Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این Elfen Lied چقد داغون بود :| حالا تا یه هفته اعصابمون خورده :| انیمه ی به شدت رو اعصابیه اصلا به کسایی که اعصاب و روانشونو دوس دارن پیشنهاد نمیشه :d ولی به هر حال عجب اپنینگ محشری داشت. یاد بگیرن بعضیا.
راستش منم تا 15 دقیقه اولشو دیدم دراپش کردم :|
راستی بچه ها بهترین اوپنیگ که دیدید ؟؟؟ من خودم توکیو غول بیشتر همه دوست دارم موزیکش باهات حرف میزنه :d

اینو خداییش به پیشنهاد کی دیدی؟ :d اگه کنجکاوی خودت بود که هیچ :d

وگرنه فکر کنم جمعیت زیادی موافق باشن که یه انیمه مزخرفیه :d

از اون دسته انیمه هاست که خواسته با نشون دادن پاشیدن 20 لیتر خون از کاراکترا بگه من انیمه خیلی خفنیم
یه نفر انقدر برای این انیمه و معانی بسیار زیاد پشت اون برای من سخنرانی کرد که با اشتیاقی مثال زدنی رفتم سراغش:دی

دیدن قسمت اول -> Shift+Delete همه اش -> فحش کشیدن به آن فرد:دی
راستش منم تا 15 دقیقه اولشو دیدم دراپش کردم :|
راستی بچه ها بهترین اوپنیگ که دیدید ؟؟؟ من خودم توکیو غول بیشتر همه دوست دارم موزیکش باهات حرف میزنه :d

من که اپنینگ و اندینگ انیمه ها رو میزنم میره جلو:> (الآن امیر آکیبا میاد;;))

اپنینگی که الآن خیلی خوب یادمه اون پرنده آبیه مال ناروتوئه که اسمش هم یادم نیست:دی

البته حتماً چیزهای خیلی خیلی بهتری هم بوده. اما الآن این یادم میاد:دی

1. برای ندیدن FMA هیچ بهانه ای مورد قبول نیست! بر هرکسی دیدنش واجبه! :|

2. Elfen Lied به طور کلی مزخرف ترین انینه ی دنیاست! فقط به این دلیل تو لیستم آخر نیست که F/SN قبلی به عنوان ادامه ی F/Z ( میدونم در اصل قضیه چیه و منبع اصلی چیه و کی زودتر اومده و ... ) فاجعست! آشغاله به تمام معنا! :|
اپنینگشم ایضا به درد خودش میخوره :-" ، سر دو قسمت اول میخواستم دراپ کنم ، بچه های همینجا گولم زدن ادامه بدم! تا 6 بیشتر دووم نیوردم:-" 11 گیگ درجا Shift+ Delete ! تنها انیمه ایه که پاکش کردم کلا چشمم بهش نیفته :))

3. همینطور که محمدعلی گفت " :| :| :| " آخه چجوری دلت میاد رد کنی:(( :(( حالا خوبه یه اپنینگ خوب از ناروتو یادته!البته اصلا یادم نیست چی میخوند، ولی یادمه اون زمان که میدیدم دوستش میداشتم! :دی ( کلا اپنینگ و اندینگای ناروتو رو درست یادم نیست... )

بهترین انتخاب کردن هم یکم سخته ولی اندینگ بدون شک مقام اول رو Secret Base ~ 10 Years After از Ano Hana و بعدشم Unity از Gosick دارن :-" اپنینگ... F/Z و Ano Hana ... لیست برا آهنگا اصلا نمیتونم بدم! ولش کن :|
FMA:BH از اون انیمه هاست که تمام اپنینگ و اندینگ هاش 100% عالی هستن :x

4. فرشاد انتخاب آواتارت مبارک :دی عالیست!!! و اینکه کوروکو 24 قسمته این فصل یا 25 تا :-" با قسمت 73 هم شدید حال کردم >:) قسمت 271 گینتاما هم عالی بود =)) =)) =))

صحبت از Anohana امد....باید گفت که دیروز فوجی TV ژاپن، یه خبر زد که قراره یه Live-Action تو فرم یه اسپیشال برای Anohana ساخته بشه و یه عکس به همراه بازیگرهای اصلی ـش هم بخش شد.

