics;Notes - 2012

تا همینجا حافظم یاری میکنه خیلی از انیمه های خوب دیگه رو هم دوستان معرفی کردن حتمآ تو این چند فصله گذشته هم کارای دیگه هم بوده که یا من ندیدن یا یادم نمیاد :d
به به عجب لیستی :دی بجز اولی باقی رو حتی اسمشون رو هم نشنیده بودم :-":دی

پستت بوکمارک شد برای وقتی که دوباره صف دانلود خالی شد برم توی کارشون :دی دستت دردنکنه :bighug:

درود !

بچه ها فیلم شبیه فیلم/انیمه ی Voices of a Distant Star میشناسید بم معرفی کنید !
نمیخوام زیاد جدید باشه و نمیخوام زیاد قدیمی هم باشه و میخوام جوش مثل همین بالایی فقط غم و دوری و اینطوری باشه !!
رنگ بندیش هم لطفا شاد نباشه !!

مرسی !!
Air رو دیدی؟. ساخته Kyoto Animation(ع) . دقیقا همون چیزیه ک میخوای. برای 2005 هم هستش و سبکش Drama , Romance , Slice of Life و Supernatural ِ .فقط فیلم نیست سریاله 13 قسمت + 2 ova
خلاصه داستان
یوکیتو کونیساکی وقتی داستانه دختری که خیلی وقته توی اسمان ها اسیر شده رو از مادرش میشنوه شروع به سفر کردن میکنه تا اون دخترو پیدا کنه . و تو شهر های مختلف نمایش عروسکی اجرا میکنه و خرجشو درمیاره تا اینکه به یه شهر کوچیک میرسه و اونجا پولش تموم میشه و شروع میکنه به نمایش راه انداختن ولی اونجا کسی برای این نمایش ها پولی نمیده. همینجور ک گرنسه , خسته و نا امید خوابش میبره . با دختری عجیب به اسمه میسوزو ملاقات میکنه و از اینجا به بعد به مرور پاره پاره شدن قلب بیننده شروع میشه(چی گفتم:|)
اینو به خلیل-ساما هم که از منهدم و منفجر شدن شخصیتها لذت میبره پیشنهاد میدم:d البته فکرکنم دیده باشتش
---
Rokka no Yuusha Ep01:بهتر از اون چیزی بود که فکر میکردم. و اینکه miyuki sawashiro داستان گوی انیمه هست خودش یه دلیل دیگه برای ادامه دادنشه:d

Attachments

• airtv.jpg
    airtv.jpg
    181.7 KB · مشاهده: 4
آخرین ویرایش:
Naruto Shippuuden-419
یعنی میشه دیگه فیلر نزنه :d

Akagami no Shirayukihime - E01
هیچ حسی نسبت بهش ندارم...و فک نکنم بعداً هم برام بوجود بیاد...یه کار خیلی خیلی ساده و معمولیه که با ندیدنش، آدم چیزی رو از دست نمیده

Charlotte - E01
فقط امیدوارم که جلوتر بهتر بشه.....فعلاً ادامش میدم.

Gangsta - E01
درود بر شرف ـشون....فقط موندم حیف نیست که صدای Tsuda Kenjirou رو روی یه لال بشنویم!!! :|

Overlord - E01
عجب مزخرفی بود...درآپ ـه

Ore Monogatari!! - E14
فقط دارم تحملش میکنم...بخصوص صدای "هان میگومی" قبلاً هم گفتم، حیف نیست واقعاً...اینقدر رو اعصابه که نگو، بخصوص وقتی که صداش رو شبیه "آی نوناکا" میکنه =((

Ushio to Tora - E01
قشنگ بود...با سبک انیمه حال کردم....فقط این وسط صدای Koyama Rikiya برام یه پارادوکس ـه...همیشه خدا دوست دارم که صداش رو تو کارهای جدی بشونم...ولی خوب اینجا کمدی ـه.

Rokka no Yuusha - E01
سوژاه های تکراری و آبکی...درآپ ـه

Chaos Dragon - E01
این دیگه چه مزخرفی بودش...قسمت اولش رو به زور صدای Inoue Marina نگا کردم ولاغیر...100% درآپ ـه

---
Aimer-Fuyu No Diamond
doko ni iru no, koko ni iru yo
soko ni iru no, soba ni iru yo
koko ni iru no, itsumo iru yo
doko ni iru no, wakarani yo
این اهنگشم عالی بود .دیگه کم کم داره میره کنار Kalafina برام . از بس این چندوقت اهنگ خوب ازش گوش دادم. اینم بگم ک صدا خیلی خاصه واقعا نظیرشو ندیدم.

