Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سیبرتون با شیرو بره به Dateش برسه پس! :)) :-"[/QUOTE [MENTION=31999]Akiba[/MENTION]
مشکل اینجاست که به همینم نمیرسه:dتو نرمال اندینگش که شیرو میمیره و ساکورا منتظرش میمونه تا وقتی که میمیره.تو پایان واقعیش هم که ایلیا خودشو فدا میکنه برا نابودی جام رین میره لندن واسه محاکمه و در نهایت هم شیرو و ساکورا به هم میرسن.اونوقت این وسط نقش سیبر چیه من نمیدونم:d
اینم یه کلیپ که از فیس دوغ گرفتم واسه کسایی که میگن کوروکو واقعی نیست:d
Kuroku is real!!

اتفاقا نزدیک ترین خط به F/Z همینه! :-" یعنی F/Z بر پایه ی اینه تا حدودی! :دی
نه بچه بازی های Fate و UBW ... فیت که... =)) :-" ولش کن :دی

فقط اون بخش نابودی، اگر اشتباه نکنم کار دو نفر دیگه بودا:-"
نابودی کاملش فکر کنم بعد از جنگ پنجم هست :-" و رین و ویور نابودش میکنند برا همیشه:-"
البته من بازی نکردم، چیزایی که شنیدم و خوندم بود:-"

اون نابودی کامل جریانش اینه که توی دو مسیر اول و یکی از پایان های مسیر سوم stay night، مثل آخر Zero، جام توسط اکس کالیبر نابود میشه که از پدیدار شدن جام بعد از نابود شدن تو جنگ چهارم معلومه که کامل نابود نمی کنه جامو. ولی پایان اصلی مسیر سوم توش ایلیا جام رو از درون نابود می کنه. برای همین اون کاری که رین و ویور می کنن به عبارتی برای پایان دو مسیر اصلی هست که جام کامل نابود نشده.
راستی اینکه ساکورا تو HF ارباب میشه و نقش مهم تری داره به خاطر اتفاقات Zero نیست :d
ساکورا تو هر سه مسیر اول به عنوان نماینده خاندان ماتو توسط جام انتخاب میشه، ولی به خاطر فشار شینجی نقش اربابیش رو به اون میده. فرقش اینه که تو HF شرایطی پیش میاد که این مسئله معلوم میشه و اربابی به ساکورا بر میگرده. (اینم یکی از نکات گفته نشده تو انیمه ای بود که قصد داشتم وقتی تموم شد بگم، ولی حالا که بحثش شد گفتم :d )
در کل به نظر من از مسیر Fate به UBW و از اون به HF، داستان تاریک تر و تاریک تر میشه، و از نظر من (حداقل از نظر میزان تاریکی) مسیر UBW به Zero نزدیک تره.

آخرین ویرایش:
باور کن نمیخوای بدونی چی میشه :d
بلایایی که سرش میاد از UBW هم بدتره ها... (درضمن کل اتفاقات Heavens Feel رو هم اسپویل می کنه)
در هر حال...
همون اوایل کار به طرز بدی توسط یه سایه مرموز (که بعدا معلوم میشه ساکورا بوده) کشته میشه، بعد توسط جام Corrupt میشه و به عنوان Saber Alter برمیگرده، و آخر شیرو مجبور میشه بکشش :d
میخوام صد سال سیاه این مسیر رو انیمه نکنن :| :دی

از 4تا خط داستانی؟ 4می رو خودت ساختی؟ :p
بله F/Z داستانش قبل از اینه ، ولی بر پایه ی اینه! کاراکترهای F/Z تو این خط داستانی ححضور پررنگ تری دارن ، اساسین HF ، اصلا ساکورا!!! توی F/Z ساکورا رو گرفتن جادوکر بسازن ازش برای آینده ، بعد زوکن یکی رو فرستاده که هیچی از جادو نمیدونه؟ مسخرست! مسخره! =)) =))
تو میخوای قبول نکن :p ولی همینه که هست! :))
سیبرتون با شیرو بره به Dateش برسه پس! :)) :-"
تو خود Fate/Zero هم دقیقا همون اتفاقی که گفتم افتاد.:) اسکندر و لنسر و این مسترهای دوزاری ( :دی ) همه به فنا رفتن، بانو جام رو نابود کرد و محو شد، کسی نتونست بکشش:) این، به اضافه خط Fate و UBW میشن سه تا از 4 تا خط داستانی که این اتفاق توش افتاد.
دیگه از این ساده تر نتونستم توضیح بدم:دی