55985d1434742923-2054392_201506180226202001434606682c.jpg

بازیگراش، شخصیت های زیاد معروف و ستاره ای نیستن که یه موضوعه طبیعی ـه و اینکه تاریخ پخش Airـش هم هنوز مشخص نیست، ولی تو 2015 باید پخش بشه.

Murakami Nijiro as Jintan
Hamabe Minami as Menma
Shison Jun as Yukiatsu
Matsui Airi as Anaru
Iitoyo Marie as Tsuruko
Takahata Yuta as Poppo

Attachments

• 2054392_201506180226202001434606682c.jpg
    2054392_201506180226202001434606682c.jpg
    39.4 KB · مشاهده: 128
من به عنوان مخالف همیشگی لایو اکشن!!!! الانم حتی زوم نمیکنم تا قیافه های درب و داغون بازیگرها رو ببینم :-" ( اگر بازیگر محبوبتون اینجاست منظوری ندارم :-" کلا طراحی انیمه و مانگاها خداست! بزرگترین ضعف لایو اکشن! :-" ... الانم نیاید بگید منما با موهای احتمالی سیاه!!! همچنان کاواییه :-" :)) :دی )

مگه شما اپنینگ ها رو هم میبینین:p
------------------------------------------------
Gin no Saji رو فعلا دارم میبینیم دوفصلشو خوبه خوشم اومد ولی اونقدر خنده دار نیس.:دی
خنده دار ترینی که دیدم یه انیمه بود درباره یه دختره قد بلند ویه پسره قد کوتاه که در ادامه از هم خوششون میاد یادم نیس اسمش چی بود..:p

اولش بگم که هنوزم از انیمه بدم میاد و به هیچ وجه نمیتونم بعضی انیمه های تخیلی که لوس بازی درمیارن رو تحمل کنم
ولی بعد از حدود 2 سال کلنجار رفتن با خودم که نه بابا اینا اصلا ارزش وقت گذاشتن داره یا نه میخوام بشینم cowboy bebop رو ببینم اونم به این دلیل که شنیدم خیلی غربیه و موسیقی جاز استفاده میشه توش و کلا ژاپنی بازی نداره(:d) ولی هنوز هم دودلم که نکنه یهو منم بشینم بقیه انیمه هارو که روزی متنفر بودم بشینم ببینم
البته تو برنامه گینتاما هم هست به دلیل این که شنیدم فوقالعاده خنده داره و حتی شنیدم بعضی قسمتا آدم زمین هم گار میگیره از خنده . یکی هم ارسلان که خوب چون درباره ی ایران هست و یکی هم ارگو پراکسی اونم به خاطر اینکه نویسنده cowboy bebop هست

اولش بگم که هنوزم از انیمه بدم میاد و به هیچ وجه نمیتونم بعضی انیمه های تخیلی که لوس بازی درمیارن رو تحمل کنم
ولی بعد از حدود 2 سال کلنجار رفتن با خودم که نه بابا اینا اصلا ارزش وقت گذاشتن داره یا نه میخوام بشینم cowboy bebop رو ببینم اونم به این دلیل که شنیدم خیلی غربیه و موسیقی جاز استفاده میشه توش و کلا ژاپنی بازی نداره(:d) ولی هنوز هم دودلم که نکنه یهو منم بشینم بقیه انیمه هارو که روزی متنفر بودم بشینم ببینم
البته تو برنامه گینتاما هم هست به دلیل این که شنیدم فوقالعاده خنده داره و حتی شنیدم بعضی قسمتا آدم زمین هم گار میگیره از خنده . یکی هم ارسلان که خوب چون درباره ی ایران هست و یکی هم ارگو پراکسی اونم به خاطر اینکه نویسنده cowboy bebop هست
البته دیدنش نیازمند لیست بلند بالایی از انیمه های مختلف هست!چون توش به این اون تیکه میندازه...:d:x

