Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
منم دارم انیمه Prison School نگاه میکنم 2 قسمت اومد قسمت اولش پاره شدم از خنده دومش هم خوب اونم یه جور بود نمی دونی بخندی گریه کنی تعجب کنی
جوش اینجوریه حالا جالبه این تو تلویزیون پخش میشه !
:|
Kekkai Sensen می بینم خیلی بچگونس کاش نگاش نمی کردم حداقل دیدمش تا اخرش میرم :d

الان هم میرم gangsta ببینم ...

این نوراگامی چقدر خوب بود! خیلی وقت بود دنبال یه انیمه اینطوری میگشتم که ترکیب عالی از Slice of life و یکم مبارزه باشه. خیلی چسبید. از معدود چیزایی بود که به نظرم بالانس خیلی خوبی بین کمدی و اکشن داشت. این بابا رو ببینین مثلا :))
RwMT9OMcErAPKmqK5k2PcM73QsCdfN2X9DH9jmbP
jFyAg69koX5G2d6ObZhuaPcE3jemxc5FHt7Qp62D
گاد آو واره ها :d

Last edited by a moderator:
کسی خبر داره ادامه Terra Formars تایید شده یا نه؟انیمه باحالی بود

چه عجب ما تورو تو یه پست دیدیم که سوت نمیزنی:d
اگر توضیحات بیشتری میدادم، سوت هم لازم میشد :d

---
خوب من دیشب تازه فهمیدم که 22 آگوست اسپیشال وان پیس میاد :x اسمش رو نمیگم چون به همین آرک اخیر مربوطه و اونایی که نرسیدن اسپویل میشن:-"
امیدوارم لینک ها و زیرنویسشم سریع بیاد :x

---
بالاخره منم J-Stars رو گرفتم:-" (قرار بود تحریم کنم :| کوفتشون بشه در کل :| )
فعلا بخش داستانی لوفی رو شروع کردم ... ولی میتونم بگم خفن ترین داستان این بخش، دور و بر گینتوکی میگذره! :)):)) :))
هانکوک گینتوکی رو استخدام کرده بود که برسونتش به لوفی... حالا بعد از یه عالمه بی خیالی و بدختی و ... بالاخره لوفی رو پیدا کردن! حالا که پیدا کردن و کارش تموم شد، هانکوک و لوفی کلا بهش هیچ توجهی نکردن و پولش رو ندادن! سر این بدبختم بی کلاه موند :)) :))
وسط این درگیری ها وجتا هم ظاهر شد و اومد به جنگ اینا ، گینتوکی هم از فرصت استفاده کرد و با وجتا تیم شد! ولی شکست خوردن :-" اینجا گینتوکی هم تنها آواره ی اقیانوس ها میشه برای پیدا کردن پول برای اجاره خونش :))
بعد نشستم مثلا دو ساعت با لوفی اینا بازی کردم، یکهو داستان دوباره پریده روی گینتوکی که همچنان دنبال پولشه که سرش کلاه گذاشتن :))

در کل نقشش توی داستان خیلی خوبه! >:) ( مثلا آرک لوفیه! ولی همش در مورد گینتوکی گفتم :)) کلا چنین بازیی رو باید میسپردن به همین گینتوکی که توی همه ی انیمه ها سیر کرده :-" )
نکته دیگه هم جملات اول و آخر مبارزاتیه که میگه! مردک همه رو ترول میکنه :-"
و از خود گینتوکی باحال تر ، جناب عینک گرام هست!!! که وسط بازی هرکاری میکنید، این بشر حرص میخوره :)) برای همین گیم پلی گینتوکی رو هم جذاب کرده :-"
فقط حیف زیاد باحال نساختن قیافش رو :( ایس هم همینطور... :(

لوفی گیم پلیش خیلی خوبه!(تا الان به نظرم بهترین کاراکتریه که باهاش بازی کردم:-" ) خوشمان می آید! >:) فقط من انقدر که توی این چند ساعت بازی کردن شنیدم پادشاه دزدان دریایی میشم توی کل انیمه نشنیدم :))
نقش نامی هم توی داستان صرفا جهت فن سرویسه! :| آخه تعمیر کشتی به تو چه :| همین چیزایی که نامی میگه رو در اصل باید اسوپ یا فرانکی بگن! :d زورو هم که کلا نیست! تک تک بازی هایی که فروختن حرومشون :(

