Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خب بریم سراغ انیمه های هفتگی این فصل

Gangsta. ep.01
بهترین انیمه این فصله بدون شک.
Charlotte ep.1 شروعش خوب بود.اینکه پسره شخصیت اصلیه از قدرتش اونجوری استفاده میکرد یا اون یکی دانش آموزایی که هم از این قابلیت ها داشتن هم جالب بودن.فقط صدای خواهره خیلی تو مخی بود.
Aoharu x Kikanjuu ep.01 دراپ ...
ranpu kitan: game of laplace ep.01 دراپ ...
Shimoneta ep.01 خخخخ:dبرا خودشون اینا یه پا equilibriumن.فقط الان یه ساب درست و حسابی باید اینو ساب بزنه تا بیشتر لذت ببریم.اوج قسمت هم جمله ?cucumbers play an important role,right بود.:d
Ushio and Tora ep.01 اینم از قسمت اولش سریع همچی رو توضیح داد و مستقیم رفت سراغ اصل مطلب.فقط آدمو یاد یو یو هاکوشو می اندازه یا من اینجوریم؟
gate با rokka no yuusha رو هم هنوز ندیدم اینا رو ببینم چجورین.از Joukamachi no Dandelion هنوز لینکی نیومده؟
working با durarara رو هم اول برم فصل یک و دوشون رو ببینم تا بعد. [MENTION=64527]the dark knigh[/MENTION]t فصل دومش پاییز (اکتبر) پخش میشه.

آخرین ویرایش:
به به قسمت جدید دورارارا و با درخشیدن ایزایا سان :d برید جمع کنید خودتونو با این کاراکترایی که انتخاب میکنید :d

تو یه قسمت نشون داد چقدر همه آدما ایزایا رو دوست دارن ^~^

از دم میخوان سر به تنش نباشه XD

اما عادلانه نیست آخه ایزایا همه انسان هارو دوست داره XD

اونجاش که تو بیمارستان گفت "حوصلم سر رفته" مطمعن بودم بعدش واویلا میشه که شد XD

ببینید چقدر دوسش دارن که یه دختر از خودکشی منصرف میشه به خاطرش و همیشه منتظر بوده ببینه ایزایا کجاست و وقتی میفهمه بدون لحظه ای دریغ اونم وسط شب بلند میشه بره ایزایا رو ببینه :x

من دوست دارم اون آدمایی که مسئول ساخت OP و ED های دورارارا هستن رو ببینم. واقعا کارشون معرکست مخصوصا ED هاش کلا یه سبک خودشو داره سبک دورارارایی :d

فعلا هم علاقه خاصی به دیدن بقیه انیمه ها ندارم تا To Love-ru بیاد XD

فیلم K هم چقدر خفن بود ^~^ به شدت منتظر فصل بعدشم ><

آخرین ویرایش:
بعد از چند سال یه سنین درست حسابی انیمه ش ساخته شد (به امید اینکه یه روز برسرک واگاباند و سان کن راک توسط بهترین استودیو و کارگردان ساخته شه)

قسمت اول gangsta خوب بود از اون طرف صداپیشها در کل راضی کننده بود و هنوز داستان به اون صورت چیزی نشون ندادن. احساس میکنم اواخر داستان این دوتا رفیق بینشون اختلاف پیش بیاد که اونموقعست که دستان به اوجش برسه.