باشه داستانی که قبل از بقیه است، بر پایه آینده است!:)) مث اینه که بگیم DMC 3 بر پایه DMC1 بوده! خودت خنده ات نمیگره؟:دی

دوستان این Diamond no Ace رو سیزن دوش اوهلاصه های فصل اول رو ببینم خوبه یا انقدر عالی هس که فصل اولش هم ببینم؟
اصن انیمه ی خوبی هس؟:-/

از نظر من که یه کار خوب ورزشی و نویسنده شجاعی هم داره و اگه میخواین انیمه رو رو نگاه کنین حتمآ فصل اولش رو کامل ببینید و به خلاصه فسمت های فصل دوم بسنده نکنید چون اگه کار رو از فصل دوم بخواید شروع کنید کاراکتر ها هیچ جذایتی براتون نخواهد داشت

از نظر من که یه کار خوب ورزشی و نویسنده شجاعی هم داره و اگه میخواین انیمه رو رو نگاه کنین حتمآ فصل اولش رو کامل ببینید و به خلاصه فسمت های فصل دوم بسنده نکنید چون اگه کار رو از فصل دوم بخواید شروع کنید کاراکتر ها هیچ جذایتی براتون نخواهد داشت

این فصل دومش قراره چند قسمت باشه؟

این فصل دومش قراره چند قسمت باشه؟

من دقیق اطلاع ندارم قرار چند قسمتی باشه ولی تا اینجا نزدیک 267 و 268 چپتر از مانگا رو پوشش دادن تا اونجایی که اطلاع دارم 401 چپتر هم ازش منتشر شده حالا چقدرش رو میتونن انیمه کنن خدا میدونه:d

ببخشید متوجه منظورتون نمیشم این انیمه فصل اولش 75 قسمتی بوده و الان هم 12 قسمت از فصل دومش پخش شده صرف نظر از فسمت های مرور 80 فسمت هم در نظر بگیریم بله 268 فسمتی از مانگا رو پوشش داده:d بازم من مانگا رو دنبال نمیکنم شایدم من اشتباه میکنم
ویرایش: آقا شرمنده من اشتباه فکر کردم :d

آخرین ویرایش:
با ۱۰ تا قسمت ۲۶۸تا قسمت پوشش دادن؟؟؟ چجوری میشه؟ :d از کجای مانگا شروع کردن؟

ببخشید متوجه منظورتون نمیشم این انیمه فصل اولش 75 قسمتی بوده و الان هم 12 قسمت از فصل دومش پخش شده صرف نظر از فسمت های مرور 80 فسمت هم در نظر بگیریم بله 268 فسمتی از مانگا رو پوشش داده:d بازم من مانگا رو دنبال نمیکنم شایدم من اشتباه میکنم

تو خود Fate/Zero هم دقیقا همون اتفاقی که گفتم افتاد.:) اسکندر و لنسر و این مسترهای دوزاری ( :دی ) همه به فنا رفتن، بانو جام رو نابود کرد و محو شد، کسی نتونست بکشش:) این، به اضافه خط Fate و UBW میشن سه تا از 4 تا خط داستانی که این اتفاق توش افتاد.
دیگه از این ساده تر نتونستم توضیح بدم:دی

