Feitan
کاربر سایت
Owari no Seraph و Ore Monogatari بیشتر به دلم نشستن
LiSa توی خوانندههای اوپنینگها باشه و اون اوپنینگ بهترین نشه ؟! بهترین مالِ Nisekoi بود:d (و صدالبته Fate/sn UBW)
ادامه داره!
مانگاش به زودی تموم میشه
Owari no Seraph و Ore Monogatari بیشتر به دلم نشستن
ادامه داره!
فیتتون امروز به بهترین نحو تموم شد.LiSa توی خوانندههای اوپنینگها باشه و اون اوپنینگ بهترین نشه ؟! بهترین مالِ Nisekoi بود:d (و صدالبته Fate/sn UBW)
فیتتون امروز به بهترین نحو تموم شد.
ای آقا... پاییز فصل اولش رو تا بهار منتظر شدم که BD شو دانلود کنم و دانلود کردم
ولی الان مشخص شده که نسخهی BD فصل دوم، 8 اکتبر یا 17 آبان میاد... کی حال داره تا اون موقع صبر کنه...
Fate رو همیشه باید با کیفیت 1080p دید ولی انگار چارهای نیست
من هنوز توی کف Chaos Dragon: Sekiryuu Senyaku ام... فکر نمیکردم تا این حد خفن باشه...
البته هنوز یه Epilogue داریم.
------------------
آقا دعا کن کارگردان خراب نکنه، بقیه حله. تا 3 اپیزود اول که تعاریف خوبی می شد.
ما استقبال می کنیم.راستی حواست باشهها! آخر UBW فکر کنم قرار بود موقع انتشار فیلم Fate/sn Heaven's Feel مشخص بشه... فکر کنم بیوفته طرفای تابستون 2016 مخصوصا این که ufotable یه سریال انیمهای دیگه اقتباس شده از بازی میخواد 2016 بسازه...
-----------------------------------
آره، این مشکله حل بشه، راحت و با اختلاف زیاد به همراه God Eater بهترین انیمه میشه (هر چند جفتشون به شدت هایپ شدهان)
توی Slice of Life دو تا انیمهی Non Non Biyori وHimouto! Umaru-chan به چشم میخورن (مخصوصا اولیش که ادامهی فصل قبلشه و شاهکاره)
ایچیهام که مشخصه کی... To Love-ru & Kangoku Gakuen
در کل فصل خوبیه
ما استقبال می کنیم.
البته توصیه می کنم دیدت رو وسیع تر کنی. کارای خیلی خوب دیگه ای هم هستن مثل Kangoku Gakuen ، Over Lord ، Gangtsa و چند تای دیگه. ولی مشخصه که علاقه ی تو فقط به فیت و چیزایی که مربوط به فیت هستن ختم می شه. :d
اون دو تا برش رو هم بی صبرانه منتظرشون هستم.
شک نکن فصل خیلی خوبیه.
اون که بعله
Over Lordبرعکس کارای دیگهی MadHouse چندان بهش امیدوار نیستم... نظرات ملت رو که توی MAL میخوندم، همه از تغییر طراحیها شکایت داشتن... اقتباسش انگار چندان رضایتبخش نیست.
Gangsta رو بعد از دیدن Deadman Wonderland، نظرم نسبت به استودیوش برگشت.. بازم مثل بالایی، مشکل اقتباس درست و حسابی از مانگا وجود داره. (با اینکه سازندهی کار هایی مثل Psycho-Pass , Ergo بوده)
Kangoku Gakuen رو که توی پستم نوشتم دربارش:d سلطان ایچی. (البته همراه با High School DxD b-))
WTF
این Barakamon عجب چیزیه . شاهکاره
در کل انتظارم خیلی خیلی بیشتر بود. یه موقعیت از دست رفته شد این انیمه. والا من حاضر بودم این انیمه رو بذارن تو کیک استارتر، من پول اهدا میکردم تا یه خورده کمتر خسیس بازی در بیارن تو مبارزات.خب اینم تموم شد. حالا Epilogueـش فک نکنم چیز خاصی باشه، داستان اصلیش تموم شد دیگه.
در مجموع خوب بود ولی بازم فرسنگ ها با F/Z فاصله داشت. میشه گفت F/Z شاهکاریه که دیگه هیچوقت تکرار نمیشه. این UBW اگه اون مشکلاتی که دفعه قبل گفتم رو نداشت میتونست بهش نزدیک بشه ولی حیف که حتی تو قسمت آخر هم میشد دید سازنده داره خساست به خرج میده تو طراحی مبارزات.
تو روایت داستان هم که کلا تو در و دیوار بود کلا اون رایدر بدبخت که سیاهی لشگر بود اسسین هم یه لِوِل بالاتر از سیاهی لشگر. لنسر رو فصل یک که کلا 1 دقیقه و 24 ثانیه نشونش داد برسرکر هم دست کمی از اینا نداشت. کستر یه کم بهتر ود و بیشتر روش کار کرده بودن. کلا تمرکز سریال روی آرچر و سیبر بود. گیلگمش هم آخراش اومد که بگه منم هستم! مستر هاش هم دست کمی از سرونت هاش نداشتن و جز رین و شیرو و کمی هم مسترِ کستر، بقیه تو در و دیوار بودن. چیزیکه حرص منو در میاره مردن کیره کوتومینه است یعنی شخصیتی که توی F/Z اون همه جذبه داشت و اونجوری بردنش بالا، اینجا اینقدر ضایع بمیره خیلی رو اعصابه. کلا از نظر داستانی وشخصیت پردازی اصلا راضی کننده نبود.
از نظر داستانی هم هر جا کم میاوردن، هر چیزی رو که توی F/Z گفته بودن با یه بهانه الکی و مسخره و من درآوردی نقض میکردن! یکی بیاد بگه آرچر از کجا پیداش شد آخر این قسمت؟
ولی خب خوشم میاد بانو ارتوریا همیشه میزنه جام رو نفله میکنه و خودش از دنیا محو میشه. کلا هیچ کس نمیتونه بکشش
In Your Face @Akiba
اینقدر مسترهاش بد پرداخت شده بودن که حوصله رتبه بندی هم نمیذاره برام اپنینگ اندینگ هاش هم همه فوق العاده بودن ولی هنوز مال F/Z رو بیشتر دوست دارم.
ایشالا تو سری بعدی جبران میکنن
این خط های داستانی دیگه اش چیه؟ تایید شده قراره ساخته بشه؟