Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دیگه شما M تشریف داری :d

هفتگی باز آره اما بخوای از اول یهو 700 قسمت ببینی فقط عذاب میده و بدتر باعث میشه ازش متنفر بشی

من تازه فیلرارو ندیدم و خیلی جاهارو هم تیکه تیکه تریلری دیدم نتونستم تحمل کنمش
ما داریم برعکس میگیم:-" وقتی 700 قسمت داشته باشی اذیت نمیکنه :-" :دی چون اینجوری داستان سریع جلو میره! پشت سر هم میشینی میبینی، احساس خستگی دست نمیده اصلا :-"

ما داریم برعکس میگیم:-" وقتی 700 قسمت داشته باشی اذیت نمیکنه :-" :دی چون اینجوری داستان سریع جلو میره! پشت سر هم میشینی میبینی، احساس خستگی دست نمیده اصلا :-"

700 قسمت کش دادن بی مورد اذیت نمیکنه بعد هفته ای 20 دقیقه کش دادن اذیت میکنه؟ :d

- - -ویرایش - - -

من دقیقا همین حس در مورد d gray man بهم دست داد 20 قسمت انیمرو دیدم و خواب آور و دراپ :d;)

کار خوبی کردی لایک ;)

700 قسمت کش دادن بی مورد اذیت نمیکنه بعد هفته ای 20 دقیقه کش دادن اذیت میکنه؟ :d
والا راست میگه:d موقعی 20 30 قسمت ببینی اذیت نمیکنه که هیچ خیلی هم لذت میبری ولی وقتی که به انگویینگ میرسی و میخوای هفتگی شروع کنی به دیدن، بخاطر اینکه روایت داستان خیلی کند هست این کش دادن دیگه خیلی به چشم می یاد! بنظر من وانپیس بدرد هفتگی دیدن نمیخوره. باید بزاری قسمت هاش زیاد بشه بعد یکجا ببینیش اون موقع هست که خیلی حال میده! درسته که وانپیس انیمه کششی هست بهت هم حق میدم سر این موضوع ولی دیگه اینجوری هم که تو میگی نیست!:-"

کار خوبی کردی لایک ;)
گفتم الان تاپیک رو به آتش می کشی!:d

والا راست میگه:d موقعی 20 30 قسمت ببینی اذیت نمیکنه که هیچ خیلی هم لذت میبری ولی وقتی که به انگویینگ میرسی و میخوای هفتگی شروع کنی به دیدن، بخاطر اینکه روایت داستان خیلی کند هست این کش دادن دیگه خیلی به چشم می یاد! بنظر من وانپیس بدرد هفتگی دیدن نمیخوره. باید بزاری قسمت هاش زیاد بشه بعد یکجا ببینیش اون موقع هست که خیلی حال میده! درسته که وانپیس انیمه کششی هست بهت هم حق میدم سر این موضوع ولی دیگه اینجوری هم که تو میگی نیست!:-"

گفتم الان تاپیک رو به آتش می کشی!:d

من نمیگم هفتگیش خیلی خوبه اما به نظر من دیدن هفتگی کمتر اعصاب خورد میکنه (من که به هر حال کلا دیگه طرف انیمش نمیرم ) آخه برا خودم پیش اومد دیگه من همین زمستون بود نشستم شروع کردن به دیدنش (قبلا 100 قسمتشو فقط دیده بودم) اونجا من واقعا عذاب کشیدم انقدر که به دراپ شدنش تموم شد :d حتی تریلری دیدنش (هر قسمت 2-3 دقیقه ای تموم یا حتی کمتر هم خسته کننده بود برام )

از طرفی هم آره هفتگی ممکنه چون یه هفته صبر کردی ولی میبینی هیچی پیش نرفت اعصاب خورد کن تر باشه اما من دیگه متوجه نمیشم چون کلا بیخیال انیمش شدم :d

