Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آقا من متوجه صحبت این کاربر نشدم :دی چرا تو FMA:B (چی هست این اصلا؟:دی) دیدی باید قدر تورو بیشتر بدونن؟:دی بعد چطور این جزو «حداقل خوبی» من حساب میشه؟:دی
اون اوایل که من اومده بودم تو تاپیک مث تو بودم:دی انیمه های شکلک درآر (!) رو نمیدیدم میگفتم صورتشون کش میاد و از این مسخره بازی ها بدم میاد:دی اون موقع من رو تهدید به مرگ میکردن ( :دی ) اینقدر این مدل انیمه ها رو مسخره میکردم:دی بعد Fullmetal Alchemist: Brotherhood دیدم با این قضیه کنار اومدم:دی میگم الان قدر من رو میدونن که اون موقع مسخره میکردم، الان میفهمن از من بدتر هم ممکنه وجود داشته باشه:دی تو یه مدل پیشرفته تر از اوایل کار من هستی:دی البته خدا رو صد هزار مرتبه شکر من هنوز سمت وان پیس آو ش... چی ببخشید وان پیس ( :دی ) و ناروتو نرفتم و به حول و قوه الهی و ممد علی، هیچ وقت هم نخواهم رفت:دی

من خودم رو میشناسم دیگه،انیمه کمدی که شما رو به این حالت در میاره[ :)) ]من رو به این حالت در میاره [(:|] ..:دی
تو همین الان قسمت اولش رو دانلود کن! همشم 20 دقیقه است! اول ببینش بعد معلومه میشه واقعا خوشت میاد یا نه!:d

اون اوایل که من اومده بودم تو تاپیک مث تو بودم:دی انیمه های شکلک درآر (!) رو نمیدیدم میگفتم صورتشون کش میاد و از این مسخره بازی ها بدم میاد:دی اون موقع من رو تهدید به مرگ میکردن ( :دی ) اینقدر این مدل انیمه ها رو مسخره میکردم:دی بعد Fullmetal Alchemist: Brotherhood دیدم با این قضیه کنار اومدم:دی میگم الان قدر من رو میدونن که اون موقع مسخره میکردم، الان میفهمن از من بدتر هم ممکنه وجود داشته باشه:دی تو یه مدل پیشرفته تر از اوایل کار من هستی:دی البته خدا رو صد هزار مرتبه شکر من هنوز سمت وان پیس آو ش... چی ببخشید وان پیس ( :دی ) و ناروتو نرفتم و به حول و قوه الهی و ممد علی، هیچ وقت هم نخواهم رفت:دی

سینا سان ما کسایی رو که به مبانی اصیل انیمه (مثل دوبله ژاپنی یا تبلور افکار به صورت گفتار) پاییند نیستن رو مجرم نمی دونیم، بلکه گمراه و هدایت نیافته می دونیم o:-) و همچنان در راه هدایتشان خواهیم کوشید o:-)
حکایت وان پیس هم مثل هر فیلم یا سریال عالی دیگه ایه، اینکه ما نبینیمش از اون چیزی کم نمی کنه، بلکه موقعیتی برای تفریحی عظیم و لذتی مستدام از فرد سلب میشه :d

(چی گفتما... کمر خودم رگ به رگ شد :d)

من از تو بدترم؟من احساس میکنم جزو گروه انیمه بین های خفن و کول هستم تو جزو گروه انیمه بین های عادی و روال :p:دی

تو همین الان قسمت اولش رو دانلود کن! همشم 20 دقیقه است! اول ببینش بعد معلومه میشه واقعا خوشت میاد یا نه!:d

اصلا حرفش هم نزن :دی من میدونم خندم نمیگیره،بعد باید بیاد اینجا به انیمه مورد علاقتون خرده بگیرم که اینطوری نه خدا رو خوش میاد نه بنده ی خدا رو :دی

