Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام [MENTION=34060]ashi73[/MENTION]
بین تمام چیزایی که معرفی کردین بهم ، یه پدیده بود که امیر آکیبا گفت ببینمش .
The Hiro And The Demon King
ربطی به بازی و لول آپ و این چیزا نداره تو این 4 قستمی که دیدم .
ولی به شدت به شدت به شدت استراتژیک غیر نظامیه .
انگار پرتت کردن وسط سری بازی های Paradox Interactive
تا اینجاش که برای من وحشتناک عالی بوده .

من تازه یادم اومد جواب این پست رو بدم :d

Accel World که دقیقا راجع به RPGیه و راجع به Level Up شدن هم نگم بهتره چون هدف اصلی تو انیمه همینه :d

بعد الان تو یه حرکت Accel World رو آوردی پایین Danmachi ؟؟؟؟؟؟؟؟ :| گفتیم خوبه انیمش اما با اختلاف زیادی پایین AW داره پرسه میزنه چون انتظار یه انیمه کاملا معمولی و سطح پایین داشتم ازش اما یکم تو این 2 قسمت آخر خودشو خوب جلوه داد

از هر نظری بگی AW با اختلاف بهتر از Danmachiیه :d شخصیتا, داستان, مبارزه ها, موسیقی, کم بودن لوس بازی تو انیمه و . . .

من Accel World رو پایین DanMachi نیاوردم و پستم در بازه زمانی کار های این فصل بود و به هیچ عنوان هم Accel World بالاتر از DanMachi نمیدونم تو بعضی چیزا این خوب بود و تو بعضی چیزا اون

اصلآ همچین چیزی رو قبول ندارم مخصوصآ در زمینه شخصیت و مبارزه ها که اصلآ تو کتم نمیره که Accel World بهتر از DanMachi بوده باشه مخصوصآ تو زمینه مبارزات

من Accel World رو پایین DanMachi نیاوردم و پستم در بازه زمانی کار های این فصل بود و به هیچ عنوان هم Accel World بالاتر از DanMachi نمیدونم تو بعضی چیزا این خوب بود و تو بعضی چیزا اون

اصلآ همچین چیزی رو قبول ندارم مخصوصآ در زمینه شخصیت و مبارزه ها که اصلآ تو کتم نمیره که Accel World بهتر از DanMachi بوده باشه مخصوصآ تو زمینه مبارزات

با این پستت سطحش رو پایین آوردی و کلا تو پست قبلیت هم معلوم بود

کلا هیچی از همین پستت جوابمو گرفتم :d

اینکه یا اصلا Accel World رو ندیدی حتی 2 قسمت

یا تو پیشنهاد دادن انیمه به بقیه نظر شخصی خودتو بیش از حد توش تاثیر میدی :d

چون نیاز به مقایسه ندارن این 2 تا منم نظر شخصیمو دخالت نمیدم و کاملا تو بهتر بودنشون معلومه چون اصلا خیلی مسخرست یه انیمه سطح بالا داره با یه انیمه "دور همی" مقایسه بشه

تو بهتر بودن AW شکی نیست. این نظر شخصی شماست که خیلی هم کم هستن کسایی مثل شما که Danmachi رو بهتر بدونن دیگه چه برسه به اینکه بگن مبارزات و شخصیتای Danmachi بهتره :d

تو پست قبلیتم نوشته بودی AW همه پسند نیست اما به نظرم پسند شما نیست بگی بهتره تا همه :d

2013 بود فکر کنم که بهترین LN هم شد

یعنی جدا نمیتونم تصور کنم کسی که بگه Danmachi بهتره اونم مخصوصا تو مبارزات و شخصیتا XD

شخصیتای AW هرکدوم واقعا شخصیت خودشونو داشتن هرکدوم داستان و گذشته خودشونو دارن رابطه هاشون باهم واقعا معلومه که روشون کار شده اما Danmachi اممممم تنها کاراکتری که من خودم بگم خوشم اومد Hephaestusئه بقیشون شخصیتای Typical Loos هستند :d

تو مبارزات Danmachi "بزن برو جلو من میخوام قویتر بشم تا از ناکامام محافظت کنم"ئه اما تو AW هر مبارزه به شدت استراتژیکه و اگه ندونی از چه Ability تو چه موقعیت و زمانی استفاده کنی حتی بهترین Ability هم باشه Readی :d

از نظر دنیای انیمه بدون شک AW یکی از جالب ترین دنیاها با mode های مختلفی داره.

با این پستت سطحش رو پایین آوردی و کلا تو پست قبلیت هم معلوم بود

کلا هیچی از همین پستت جوابمو گرفتم :d

اینکه یا اصلا Accel World رو ندیدی حتی 2 قسمت

یا تو پیشنهاد دادن انیمه به بقیه نظر شخصی خودتو بیش از حد توش تاثیر میدی :d

چون نیاز به مقایسه ندارن این 2 تا منم نظر شخصیمو دخالت نمیدم و کاملا تو بهتر بودنشون معلومه چون اصلا خیلی مسخرست یه انیمه سطح بالا داره با یه انیمه "دور همی" مقایسه بشه

تو بهتر بودن AW شکی نیست. این نظر شخصی شماست که خیلی هم کم هستن کسایی مثل شما که Danmachi رو بهتر بدونن دیگه چه برسه به اینکه بگن مبارزات و شخصیتای Danmachi بهتره :d

تو پست قبلیتم نوشته بودی AW همه پسند نیست اما به نظرم پسند شما نیست بگی بهتره تا همه :d

