Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
[MENTION=16142]zack fair[/MENTION]
اون Big News رو یه شماره چپتر هم بزن تنگش که اسپویلش خیلی شدیده:-" پرهام ببینه،قشنگ پرپرت میکنه:-" :d

ولی الان یعنی هفته ی بعد هم مانگا نداری؟ :|
---
راستی من از آریا ساما تشکر نکردم:| شرم بر من باد! :|

مثل همیشه پیشنمایش عالی بود و یک سره نشستم تا آخرش رو خوندم! >:) یه چندتا انیمه هم انتخاب کردم:-" که بعدا لیست میکنم! :d
دست آریا هم مثل همیشه درد نکنه ما رو با انیمه ها،با این قلم(تایپ:-") خوبش علاوه بر راهنمایی تو انتخاب انیمه،شارژ هم میکنه! :x

فقط چند خط آخر ضربه ی روحیه بدی خوردم...چرا آخه :(( :(( :(( =((

@zack fair
مطمئنی 22 ژوئن میخواد بیاد؟ چون دو هفته دیگه میشه!:-" یعنی هفته ی آینده هم مانگا نداریم؟:((
حالا من حدس میزنم شاید منظورشون از Big News این باشه که بخوان از فیلم جدید وانپیس رونمایی کنن!:-":d

بدبخت کینگ! :|
امیدوارم قبل از ترکیدنش،سایتاما برسه! وگرنه اوضاع ناجور میشه برای این بنده خدا :(

سلام

ویرایش به اون قرمزی رو ندیدی ؟! :دی
لیست کن که لیست دانلودم خالیه و فعلاً میتونم بگیرم .

بخش اول پستت ترسناک بود بقیش به چشم نمیاد زیاد حتی اگه قرمز باشه قرمز واقعی همون قسمت اولش بود :d

از چه لحاظ هم سبک اینا باشه اینا خودشون هم سبک نیستن به غیر از اینکه جفتشون تو یه بازی گیر کردن و گرنه اون استراتژی و این اکشن :d

اگه دنبال انیمه میگردی که مزبوط به بازی باشه کار زیاده ولی نه سبک خود انیمه ها مدنظر فرق میکنه

در کل فعلآ 10 قسمت Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka دانلود کن ببین از نون شب واجب تره تقریبآ هم هم سبک کارایی که اشاره کردی هست تا ببینیم دنبال چه انیمه ای میگردی دقیقآ :d

من در حالی که دیدم یو داره میره سمت میکا داشتم به این فکر میکردم الان فیلم هندی میشه و همچین حالتی داشتم:
38vu47iwdg8s6p0cpg65.jpg

بعد موقعی که آخرین لحظه رو دیدم به این شکل تغییر فاز دادم:
omg-omg-moments-28947388-800-554.jpg

سلام
بخش اول پستت ترسناک بود بقیش به چشم نمیاد زیاد حتی اگه قرمز باشه قرمز واقعی همون قسمت اولش بود :d

از چه لحاظ هم سبک اینا باشه اینا خودشون هم سبک نیستن به غیر از اینکه جفتشون تو یه بازی گیر کردن و گرنه اون استراتژی و این اکشن :d

اگه دنبال انیمه میگردی که مزبوط به بازی باشه کار زیاده ولی نه سبک خود انیمه ها مدنظر فرق میکنه

در کل فعلآ 10 قسمت Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka دانلود کن ببین از نون شب واجب تره تقریبآ هم هم سبک کارایی که اشاره کردی هست تا ببینیم دنبال چه انیمه ای میگردی دقیقآ :d
بیشتر منظورم همون RPG و Level Up بود .
Dungeon رو دارم دانلود میکنم هفتگی . ولی تا فصل تموم نشه ، شروع نمیکنم ببینمش . قراره 12 قسمتی باشه ؟

سلام

بیشتر منظورم همون RPG و Level Up بود .
Dungeon رو دارم دانلود میکنم هفتگی . ولی تا فصل تموم نشه ، شروع نمیکنم ببینمش . قراره 12 قسمتی باشه ؟