نه آخه ببین یه انیمه ای میاد مثل ناروتو مزخرف اما مزخرفیش به فیلرای خیلی زیادشه و وقتی بخواد فیلر نشون نده درست و حسابی نشون میده میره جلو برا همینه که مثلا ارزش داره مانگاشو بخونی بعد از شونصد قسمت بری انیمش جاهای باحالش مثل مبارزه های باحالش رو ببینی و کیف کنی مثل خودم که 3-4 سال بود انیمش رو ندیده بودم بعد این تابستون گرفتم جاهای باحالش رو دیدم

اما برا وان پیس اینم نمیشه انجام داد چون تو قسمتای داستانی و حتی مبارزه های خفنم کش میده و حوصله آدم سر میره

اگه قرار باشه دیگه به همچین چیزایی اهمیت بدم که یکی از اولین کسایی که باید به آتیش بکشمش خودتی :d

کلا انیمه ی وان پیس برای پیر کردن بیننده ها ساخته شده:-" من که از وقتی که دراپش کردم کلیا احساس سرزندگی میکنم:>

منم همینطور.یه زمانی مانگاش رو هفتگی میخوندم ولی انقدر تاخیر میخورد که یه مدت بیخیال شدم.این آرک فعلی که تموم شد نزدیک 30 چپترش رو پشت سر هم خوندم خیلی حال داد بهم:d

درووود
آقایون داداشام
این آقای Death Note سفارش میشود بر انجام دیدن این فریضه؟
آیااا؟؟

من ادبیاتم خیلی خوب نیست، ولی حدس میزنم منظورتون اینه که Death Note انیمه خوبیه یا نه :d
بله خیلی خوبه، دیدنش توصیه میشه :d

من وان پیس رو تا یکمی بعد اسکایپیا دیدم بعد دیدم اصلا نمی ارزه نسبت به مانگاش و حجم مصرفی.(:d!) دیگه ولش کردم...
کسی بغییر از AW منبع دیگه ای برای مانگاش داره؟قبلا اکثر لینکاش خراب بود که درستش کردن اما بازم یه تعداد کمی از لینکاش مشکل داره:(
و کسی میدونه 552 مانگا برابر قسمت چندم انیمه میشه؟اینارو دیگه اصلا نمیشه مانگا خوند نیاز به انیمش هست...>:)

من وان پیس رو تا یکمی بعد اسکایپیا دیدم بعد دیدم اصلا نمی ارزه نسبت به مانگاش و حجم مصرفی.(:d!) دیگه ولش کردم...
کسی بغییر از AW منبع دیگه ای برای مانگاش داره؟قبلا اکثر لینکاش خراب بود که درستش کردن اما بازم یه تعداد کمی از لینکاش مشکل داره:(
و کسی میدونه 552 مانگا برابر قسمت چندم انیمه میشه؟اینارو دیگه اصلا نمیشه مانگا خوند نیاز به انیمش هست...>:)
قسمت 461 میشه!

از خوشبینی و خوشحالی چند روز اخیر خودم سوءاستفاده کردم و نشستم فصل اول Highschool DxD رو دیدم :d
من در کل از ژانر هارم خوشم نمیاد، ولی این یکی از بقیه چیزایی که تو این سبک دیدم بهتر بود، و دلیل اصلیش همین منحرف بودن شخصیت اصلیه که ارتباط برقرار کردن باهاشو خیلی آسونتر می کنه :d مبارزه ها با اینکه زیاد نبودن، ولی جالب بودن و قدرتای شخصیتای مختلف خیلی خوب و متنوع کار شده بود. شخصیت های جانبی هم خیلی خوب بودن (هم از لحاظ روحی هم جسمی :-" ). الانم فصل دومش رو گذاشتم دانلود بشه تا فیض کافی و کامل رو ببریم :d

پ.ن: نظرسنجی رو کسی نمیخواد عوض کنه؟ :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or