Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
حالا من اگه بگم Attack on Titan یا Death Note همه میان بهم فحش میدن که چرا همیشه این انیمه ها رو معرفی میکنی:d ولی خدایی برا اولین انیمه ی عمر یک شخص، بهتر از اینا نداریم:d
هرکی با این دوتا مخالفت کنه از نظر من کاملا در اشتباهه! :d برای انیمه اول همینا بهترینن.

برو مانگاشو بخون

انیمش فقط 2 قسمت اولش خوبه بقیشو تِر زدن به کاراکترا و داستان و مبارزات

البته بگم انیمش به هیچ وجه بد نیست اصلا این فکر رو نکن فقط اینکه کیفیت کار انیمه خیلی خیلی پایین تر از مانگاشه

از یه مانگای خیلی خفن یه انیمه داغون درآوردن

باورم نمیشه استودیوی سازندش واقعا همونیه که از مانگایی مثل شینگکی اون انیمه معرکه رو درآورده!؟

پول ندارن بدبختا:دی بودجشونو دادن به AoT. البته این چند اپیزود آخر از نظر داستانی بهتر بود ولی فایت هاش و طراحی هاش افتضاح بودن:|

پول ندارن بدبختا:دی بودجشونو دادن به AoT. البته این چند اپیزود آخر از نظر داستانی بهتر بود ولی فایت هاش و طراحی هاش افتضاح بودن:|

دقیقا :d

از نظر داستانی هم باور کن تو مانگا هیجانش بیشتره

من مانگا رو از اول خوندم یه سری دیالوگا عوض شده که حس اون کاراکتر رو عوض کرده یه سری اتفاقا اصلا تو مانگا نیست اصلا یه وضعیه

مبارزات تو مانگا جزئیات خیلی بیشتری داره و طولانی تر از انیمه هست :d

چه عجب بالاخره Assassin (:x) رو دیدیم. :| دیگه کم کم داشتم فکر میکردم واقعاً بی خیالش شدن. خدایش بیامرزد. :((

QIGGC.jpg

مرگش خوب بود، ولی میتونستن خیلی تأثیرگذارتر بسازن. کلاً کارگردانی این سری برخلاف F/Z افتضاحه! اونجا هر اتفاقی می افتاد به خاطر حال و هوای صحنه و موسیقی و ... آدم کلی تحت تأثیر قرار میگرفت، ولی اینجا انگار نه انگار. همین طوری سریع همه چی تموم میشه و میره. فقط اون هرکول و دختره بودن که مرگشون سوزناک بود. :( البته یه کمی هم برای Caster دلم سوخت. :(

دیگه واقعا دارن گند کار رو در میارن! چرا اینقدر مبارزه هاش مسخره شده؟ کلا از اپیزود 4 به اینور و مبارزه سیبر و برسرکر، همه مبارزه ها شده اینجوری که اول به سمت هم حمله میکنن و یه ضربه میزنن بعد قشنگ 1 دقیقه حرف میزنن!:| دوباره یه ضربه میزنن و 1 دقیقه دیگه حرف! بعد میرن سراغ یه مبارزه دیگه باز اونجا هم یه ضربه، 1 دقیقه حرف! دیگه گند کار رو درآوردن:| نمیدونم کارگردان این UBW و F/Z یه نفره یا عوض شده؟
واقعا F/Z رو میذاری کنار این اختلاف از زمین تا آسمونه. حیف پتانسیل این کاراکتر ها و قابلیت هاشون و داستان و مهم تر از همه، طراحی های بصری انیمه که اینجوری با این کارگردانی ضعیف گند بخوره توش. واقعا انیمه چشم نواز تر از این من ندیدم!
حیف واقعا.
سلام

الان خو رسیدیم وسط هفته . تا آخر هفته صبر میکنن و خودم عوض میکنم .
به جاش نفری یه هفته یه امضاء خفن آنتی بانو با مجوز من میذارن :دی
مجوز هم مگه میخواد؟:دی

[MENTION=15413]TCSCELL[/MENTION]
واقعا انیمه چشم نواز تر از این من ندیدم!
برو Kotonoha no Niwa رو ببین.یه فیلم تک قسمتی تقریبا 45 دقیقه ایه.گرافیکش محشره اصلا با این انیمه های سریالی قابل مقایسه نیست.

سلام

بستگی به نوع امضاش :دی
اگر مجوز بخواد تا یه جایی که خیلی شدید نباشه باهاشون راه میام :دی
کاری نکن اون امضا چلسیه رو دوباره بذارما:دی
@TCSCELL

برو Kotonoha no Niwa رو ببین.یه فیلم تک قسمتی تقریبا 45 دقیقه ایه.گرافیکش محشره اصلا با این انیمه های سریالی قابل مقایسه نیست.
خب منم منظورم همین انیمه های سریالیه. وگرنه دو تا فیلم Final Fantasy حالا حالا کسی بهش نمیرسه:دی

کاری نکن اون امضا چلسیه رو دوباره بذارما:دی

خب منم منظورم همین انیمه های سریالیه. وگرنه دو تا فیلم Final Fantasy حالا حالا کسی بهش نمیرسه:دی

این که میگم مثل اونا سه بعدی نیست دو بعدیه.موسیقیش هم خیلی خوبه در کل ارزش حداقل یه بار دیدن رو داره.امتحانش کن:d
فیلم سه بعدی خفن هم یکی بود پارسال اومده بود:Space Pirate Captain Harlock.خیلی گرافیک باحالی داشت:d

[MENTION=15413]TCSCELL[/MENTION]

بشین جای این مزخرفات(من سپویل ها همه رو باز میکنم میخونم :دی) سه قسمت برسرک رو دانلود کن و ببین :دی

-------------------
آریا [MENTION=7498]AsaraymA[/MENTION] تو قرار نبود بهم انیمه معرفی کنی؟:-wبعد اینکه این Jin - Roh چطوره؟داستان و کاورش داد میزنه میگه که برای تو ساخته شدم بیا منو ببین،اما من تو موقعیتی نیستم دو ساعت از وقتمو ریسک کنم :دی

همین جوری، اومدم بگم Danmachi خیلی خفن تر از Accel World ـه و از همه نظر جداب تر:>

شخصیت اصلی بهتر، طراحی بصری بهتر (در مقیاس Erometric):> و مبارزات خیلی بهتر.

داستان هر دو تاشون هم اگر زیاد توی دقیق بشی به لعنت خدا هم نمی ارزه:>

اعصاب معصاب هم ندارم. با من بحث نکنید:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• InfeR
  • Z-fan

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or