واقعا تصمیم سختی بوده نه؟:dبقولی شما هنوز اولشی بودن اینجا بچه هایی که میگفتن یه قسمت هم نمیتونن تحمل کنن انیمه رو الان میان خودشون به بقیه سری پیشنهاد میدن:dدر مورد این سه تا انیمه ای که گفتی میخوای ببینی به نظر من (و اکثر بچه های اینجا) گینتاما رو بزار واسه وقتی که آب دیده شدی چون خیلی به شوها و مانگاهای دیگه تیکه می اندازه که خداست اون تیکه ها.ممکنه به عنوان یه کار کمدی اکشن صرف دیدنش خیلی هم حال بده ولی مزه اصلیش اونجایی که ارجاعاتو بفهمی مثل جکی که واسه یکی خنده داره چون نکته رو میگیره واسه یکی دیگه مثل یه روز یه مرده میخوره به نرده برمیگرده میشه:dهمه اینا رو گفتم بگم خودمم هنوز ندیدمش:d
در اون دوتای دیگه cowboy bebop که آخرهشه.یعنی تو این انیمه همه چی هست.اکشن کمدی فلسفه موسیقی روانی کننده.ارسلان هم خوبه تا الان هم مشکلی نداشته.ارگو رو هم دیدنش حوصله میخواد چون خیلی دیالوگ و فلسفه و ارجاع به مسائل فسلفی داره.همون اولش بایه سخن از میکل آنژ شروع میشه توپ.در کنار اینا اگه میخوای Steins: Gate هم توصیه میشه.انیمه شماره دو سایت myanimelistه.یه کار خوب دیگه هم واسه شروع هست که همین پاییز قبل پخش شدش و اسمش هم Kiseijū Sei no Kakuritsu یا Parasyte-the maximه.
یه چندتا خبر هم بزاریم.سایت اروپایی Toei گفتهکه سری جدید دراگون بال زوپر قراره 100 قسمتی باشه.البته سایت ژاپنی سری هنوز خبر رو تایید نکرده.
وان پیس اپیزود b0@$ هم تاریخ پخشش خورده واسه 22 آگوست.کلاس آدمکشی هم که سیزن دومش تایید شده واسه 2016.کوروکو هم با آخرین شماره بلوری که واسش تو 24 دسامبر میاد یه ova هم داره که میشه اپیزود 75.5. @Akiba کلوز آپ های بازیگرهاش
کست فیلم داستان عشقی من هم معرفی شدن.Ryohei Suzuki (Gatchaman) as Takeo Gōda-Mei Nagano (Rurouni Kenshin) as Rinko Yamato-Kentarō Sakaguchi (Umimachi Diary) as Makoto Sunakawa-Yasufumi Terawaki(Boogiepop and Others) as Yutaka Gōda
-Sawa Suzuki (Aibō) as Yuriko Gōda در نقش پدر و مادر تاکئو.مثه اینکه بازیگر نقش تاکئو واسه بازی این نقش رفته 30 کیلو وزن اضافه کرده.شرکت سازنده هم یه چندتا استیل شات از فیلم منتشر کرده.فیلم هم 31 اکتبر تو ژاپن اکران میشه.

آخرین ویرایش:
به تجربه من، رد کردن اپنینگ ها عادت بدیه که سریال دیدن به آدم یاد میده :|
به نظر من تو سریال ها (هم امریکای هم ایرانی یا کلا هرجا) اصلا اون مقداری که در انیمه های روی اپنینگ و اندینگ کار میشه وقت نمیذارن، و غیر از تک و توک موارد، اکثرا فقط جهت نوشتن چندتا اسم هستن، برای همین بعد از یه مدت آدم طبیعتا شروع به رد کردنشون می کنه. ولی تو انیمه اکثرا رو اپنینگ ها فکر و کار زیادی میشه و برای همین اکثر کارای معروف و شاخ انیمه، اپنینگ های خیلی خوبی هم دارن. همین میشه که اکثرا کسایی که بیشتر سریال میبینن تا انیمه، به حساب اینکه مال انیمه هم زیاد مهم نیست، رد می کنن اپنینگ هارو.
البته بازم بگم این به تجربه منه و شاید در مورد بقیه صادق نباشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or