چند دست با ایچیگو هم بازی کردم، خیلی جونش کمه :-" سریع نفله میشم باهاش! ولی از اونطرف قدرتیش خیلی خوفه! در کل مسیر بازی اینجوریه که نفر اول توی مبارزه میمیرم! بعد 3تا کیل پشت سر هم میگیریم :d

قسمت 273 گینتاما رو هم صبح دیدم (بازی هایپم کرد! :-" ) عالی بود :)) :)) بعد دوباره هایپ شدم رفتم سراغ بازی :))

این نوراگامی چقدر خوب بود! خیلی وقت بود دنبال یه انیمه اینطوری میگشتم که ترکیب عالی از Slice of life و یکم مبارزه باشه. خیلی چسبید. از معدود چیزایی بود که به نظرم بالانس خیلی خوبی بین کمدی و اکشن داشت. این بابا رو ببینین مثلا :))

انیمش خیلیییی خوب بود :d من یادمه اون زمان که دیدم بهترین انیمه فصلم بود :d کلی باهاش حال کردم

داستانش جالب بود شخصیت پردازیا خیلی خوبن (تازه تو مانگا که داستان جلو رفته خیلی بهتر هم شده) کمدیش هم دوست داشتنی بود گرافیک انیمه هم که واقعا عالی بود :d

- - -ویرایش - - -

اگر توضیحات بیشتری میدادم، سوت هم لازم میشد :d

---
خوب من دیشب تازه فهمیدم که 22 آگوست اسپیشال وان پیس میاد :x اسمش رو نمیگم چون به همین آرک اخیر مربوطه و اونایی که نرسیدن اسپویل میشن:-"
امیدوارم لینک ها و زیرنویسشم سریع بیاد :x

---
بالاخره منم J-Stars رو گرفتم:-" (قرار بود تحریم کنم :| کوفتشون بشه در کل :| )
فعلا بخش داستانی لوفی رو شروع کردم ... ولی میتونم بگم خفن ترین داستان این بخش، دور و بر گینتوکی میگذره! :)):)) :))
هانکوک گینتوکی رو استخدام کرده بود که برسونتش به لوفی... حالا بعد از یه عالمه بی خیالی و بدختی و ... بالاخره لوفی رو پیدا کردن! حالا که پیدا کردن و کارش تموم شد، هانکوک و لوفی کلا بهش هیچ توجهی نکردن و پولش رو ندادن! سر این بدبختم بی کلاه موند :)) :))
وسط این درگیری ها وجتا هم ظاهر شد و اومد به جنگ اینا ، گینتوکی هم از فرصت استفاده کرد و با وجتا تیم شد! ولی شکست خوردن :-" اینجا گینتوکی هم تنها آواره ی اقیانوس ها میشه برای پیدا کردن پول برای اجاره خونش :))
بعد نشستم مثلا دو ساعت با لوفی اینا بازی کردم، یکهو داستان دوباره پریده روی گینتوکی که همچنان دنبال پولشه که سرش کلاه گذاشتن :))

در کل نقشش توی داستان خیلی خوبه! >:) ( مثلا آرک لوفیه! ولی همش در مورد گینتوکی گفتم :)) کلا چنین بازیی رو باید میسپردن به همین گینتوکی که توی همه ی انیمه ها سیر کرده :-" )
نکته دیگه هم جملات اول و آخر مبارزاتیه که میگه! مردک همه رو ترول میکنه :-"
و از خود گینتوکی باحال تر ، جناب عینک گرام هست!!! که وسط بازی هرکاری میکنید، این بشر حرص میخوره :)) برای همین گیم پلی گینتوکی رو هم جذاب کرده :-"
فقط حیف زیاد باحال نساختن قیافش رو :( ایس هم همینطور... :(