تو ببین بعد این حرف رو بزن!:d
fullmetal alchemist brotherhood

من از سایتی که اکانت دارم بالا آرودم انیمه رو این تو کامنت ها بود :

90 درصد این انیمه ها آخرش مثل فیلم های هندی به خوبی و خوشی تموم میشه (من جمله همین انیمه)! این همه زحمت میکشن داستان رو مینویسن آخرش هم میرسن به همون کلیشه ای که آدم خوبه همیشه برنده میشه! فقط به خاطر این رویکرد داستان نمره من به این انیمه: 1، دلیلش: بیهوده شدن کل داستان و تلف کردن وقت مخاطب فقط با همین یک رویکرد
.

دیگه غیرممکنه ببینمش :دی

من از تو بدترم؟من احساس میکنم جزو گروه انیمه بین های خفن و کول هستم تو جزو گروه انیمه بین های عادی و روال :p:دی

اصلا حرفش هم نزن :دی من میدونم خندم نمیگیره،بعد باید بیاد اینجا به انیمه مورد علاقتون خرده بگیرم که اینطوری نه خدا رو خوش میاد نه بنده ی خدا رو :دی

من از سایتی که اکانت دارم بالا آرودم انیمه رو این تو کامنت ها بود :

.

دیگه غیرممکنه ببینمش :دی
اما در مورد فول متال یک چیزی هست که تو کامت نبود اون هم بقیه داستان بود درسته میشه گفت پایان تقریبا همین شکلی بود که گفته اما ببخشید اون احمقی که 1 داده نقش همون ادمایی که داره که به فلان فیلم 0 میدن دلیلش هم یه چیز بی ربط هست! این انیمه مثل خیلی از سریال های بسیار محبوبه که پایانشون نسبت به کل سریال ضعیف تره فکر میکنم بدونی منظورم چیه...چون میدونم زیاد میبینی اما فول متال اگه از پایانش فاکتور بگیریم یکی از با کیفیت ترین انیمه هاست جوری که برای بار دوم تو عمرم بخاطر یک چیز غیر واقعی من رو به گریه انداخت که دفعه اولش مربوط به خیلی وقت پیش. اما به هرحال سر قسمت چهار این انیمه اگه انسان باشی حداقل یه بغض میگیری!:dشک نکن!
اگه یک پایان خفن میخوای میتونی بری code geass ببینی.

خوب Danmachi هم تموم شد :(
امیدوارم درست و حسابی ادامش بدن و فصل های بعدی رو ببینیم :d
کل 1 اپیزود عالی بود :d اصلا ه مادمو خسته نمیکرد با اینکه داستان و کاراکتر ها نسبتا کلیشه ای بودن اما نحوه پرداخت بهشون خیلی خوب بود :d

آقایون این دوستمون TAEL معلومه که دنبال یه کار خسته(!)هست بعد شما بهش پیشنهاد میکنید FMA یا Code Geass ببینه؟اینا کارای خیلی خوبی هستن ولی اونطوری نیستن به خصوص فضاشون :دی
خودم انیمه اینطوری زیاد ندیدم ولی به نظرم با توجه به شواهد کارایی مثل Monster،Cowboy Bebop،Ergo Pr0/\y یا یه چیزی که فضای اینطوری داشته باشه میتونه راضیش کنه :دی
دوستان این Jin-Roh اصلا دید من به انیمه رو تغییر داد،داستان جدی،اتمسفر سرد و خشن،غیر قابل پیشبینی بودن،الکی وراجی نکردن و حرف های احساسی زدن
از بین چیزایی که خودم دیدم فکر میکنم Rurouni Kenshin: Trust & Betrayal میتونه راضیت کنه،این چیزایی که گفتی رو کامل نداره ولی کار تقریباً سنگینی هست :دی(اگه خواستی دانلودش کنی ترجیحاً جایی سرچش نکن و مستقیم دانلودش کن چون عکسایی که ازش هست داستان رو کامل اسپویل میکنه)

Ninja Slayer مال امساله تو فرمت 4:3 قسمتی 13 دیقه. طرفدارای کارای خسته، کارای نینجایی، کارای چرت، کارای قوی همه پیگیری کنید :دی

لامصب شاهکار امساله=))مبارزاتش که دیگه از عالی بودن حد نداره:)) دم Trigger گرم کل ملت رو اینجوری ترول کرد.