باشه داستانی که قبل از بقیه است، بر پایه آینده است!:)) مث اینه که بگیم DMC 3 بر پایه DMC1 بوده! خودت خنده ات نمیگره؟:دی
اینکه تو نمیخوای منظور من رو بفهمی من کاره ای نیستم :دی
یه داستانی در آینده شکل گرفته ، بعد اون دنیا بر اساسش گسترش پیدا میکنه به آینده و گذشته حتی! :دی
مثل GOW که درسته COO قبل از GOW I هست داستانش، ولی دنیاش بر اساس کریتوسی که دیدیم شکل گرفته! بدون تغییر شخصیت و تاریخ و ... شخصیت ها!
مثلا کریتوسی که تو COO هست نمیاد سنپای سنپای کنه :p به جای اون روح وحشیی که توی GOWهای دیگه داشته! :دی

در مورد چیزی که میگی هم باششششش! :)) فقط یه نمونش اینه که یه بنده خدایی داشت آبکش میشد مسترش نجاتش داد! :)) حالا بقیشم وارد جزییات نمیشیم در مورد چیزایی که گفتی :))

اینکه تو نمیخوای منظور من رو بفهمی من کاره ای نیستم :دی
یه داستانی در آینده شکل گرفته ، بعد اون دنیا بر اساسش گسترش پیدا میکنه به آینده و گذشته حتی! :دی
مثل GOW که درسته COO قبل از GOW I هست داستانش، ولی دنیاش بر اساس کریتوسی که دیدیم شکل گرفته! بدون تغییر شخصیت و تاریخ و ... شخصیت ها!
مثلا کریتوسی که تو COO هست نمیاد سنپای سنپای کنه :p به جای اون روح وحشیی که توی GOWهای دیگه داشته! :دی

در مورد چیزی که میگی هم باششششش! :)) فقط یه نمونش اینه که یه بنده خدایی داشت آبکش میشد مسترش نجاتش داد! :)) حالا بقیشم وارد جزییات نمیشیم در مورد چیزایی که گفتی :))
حالا مگه کل انیمه فقط ساکورائه!؟ :-j منم میتونم بگم تو F/Z بانو میزنه جام رو نفله میکنه ولی تو مسیر HF تغییر ماهیت میده و فلان! پس مسیر اصلی نمیتونه باشه! :-j
کلا نظر تو از اعتبار ساقطه:دی همین صفحه قبل نظر سروش در این رابطه قابل استناد تره:دی

فوق العاده فوق العاده این قسمت نشون داد بازم همون انیمه فصل اوله و پر از صحنه های غافلگیر کننده کی فکرشو میکرد ایناشیرو که تو فصل اول سیدو رو با بتر های فوق العادش رو برده بود بیاد اینجوری ببازه به تیم اوگوموری که حتی ما هم فکر میکردیم تیم نیست که حریف ایناشیرو بشه!!! , هر لحظه تو این قسمت منتظر بودم بازی نتیجش عوض بشه ولی بازم این انیمه غافلیگر کرد همه رو. این قسمت درسته اون اوج قسمت 62 فصل قبل رو نداشت ولی به ما یاداوری کرد این انیمه با همه انیمه های ورزشی فرق داره
بشخصه با دیدن این قسمت فهمیدم از الان نمیشه گفت سیدو به مسابقات کشوری میره شاید بازم غافلگیر شدیم

کمتر از یه هفته دیگه تا شروع انیمه های فصل تابستون مونده و به نظرم میاد که فصل خوبی باشه.کلا 2015 تا الان تو زمینه انیمه و گیم عالی بوده.یه دوتا تریلر هم از فیلم جدید ناروتو با سایکو پس و حمله به غول هم ببینیم تا خود فیلم ها بیان.سایکو 19 و ناروتو 26 روز بلوری فیلم هاشون میاد.برا بخش موزیک هفته هم آلبوم سوم Aoi Eir به اسم D`AZUR منتشر شد.گوش دادم آلبوم خوبیه.اندینگ ارسلان با دو سه تا کار از انیمه هایی هم که تا الان کار کرده هم توش هست.
51JaMVc6-5L.jpg