لوفی گیم پلیش خیلی خوبه!(تا الان به نظرم بهترین کاراکتریه که باهاش بازی کردم:-" ) خوشمان می آید! >:) فقط من انقدر که توی این چند ساعت بازی کردن شنیدم پادشاه دزدان دریایی میشم توی کل انیمه نشنیدم :))
نقش نامی هم توی داستان صرفا جهت فن سرویسه! :| آخه تعمیر کشتی به تو چه :| همین چیزایی که نامی میگه رو در اصل باید اسوپ یا فرانکی بگن! :d زورو هم که کلا نیست! تک تک بازی هایی که فروختن حرومشون :(

چند دست با ایچیگو هم بازی کردم، خیلی جونش کمه :-" سریع نفله میشم باهاش! ولی از اونطرف قدرتیش خیلی خوفه! در کل مسیر بازی اینجوریه که نفر اول توی مبارزه میمیرم! بعد 3تا کیل پشت سر هم میگیریم :d

قسمت 273 گینتاما رو هم صبح دیدم (بازی هایپم کرد! :-" ) عالی بود :)) :)) بعد دوباره هایپ شدم رفتم سراغ بازی :))

من هی میگفتم گیم پلی لوفی خیلی خفنه بگیر بازی کن تو میگفتی نه شخصیتای مورد علاقم تو بازی نیست :d

تا آخرشم همه شخصیتارو آزاد کنی بازم گیم پلی لوفی یه چیز دیگست چون:

Second Gear و اونی که سیاه میشد :d اسمش رو یادم رفته و همه چیز رو داره بعد وقتی مثلا میری تو Second یه سری حرکات تغییر میکنن و جدید میشن مثلا Gomu Gomu Pistol تو حالت معمولیش میزنه بری تو Second میشه Jet Pistol بری تو اون سیاهه میشه Elephant Gigant Pistol

بهترین گیم پلی رو لوفی داره

بامزه ترین گیم پلی رو گینتوکی داره :d

بهترین شخصیت ساپورت هم که دیگه شکی درش نیست Alleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :((

Last edited by a moderator:

اولین تریلز از فصل دومش هم فکر کنم هفته پیش بود که منتشر شد به نظر میرسه ارک جالبی از انیمه باشه

فصل پاییز کلآ فصل خوبی به نظر میرسه :d

انیمش خیلیییی خوب بود :d من یادمه اون زمان که دیدم بهترین انیمه فصلم بود :d کلی باهاش حال کردم

داستانش جالب بود شخصیت پردازیا خیلی خوبن (تازه تو مانگا که داستان جلو رفته خیلی بهتر هم شده) کمدیش هم دوست داشتنی بود گرافیک انیمه هم که واقعا عالی بود :d

- - -ویرایش - - -

من هی میگفتم گیم پلی لوفی خیلی خفنه بگیر بازی کن تو میگفتی نه شخصیتای مورد علاقم تو بازی نیست :d

تا آخرشم همه شخصیتارو آزاد کنی بازم گیم پلی لوفی یه چیز دیگست چون:

Second Gear و اونی که سیاه میشد :d اسمش رو یادم رفته و همه چیز رو داره بعد وقتی مثلا میری تو Second یه سری حرکات تغییر میکنن و جدید میشن مثلا Gomu Gomu Pistol تو حالت معمولیش میزنه بری تو Second میشه Jet Pistol بری تو اون سیاهه میشه Elephant Gigant Pistol

بهترین گیم پلی رو لوفی داره

بامزه ترین گیم پلی رو گینتوکی داره :d

بهترین شخصیت ساپورت هم که دیگه شکی درش نیست Alleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen :((
هنوزم میگم شخصیتای مورد علاقم نیستن :-" لذتی که با بازی کردن با شخصیت مورد علاقه هست، با بازی کردن با شخصیتی که بهترین گیم پلی رو داره نیست! :-" :دی

به اون میگن هاکی :-" (هاکی زره)

Alen هنوز وارد داستان نشده ببینم اوضاعش چطوره :-" گرچه ساپورت ها کلا نقش نخودی رو دارن! :| بعضی وقتا که اصلا شک دارم کاری کنند! :|

