shekib
کاربر سایت
تو ببین بعد این حرف رو بزن!:dآقا من متوجه صحبت این کاربر نشدمچرا تو FMA:B (چی هست این اصلا؟
) دیدی باید قدر تورو بیشتر بدونن؟
![]()
fullmetal alchemist brotherhood
تو ببین بعد این حرف رو بزن!:dآقا من متوجه صحبت این کاربر نشدمچرا تو FMA:B (چی هست این اصلا؟
![]()
اون اوایل که من اومده بودم تو تاپیک مث تو بودمآقا من متوجه صحبت این کاربر نشدمچرا تو FMA:B (چی هست این اصلا؟
بعد چطور این جزو «حداقل خوبی» من حساب میشه؟
![]()
تو همین الان قسمت اولش رو دانلود کن! همشم 20 دقیقه است! اول ببینش بعد معلومه میشه واقعا خوشت میاد یا نه!:dمن خودم رو میشناسم دیگه،انیمه کمدی که شما رو به این حالت در میاره[]من رو به این حالت در میاره [
] ..
![]()
اون اوایل که من اومده بودم تو تاپیک مث تو بودمانیمه های شکلک درآر (!) رو نمیدیدم میگفتم صورتشون کش میاد و از این مسخره بازی ها بدم میاد
اون موقع من رو تهدید به مرگ میکردن (
) اینقدر این مدل انیمه ها رو مسخره میکردم
بعد Fullmetal Alchemist: Brotherhood دیدم با این قضیه کنار اومدم
میگم الان قدر من رو میدونن که اون موقع مسخره میکردم، الان میفهمن از من بدتر هم ممکنه وجود داشته باشه
تو یه مدل پیشرفته تر از اوایل کار من هستی
البته خدا رو صد هزار مرتبه شکر من هنوز سمت وان پیس آو ش... چی ببخشید وان پیس (
) و ناروتو نرفتم و به حول و قوه الهی و ممد علی، هیچ وقت هم نخواهم رفت
![]()
اون اوایل که من اومده بودم تو تاپیک مث تو بودمانیمه های شکلک درآر (!) رو نمیدیدم میگفتم صورتشون کش میاد و از این مسخره بازی ها بدم میاد
اون موقع من رو تهدید به مرگ میکردن (
) اینقدر این مدل انیمه ها رو مسخره میکردم
بعد Fullmetal Alchemist: Brotherhood دیدم با این قضیه کنار اومدم
میگم الان قدر من رو میدونن که اون موقع مسخره میکردم، الان میفهمن از من بدتر هم ممکنه وجود داشته باشه
تو یه مدل پیشرفته تر از اوایل کار من هستی
البته خدا رو صد هزار مرتبه شکر من هنوز سمت وان پیس آو ش... چی ببخشید وان پیس (
) و ناروتو نرفتم و به حول و قوه الهی و ممد علی، هیچ وقت هم نخواهم رفت
![]()
تو همین الان قسمت اولش رو دانلود کن! همشم 20 دقیقه است! اول ببینش بعد معلومه میشه واقعا خوشت میاد یا نه!:d
تو ببین بعد این حرف رو بزن!:d
fullmetal alchemist brotherhood
.90 درصد این انیمه ها آخرش مثل فیلم های هندی به خوبی و خوشی تموم میشه (من جمله همین انیمه)! این همه زحمت میکشن داستان رو مینویسن آخرش هم میرسن به همون کلیشه ای که آدم خوبه همیشه برنده میشه! فقط به خاطر این رویکرد داستان نمره من به این انیمه: 1، دلیلش: بیهوده شدن کل داستان و تلف کردن وقت مخاطب فقط با همین یک رویکرد
اما در مورد فول متال یک چیزی هست که تو کامت نبود اون هم بقیه داستان بود درسته میشه گفت پایان تقریبا همین شکلی بود که گفته اما ببخشید اون احمقی که 1 داده نقش همون ادمایی که داره که به فلان فیلم 0 میدن دلیلش هم یه چیز بی ربط هست! این انیمه مثل خیلی از سریال های بسیار محبوبه که پایانشون نسبت به کل سریال ضعیف تره فکر میکنم بدونی منظورم چیه...چون میدونم زیاد میبینی اما فول متال اگه از پایانش فاکتور بگیریم یکی از با کیفیت ترین انیمه هاست جوری که برای بار دوم تو عمرم بخاطر یک چیز غیر واقعی من رو به گریه انداخت که دفعه اولش مربوط به خیلی وقت پیش. اما به هرحال سر قسمت چهار این انیمه اگه انسان باشی حداقل یه بغض میگیری!:dشک نکن!من از تو بدترم؟من احساس میکنم جزو گروه انیمه بین های خفن و کول هستم تو جزو گروه انیمه بین های عادی و روال
اصلا حرفش هم نزنمن میدونم خندم نمیگیره،بعد باید بیاد اینجا به انیمه مورد علاقتون خرده بگیرم که اینطوری نه خدا رو خوش میاد نه بنده ی خدا رو
من از سایتی که اکانت دارم بالا آرودم انیمه رو این تو کامنت ها بود :
.
دیگه غیرممکنه ببینمش![]()
از بین چیزایی که خودم دیدم فکر میکنم Rurouni Kenshin: Trust & Betrayal میتونه راضیت کنه،این چیزایی که گفتی رو کامل نداره ولی کار تقریباً سنگینی هستدوستان این Jin-Roh اصلا دید من به انیمه رو تغییر داد،داستان جدی،اتمسفر سرد و خشن،غیر قابل پیشبینی بودن،الکی وراجی نکردن و حرف های احساسی زدن
Ninja Slayer مال امساله تو فرمت 4:3 قسمتی 13 دیقه. طرفدارای کارای خسته، کارای نینجایی، کارای چرت، کارای قوی همه پیگیری کنید![]()