خب با یکی دیگه از مقالات سایت ANN با موضوع چگونه یک انیمه فن جدید بسازیم در خدمتتون هستیم.اینم بگم که این نوشته یه آمریکاییه و بعضی از جاهاش(مثلا بخش دوبله)زیاد به ما مربوط نمیشه:d
مردم عاشق صحبت در مورد برخورد اول هستن مثل موقعی که دانشجوی بدبخت رو قبل از مصاحبه اش تا سر حد مرگ ترسوندن.برداشت اولیه در مورد انیمه هم به اندازه برداشت اولیه از چیزهای دیگه مهمه و یک سری مقدماتی خوب باعث تمام تفاوتی میشود که فنهای جدید موقع استقبال از این سرگرمی زمان بر باهاش مواجه میشن.هر سری بزرگی واسه معرفی به عنوان یه سری مقدماتی مناسب نیست و فاکتور کلیدی بری پایبند کردن هرکس نسبت به شخص دیگه ای متفاوته.هرکسی دارای سلیقه و علاقه مندی های متفاوتیه ولی معرفی درست همیشه چند فاکتور ثابت داره.این موارد رو به خاطر داشته باشید تا دوست کنجکاوتون برداشت اولیه بدی ندشته باشه.

شما به یک راه ورود آسان نیاز دارید

3vf6ztmayx0pl4ioyh73.jpg

هیچکس دوست نداره احساس کنه که از چیزی سر در نمیاره مخصوصا که اون چیز قرار بوده سرگرم کننده هم باشه.بعضی از سری های عالیی هستن که فرض رو بر این میزارن که مخاطب یه مقدار دانش اولیه در مورد اونها یا موضوعات درونش دارن و بر اون اساس تولید میشن(گینتاما-شیروباکو) هر چقدر که این شوها برای افراد دارای معلومات جالبه ممکنه برای مردم عدی گیج کننده و حوصله سربر باشه.تصور کنین که دارین Shirobako میبینید بدون اینکه بعضی از اصطلاحات دنیای انیمه که هر قسمت توسط شخصیت ها استفاده میشه رو بدونین.یا بدتر موقعیه که bakemoogatari رو ببینید بدون اینکه از بازی سری با ژانرها و استعاره های مختلف سر در بیارید.اگه به یه دفترچه یادداشت پر از توضیح و معنی واسه لذت بردن از یه سری نیاز داشته باشید احتمالا این سری واسه جای مناسبی برای شروع نیست.
کمدی ها از طرفی میتونن بهترین سفیر واسه معرفی باشن و از طرفی هم میتونن بدترین باشن موقعی که پای فرض بر داشتن دانش قبلی درمیونه.هر چقدر که ما ممکنه از سری های اوتاکو محوری مثله Genshiken یا Watamote لذت ببریم ممکنه واسه شخصی که متوجه جوک ها نمیشه خیلی هم یخ و بی مزه باشن.هر چقدر که این موضوع ممکنه ضد و نقیض باشه کمدی هایی که پایه رو روی هرج و مرج سردرگمی میزارن یکی از بهترین سری ها برای دنبال کردن واسه افراد جدیده.Cromartie High School یکی از اولین کمدی هایی بود که دیدم و ازش شدیدا لذت بردم چون توش همه چی قر و قاطی
ه.انداختن یه روبات,یه گوریل و فردی مرکوری توی یه کلاس پر از مجرمای نوجوان هیچ توضیح دیگه ای نمیخواد.
پس بهترین سری ها برای شروع بهتره که از جنس سری هایی باشه که باعث گم شدن مخاطب در دنیای ترجمه نشه.هرچند که یه دوبله خوب هم خیلی ارزشمنده.هر چقدر که دوبله باعث مورمور طرفدارای سرسخت زیرنویس میشه,ولی آدمیزاد ذاتا موجود تنبلیه.اگه چیزی به زبان مادری ما باشه شانس اینکه ما به اون چیز جدید فرصت تماشا کردن بدیم خیلی بیشتره و اگه متن و گویندگیش هم که خوب باشه که چه بهتر.انیمه یه مدیوم تصویریه و امکان لذت بردن از یه آرت استایل عالی یا مبارزات پر زرق و برق اگه چشماتون آزاد باشن خیلی بیشتر میشه.دوبله بد به کسی کمکی نمیکنه اما دوبله خوب باعث یه شروع عالی تو انیمه دیدن میشه.
شما به دلیلی برای ادامه دادن نیاز دارید

