Kaiki
کاربر سایت
عجب فیلمی بشه این سایکو پس . تریلر خیلی خوبی بود خیلی اطلاعات داد:d
تریلر ناروتو هم خیلی خوب بود . من مانگا رو نخوندم ولی با این اوضاعی ک انیمه داره دیگه ازش نا امید شدم . The Last هم بیاد میشینم میبینم که دیگه همه چیز اسپویل بشه برام. فقط ی سوال همین فیلمی ک لینکشو دادی قراره 26 روز دیگه بیاد بلوریش یا فیلم The Last ؟
البوم D AZUR رو منم دیشب دانلود کردم . موافقم البوم خیلی خوبیه . مخصوصا GENESIS (اندینگ A/Z 2)
الانم دارم Owari no Seraph رو میبینم . 7 اپیزود دیدم ازش.. بد نیست ولی همُنطور ک دوستان گفتن خیلی کلیشه ایه مخصوصا گذشته ی کاراکتر ها![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
دراخرم بگم که . OVA دوم Angel Beats
اومده . برید تو کارش. خودم دانلود کردم ولی هنوز فرصت نشده ببینم
تریلر ناروتو هم خیلی خوب بود . من مانگا رو نخوندم ولی با این اوضاعی ک انیمه داره دیگه ازش نا امید شدم . The Last هم بیاد میشینم میبینم که دیگه همه چیز اسپویل بشه برام. فقط ی سوال همین فیلمی ک لینکشو دادی قراره 26 روز دیگه بیاد بلوریش یا فیلم The Last ؟
البوم D AZUR رو منم دیشب دانلود کردم . موافقم البوم خیلی خوبیه . مخصوصا GENESIS (اندینگ A/Z 2)
الانم دارم Owari no Seraph رو میبینم . 7 اپیزود دیدم ازش.. بد نیست ولی همُنطور ک دوستان گفتن خیلی کلیشه ایه مخصوصا گذشته ی کاراکتر ها
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
دراخرم بگم که . OVA دوم Angel Beats
![8 :x :x](/styles/default/xenforo/smilies/meep/8.gif)