هنوزم میگم شخصیتای مورد علاقم نیستن :-" لذتی که با بازی کردن با شخصیت مورد علاقه هست، با بازی کردن با شخصیتی که بهترین گیم پلی رو داره نیست! :-" :دی

به اون میگن هاکی :-" (هاکی زره)

Alen هنوز وارد داستان نشده ببینم اوضاعش چطوره :-" گرچه ساپورت ها کلا نقش نخودی رو دارن! :| بعضی وقتا که اصلا شک دارم کاری کنند! :|

نمیگم شخصیت مورد علاقت که رشد کرد توش :d من خودم فکر میکنی از لوفی خوشم میاد؟ :d

یه همچین بازیی که اومده چه شخصیت مورد علاقت توش باشه چه نباشه خریدش برا ماهایی که انیمه میبینیم از واجب هم اونور تره :d

الانشم نمیدونم چرا انقدر دیر بازی رو گرفتی

اینکه تصور کنی این همه کاراکتر از انیمه های سوپر خفن توش باشن و داستان یکنواختی داشته باشه و توش بهم دیگه تیکه بندازن و تکنیک هاشونو روهم خالی کنن به خودی خود چیز خیلی خفنیه :d

البته من خیلی خوشحالم شخصیتای امیر پسند توش دیده نمیشه XD

ااا آره هاکی بود :d خیلی وقته نه خوندم نه دیدم یادم رفته (- -)

آره ساپورتاش بدرد نخورن :| البته یکی از خفن ترین مبارزات رو همین آلن تو آرک مربوط به لوفی باعث میشه انجام بدی :d البته فکر کنم اگه درست یادم باشه XD

Allen رو طراحی 2 بعدیش (تو کات سینا) به طرز فوق العاده ای مزخرف دراوردن :| یعنی از انیمه اسکرین شات میگرفتن میزاشتن بهتر بود :| شبیه بزغاله شده :| اصلا هم شخصیت واقعی خودش نیست :| خیلی بچه سوسول و مثبت نشونش میدن :| برن بمیرن اصلا با این بازی درست کردنشون :((

نمیگم شخصیت مورد علاقت که رشد کرد توش :d من خودم فکر میکنی از لوفی خوشم میاد؟ :d

یه همچین بازیی که اومده چه شخصیت مورد علاقت توش باشه چه نباشه خریدش برا ماهایی که انیمه میبینیم از واجب هم اونور تره :d

الانشم نمیدونم چرا انقدر دیر بازی رو گرفتی

اینکه تصور کنی این همه کاراکتر از انیمه های سوپر خفن توش باشن و داستان یکنواختی داشته باشه و توش بهم دیگه تیکه بندازن و تکنیک هاشونو روهم خالی کنن به خودی خود چیز خیلی خفنیه :d

البته من خیلی خوشحالم شخصیتای امیر پسند توش دیده نمیشه XD

ااا آره هاکی بود :d خیلی وقته نه خوندم نه دیدم یادم رفته (- -)

آره ساپورتاش بدرد نخورن :| البته یکی از خفن ترین مبارزات رو همین آلن تو آرک مربوط به لوفی باعث میشه انجام بدی :d البته فکر کنم اگه درست یادم باشه XD

Allen رو طراحی 2 بعدیش (تو کات سینا) به طرز فوق العاده ای مزخرف دراوردن :| یعنی از انیمه اسکرین شات میگرفتن میزاشتن بهتر بود :| شبیه بزغاله شده :| اصلا هم شخصیت واقعی خودش نیست :| خیلی بچه سوسول و مثبت نشونش میدن :| برن بمیرن اصلا با این بازی درست کردنشون :((
بازی رو دیر گرفتم؟ :d من قرار بود بازی رو کلا تحریم کنم! :| منت گذاشتم بازی رو گرفتم :)) :-"

