Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.

xtfexavf6bwih5mw509t.jpg

Tenshi no Tamago
Angel's Egg
محصول سال 1985

یه فیلم 70 دقیقه‌ایه... دانلود کن و هر وقت حوصله داشتی حتماً ببینش، راست کار خودته! :d
کلاً تو فیلم شاید در سطح 4 دقیقه هم دیالوگ رد و بدل نشه و خیلی خیلی روند Slowیی داره (موشی‌شی رو ضربدر 10 کن) ولی محصول نهایی یه چیزیه عجیب غریبی از آب در اومده... تو لیست بهترین فلیمهایی هست که دیدم و درکل شدید پیشنهاد میشه. (مخصوصاً به تو :d)

790zmez7vrrx1pw2g2uk.jpg

w2t5x50g0ifb3wjar8lh.jpg

mtxy826f60n1p36i5phi.jpg

t55fh7bztqx487xqjpt7.jpg

xdwngtzi9q4ypci7ieal.jpg

apl3c968111bpe7zuojs.jpg

4tykdl6gqy1n8odxwsow.jpg

سنپای این ک خوراک خودمه....
چرا نگفته بودی زودتر....

;-) ....

زدم دان بشه ، ممنون .

B-)

کسی میدونه این تصویر امضای من مال کدوم انیمه/مانگاست؟ ندیده عاشقش شدم :دی

نمیدونم دقیق مال کدوم انیمه یا مانگایی ( ممکنه اصلآ مال هیچ انیمه یا مانگایی هم نباشه و یه ارت باشه که توسط مانگاکا یا هرکسی کشیده شده باشه ) ولی این عکس کاملش اگه به پیدا کردن انیمه و مانگاش کمک میکنه :

Attachments

• f1cb5d238723dbb36160c9f2aa4c8fa1.jpg
    f1cb5d238723dbb36160c9f2aa4c8fa1.jpg
    40.6 KB · مشاهده: 26

درووود....

علی دانته احساس میکنم مال مانگای A Silent Voice باشه ک درباره ی یک دختر ناشنوا هست...
حس میکنم موقع خوندش همچین صحنه ای دیدم...

بازم اگ اشتب شد ببخشید علی جون...

^____^

شاید هیچ کدوم یه سرچ کردم دیدم اکثرا تو سایتایی بود که مردم میرن کاراشون رو میزارن ولی خیلی قشنگ.خودم هم چندسال پیش یه artwork دیدم که از هر اثری دیگه ای که دیدم با اختلاف قشنگ تره هنوز هم بعد چندسال هیچی از جذابیتش کم نشده:x
شرمنده بابت اف تاپیک

تو فروم "دنیای انیمه" که همش هست....به هر حال این زیرنویس هایی که خواستی

+++++++++++++++++

آقانون داداشام.....لیست دانلود امشب ـم کاملاً خالیه خالیه....هیچ چیزی تو لیست ندارم که دانلود بشه.
یه چیزی بگید بزارم که امشب ـم حروم نشه
اگه از داستان هایی مثل فیلم Red Cliff خوشت میاد، پس برو انیمه ی Kingdom رو ببین. دو فصله و 77 قسمت، یعنی تا یه مدت لیست رو حسابی پر میکنه:d

نمیدونم دقیق مال کدوم انیمه یا مانگایی ( ممکنه اصلآ مال هیچ انیمه یا مانگایی هم نباشه و یه ارت باشه که توسط مانگاکا یا هرکسی کشیده شده باشه ) ولی این عکس کاملش اگه به پیدا کردن انیمه و مانگاش کمک میکنه :
ممنون حسن جان. این رو توی گوگل Reverse Search کردم ولی تنها تشابه ای که برام پیدا کرد با جمله Sad anime couples بود.

امیدوارم اینطوری نباشه ولی همونطوری که گفتی ممکنه صرفا یه آرت ورک باشه.
درووود....

علی دانته احساس میکنم مال مانگای A Silent Voice باشه ک درباره ی یک دختر ناشنوا هست...
حس میکنم موقع خوندش همچین صحنه ای دیدم...

بازم اگ اشتب شد ببخشید علی جون...

^____^
دستت دردنکنه بردیا، این رو یه سرچی زدم. دختره خیلی شبیهشه ولی پسره بهش نمیخوره. بازم ممنون.
شاید هیچ کدوم یه سرچ کردم دیدم اکثرا تو سایتایی بود که مردم میرن کاراشون رو میزارن ولی خیلی قشنگ.خودم هم چندسال پیش یه artwork دیدم که از هر اثری دیگه ای که دیدم با اختلاف قشنگ تره هنوز هم بعد چندسال هیچی از جذابیتش کم نشده:x
شرمنده بابت اف تاپیک
آره منم توی سرچم اکثرا به اینجور سایتا برخوردم. امیدوارم اینجوری نباشه ولی هرچی بیشتر میگردم بیشتر به این نتیجه میرسم که یه آرت ورکه نه انیمه/مانگا :(

یکی از دوستان لطف میکنه پاسخ نقل قول صفحه قبل که مربوط به بنده میشه را در این صفحه برای من نقل کنه :دی از لطف دوست عزیز برای جواب ممنونم اما خوبه اشاره کردم 933 باری من 932 و را باز میکنه :دی

آخرین ویرایش:
در ادامه بررسی قسمتای اول...

