the dark knight
کاربر سایت
ناامید کردن طرفدارا خیلی راحت تر از ناامید کردن تازه وارد هاست just sayinنه دیگه، اگه تو هم میگی بده و ازش انتقاد کردی پس معلوم بدجوری گند زدن. حیف شد، خدایی رمانش خوبه نمیدونم چرا نمیتونند یه انیمه درست و درمون ازش در بیارن! البته میدونم بخاطر خط داستانی های مختلفه.
ولی در کل به نظر من دلیل اینکه از این داستان نمیشه یه انیمه در حد زیرو دراورد اینه که اصلا داستانش در این حد قوی نیست! :d تو هر سه تا خط داستانی کلا یه چیزایی هست که پایه داستانه، و همینا از پایبست خرابه!
یکیش خنگی غیر قابل تحمل شیرو (حداقل در اوایل داستان) هست که در مقابل شخصیت اصلی زیرو یا حتی شخصیت های فرعیش حرفی برای گفتن نداره! دومیش این مسئله هست که تو هر سه خط، شیرو با یکی از شخصیت های مونث یه رابطه ای برقرار می کنه! که این رابطه های بیشتر از اینکه به داستان روحیه بده (مثل مثلا رابطه آیرسویل و کیریتسوگو،)، با کمک عامل اول رو اعصاب خواننده میره! یه سری چیزایی دیگه هم مثل پایان خوب اجباری برای انیمه هست که توضیحش مفصله و الان حالشو ندارم! :d
همه اینا رو گفتم، ولی در عین حال من از این انیمه راضی بودم! این به نظر فردی بستگی داره، ولی به نظر من ufotable با داستانی که دستش بوده بهترین انیمه ممکن رو ارائه داده. نبرد های هیجان انگیز، موسیقی و صحنه پردازی عالی و البته گرافیک و آرت کم نظیر. یک سری مشکلات داستانی بود که خوب طبیعتا باعث انتقاد طرفدارا میشه، ولی هیچی از ارزشای این انیمه کم نمی کنه :d اگر طرفدار سری fate هستین، دیدنش کاملا واجبه!
-----------------------------
من یک اشتباهی کردم رفتم توی Type-Moon Wiki، متاسفانه بیشتر از جواب، برام سوال جدید به وجود اومد :d