اره مثل اینکه تک فصلی :((

والا در مورد انیمه های اینجوری خیلی ذهنم یازی نمیکنه ولی تا اونجایی که یادمه کارهایی مثل Btooom! و Accel World هم بودنکه خیلی با انیمه هایی که میخوای هم سبک نیستن زیاد و کلآ هم کار های همه پسندی نیستن ولی بهترین گزینه برای اینجور سبک ها سری کار های Digimon که برای اطلاعات بیشتر به شهاب یا امیر مراجعه کن :d

ولی قوی ترین کار های موجود DanMachi این فصل و overlord که قرار فصل بعد پخش بشه تعریف ازش زیاده

بازم چیزی یادم اومد میگم ولی احتمالآ بچه های دیگه بیشتر میتونن کمک کنن:d

سلام
اره مثل اینکه تک فصلی :((

والا در مورد انیمه های اینجوری خیلی ذهنم یازی نمیکنه ولی تا اونجایی که یادمه کارهایی مثل Btooom! و Accel World هم بودنکه خیلی با انیمه هایی که میخوای هم سبک نیستن زیاد و کلآ هم کار های همه پسندی نیستن ولی بهترین گزینه برای اینجور سبک ها سری کار های Digimon که برای اطلاعات بیشتر به شهاب یا امیر مراجعه کن :d

ولی قوی ترین کار های موجود DanMachi این فصل و overlord که قرار فصل بعد پخش بشه تعریف ازش زیاده

بازم چیزی یادم اومد میگم ولی احتمالآ بچه های دیگه بیشتر میتونن کمک کنن:d
دیجی مون رو خوشم نمیاد :دی
همین الان No Game No life رو تمام کردم و خوشم اومد .
Accel world رو 2 قسمت دیدم و خوشم اومد ولی چیزی که دانلود کردم از قسمت 3 بهش زیرنویس انگلیسی چسبیده و گذاشتم یه ساب دیگه دانلود بشه تا ببینم میشه دیدش یا نه .
یه چیزی هم امیر آکیبا معرفی کرد که فکر کنم The Hiro And The Demon King بود و اونم دانلودش تا 1 یا 2 ساعت دیگه تمام میشه و شروع میکنم به دیدنش .
اینا دانلودشون تمام بشه ، DanMachiرو میذارم برای دانلود .

@Akiba

این پست تنها جهت عذاب دادن هرچه بیشتر آکیبا میباشد :d

بازی Arslan هم 17 سپتامبر روانه بازار ژاپن میشه

Elam هم انگار فقط تو کار تیرکمونه (کاشکی خنجر هاشم مورد استفاده قرار میگرفت)

- - -ویرایش - - -

سلام

Accel world رو 2 قسمت دیدم و خوشم اومد ولی چیزی که دانلود کردم از قسمت 3 بهش زیرنویس انگلیسی چسبیده و گذاشتم یه ساب دیگه دانلود بشه تا ببینم میشه دیدش یا نه .
یه چیزی هم امیر آکیبا معرفی کرد که فکر کنم The Hiro And The Demon King بود و اونم دانلودش تا 1 یا 2 ساعت دیگه تمام میشه و شروع میکنم به دیدنش .

Accel World رو حتما حتما ببینا :d یه چیز خیلی خفنیه :d برا من بهترین کار تو این سبکه

هرچی هم جلوتر میره خفن تر میشه

سلام

No Game No life کار خوبی بود ولی حیف که فعلآ خبری از ادامش نیست
عجیبه از Accel world خوشت اومده :d

DanMachi = Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka جفتشون یکین دو اسمست مثل خیلی دیگه از انیمه ها

سلام

به خاطر رنگ سبزت نمیتونم چیزی بگم!!! :((
ولی سری 4م دیجیمون با بقیه فرق فوکوله و تقریبا تو مایه های چیزیه که میخوای! چون خودشون تبدیل میشن و آپگرید میشن و این چیزا! زیرنویس فارسی هم داره:-"

@Akiba

این پست تنها جهت عذاب دادن هرچه بیشتر آکیبا میباشد :d

بازی Arslan هم 17 سپتامبر روانه بازار ژاپن میشه

Elam هم انگار فقط تو کار تیرکمونه (کاشکی خنجر هاشم مورد استفاده قرار میگرفت)

