Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
اگر اشتباه نکنم ، اقتباس از لایت ناوله! و خوب.... همینطور که میبینی هیچ خبری از ادامه انیمه نیست
:(
( فک کنم یه بار اینجا خوندم نویسنده این و Log Horizon یکیه
:-"
)
قشنگ یه مبحث جدید رو باز کرد و ولش کرد به امون خدا .
کاشکی رو همون پلات اولیه رفته بود و تمامش میکرد نه اینکه یه موضوع به اون جذابی رو پیش بکشه و ولش کنه .

خب خب بعد از یه هفته خماری عجب چیزی بود این چپتر.بعد از مدت ها Rayleigh رو دیدیم (البته تو فلاش بک) که با لوفی راجع به دنده چهار و معایبش حرف میزدن که Rayleigh میگه بیا بهت یه تکنیک جدید یاد بدم.همونطور هم که همه حدس میزدیم وایولا و ربکا رو لاو با شمبل نجات داد.فقط چیزی که هست این دوفی بعد از این همه کتک خوردن با این قدرت داره میجنگه.آخر چپتر هم لوفی یه تکنیک جدید به اسم Gomo Gomu no King Kong Gun (ورژن پیشرفته Kong Gun که دنده سه هم قاطیشه) به دوفلا میزنه که ما تو صفحه آخر اون پنل گوشه برای اولین بار عینک دوفلا رو بدون خود دوفلا میبینیم.“There are those who say the D's are the arch enemies of Gods….”
این چپتر هم که کلش فلش بک بود.فقط تنها نکته مثبتش این بود که ساسوکه جای شین رو پیدا کرده و میخوان همگی برن اونجا.تو فروم های خارجی هم ملت میگن که اون نمونه تو میز کارین واسه ساسوکه است نه کارین.دلیل دیگه ای هم واسه Hate به ساکورا تو این قسمت پیدا شد.What`s better than a kiss? A poke to the forehead.SAKURA LOGIC:-&

تو سبک مدرسه ای کار قوی هم داریم؟:|
هرچی میگردم به کارهای ته تهش متوسط میخورم:|:دی

اتفاقا تو سبک مدرسه ای کار خوب زیاد داریم :d ولی مشکلشون اینه که یه سریاشون خیلی سلیقه این مثلا Daily Lives of High school Boys برا من خیلی جذاب بود و نمیدونم خوشت میاد یا نه ولی من این سبک انیمه رو خیلی دوست دارم. تو هر قسمت یهو میبینی پارت بندی شده و راجع به 3 تا چیز مختلف نشون میده :d راجع به دانش آموزای یه مدرسه کاملا پسرونست هست (بیشتر رو 3 نفرشون تمرکز داره) و اتفاقایی که براشون میوفته و این اتفاقا هرچی که فکرشو بکنی هست :d از مخ زدن دخترا تا تبدیل شدن به ربات ها :d

کار طولانی هم میخوای Sket Dance پیشنهاد میشه که اول بگم هیچ ربطی به رقص نداره :d و میشه گفت گینتاما تو سبک مدرسه ای هست و حتی تو هر دو انیمه یه قسمت بوده که این دوتا انیمه Crossover انجام دادن و خیلی باحال بودن XD راجع به یه گروه 3 نفرست 2 تا پسر یه دختر (درست مثل گینتاما) که یه کلاب درست کردن که به بچه های مدرسه تو هر زمینه ای کمک میکنن. از همین ایدش معلومه که خیلی چیزای باحالی میتونن توش در بیارن. و اینکه تو طول انیمه 3 جا هست که اشکت رو در میاره واقعا غمناک بید :(

Baka to Test to Shokanju برا من بهترین انیمه کوتاه کمدی هست :d یه مشت خل و چل تو یه مدرسن و داستان احمق بودن بی حد و مرز اینارو نشون میده XD

Yahari هم که دیگه تعریف نمیخواد

برم تو کار
Gin no Saji و Suzumiya Haruhi no Yuuutsu ببینم چجورین اون دوتای دیگرم دیدم:دی
کسی چیز دیگه ای پیشنهاد داشت بگه.
Yahari Ore no Seishun Lovecome wa Machigatte Iru رو هم میبینی دیگه؟ دو فصل ـه از فصل دومش یه قسمت مونده پخش بشه.دیالوگ های شخصیت اصلی عالیه:d

- - -ویرایش - - -

برم تو کار
Gin no Saji و Suzumiya Haruhi no Yuuutsu ببینم چجورین اون دوتای دیگرم دیدم:دی
کسی چیز دیگه ای پیشنهاد داشت بگه.
Yahari Ore no Seishun Lovecome wa Machigatte Iru رو هم میبینی دیگه؟ دو فصل ـه از فصل دومش یه قسمت مونده پخش بشه.دیالوگ های شخصیت اصلی عالیه:d

Yahari رو دیدم خیلی هم عالیه:x
baka to test هم چنوقت پیش یه دو سه قسمت دیدم خوشم نیومد:(
گینتاما رو هم نمیدونم چرا اصن میلی به دیدنش ندارم:|
بقیه هم برم ببینمشون:دی

Baka to Test رو پس اگه از همون 2-3 قسمت خوشت نیومده بیخیالش شو چون بقیش هم همونجوری پیش میره :d

Yahari رو دیدی که دیگه نباید بگی تو این سبک کار قوی نیست :d یکی از خفن ترین ساخته های بشریت تو زمینه انیمست :d

گینتاما که دیدنش لازمه انجام دادن و داشتن کلی اطلاعاته :d ولی Sket Dance رو یه 10 قسمت ببین :d اگه خوشت نیومد بقیش رو نبین :d چون از اون انیمه های بلنده که یکم طول میکشه تا رو دور بیوفته و درواقع به نظرم انیمه از جایی که اولین آرک اشک درارش نشون داده میشه به بعدش کلی خفن میشه

Watamote! رو دیدی؟ اینم خیلی باحاله:biggrin1:
Gekkan Shoujo Nozaki-kun رو هم دریاب،یه ترول اساسی برای انیمه های با ژانر Shoujo بود.کمدی جالبی داره.
Kimi to Boku هم واقعا انیمه دلنشینیه.اول که امیر آکیبا به من معرفی کرد دو قسمت دیدم خوشم نیومد ولی اومدم سراغش دیدم چه جواهریه:love:

این Elfen Lied چقد داغون بود :| حالا تا یه هفته اعصابمون خورده :| انیمه ی به شدت رو اعصابیه اصلا به کسایی که اعصاب و روانشونو دوس دارن پیشنهاد نمیشه :d ولی به هر حال عجب اپنینگ محشری داشت. یاد بگیرن بعضیا.

این Elfen Lied چقد داغون بود :| حالا تا یه هفته اعصابمون خورده :| انیمه ی به شدت رو اعصابیه اصلا به کسایی که اعصاب و روانشونو دوس دارن پیشنهاد نمیشه :d ولی به هر حال عجب اپنینگ محشری داشت. یاد بگیرن بعضیا.

اینو خداییش به پیشنهاد کی دیدی؟ :d اگه کنجکاوی خودت بود که هیچ :d

وگرنه فکر کنم جمعیت زیادی موافق باشن که یه انیمه مزخرفیه :d

از اون دسته انیمه هاست که خواسته با نشون دادن پاشیدن 20 لیتر خون از کاراکترا بگه من انیمه خیلی خفنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or