در دسترس ترین داستان انیمه ای جهان هم اگر کسی حاضر به تماشایش نباشد هیچ ارزشی ندارد.وقتی بچه تر بودم راحتتر میشد منو راضی کرد مثلا یادمه که وقتی یه پسر بچه بودم Gundam Wing برای اولین بار از کارتون نتورک پخش میشد و توش پر از ربات های غول آسا بود و من تو همون 10 دقیقه اول کاملا مجذوب سری شده بودم.برای طرفدارای بزرگتر با سلیقه ای که کمی سختگیر تره شما به چیزی بیش از ریات های غول آسا نیاز دارید.با مجموعه ای از کاراکترهای متنوع,پلاتی که از اول تا آخر وا نمیره و قابلیت ماراتن کردن شروع کنید.اصول اساسی که سری ها رو برای افراد کارکشته لذت بخش میکنه شامل تازه واردها هم میشه شایدم بیشتر.

gpxx_titan.jpg

بالاتر از هر چیز دیگری یه سری آغازین خوب با مخاطباش یه رابطه احساسی ایجاد میکنه.بعضی وقت ها ممکنه این قضیه به صراحت دست گذاشتن سری روی مسئله ای باشه که مخاطب راجع بهش اهمیت میده.مثلا اگر شما فامیل یا آشنایی دارید که علاقه به مسابقه فضا(بین شوروی و آمریکا) داره هرچی زودتر Space Brothers رو بهش نشون بدین.حمله به غول هم بخشی از موفقیتشو وام داره این موضوعه که تونسته با جوان های تازه بالغ شده ای که تو دنیایی بزرگ شدن که انگار همه چی رو لبه فاجعه قرار داره ارتباط برقرار کنه.ما میخوایم که ارن و دوستاش نجات پیدا کنن چون میخوایم که باور داشته باشیم که برای ما هم کارا درست میشه.اگه مخاطب بازتاب خودشو تو شخصیت ببینه حتما سری رو ادامه میده تا ببینه که بعدا چه اتفاقی ممکنه بیفته.

شما به نوع درستی از جادو نیاز دارید

دنیایی تفاوت بین لذت بردن از چیزی و داشتن شوق شدیدی برای صحبت درباره با آن با بقیه دنیا وجود دارد.یک سری آغازین خوب باعث میشه که مردم بلافاصله بعد از دیدنش بخوان راجع بهش حرف بزنن.بعضی وقت ها این قضیه بخاطر یه سبک هنری خاص یا داشتن آهنگ های بیادموندنیه یا بخاطر داشتن یه صحنه فوق العاده یا پیچش داستانی خفن که باعث شوک شدن مردم بشه.در طول سالها من چند قسمت اول Black Lagoon رو که به دوستام نشون میدادم همشون با صحنه"قایق موشک انداز میپره تو هوا و هلیکوپتر رو میترکونه" به شدت حال کردن.بعضی وقت ها نشون یه چیز دیوونه وار برای داشتن اثری موندگار ارزششو داره.