- - -ویرایش - - -

Accel World رو حتما حتما ببینا :d یه چیز خیلی خفنیه :d برا من بهترین کار تو این سبکه

هرچی هم جلوتر میره خفن تر میشه

$^،((#¤·=~€/&'::*#
بله! :|
در مورد بازی گویا گفته شده هر کاراکتر میتونه چندین سلاح انتخاب کنه و بینشون سوییچ کنه و این حرفا! :-" پس امیدوار باش >:) تیرکمون حالص به فرنگیس بیشتر میاد تا الام و گیو :-" گرچه خدا رو شکر هیچکی خالص نیست:-"

---
این لیست نهاییه ، تا آخر شب اگر چیزی به نظرتون میتونه اضافه بشه بگید ، وگرنه میره برای نظرسنجی :-"

Arslan Senki - Boku no Kotoba de wa Nai Kore wa Boku-tachi no Kotoba
Baby Steps - Believe in Yourself
Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka - Hey World
Fate/Stay Night : Unlimited Blade Works - Brave Shine
Gintama - DAYxDAY
Hibike! Euphonium - DREAM SOLISTER
Kekkai Sensen - Hello, World
Kuroko no Basket - Memories
Ninja Slayer - Black in Black
Nisekoi - Rally Go Round
One Piece - Hard Knock Days
Ore Monotogari - Miraikei Answer
Owari no Seraph - X.U
Plastic Memories - Ring of Fortune
Shokugeki no Soma - Kibo no Uta
Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru. Zoku - Harumodoki

انیمه های چند فصلیه دیگه ای نیستن که اپنینگ تغییر کرده باشه و خوب باشه؟
ناروتو هم اپنینگ جدید داسته ولی اوضاعش رو نمیدونم:-" ( البته چون فیلره فکر نکنم تپنینگشم همچین مالی باشه:-" )
در کل هنوز چندتا جای خالی هست:-"

آخرین ویرایش:
سلام
No Game No life کار خوبی بود ولی حیف که فعلآ خبری از ادامش نیست
عجیبه از Accel world خوشت اومده :d

DanMachi = Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka جفتشون یکین دو اسمست مثل خیلی دیگه از انیمه ها
AW خوب بود خو . دو قسمت اولش که دلنشین بود .
خوب که گفتی و الا تا صبح مچل پیدا کردن DanMachi میشدم =))
به خاطر رنگ سبزت نمیتونم چیزی بگم!!!
:((
برو بابا :دی
دی جی مون رو از همون زمان زودتر که یکی از اون شبکه آلمانیا پخشش میکرد ، خوشم نمیومد ازش .

انگار که نصف ایران از همین شبکه آلمانی (RTL) انیمه بین شدن ها، فکر میکردم فقط خودمم:d
حالا من ناروتو شیپودن رو میدیدم خونه داییم اینا فکر میکردم هفته ای یه بار میده نگو هر روز از دوشنبه تا جمعه میداده:dبعد از اون هم سری سوم دیجیمون digimon tamers که شدیدا دنبالش بودم و چند سری تلویزیون نصفه داده بودش رو نگا میکردم که دقیقا 5-6 قسمت آخر خورد به داستان های 88 و پارازیت و ما هم:|:((تا اینکه رفتم دانلودش کردم کامل دیدمش.
ANN هم اومده یه لیستی گزاشته از مورد انتظارترین انیمه های تابستون که دورارا توش اول شده.
در ادامه هم به تفکیک به زن و مرد گزاشتن که لیست هاشون جالبه
  1. Durarara!!×2 Ten
  2. WORKING!!!
  3. Junjō Romantica 3
  4. Snow White with the Red Hair
  5. The IDOLM@STER Cinderella Girls
  6. Prison School
  7. Hetalia The World Twinkle
  8. Aoharu x Kikanjū
  9. Ushio & Tora
  10. Charlotte
  1. WORKING!!!
  2. The IDOLM@STER Cinderella Girls
  3. Charlotte
  4. Non Non Biyori Repeat
  5. Durarara!!×2 Ten
  6. To Love-Ru -Trouble- Darkness 2nd
  7. Dragon Ball Super
  8. God Eater
  9. Fate/kaleid liner Prisma Illya 2wei Herz!
  10. Senki Zesshō Symphogear GX

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or