Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
انیمه Overdose :دی

Another
Baby Steps Season 2
Bleach (تا آخرین آرک کامل شده)
Ao Haru Ride
Ore Monogatari
Shokugeki no Souma

"Anime..... Give me more, Anime"
:-" :دی

توصیه دوستان به کسی که الان Ao Haru Ride رو تموم کرده(قبلش هم Ore Monogatari و قبلتر از اون هم Another رو دیده) و توی حس و حال اونه چیه؟ :دی برم Shigatsu wa Kimi no Uso رو ببینم تا قشنگ غرق بشم توی رومنس یا اینکه از این سبک بیام بیرون و برم سروقت کارای اکشن (مثلا اون Fate Stay Night - Unlimited Blade Works بدبخت که تا قسمت 3 دیدم ولی هنوز دیگه ادامه اش ندادم :( (آخه رمان رو خوندم دیگه برام جذابیت نداره :(( ))

اینا رو دارم، یکی رو پیشنهاد بدید لطفا :دی
Akame Ga Kill
Aldnoah Zero
Arslan Senki
Bakuman
Basilisk
Death Parade
Ergo Pr0xy
Fate Stay Night - Unlimited Blade Works
Glasslip
HighSchool of the Dead
Kekkai Sensen
Kimi to Boku
Log Horizon
Owari no Seraph
Psycho-Pass Season 2
Punchline
Senran Kagura
Shigatsu wa Kimi no Uso
Tokyo ESP
Tokyo Ghoul

از انیمه های بلند هم Fairy Tail و Gintama رو دارم ولی حس دیدن هیچکدوم نیست :-" :دی

پی نوشت: کسی پست آریا سنپای در مورد انیمه های تابستونی رو داره بهم لینکش رو بده؟ ممنون :دی

@Dante Never Cry
فقط به هیچ عنوان سمت Punchline / Glasslip / Tokyo ESP نرو . واقعا اشغال به تمام معنا هستن. فقط وقتتو حروم کردی. الانم بنظرم بشین Psycho-Pass 2 رو ببین . هرچند خیلی فحشش میدن و در حد فصل اولم نبود. ولی شخصا خیلی دوسش داشتم. تا چند وقته دیگه هم ک فیلمش میاد
F/SN هم حالا ک داستانو میدونی . ندیدی هم مشکلی نیست ولی قسمت 24 رو حتما ببین . ی مبارزه ی عالی داره
درمورد Ao Haru Ride هم ی OAD داره به اسمه PAGE 13 .حتما ببینش(البته اگه ندیدی) ی OAD دیگه هم داره به اسمه unwritten که قبل از قسمت 1 هست . من خودم خیلی گیج شده بودم ک اینا کی دزد و پلیس بازی کردن . کی تو اون معبد همو دیدن / کی قرار گذاشتن(چی گفتم:| منظورم اینکه ک نفهمیدم رابطه شون چجوری شکل گرفت). ولی اینو ک ببینی کامل مشخص میشه
اینم پست اقا اریا

انیمه Overdose :دی

Another
Baby Steps Season 2
Bleach (تا آخرین آرک کامل شده)
Ao Haru Ride
Ore Monogatari
Shokugeki no Souma

"Anime..... Give me more, Anime"
:-" :دی

توصیه دوستان به کسی که الان Ao Haru Ride رو تموم کرده(قبلش هم Ore Monogatari و قبلتر از اون هم Another رو دیده) و توی حس و حال اونه چیه؟ :دی برم Shigatsu wa Kimi no Uso رو ببینم تا قشنگ غرق بشم توی رومنس یا اینکه از این سبک بیام بیرون و برم سروقت کارای اکشن (مثلا اون Fate Stay Night - Unlimited Blade Works بدبخت که تا قسمت 3 دیدم ولی هنوز دیگه ادامه اش ندادم :( (آخه رمان رو خوندم دیگه برام جذابیت نداره :(( ))

اینا رو دارم، یکی رو پیشنهاد بدید لطفا :دی
Akame Ga Kill
Aldnoah Zero
Arslan Senki
Bakuman
Basilisk
Death Parade
Ergo Pr0xy
Fate Stay Night - Unlimited Blade Works
Glasslip
HighSchool of the Dead
Kekkai Sensen
Kimi to Boku
Log Horizon
Owari no Seraph
Psycho-Pass Season 2
Punchline
Senran Kagura
Shigatsu wa Kimi no Uso
Tokyo ESP
Tokyo Ghoul

از انیمه های بلند هم Fairy Tail و Gintama رو دارم ولی حس دیدن هیچکدوم نیست :-" :دی

پی نوشت: کسی پست آریا سنپای در مورد انیمه های تابستونی رو داره بهم لینکش رو بده؟ ممنون :دی
بولدشده ها رو من دوست داشتم:دی ارسلانم گویا خوبه خودم گذاشتمش توی لیستم:دی
اینم پست: http://forum.bazicenter.com/thread1740/page908/#post3763407
ویرایش: پست قبلیمو ندیدم لینک داده بود:دی:دی
ویرایش2: پست قبل از پست بهنامم الان دیدم:)):))

آخرین ویرایش:
سلام
DanMachi رو هم تا قسمت 12 دیدم .
همه چیز به شدت کلیشه ای و قابل حدسه ولی همین کلیشه ها پرداخت بسیار عالی ای دارن .
دوبله کار هم به نظرم به شدت خوب و شایدم عالیه . همین دوبله باعث شد از انیمه خیلی خوشم بیاد .