این واریک نیکولاس و الکس خیلی شبیه گریفیث گاتس و کاسکا هستن احتمال اینکه یه سری موارد الهام گرفته باشه این مانگاکا از برسرک هست از لحاظ داستان هم باشه که خیلی عالی میشه :d

آخرین ویرایش:
فصل دوم Sidonia no Kishi رو شروع کردم. همه چیز عالیه . واقعا عاشق این انیمه هستم. مبارزاتشو واقعا دوست دارم. چون بجایی اینکه فقط روی شوالیه ها و شخصیت اصلی مانور بدن.. تمرکزشون بیشتر روی نشون دادن نقش مهم کابین فرماندهی تو همچین جنگ هایی هست . یعنی بهترین سکانس های انیمه برای من وقتیه که اعضای کابین . شروع میکنن به انالیز گائونا و برنامه‌ریزی برای حمله و ...
برعکس فصل اول. اینبار OP و ED هم معرکه‌س و دیگه همه چیزه انیمه عالیه . مخصوصا ED متنش خیلی قشنگه . تا حالا بیشتر از 20 بار EDشو گوش دادم
درکل. مثله فصل اولش کار شاهکاریه. فقط دیدم خیلیا میگن گرافیکش خوب نیست / شخصیت ها بد طراحی شدن و 3D ِ و ... که اصلا اینطور نیست. یعنی همه اینها هستا ولی نمیشه اسمشو عیب و مشکل گذاشت. چون چند قسمت که ببینید بهش عادت میکنید و متوجه میشید که همه‎شون با اتمسفر انیمه کاملا هماهنگن و اگه 3D نبود و شخصیت ها یجورایی بی روح و سرد طراحی نشده بودن شاید انیمه به خوبیی که الان هست نبود
---
Hibike! Euphonium
والا نمیدونم چی بگم درموردش ی جوریی بود. هم خوب بود هم بد. داستانش جالب بود گرافیکش خیلی خوب بود . دوبله ش خوب بود موسقیش خوب بود . و کلی شخصیت های کاوایی داشت و مشکل اصلیشم همین شخصیت های کاوایی و لوسش بود. درکل به جزء سه/چهار تا از شخصیت ها همشون از جمله شخصیت اصلی تو دیوار بودن.. و اینکه
و اینکه بد جایی تموم شد. تازه وارد مسابقات ملی شدن . و رویارویشون با اون دوتا مدرسه ک گروه ارکسترشون خیلی معروف بود . باید جالب میبود. حالا امیدوارم فصل بعدی براش بسازن و اونجا حسابی از خجالت هم دربیان
---
Charlotte قسمت اول خوبی بود . شخصیت اصلی رو دوست دارم دهن سرویس با قدرتهاش چه کارا ک نمیکرد:d. خواهرش هم خیلی خوب بود ی شباهت های هم ب "شینا مایوری" داره
این صحنه هم خیلی باحال بود
q8sd_horriblesubs_charlotte_01_1080p.mkv_snapshot_21.28_[2015.07.06_02.32.41].jpg
:))
---
Ushio to Tora
قسمت اول خیلی خوب بود . 10 دقیقه اول انیمه . پاره شدم از خنده:d رابطه ی اوشیو با پدرش عالی کار شده بود و از اون بهتر رابطه ی اوشیو و تورا هستش.
این صحنه خدا بود . دل درد گرفتم از بس خندیدم
pa1_[anon]_ushio_to_tora_-_01_(720p)_[d900d256].mkv_snapshot_08.28_[2015.07.06_02.39.57].jpg
xv8b_[anon]_ushio_to_tora_-_01_(720p)_[d900d256].mkv_snapshot_08.30_[2015.07.06_02.40.03].jpg
k6ai_[anon]_ushio_to_tora_-_01_(720p)_[d900d256].mkv_snapshot_08.14_[2015.07.06_02.39.27].jpg
---
درمورد Gangsta هم ک دوستان گفتنی هارو گفتن . بنظر منم بهترین شروع رو داشت و قطعا جزء بهترین انیمه های فصله

کسی میدونه نسخه Blu-ray بدون سانســور Triage X کی میاد؟

تاریخ پخش بلوری انیمه ـس

Triage X Vol.1 June 26, 2015
Triage X Vol.2 July 31, 2015
Triage X Vol.3 August 28, 2015
Triage X Vol.4 September 25, 2015
Triage X Vol.5 October 30, 2015

ولی خب دلیل نمیشه که تو همون تاریخ هم تو نت برای دانلود بیاد....ممکنه ماه ها طول بکشه تا یه Encoder پیدا بشه و انیمه رو تو نت آپلود کنه.