Where are you? "I'm here."
You're there? "I'm beside"
Are you Here? "I am always here"
Where are you? I do not know

خواننده ی خوش صدای ژاپنی زیاد هست...فقط باید حسابی وقت گذاشتُ روشون کار کرد....
بعد کارت به جایی میرسه که میری کنسرت کامل ـشون رو دانلود میکنی :d

فک کنم Air رو دو سال پیش دیدمش.

دروود رفقا
آغااااا
این توکیو غول کیا ریلیز میشه؟
من تا قسمت 5 فصل دو دیدم
تا همونجا هم فک کنم اومده فعلا :|
--------------------------------------------------------------
این ناروتو شییپودن هنوز تموم نشده خبر آمد خبری در راه است!!! (سری سوم ناروتو!!)
فک کنم میشیم مصداق این جمله که : ما با ناروتو طلوع کردیم و با ناروتو غروب خواهیم کرد!!
---------------------------------------------------------------
کسی از رفقا یه شونن تو مایه های ناروتو و هانتر سراغ نداره؟ ترجیحا هم طولانی باشه
---------------------------------------------------------------
پایان نقل قول
فدا مدا

اگه نسخه web و TV ـش رو میخوای که کامل هست...ولی اگه نسخه ی بلوری رو میخوای...فعلاً تا Vol.4ـش امده و تا قسمت 8ـش هست.
Vol.5ـش آحر این ماه میاد و Vol.6ـش هم اخر ماه Aug میاد.

این ناروتو شییپودن که الان انیمه ـش رو مینی، مانگاش که کلاً تموم شده....و یه Spin-off ده قسمتی بعدش زدن که پیش درآمدی ـه برای فیلم بعدی ناروتو.
همین فک نمیکنم که دیگه الان خبر خاصی باشه.

وان پیس One Piece رو دیدی؟
700قسمت ـه و هر یکشنیه میاد

از من میشنوی وقتت رو حروم انیمه های بلند نکن...بشین انیمه های کوتاه ببین D:

خلیل اعصاب نداره ها :-" همه چی رو دراپ کرد :d :-"
خلیل به جا اینا برو لایو اکشن دیدنو دراپ کن :-" :-" :-" :d

---
[MENTION=102356]Anti karizma[/MENTION]
و میشه کسی شونن این سبکی بخواد و خدایگان این سبک ، وان پیس رو ندیده باشه ؟ :d
وان پیس ببین و به جمع ما دزدای دریایی بپیوند >:)

از منم میشنوی در این مورد اصلا به توصیه ی خلیل گوش نده و انیمه های بلند خیلی بهترن >:) چون میشه رسما باهاشون زندگی کرد و یه قرنی رو گذروند :-"
همین ناروتو با این همه کاراکترای دوست داشتنیش :x درسته یه بخش عظیمیش به خاطر فیلرهاش رو اعصابه! :-" ولی ندیدنش مثل انجام ندادن واجباته :-"

---
و من بعد از سال ها تفکر و تعقل!!! هنوز نفهمدیم این Clannad چه داشت :(
بدبختی اینه خودم تنهام! :| آها نه یکی دیگه از بچه ها هم بود! کی بود؟ پرهام؟ یادم نمیاد! :-" ولی کلا خیلی تنها بودیم :( کاش علی دانته هم بیاد تو تیم ما! گرچه شک دارم:-"

در مبحث انیمه بلند،دیدنشون از واجباته!:d
بین ناروتو و وان پیس بنظرم ناروتو انیمه بهتری برای شروع هست از اون طرف وان پیس مانگای خیلی بهتری برای شروع ادم وان پیس میبینه هی با خودش میگه یعنی میشه این ارک تموم بشه؟؟:-wاما این قضیه تو ناروتو وجود نداره ،این اخرا رو به رسمیت نمیشناسم:-

خوب...فکر کنم انیمه های تابستونی که میخواستم رو دیدم :-"

Durarara : به به! از شروعش که بسی حال داد! >:)

Gangsta : همینطور که قبلا هم گفتم خیلی خوبه! :x این انیمه هر قسمتش به جای 20 دیقه باید 1 ساعت باشه :(( امیدوارم به 12-24 قسمت اکتفا نکنند و حداقل فصل های بعدی هم داشته باشیم! حیفه خداییش زود تموم بشه :(