Fate Stay Night UBW هم تموم شد و در کل برای من انیمه این نیمه دوم (و اون چند قسمت آخر نیمه اولش) خیلی meh... بود :d
به خیلی از شخصت ها اصلا پرداخته نشد درست و حسابی :| اما الان منتظر Heaven's Feel هستم :d ویزوال ناول رو نشد بخونم اما اکثر افرادی که خوندن میگن HF بهترین خط داستانی هست :d
+
Waver :| :d چقدر بزرگ شده :d خیلی جالب بود که نشونش دادن...
+
در کل اون اول میگفتم در حد و حدود Zero هست اما الان... به نظرم Fate/Zero کلا خیلی بهتر از Stay Night بود،داستان و شخصیت پردازی بهتر داشت و کلا به یه سریال یکدست و خیلی خوش ساخت طرف بودیم.

آخرین ویرایش:
ممنون از دوستان بابت پیشنهادها و لینک پست آریا سنپای.

با تشکر آریا سنپای @AsaraymA برای پست و توضیحات فوق العاده اش. این انیمه ها رو برای فصل تابستون برگزیدم :دی دیگه حالا اینکه دقیقا کی دیده بشن مشخص نیست :دی
Charlotte
Durarara!! x2 Ten
Gangsta
Kangoku Gakuen/Prison School
Non Non Biyori Repeat
Over Lord
Working!!!

سلام
اینم الان دیدم.یه راه ساده برای تنوع دادن به آرشیو انیمه هاتون.امتحان کردم کار میکنه.البته راه ساده ترش تو AW هم هست.این واسه اینه که خودتون بخواید Folder Icon بسازید.
یه آرشیو خوب از عکسهای ico هم معرفی کنین تا یه سر و سامونی بدیم به فولدر انیمه :دی

این مگه قرار نبود تو همین تابستون پخش بشه؟
نه والا. شایدم تاخیر خورده
________
من هنوز از قسمت 5 تکون نخوردم! ولی گویا باید مستقیم برم قسمت 25
yahoo_21.gif

در مورد مقایسه هم از اول گفتم کلا زشته نکنید این کارا رو! حتی همون HF هم هم مقایسه نکنید! کلا F/Z خداست!
biggrin1.gif
کدوم کاراکتره F/SN میتونه به کاراکترهای F/Z اصلا نزدیک بشه
yahoo_65.gif
حتی همونایی که ...!
biggrin1.gif

لنسر. اول برو انیمه رو کامل ببین بعد بیا فتوا بده:d
________
اشکمو در اوردن نامردا:| دقیقا همون چیزی ک فکر میکردم و میخواستم و باید میشد . شد. درکل خیلی خوب کار شده بود این قسمت
اینم عکسه مردی ک میدونه قراره چند ثانیه ی دیگه عشقشو برای همیشه از دست بده:(
5ufy_horriblesubs_plastic_memories_13_1080p.mkv_snapshot_17.28_[2015.06.29_03.46.43].jpg

آخرین ویرایش:
Fate Stay Night UBW هم تموم شد و در کل برای من انیمه این نیمه دوم (و اون چند قسمت آخر نیمه اولش) خیلی meh... بود :d
به خیلی از شخصت ها اصلا پرداخته نشد درست و حسابی :| اما الان منتظر Heaven's Feel هستم :d ویزوال ناول رو نشد بخونم اما اکثر افرادی که خوندن میگن HF بهترین خط داستانی هست :d
+
Waver :| :d چقدر بزرگ شده :d خیلی جالب بود که نشونش دادن...
+
در کل اون اول میگفتم در حد و حدود Zero هست اما الان... به نظرم Fate/Zero کلا خیلی بهتر از Stay Night بود،داستان و شخصیت پردازی بهتر داشت و کلا به یه سریال یکدست و خیلی خوش ساخت طرف بودیم.

من هنوز از قسمت 5 تکون نخوردم! ولی گویا باید مستقیم برم قسمت 25 :))

در مورد مقایسه هم از اول گفتم کلا زشته نکنید این کارا رو! حتی همون HF هم هم مقایسه نکنید! کلا F/Z خداست! :دی کدوم کاراکتره F/SN میتونه به کاراکترهای F/Z اصلا نزدیک بشه:-" حتی همونایی که ...! :دی

DanMaci Ep 13
الان این کلا تموم شد؟
بیشتر شبیه تموم شدن یه آرک بود.:|
-----------------------------------------------
Diamond no ace هم خیلی خوب بود ولی اوایلش هیچی نمیفهمیدم چون هیچی از بیس بال نمیدونستم.:دی
این فصل دومش ادامش تو فصل بعده یا وقفه ای داره یا هینجوری هر هفته پخش میشه.؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or