یه مثال بزنم، JoJo's Bizarre Adventure Stardust Crusaders Vol.4 تو October 22, 2014 امد...ولی [some-stuffs] انیمه رو 2015-05-12 بیرون داد.
و هنوز که هنوزه، Vol.5 و Vol.6 که تو November 26, 2014 و December 19, 2014 امدن، خبری ازشون نیست.
سری Egypt Saga جوجو هم جای خودش رو داره که تا Vol.3ـش که هفته ی پیش امد....و هیچ خبری از لینک هاشون، حتی Vol.1ـش نیست.

مثال بد زدم، یه مثال خوب هم بزنم، مثلاً Tokyo Ghoul Root A Vol.4 دو روز بعد از پخش بلوری ـش هفته ی پیش امد (2015-06-29)

آخرین ویرایش:
WORKING واقعا شروع خوبی داشت.خوشبختانه همون سبک OPENING شاید و شنگول و جالب خودشو حفظ کرده بود.:d
Dragon balls هم خوب بود.من فقط یه سوالی دارم.صداگذار گوکو و گوتن و گوهان که یه نفره.3 تاشونم تقریبا نقش اصلی اند زیاد حرف میزنند.سن این صداگذارد خانم هم 78 ساله. انرژی این خانم واسه این کار سنگین از کجا میاد؟:dصداهای این 3 تا موقع کتک خوردن و یا زور زدن واقعا خاصه.تا حالا نظرشو تو بقیه انیمه ها ندیدم.
خوشم اومد که همون سبک گرافیکی رو حفظ کرده بودند.

PS: کسی هست باش شرط ببندم کیریلین تو این سری چند بار میمیره؟:d

آخرین ویرایش:

نهههههههههههههههههههههههههههههههه

واقعیه !!!!!!!!!!!!!!

D.Gray-Man واقعیه داستانش :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

خودش کاتسورا تو Instagramش گفت

https://instagram.com/p/4vvxLMif1L/

ترجمش:

"Thank you for many warm messages.

Like the official announcement said, D.Gray-man will resume serialization in CROWN.

There are probably many who are disappointed because of the quarterly release, but this is the enviroment where the present me can properly continue drawing D.Gray-man, I'm very grateful to the editorial department who assisted me for that to be able to happen.

I honestly didn't think I'd receive this many messages from everyone the past days, so I spent my time reading them one by one with feelings of happiness and regret*.

I'm sorry for never saying anything.
But from now on as well, please excuse me for not saying anything.
This is the best way I can continue not causing trouble for my supervisor and the editorial department who allowed me to post on instagram.

The words from you are always encouragement to me. Thank you."

بزرگترین آرزوی دنیای انیمه و مانگام برآورده شد :((

کاتسورا خدا خفت کنه

این سایتای مسخره رو هم خفشون کنه که یکیشون عین آدم نمیتونن بفهمن چی به چیه هرکی یه چیزی ترجمه میکرد (حالا خوبه یکی از معروف ترینا گفته بود که ادامش نیست)

تنها مشکل اینه که تو نسخه Crown جامپ میخواد بیاد که انگاز سالی 4 بار ریلیز میشه که اصلا مهم نیست فقط بیاد :((

نگاش کن توروخدا داره خبر ادامه D.G-M میده بعد عکس گل گذاشته :|

یعنی میشه این 2 تارو من باز ببینم :

ولی دم کاتسورا گرم یعنی میشه پیشرفت رو تو کارنامش دید:

اول از مجله هفتگی جامپ شروع کرد

بعد حالش خراب شد

رفت تو مجله ماهانه جامپ

بعد حالش خیلی خراب شد

حالا رفت تو مجله 4 ماه یک بار جامپ :d

الان نمیره خوبه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