Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
@fifa 12 اون فیلمشه که تابستون پخش میشه.فصل دومش همون پاییزه.لینک همین سایت تقویمش خیلی خوبه. @parham_safa اگه تو انیم ورلد عضوی میتونی بری اینجا.یه چندتا سایت دیگه هم هست حالا میخوای یه سر بزن ببین خوشت میاد یا نه.

توی deviantart اسم انیمه رو با Folder icon سرچ کنید نتیجه های خوبی براتون میاد.بعضی هاشون که ICO هستن هیچی ولی اونایی که PNG باشن رو تو این سایت تبدیل میکنم و ازشون استفاده میکنم.خیلی فولدر ها قشنگ میشن:d

انیمه Overdose :دی

Another
Baby Steps Season 2
Bleach (تا آخرین آرک کامل شده)
Ao Haru Ride
Ore Monogatari
Shokugeki no Souma

"Anime..... Give me more, Anime"
:-" :دی

توصیه دوستان به کسی که الان Ao Haru Ride رو تموم کرده(قبلش هم Ore Monogatari و قبلتر از اون هم Another رو دیده) و توی حس و حال اونه چیه؟ :دی برم Shigatsu wa Kimi no Uso رو ببینم تا قشنگ غرق بشم توی رومنس یا اینکه از این سبک بیام بیرون و برم سروقت کارای اکشن (مثلا اون Fate Stay Night - Unlimited Blade Works بدبخت که تا قسمت 3 دیدم ولی هنوز دیگه ادامه اش ندادم :( (آخه رمان رو خوندم دیگه برام جذابیت نداره :(( ))

اینا رو دارم، یکی رو پیشنهاد بدید لطفا :دی
Akame Ga Kill
Aldnoah Zero
Arslan Senki
Bakuman
Basilisk
Death Parade
Ergo Pr0xy
Fate Stay Night - Unlimited Blade Works
Glasslip
HighSchool of the Dead
Kekkai Sensen
Kimi to Boku
Log Horizon
Owari no Seraph
Psycho-Pass Season 2
Punchline
Senran Kagura
Shigatsu wa Kimi no Uso
Tokyo ESP
Tokyo Ghoul

از انیمه های بلند هم Fairy Tail و Gintama رو دارم ولی حس دیدن هیچکدوم نیست :-" :دی

پی نوشت: کسی پست آریا سنپای در مورد انیمه های تابستونی رو داره بهم لینکش رو بده؟ ممنون :دی
برو
Shigatsu wa Kimi no Uso رو ببین:> این از اون انیمه هاس که جون میده که چشمات رو ببندی و فقط گوشش کنی:d

ولی عجیبه ها، اینقدر از F/SN بد گفتید ولی بازم خبری آریا [MENTION=101]Dinosaur[/MENTION] و سینا @TCSCELL نشد :-" یعنی جدا اینقدر گند زده که حتی طرفدارای دو آتیشه هم ازش دفاع نمیکنند؟

@ce7en44
یه حسی بهم میگه قراره اشکم رو در بیاره /:)

ولی عجیبه ها، اینقدر از F/SN بد گفتید ولی بازم خبری آریا @Dinosaur و سینا @TCSCELL نشد :-" یعنی جدا اینقدر گند زده که حتی طرفدارای دو آتیشه هم ازش دفاع نمیکنند؟

@ce7en44
بدون شرح:|
تاریخ تکرار میشه
7x41_fatesn.jpg
فکر میکنم دلشون میخواد مسخره ـشون کنیم، دوست دارن خودشون:d

ولی عجیبه ها، اینقدر از F/SN بد گفتید ولی بازم خبری آریا [MENTION=101]Dinosaur[/MENTION] و سینا @TCSCELL نشد :-" یعنی جدا اینقدر گند زده که حتی طرفدارای دو آتیشه هم ازش دفاع نمیکنند؟

@ce7en44

وقتی بهش حمله نشده دلیلی نیست دفاع کنیم :d
یه تعداد از دوستان گفتن از Zero بهتر نیست که خوب این حرف حقه، اونایی که گفتن اصلا خوب نیست رو هم ما اصلا نظر حساب نمی کنیم :-"

بدون شرح:|

اولی =))

البته این دومی موردی نداره ها :-" Correct برای یه موضوع خاص استفاده میشه ولی Right میتونه به صورت کلی تر باشه. یعنی منعیش در واقع میشه "چون در این یه مورد درست میگی، به این معنی نیست (که کل حرفات/کارت) درسته" یا "چون درست میگی دلیل نمیشه حق(انجام اینجور کارا رو) داشته باشی" :دی

ولی عجیبه ها، اینقدر از F/SN بد گفتید ولی بازم خبری آریا @Dinosaur و سینا @TCSCELL نشد :-" یعنی جدا اینقدر گند زده که حتی طرفدارای دو آتیشه هم ازش دفاع نمیکنند؟
من خودم چند صفحه پیش بهش توپیده بودم:| انتظارم رو برآورده نکرد:|

این OVA شینجکی چجوریاس؟ :d

تا اونجایی که میدونم دوتا OVA داره. یکیش بیشتر فانه و زیاد مهم نیست ولی یکی دیگه اش قشنگه و توصیه میکنم حتما بگیریش. اگه اشتباه نکنم OVA 1 ـش همون قشنگه است.

نه ، 5 تا OVA داره . سه تای اولی زیاد جالب نیستن به نظرم ولی 4 و 5 در مورد لیوای هستن و خیلی قشنگن .

نه ، 5 تا OVA داره . سه تای اولی زیاد جالب نیستن به نظرم ولی 4 و 5 در مورد لیوای هستن و خیلی قشنگن .

5 تا!
فکر میکردم فقط همون 2تاست! پس باید برم دنبال باقی لینکا :دی ممنون بابت اطلاع رسونی.

من خودم چند صفحه پیش بهش توپیده بودم:| انتظارم رو برآورده نکرد:|

نه دیگه، اگه تو هم میگی بده و ازش انتقاد کردی پس معلوم بدجوری گند زدن. حیف شد، خدایی رمانش خوبه نمیدونم چرا نمیتونند یه انیمه درست و درمون ازش در بیارن! البته میدونم :-" بخاطر خط داستانی های مختلفه. به نظرم تنها راهی که میشه یه انیمه خوب از رمان F/SN در آورد اینه که بیان مثل Steins;Gate خط داستانی های مختلف رو توی انیمه بزارن و قشنگ همه چیز رو توضیح بدن. (که مطمئنا قرار دادنش توی یه انیمه 24 قسمتی کار آسونی نیست)
====
دارم Shigatsu wa Kimi no Uso رو میبینم. فقط خدا بخیر بگذرونه آخرش رو :| میترسم بعد تموم شدن انیمه دپرس بشم بزنم بلایی سر خودم بیارم :|

خو لامصبا یکم جوش رو شادتر میکردید! اینجوری خیلی ناراحت کننده است :crying1::((

سلام دوستان، دست یه تازه کاری رو بگیرید:d
این سایت myniamelist قسمتی که برای fansub های هر انیمه داشت و کاربرا رای مثبت و منفی میدادن رو برداشته؟! اگه آره، چجوری بفهمم که کدوم fansub بهتره؟!
بعد به جز سرچ، راه دیگه ای (سایتی، جایزه ای) هست که بشه بهترین انیمه های هر فصل/سال رو دید کدومان؟

من همیشه میخواستم برم تو کار انیمه ولی درست حسابی نشد، الان دیگه وقتشه. Gin no Saji و Sakamichi no Apollon رو میخوام ببینم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or