ksuc5pf7ogpby4wohntr.jpg

در بعضی موارد هم نشون دادن سری ای که باعث بشه مخاطب به فکر بیوفته هم بد نیست.بعضی از ما دوست داریم که مغزمون توسط سری های سنگینی مثل سایکو پس برشته بشه ولی یه سری آغازین خوب در نهایت چند تا سوال و فرضیه ساده مطرح میکنه.کلاس آدمکشی از موارد مناسبی که تازه هم منتشر شده.درست موقعی که شروع به فکر کردن راجع به اینکه چطور کورو سنسی رو بکشید بکنید سری شما رو تو جایی که میخواسته گیر انداخته.نشون دادن چیزی بعد از تیتراژ هم که باعث بشه بیننده به فکر عمیق فرو بره هم باعث پایداری سری در ذهن بیننده میشه.

شما به یک دنباله مناسب نیاز دارید

bcsbovji8qsccupui52w.jpg

حتی بهترین معرفی به انیمه جهان هم بدون یک شو خوب که دنبالش باشه ناقصه.این قدم آخر حالا با وجود اینترنت و سرویس های جدید خیلی راحتتر شده ولی بازم هیچی جای یک دوست با دانش و اطلاعات رو در وقتی که دارید اعتیاد به انیمه رو تو یکی پرورش میدید نمیگیره.این جا جاییه که شما دوست عزیز وارد میشید.دوستان و آشناهاتون به کسی نیاز خواهند داشت که بتونه بهشون بگه "اگه از این خوشت اومد,اون هم هست" و در درجه بالاتر اونا کسی رو میخوان که مزه دهنشون رو میدونه.اگه شما دوستی دارید که از زبان های خارجی خوش میاد دوبله رو فراموش کنید.اگه دوست شما خوشش میاد که داستان های پیچیده رو مثل پازل کنار هم بزاره و دنبال کنه پس دیگه نگرن کوهی از افسانه ها و نکات فراوان یا تفاوت های فرهنگی نباشید.بعد از تمام همه اینها,یک سری آغازین خوب باید سری باشه که برای شخص مورد نظر لذت بخش باشه.تمام سری های بزرگ و موفق رو فراموش کنید,دنال تاپ تن ها نباشید چرا که قدرت دست شماست.حالا برید و چندتا فن جدید بسازید.
وب سایت رسمی فیلم حمله به غول خبر داه که یه مینی سریال 3 قسمتی هم ساختن که روز 15 آگوست رو سرویس dTV (سرویس ویدیو جدید شرکت docomo) پخش میشه.
3ct4fpelq98ir9c6ovry.jpg
داستان هم در مورد زندگی روزمره و رازهای سربازها(مخصوصا تحقیقات هانجی و داستان اصلی ساخته شدن دستگاه مانور سه بعدی) هستش و با داستان دو فیلم هم گره میخوره و ارتباط پیدا میکنه.
خبر بعدی هم اینکه دارپا(DARPA) اعلام کرده داره روی ارگانیسم های مهندسی شده کار میکنه تا جاهای غیر قابل سکونتو(چه روی زمین یا سیاره دیگری) با استفاده از اونا قابل سکونت کنه.قراره که این ارگانیسم ها "نامیرا" و "قابل کشتن با فشردن تنها یک کلید" باشن.دارپا میخواد با استفاده از این تکنولوژی جدید مریخ رو قابل سکونت کنه.چیزی که جالبه این قضیه خیلی شبیه Terraformarsه نه؟
در آخر هم دوتا تریلر جدید میزارم.یکیش همون ویدیو تبلیغاتی دوم Overlordه که داش حسن میگفت..اون یکی هم تریلر قسمت دوم فیلم انگل(Parasyte: Completion)ه که احتمال اسپویل داره.
اینم الان دیدم.یه راه ساده برای تنوع دادن به آرشیو انیمه هاتون.امتحان کردم کار میکنه.البته راه ساده ترش تو AW هم هست.این واسه اینه که خودتون بخواید Folder Icon بسازید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or