بله چنین بازیی که همه توشن خیلی جذابه! ولی همه باشن، اما هیچکدومش کاراکتر محبوبت نباشن! و خیلی هاشون حتی احساسی هم بهشون نداشته باشی یه چیز خیلی مهمین میلنگه :-" همه ی سلیقه ها رو پوشش ندادن نامردا :|
حالا بدبختیش اینه به DLC‌ ( قبل از عرضه تو ژاپن چون الان که مشخصه:-" ) هم نمیشد دل بست! چون از وان پیس بیشترین کاراکتر ! که همشونم قابل بازی هستن رو دارن! :)) یعنی رسما هیچی دیگه :-"

کاراکترای امیرپسند خیلی هم خوبن! >:) : زورو ، زاراکی ، کاکاشی ، گارا ، توشیرو و ... ، فقط بخشی از کاراکترهای مهمی هستن که حداقل یکیشون میتونست تو بازی باشه:-"

راستی سکه طلایی چجوری به دست میاد؟ :-"
و ... کاراکترها کلا لباس دوم و اینا ندارن نه؟ رنگ دوم هم ندارن حتی؟ :-"

---
این بحثه پسرهای دخترنما همیشه توی انیمه ها داغه! و موضوعیه که خیلی جاها باعث شکست عشقی خیلی ها شده! :|
خواستم بگم چند روز پیش میخواستم کاراکتری از ناتسومه رو پیشنهاد بدم که ... آخه کی فکرش رو میکرد دخترک روباهی...در اصل پسرک بوده باشه! :| رفتم ویکی و با این حقیقت تلخ آشنا شدم... نابود شدم کلا! :((
این Ranpo Kitan هم صبح شروع کردم...شخصیت اصلیش :| البته خوبه از همون ثانیه اول تکلیف آدم رو مشخص کرد :-" نزاشت به شکست عشقی منجر بشه :))

البته من اینا رو دختر حساب میکنم! :-" هنوز که هنوزه اون مورد ناروتو رو من دختر حساب میکنم! :)) :-"

آخرین ویرایش:
بازی رو دیر گرفتم؟ :d من قرار بود بازی رو کلا تحریم کنم! :| منت گذاشتم بازی رو گرفتم :)) :-"

بله چنین بازیی که همه توشن خیلی جذابه! ولی همه باشن، اما هیچکدومش کاراکتر محبوبت نباشن! و خیلی هاشون حتی احساسی هم بهشون نداشته باشی یه چیز خیلی مهمین میلنگه :-" همه ی سلیقه ها رو پوشش ندادن نامردا :|
حالا بدبختیش اینه به DLC‌ ( قبل از عرضه تو ژاپن چون الان که مشخصه:-" ) هم نمیشد دل بست! چون از وان پیس بیشترین کاراکتر ! که همشونم قابل بازی هستن رو دارن! :)) یعنی رسما هیچی دیگه :-"

کاراکترای امیرپسند خیلی هم خوبن! >:) : زورو ، زاراکی ، کاکاشی ، گارا ، توشیرو و ... ، فقط بخشی از کاراکترهای مهمی هستن که حداقل یکیشون میتونست تو بازی باشه:-"

راستی سکه طلایی چجوری به دست میاد؟ :-"
و ... کاراکترها کلا لباس دوم و اینا ندارن نه؟ رنگ دوم هم ندارن حتی؟ :-"

---
این بحثه پسرهای دخترنما همیشه توی انیمه ها داغه! و موضوعیه که خیلی جاها باعث شکست عشقی خیلی ها شده! :|
خواستم بگم چند روز پیش میخواستم کاراکتری از ناتسومه رو پیشنهاد بدم که ... آخه کی فکرش رو میکرد دخترک روباهی...در اصل پسرک بوده باشه! :| رفتم ویکی و با این حقیقت تلخ آشنا شدم... نابود شدم کلا! :((
این Ranpo Kitan هم صبح شروع کردم...شخصیت اصلیش :| البته خوبه از همون ثانیه اول تکلیف آدم رو مشخص کرد :-" نزاشت به شکست عشقی منجر بشه :))

البته من اینا رو دختر حساب میکنم! :-" هنوز که هنوزه اون مورد ناروتو رو من دختر حساب میکنم! :)) :-"

