درود !
خلیل دونو نمیدونم شاید این انیمه هارو دیده باشی ولی چون کلا زیاد معروف نیستن گفتم شاید ندیده باشی و ببینی !!
لیست دانلودتم پر میشه سنپای !!
Aoi Bungaku
![]()
که انیمه ای هست 12 قسمته که هر چند قسمت یک داستان رو روایت میکنه و از کتاب ها و چیز های معروف کلاسیک ژاپنی هست و دست Mad House در کاره که فوق العاده هست...
:d
Kuuchuu Buranko
![]()
این که فوق العاده باحاله سنپای در مورد یک روانپزشک هست که با بعضی از بیمارهاش که زندگیشون چطوره و اینا...
اینم بگم که داستانک داستانک هست یطورایی 11 قسمت انیمه !!
Infinite Ryvius
![]()
سنپای اینم یدونه از اون انیمه هایی با تم فضایی که مال سال 1999 هست که 26 قسمته هست یطورایی میتونه ژن های اوانگلیون رو داشته باشه ولی کمدی تر...
خوبیش اینه که طراحیش کلاسیک و قشنگه و به شدت پیشنهاد میشه !!
![]()
![]()
Tenshi no Tamago
Angel's Egg
محصول سال 1985
یه فیلم 70 دقیقهایه... دانلود کن و هر وقت حوصله داشتی حتماً ببینش، راست کار خودته! :d
کلاً تو فیلم شاید در سطح 4 دقیقه هم دیالوگ رد و بدل نشه و خیلی خیلی روند Slowیی داره (موشیشی رو ضربدر 10 کن) ولی محصول نهایی یه چیزیه عجیب غریبی از آب در اومده... تو لیست بهترین فلیمهایی هست که دیدم و درکل شدید پیشنهاد میشه. (مخصوصاً به تو :d)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
چجوری Live Action میبینی خلیل
آخه این Lهه؟ نه این Lهه؟
هی زندگانی![]()
یکی از دوستان لطف میکنه پاسخ نقل قول صفحه قبل که مربوط به بنده میشه را در این صفحه برای من نقل کنهاز لطف دوست عزیز برای جواب ممنونم اما خوبه اشاره کردم 933 باری من 932 و را باز میکنه
![]()
Absolute Duo
کسی دیدتش؟ موضوعش چیه؟ چه سبکیه؟ ارزش دیدن داره یا نه؟ کلا یه کوچولو در موردش توضیح بدید ممنون میشم
===
لیست دانلود هم خالیه، اگه یه چندتا انیمه باحال مدرسه ای یا رومنس مثل Ao Haru Ride یا Gin no Saji برای دانلود بهم پیشنهاد بدید ممنون میشمGTO و Yahari رو هم دارم
پ.ن: فقط انیمه هایی که میگید زیاد قدیمی نباشن، یعنی از 2005 - 2006 به این سمت. ممنون![]()
Absolute Duo
کسی دیدتش؟ موضوعش چیه؟ چه سبکیه؟ ارزش دیدن داره یا نه؟ کلا یه کوچولو در موردش توضیح بدید ممنون میشم
===
لیست دانلود هم خالیه، اگه یه چندتا انیمه باحال مدرسه ای یا رومنس مثل Ao Haru Ride یا Gin no Saji برای دانلود بهم پیشنهاد بدید ممنون میشمGTO و Yahari رو هم دارم
پ.ن: فقط انیمه هایی که میگید زیاد قدیمی نباشن، یعنی از 2005 - 2006 به این سمت. ممنون![]()
ممنون فرشاد، رفت توی لیست دانلودعلی تا اینجای کار یکم با سلیقت آشنا شدم اما اینی که میگم رو دانلود کن ببین نظرتو بگو که کاملا دیگه آشنا میشم
Daily Lives of highschool boys
بسیار ممنان برای توضیحاتازنظر من انیمه زیاد جالبی نیست شخصیت های تکراری و داستان تکراری و ............... همش تکراری
داستان هم در مورد پسری که در گذشته اتفاق دردناکی براش افتاده و الان برای قوی تر شدن به مدرسه ای رفته که توش روح طرف تبدیل به سلاح میشه برای جنگیدن (ولی مال این تبدیل به سپر میشه جای اسلحه) و اتفاقاتی که تو مدرسه براش میفته و .......
از نظر من انیمه ارزش بالایی برای دیدن نداره و کار بهتر از این از هر لحاظ بیشتره نا گفته نمونه که من این انیمه رو تا فسمت 7 دیدم دراپ کردم :d
Absolute Duo
===
Sakurasou no Pet na Kanojo
Clannad و Clannad After Story (نمیدونم دیدی یا نه) کلا توضیح خاصی نداره باید این انیمه رو ببینی از هر نظر شاهکاره مخصوصا Clannad After Story . داستان درباره ی پسری به نام تومویا که کلا از زندگی خسته است و رابطه خوبی هم با پدرش نداره و یه روز که داره میره مدرسه با دختری به نام ناگیسا اشنا میشه و... به صورت کاملا خلاصه :d
اینم از روی یه نوال ساخته شده که فصل اول یا Clannad جمعا 23 قسمته بعد این هم باید Clannad After Story ببینی که اینم 24 قسمته , داستانش هم درست بعد از Clannad
این دو کلا از انیمه بالایی یه سطح بهترن دلیلی که بعد از Sakurasou معرفی کردم اینه که بعد دیدن این انیمه کلا محاله بتونی فیلم و سریال و انیمه دیگه ای ببینی :d
![]()
علی جان هر انیمه ی تو لیستت داری بزار کنار و فقط برو Clanned ُ ببین . دقیقا همینطوره ک دوستمون گفت "از هر نظر شاهکاره" و بعد از Steins Gate بهترین انیمه ی که دیدم
خب میگی 933 رو باز نمیکنه پست من با تمام توضیحات تو صفحه 932 هست :d
راجع برگشتن مانگای D.Gray-man بود دیگه توضیح چی میخوای؟ :d
با تشکر بسیار از خلیل درست شدفکر کنم باگی چیزی بود
![]()
نه عزیز دل منظورم اون قسمت واقعی بودن داستان انیمه بود !
از چه نظر واقعی است ؟![]()