ما داریم برعکس میگیمدیگه شما M تشریف داری :d
هفتگی باز آره اما بخوای از اول یهو 700 قسمت ببینی فقط عذاب میده و بدتر باعث میشه ازش متنفر بشی
من تازه فیلرارو ندیدم و خیلی جاهارو هم تیکه تیکه تریلری دیدم نتونستم تحمل کنمش
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
ما داریم برعکس میگیمدیگه شما M تشریف داری :d
هفتگی باز آره اما بخوای از اول یهو 700 قسمت ببینی فقط عذاب میده و بدتر باعث میشه ازش متنفر بشی
من تازه فیلرارو ندیدم و خیلی جاهارو هم تیکه تیکه تریلری دیدم نتونستم تحمل کنمش
ما داریم برعکس میگیموقتی 700 قسمت داشته باشی اذیت نمیکنه
![]()
چون اینجوری داستان سریع جلو میره! پشت سر هم میشینی میبینی، احساس خستگی دست نمیده اصلا
![]()
من دقیقا همین حس در مورد d gray man بهم دست داد 20 قسمت انیمرو دیدم و خواب آور و دراپ :d![]()
والا راست میگه:d موقعی 20 30 قسمت ببینی اذیت نمیکنه که هیچ خیلی هم لذت میبری ولی وقتی که به انگویینگ میرسی و میخوای هفتگی شروع کنی به دیدن، بخاطر اینکه روایت داستان خیلی کند هست این کش دادن دیگه خیلی به چشم می یاد! بنظر من وانپیس بدرد هفتگی دیدن نمیخوره. باید بزاری قسمت هاش زیاد بشه بعد یکجا ببینیش اون موقع هست که خیلی حال میده! درسته که وانپیس انیمه کششی هست بهت هم حق میدم سر این موضوع ولی دیگه اینجوری هم که تو میگی نیست!700 قسمت کش دادن بی مورد اذیت نمیکنه بعد هفته ای 20 دقیقه کش دادن اذیت میکنه؟ :d
گفتم الان تاپیک رو به آتش می کشی!:dکار خوبی کردی لایک![]()
والا راست میگه:d موقعی 20 30 قسمت ببینی اذیت نمیکنه که هیچ خیلی هم لذت میبری ولی وقتی که به انگویینگ میرسی و میخوای هفتگی شروع کنی به دیدن، بخاطر اینکه روایت داستان خیلی کند هست این کش دادن دیگه خیلی به چشم می یاد! بنظر من وانپیس بدرد هفتگی دیدن نمیخوره. باید بزاری قسمت هاش زیاد بشه بعد یکجا ببینیش اون موقع هست که خیلی حال میده! درسته که وانپیس انیمه کششی هست بهت هم حق میدم سر این موضوع ولی دیگه اینجوری هم که تو میگی نیست!
گفتم الان تاپیک رو به آتش می کشی!:d
کلا انیمه ی وان پیس برای پیر کردن بیننده ها ساخته شدهمن که از وقتی که دراپش کردم کلیا احساس سرزندگی میکنم
![]()
درووود
آقایون داداشام
این آقای Death Note سفارش میشود بر انجام دیدن این فریضه؟
آیااا؟؟
قسمت 461 میشه!من وان پیس رو تا یکمی بعد اسکایپیا دیدم بعد دیدم اصلا نمی ارزه نسبت به مانگاش و حجم مصرفی.(:d!) دیگه ولش کردم...
کسی بغییر از AW منبع دیگه ای برای مانگاش داره؟قبلا اکثر لینکاش خراب بود که درستش کردن اما بازم یه تعداد کمی از لینکاش مشکل داره
و کسی میدونه 552 مانگا برابر قسمت چندم انیمه میشه؟اینارو دیگه اصلا نمیشه مانگا خوند نیاز به انیمش هست...![]()