آخه انتخاب کاراکتر برا همچین بازیی اصلا هم راحت نیست :d

اینا بیشتر سعی کردن حداقل یه کاراکتر از آدم خوبا باشه یه کاراکتر از آدم بدای همون انیمه

برا مثال تو میگفتی دوست داشتی هیجیکاتا تو بازی باشه آخه خداییش گینتاما انیمه ای نیست که کاراکترا سبک مبارزه و سلاح های خاص خودشونو داشته باشن که انقدر فرق بکنه که بازی بشه برا همین تو خود این بازی هم فقط گینتوکی هست چون بقیه فرق زیادی ندارن باهاش :d فقط گینتوکی موتور داره XD

ولی قبول دارم یه سری کاراکترا میتونستن یکی دیگه باشن مثلا همین هانکوک رو من خوشم میاد ازش اما اگه زورو بود بجاش مطمعنا خیلی بهتر بود

وان پیس خوبیش اینه که بیشرفا هر شخصیتی قابلیتا و قدرتاش با یکی دیگه شونصد درجه فرق داره و میشه همشونو انتخاب کرد برا گذاشتن تو بازی XD

آخه گارا ؟؟؟؟ :( اتفاقا تو ناروتوش خوب انتحاب کردن کاراکترا رو ناروتو که باید باشه اون شخصیت بزرگوار اسمشو نمیبرم که یهو به خاطر اسپویل پاک نکنن هم باید باشه :d ساسکه هم با اینکه شخصیت مزخرفیه اما خداییش حرکاتش خیلی جذابن دیگه نمونش تو خود بازی ناروتو بین اون همه شخصیت به نظرم Move List ساسکه جز Cool تریناست برا همین اینم خوبه باشه توش

یه چیز بگم تا یادم نرفته. خاک تو سرشون اگه همه کاراکترا گیم پلیشون مثل لوفی بود یه چیز معرکه ای میشد :d اما یه سری کاراکترا خیلی معمولین و خسته میشی از بازی کردن باهاشون

سکه طلایی برو Arc های دیگه رو هم تموم کن برا فروش باز میشه بعد فکر کنم یه سری Side Quest ها هم بهت میداد

نه لباس دوم و رنگم ندارن :( کلا خیلی میتونستن تو این بازی چیز میز فرو کنن :( ولی یه بخش خیلی خوبش تو اونجاییه که میتونی بری همه کاراکترا رو ببینی و دوربین رو بچرخونی تو حالتای مختلف ببینیشونو و صداشونو رو دیالوگای مختلف امتحان کنی و بشنوی XD

Ranpo Kitan هم ثانیه اول گفت چیه اما من کاملا شک داشتم بالاخره بعد از این همه سال انیمه دیدن مدرک Trap شناسی گرفتم :d و تو قسمت سه مطمعن شدم

مطمعن شدم دختره XD موقع لباس عوض کردن اون نور همیشگی جلو سینه هاشو گرفته بود

تو چند پست قبلم راجع به این مورد کاملا حرف زدم :d

بزگترین Trap دنیا که هنوز هم معلوم نشده جنسیتش چیه و با اینکه خودش و خواهرش میگن کسی باور نمیکنه جناب Kinoshita Hideyoshi :)) یعنی هیچ وقت روزی که رفتم Wikia تا جنسیتش رو بدونم رو فراموش نمیکنم :)) اگرم تاحالا نرفتی ببینی حتما الان برو ببین XD

منم دارم انیمه Prison School نگاه میکنم 2 قسمت اومد قسمت اولش پاره شدم از خنده دومش هم خوب اونم یه جور بود نمی دونی بخندی گریه کنی تعجب کنی
جوش اینجوریه حالا جالبه این تو تلویزیون پخش میشه !
:|
Kekkai Sensen می بینم خیلی بچگونس کاش نگاش نمی کردم حداقل دیدمش تا اخرش میرم :d

الان هم میرم gangsta ببینم ...

Kekkai Sensen بچگونس؟ :| یا انیمه رو ندیدی یا درک درستی از داستان انیمه نداشتی...