Rokka no Yuusha جالب و مهیج به نظر میاد، و اگه دوتا چیزو رعایت کنه از خوبای این فصل میشه: یکی اینکه رابطه دوتا شخصیت اصلی که نشون دادن خلی آبگوشتی نشه، و دومی اینکه مبارزاتش همینجوری خوب بمونه.
-------------------
Joukamachi no Dandelion رو حس می کنم اگه این ایده رو به سازنده های آمریکایی یا اروپایی میدادن یه سریال دارک پیچیده در رابطه با Big Brother و رابطه رسانه ها و حکومت ازش درمیاوردن، نه یه کمدی pantie محور :d از اون کارایی به نظر میاد که وقتی خیلی انیمه میبینی و خسته میشی یه قسمتشو میبینی روح و روانت تازه میشه از بس شخصیت Airhead زیاد داره :d
-------------------
Akagami no Shirayukihime رو اصلا نمی دونم به چه امیدی شروع کردم... در حالی که همیشه از 100 کیلومتری این سبک فرارو بر قرار ترجیح میدم :| یکی که متخصصه باید دربارش نظر بده.
-----------------
Hype is real part 2: OverLord
این که از همین الان کاندیدای بهترین فصله... داستان خیلی خوب شروع شد، شخصیتا جالبن، موسیقیش هم خیلی خوب بود... دیگه حرفی برا گفتن نمیذاره...

پ.ن: کسی نمیدونه prison school چه روزایی پخش میشه؟ از اونایی که این فصل دنبالشونم فقط همین نیومده...

در ادامه بررسی قسمتای اول...

Rokka no Yuusha جالب و مهیج به نظر میاد، و اگه دوتا چیزو رعایت کنه از خوبای این فصل میشه: یکی اینکه رابطه دوتا شخصیت اصلی که نشون دادن خلی آبگوشتی نشه، و دومی اینکه مبارزاتش همینجوری خوب بمونه.
-------------------
Joukamachi no Dandelion رو حس می کنم اگه این ایده رو به سازنده های آمریکایی یا اروپایی میدادن یه سریال دارک پیچیده در رابطه با Big Brother و رابطه رسانه ها و حکومت ازش درمیاوردن، نه یه کمدی pantie محور :d از اون کارایی به نظر میاد که وقتی خیلی انیمه میبینی و خسته میشی یه قسمتشو میبینی روح و روانت تازه میشه از بس شخصیت Airhead زیاد داره :d
-------------------
Akagami no Shirayukihime رو اصلا نمی دونم به چه امیدی شروع کردم... در حالی که همیشه از 100 کیلومتری این سبک فرارو بر قرار ترجیح میدم :| یکی که متخصصه باید دربارش نظر بده.
-----------------
Hype is real part 2: OverLord
این که از همین الان کاندیدای بهترین فصله... داستان خیلی خوب شروع شد، شخصیتا جالبن، موسیقیش هم خیلی خوب بود... دیگه حرفی برا گفتن نمیذاره...

پ.ن: کسی نمیدونه prison school چه روزایی پخش میشه؟ از اونایی که این فصل دنبالشونم فقط همین نیومده...

Akagami no Shirayuki-hime اگر از قسمت اولش خوشت اومده ادامه بدی بهتره مخصوصا اینکه در ادامه خیلی بهتر میشه , الان هر دو شخصیت اصلی شاید کلیشه ای باشن ولی بعدا شخصیت های جالبی اضافه میشه , مخصوصا obi sama (صرفا جهت تبلیغ :d)

Prison School هم قسمت اولش 1 روز و 18 ساعت دیگه میاد :d

درود !

بچه ها فیلم شبیه فیلم/انیمه ی Voices of a Distant Star میشناسید بم معرفی کنید !
نمیخوام زیاد جدید باشه و نمیخوام زیاد قدیمی هم باشه و میخوام جوش مثل همین بالایی فقط غم و دوری و اینطوری باشه !!
رنگ بندیش هم لطفا شاد نباشه !!

:-"

مرسی !!

یکی از دوستان لطف میکنه پاسخ نقل قول صفحه قبل که مربوط به بنده میشه را در این صفحه برای من نقل کنه :دی از لطف دوست عزیز برای جواب ممنونم اما خوبه اشاره کردم 933 باری من 932 و را باز میکنه :دی

خب میگی 933 رو باز نمیکنه پست من با تمام توضیحات تو صفحه 932 هست :d

راجع برگشتن مانگای D.Gray-man بود دیگه توضیح چی میخوای؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or