تریلر
Narrator: In the place where leaves dance, the fire still burns. The fire casts shadows over the village, and the leaves bud once more.
Boruto: Shadow Clone Technique!
Sasuke: So, you're Naruto's son?
Boruto: Take me as your student! I'll defeat my dad!
Text: The Chūnin Exams start!
Sarada: Boruto, you idiot. It's me who's going to become the Hokage!
Text: A new generation fights.
Boruto: I've never wanted to be the Hokage. If you were going to become this kind of parent, then you should've said so from the start!
Text: Danger comes to the village.
Naruto: Sasuke, I entrust him to you.
Text: An inherited resolve...
Text: Theme Song: "Diver" by KANA-BOON (Ki/oon Music)
Boruto: Isn't there an easier way to get it?!
Sasuke: Naruto could do it.
Boruto: Why do you worry so much about me?
Sasuke: You're more blockheaded than him. And also...
Naruto: You've done well. I've been able to watch over you as you grow.
Boruto: Useless old man.
Text: Chief Production Supervisor: Masashi Kishimoto
Man: You can't run from us.
Text: A great masterpiece from the original creator.
Naruto: The times may change, but the essence of being a ninja hasn't.
Sasuke: I believe that.
Boruto: How much does it take to go this far?
Sasuke: You're my student.
Boruto: And my son.
Sasuke and Naruto: Go, Boruto!
Text: The young child (Boruto)...
Text: Will go beyond...
Text: The legend (Naruto).
Boruto: Just watch me, you useless old man!
Naruto and Sasuke: Boruto -Naruto the Movie-
Boruto: I'm not gonna lose!
Text: "I can't draw anything better than this!" - Masashi Kishimoto
Text: August 7 (Friday)
Text: The strongest present in the history of Jump movies!
Naruto: When you watch the film, you'll get a special manga and a full-color version of the last chapter!
تریلر
Narrator: Over 100 years ago…
Narrator: Most of humanity was consumed by the Titans who suddenly appeared.
Text: Titans who suddenly appeared, consuming humanity
Narrator: Civilization collapsed.
Narrator: The survivors of the war with these Titans erected giant walls three layers deep and kept the peace.
Narrator: But today, our invulnerable security no longer exists.
Text: The colossal live-action film adaptation project
Text: Creator: Hajime Isayama
Voice: The rumors were true.
Voice: They're immortal.
Text: Director: Shinji Higuchi
Text: Special Effects Director: Katsuro Onoue
Kubal: Why don't we take back the plundered city? To carry out this honorable operation, we offer our hearts!
All: We offer our hearts!
Mikasa: The world is cruel
Text: Why did the Titans appear…?
Voice: I want to know the truth about this world!
Voice: If we fail, humanity is doomed.
Voice: A Titan attacked Titans
Mikasa: Eren…
Text: Why does humanity fight…?
Voice: Let's go!
Voice: We're humanity's last hope!
Voice: I've never experienced anything like this!
Text: Challenge fate!
Mikasa: We promised, right?
Eren: Mikasa!
Voice & Text: Attack on Titan
Text: Is this world cruel?
Mikasa: We were together, always.
Text: Attack begins 8/1!!
Text: Part II 9/19
خب از اول هم معلوم بود که لوفی میبره ولی اون صحنه ای که دوفی عینکشو با نخ هاش برداشت معلوم شد هنوز این بشر دست بردار نیست و احتمالا لاو کسیه که کارشو تموم کنه.
این هفته هم باز فلش بک بود.از اونایی که پسری با قدرت کنار زده میشه و پسری بدون قدرت به عنون دست راست باخ انتخاب میشه و بهش میگه تو نیمه گمشده ی منی:-&
این هفته بین سه تا مانگا ناروتو بهترین بود.یکم اکشن دیدیم و شین هم تبدیل به ادوارد دست قیچی میشه واسه دو صفحه تا وقتی ساسوکه با سوسانو وارد میشه.از اونور هم کلون های شین بهش خیانت میکنن و معلوم میشه که اینا واسه خودشون کلی کلون مختلف(البته به صورت ناقص) درست کردن.در آخر هم شین میاد با استفاده از اون موجود یه چشمی در بره که سارادا میزنه میترکوندش.آخرش هم شارینگانشو فعال میکنه هم یه مشت هرکولی به سبک ساکورا میزنه و نصف جمعیتو شوت میکنه قاطی باقالی ها:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or