سلام
تاپیک بازیه یا انیمه ؟
تاپیک انیمه ، بازی انیمه ای ، مانگا و منهوا ، خواننده های مربوط به انیمه ، صداپیشگان و بازیگران مربوط به انیمه و لایو اکشن های مربوط به انیمه ست ! :دی
خدایی دروغ میگم ؟ :-" در مورد همه ی اینا بحث میشه ، حتی خبر بازی های انیمه ای مثل ارسلان هم میزاریم!
بعد J-Stars که از کاراکترهای انیمه های محبوب تشکیل شده و " 4 آرک داستانی " هم داره نمیشه در موردش حرف زد؟ :دی

بازی هم تاپیک نداره ، داشته باشه هم حاضرم شرط ببندم فعالیت 3بخش PS4 و PS3 و ویتاش جمعا انداره اینجا که میدونم 3-4تا از بچه ها بازی رو دارن نیست :دی

سلام
تاپیک انیمه ، بازی انیمه ای ، مانگا و منهوا ، خواننده های مربوط به انیمه ، صداپیشگان و بازیگران مربوط به انیمه و لایو اکشن های مربوط به انیمه ست ! :دی
خدایی دروغ میگم ؟ :-" در مورد همه ی اینا بحث میشه ، حتی خبر بازی های انیمه ای مثل ارسلان هم میزاریم!
بعد J-Stars که از کاراکترهای انیمه های محبوب تشکیل شده و " 4 آرک داستانی " هم داره نمیشه در موردش حرف زد؟ :دی

بازی هم تاپیک نداره ، داشته باشه هم حاضرم شرط ببندم فعالیت 3بخش PS4 و PS3 و ویتاش جمعا انداره اینجا که میدونم 3-4تا از بچه ها بازی رو دارن نیست :دی
از این خبرا نیست .
بازی هم تا زمانی که پراکنده بود چیزی نگفتم ولی الان زیاد شده و اگر همینجوری پیش بره برخورد میکنم .
-----
پ.ن : آقایون مواظب پستهاتون باشین . تا الان به لطف خلیل و ویرایش پست کردنشه که با بعضیا برخورد جدی نکردم .

سلام

از این خبرا نیست .
بازی هم تا زمانی که پراکنده بود چیزی نگفتم ولی الان زیاد شده و اگر همینجوری پیش بره برخورد میکنم .
-----
پ.ن : آقایون مواظب پستهاتون باشین . تا الان به لطف خلیل و ویرایش پست کردنشه که با بعضیا برخورد جدی نکردم .
آخه بازیی که کاملا در مورد انیمه ست و بگیم ته ته تهش 2صفحه هم در موردش بحث بشه چه اشکالی داره؟
بقیه ی تاپیک بازی های انیمه ای رو دیدی؟ رسما خانه ارواحه!!! یعنی زننده ی تاپیک فقط برای خودش پست میده! احتمالا 90% بازدیدهای تاپیک هم حتی خودشه! :دی ولی وقتی تو مرکز انیمه بین های سایت هست، هم همه ی اونایی که باید ببینند میبینند، هم یه بحث و هایپی در موردش شکل میگیره!
تا الانم برای بازی های وان پیس و ناروتو و جوجو و ... هیچکدوم اینجا بحث نکردیم ، در مورد J (ump)-Stars محبوب ترین مجله ی مانگا که شامل خیلی از مانگاهای محبوب میشه داریم پست میدیم :دی

میدونم بازم 99% راضی نشدی! ولی باور کن هم برا گیمرهای J-Stars اینجا بهتره ، هم برای خود انیمه بین ها ، هم یه تاپیک دیگه که فقط پست های خبریه زننده ی تاپیک هست کمتر میشه ! :دی و هم اینکه فکر نکنم هیچکدوم از بچه های اینجا در مورد این بحثمون مشکلی داشته باشن:-" تاپیک هم حتی از بحث اصلیش دور نشده !!! همینجا هم در مورد انیمه های دیگه بحث داره ادامه پیدا میکنه، هم کاراکترهای انیمه هایی که تو بازی حضور دارن:-"

حالا هرکاری به نظرت بهتره بکن....ولی امیدوارم راضی شده باشی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or