2013 بود فکر کنم که بهترین LN هم شد

یعنی جدا نمیتونم تصور کنم کسی که بگه Danmachi بهتره اونم مخصوصا تو مبارزات و شخصیتا XD

شخصیتای AW هرکدوم واقعا شخصیت خودشونو داشتن هرکدوم داستان و گذشته خودشونو دارن رابطه هاشون باهم واقعا معلومه که روشون کار شده اما Danmachi اممممم تنها کاراکتری که من خودم بگم خوشم اومد Hephaestusئه بقیشون شخصیتای Typical Loos هستند :d

تو مبارزات Danmachi "بزن برو جلو من میخوام قویتر بشم تا از ناکامام محافظت کنم"ئه اما تو AW هر مبارزه به شدت استراتژیکه و اگه ندونی از چه Ability تو چه موقعیت و زمانی استفاده کنی حتی بهترین Ability هم باشه Readی :d

از نظر دنیای انیمه بدون شک AW یکی از جالب ترین دنیاها با mode های مختلفی داره.

شما هرچی میخوای از پست من میتونی برداشت کنی ولی واقعیت پست که تغییر نمیکنه حالا شما فرض کن من این انیمه رو با خاک یکسان کردم حالا خوبه خودم پیشنهاد داده بودم انیمه رو ولی باز شما هرجور راحتی :d

اونم حق با شماست من یه قسمتم از انیمه ندیدم یکی از بچه ها برام این انیمه رو تعریف کرده بود :dمنم با برداشتم از انیمه اومدم این مزخرفات رو در موردش گفتم واقعآ متاسفم از همه سازندگان و طرفداراش عذر خواهی میکنم

بله این دو تا انیمه هم اصلآ جای مقایسه ندارن AW یکی از بهترین های این سبکه چه دلیلی بر مقایسش با این انیمه های جلف هست اصلآ

ملت چقدر بی اعصابن :| همه دوست دارن هرچی میخوان رو بشنون :|

هی میخوام قضیه رو تموم کنم هیچی نگم نمیذاری مثل اینکه برو دو تا پستی که فرستادی و پست اول من رو ببین بعدآ بیا این حرفا رو بزن از اون پست تا حالا زورکی گیر دادی که تو این انیمه رو تحقیر کردی و کوچیکش کردی و ...... اونم با چی با این که گفتم همه پسند نیست حالا چه توهین بزرگی به شما این انیمه شده که اینجوری پافشاری میکنی نمیفهمم و اصلآ مهم نیست خدا رو شکر تاپیک عمومی و همه پست ها رو دیدن احتیاجی به توضیخات نیست

اونی هم که دوست داره هرچی که میخواد رو بشنوه شمایی و نه من شما نظرت رو گفتی منم مخالفت کردم ولی اینکه شما به زوز بخوای بگی نه اینجوری نیست و اونی که من میگم منم گفتم حق با شماست اونی که شما میگی حالا شدم بی اعصاب

اینکه تو دو قسمتم ندیدی و نظر شخصیت رو تحمیل میکنی و ...... اینا حرفه شما میزنی ؟

خوبه بی اعصاب نیودیم که اونم شدیم :d

سلام [MENTION=34060]ashi73[/MENTION]
بین تمام چیزایی که معرفی کردین بهم ، یه پدیده بود که امیر آکیبا گفت ببینمش .
The Hiro And The Demon King
ربطی به بازی و لول آپ و این چیزا نداره تو این 4 قستمی که دیدم .
ولی به شدت به شدت به شدت استراتژیک غیر نظامیه .
انگار پرتت کردن وسط سری بازی های Paradox Interactive
تا اینجاش که برای من وحشتناک عالی بوده .
به به! خدا رو شکر خوشت اومد :دی
کلا هرکسی Log Horizon رو دیده و خوشش اومده، ولی اینو ندیده بره دانلود کنه:-" از اونم استراتژیکی تره:-"

پرهام نظرسنجی هم بزارم :(( یا هم به سینا بگو بذاره :-"

سلام

میخوام اولین انیمه عمرمو ببینم, میتونین یه پیشنهاد خوب بدین؟ ممنون.
سلام
حالا من اگه بگم Attack on Titan یا Death Note همه میان بهم فحش میدن که چرا همیشه این انیمه ها رو معرفی میکنی:d ولی خدایی برا اولین انیمه ی عمر یک شخص، بهتر از اینا نداریم:d

جدی؟ :| چرا ؟:d یعنی الکی 10 قسمت دانلود کردم !؟:d

کاراکتر اصلیش از نظر شخصیتی شبیه به ساسکه بود! داستانش هم که خیلی خز بود هزارتا داستان این شکلی داشتیم تا حالا:d
حالا بچه هایی که میبینن میتونن بهتر نظر بدن،ولی به نظر من یکی دو قسمت ببین اگه خوشت اومد ادامه بده.من که اصلا حال نکردم.

جدی؟ :| چرا ؟:d یعنی الکی 10 قسمت دانلود کردم !؟:d

برو مانگاشو بخون

انیمش فقط 2 قسمت اولش خوبه بقیشو تِر زدن به کاراکترا و داستان و مبارزات

البته بگم انیمش به هیچ وجه بد نیست اصلا این فکر رو نکن فقط اینکه کیفیت کار انیمه خیلی خیلی پایین تر از مانگاشه

از یه مانگای خیلی خفن یه انیمه داغون درآوردن

باورم نمیشه استودیوی سازندش واقعا همونیه که از مانگایی مثل شینگکی اون انیمه معرکه رو درآورده!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Z-fan

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or