OverLord : قسمت اول هیچی نداشت:-" تقریبا معرفی شخصیت ها بود، حتی وقت به معرفی دنیای بازی هم نرسید! امیدوارم هرچه زودتر تو مسیر داستان قرار بگیره و چیز خوبی بشه! >:)

Ushio to Tora : جدا از طراحی توی دیوار و خزش:-" (میدونم قدیمیه! ولی همینه که هست:-" ) انیمه جالبی بود! یه شونن این مدلی همیشه حال میده! >:) ببینیم بدمن های داستان چطور از آب در میان و جذابیتی دارن یا نه :-"

Akagami no Shirayukihime : من که خوشم اومد از قسمت اولش :-" اولش شک داشتم شروعش کنم،ولی به نظرم کار خوبی کردم :d :-"

Chaos Dragon به خاطر بی نام و نشون بودن فن ساب قسمت اول،ترجیح میدم صبر کنم ببینم در ادامه با کدوم فن ساب ترجمه میکنند تا تکلیفم روشن بشه:-" از هفته ی بعد انشاالله :-"
Ranpo Kitan هم هنوز زیرنویس قسمت اولش نیمده! البته نمیدونم خودشم اصلا شروع شده یا نه:-" ولی به هر حال فعلا که هیچی :d

Classroom Crisis هم دانلود کردم ولی یادم رفت ببینم:-" برم ببینمش الان :-"

غیر از Working!!! که فصلای قبلش رو ندیدم، پیشنهاد دیگه ای دارید؟ :-"
آها در مورد Charlotte ! به نظرتون میخواد Clannadـی بشه یا Angel Beatsـی :-" میخوام ببینم شروع کنم یا نه :d

---
خبری از فصل سومه Jojo نیست؟ :-"
قبل از شروعش اصلا فکر نمیکردم یه روزی برسه لحظه شماری کنم برای دیدنش:-" با تشکر از محمدعلی برای هایپ کردن این انیمه ی مردونه و سیبیل پسند!!! :-"

سلام
بدبختی اینه خودم تنهام!
:|
آها نه یکی دیگه از بچه ها هم بود! کی بود؟ پرهام؟ یادم نمیاد!
ولی کلا خیلی تنها بودیم
:(
کاش علی دانته هم بیاد تو تیم ما! گرچه شک دارم
من تو چه تیمی بودم که خودم خبر ندارم ؟ :دی

واقعا براتون متاسفم که بهترین انیمه این فصل رو نمیبینید ( در کنار دورارارا :d )

واقعا چطوری میتونید To Love-ru رو نبینید؟ :d بهترین انیمه فصل XD

انقدر خوب هست که تو گینتاما 3-4 بار ازش یاد شده XD

این انیمه نشانه ای از اینه که یه زندگی Perfect چجور زندگی هست :d

خب این قسمت هم اومد یه مقدار از جو اکشن و سریع بودن داستان کم کرد و وقت بیشترشو گذاشت واسه معرفی و پرداخت شخصیت ها.این قضیه پلاک ها هم تقریبا معلوم شد.فقط من تو شوک اون سه نفر آخر قسمتم وقتی اینا یه توایلایتو اینجوری سلاخی میکنن اینا دیگه کین:|
آقا مگه قضیه این Ho Love-Ru:d چقدر شدیده؟High School DxD Born سنسور نشدش هم هفتگی پخش میشد این پخش نمیشه؟

اصلا ربطی به مقایسه کردنش با High School DxD نداره تو صحنه خاک بر سریا که همشون دارن اما اینکه شخصیت اصلی To Love-ru چه موقعیتی داره با تمام این انیمه ها فرق داره :d بزار ببینم اون قسمت از گینتاما که گینتوکی راجع بهش صحبت میکنه رو پیدا میکنم یا نه اونجا میگیری داستان چیه

- - -ویرایش - - -

پیدا کردم

اسپویل نیست فقط راجع به To Love داره حرف میزنه اما چون 99.99 درصد رو من زوم شده که پستم پاک بشه میزارمش تو اسپویلر :d

جمله آخرش خیلی مهمه :d

بعد کلا شخصیت اصلیش Rito همش سُر میخوره میره تو دخترا :d

کلا برا من خیلی بهتر و جالب تر از DxDیه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• HK0

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or