Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
برای چی خب ؟ مگه بنده خدا چیکار کرده ؟ :d
چی بگم والا از اول فصل با اون کارا و اخلاقش نشون داده وضعیتش چجوریه و چه شخصیتی داره:دی تو این قسمت دیگه خیلی شورشو دراورد،ملتو الکی مسخره خودش میکنه و میارتشون بعد یه جا جمعشون میکنه برا اینکه به چیزی که میخواد برسه:|اون اواسط ترکیبش با هاچیمان خوب بود ولی در کل میخوام سر به تنش نباشه:دی
معلوم نشد هایاما بش چی گفت ولی معلومه چیز خوبی گفته:|از ناراحت شدنش هم بشدت استقبال میشه!:دی

• Like
Reactions: BARDI YA
تاریخ تکرار میشه
7x41_fatesn.jpg
فکر میکنم دلشون میخواد مسخره ـشون کنیم، دوست دارن خودشون:d
حالا بازم جمله ی دوم رو میشه اینجوری تفسیر کرد که " فقط به این خاطر که درست میگی، به این معنی نیست که حق با تو باشه".
ولی جمله ی اول رو دیگه باید قاب گرفت و به عنوان نقل قول قرن، زدش سر در سازمان ملل:))

• Like
Reactions: BARDI YA
این چاقه چه باحاله :)) :biggrin1:
از اون باحالتر اون مو بلند ست.هر وقت کسی تونست
اون کارهایی که واسه به دست اوردن اکشن فیگور نمایشگاه داستان سه قلمرو کرد
رو بکنه بهش میشه گفت یه فن(ابر فن-تیفوسی-اولترا ... واقعا کلمه درستش پیدا نمیشه:d)واقعی.
یه کمی هم از O.S.T ها بگیم.اوپنینگ دوم fsn:ubw هم اومد.در کنار اون هم یه آلبوم منتشر شده از Yuki Kajiura(آهنگساز معروف Fate/Zero-Sword Art Online و موسس گروه Kalafina) که منتخبی از اجراهای زنده اش از سال 2010 تا2013 هست.حتما گوش بدید که کاراش عالین.
[h=1]FictionJunction 2010-2013 The BEST of Yuki Kajiura[/h][h=1]Yuki Kajiura / Fiction Junction LIVE vol.#9 Shibuko Special این یکی تصویریه.[/h]

آخرین ویرایش:
i216593.jpg

خبر اومده مانگای Ajin قراره سه تا فیلم سینمایی بشه.

داستانش در مورد انسان هایی ـه که به هیچ وجه نمی میرن و بهشون آجین گفته میشه و دولت هم دنبال این هاست تا روشون آزمایش کنه.

تا اینجاش سوپر کلیشه ای ـه. خواننده فکر می کنه داستان مظلومیت آجین ها و مبارزه شون برای رستگاری رو می بینه. اما نکته ی جالب اینه که

چند شخصیت اصلی داستان (از دو طرف ماجرا)، یکی از یکی عوضی تر و بی شعور تره:d.

خلاصه بگم که چنین جمعی از موجودات کثیف و رذل توی یه داستان خودش نوآوری ـه.:دی

البته داستان حالت اسرار آمیز جالبی هم داره که به زور بهش تگ "ترسناک" رو چسبوندن. اما به هیچ وجه ترسناک نیست.

پ.ن: انیمه/مانگای ترسناک، یکی از بی مزه ترین جوک های بشریت ـه:دی

خوب بلاخره بعد از 4 سال قسمت آخر Fate/Zero توضیح داده شد :d
درک کردن سخنانی که در این قسمت زده شد (مخصوصا از طرف آرچر) نیازمند خوندن ویکی های بسیار و مخصوصا خلاصه هایی که بچه های همینجا از ماجراهای جنگ های قبلی نوشتن بود. چند نکته مهم به نظرم رسید که میگم:
اولا معلوم شد اینکه اخر جنگ قبل جام اون همه ادمو کشت، به خاطر بیرون ریختن ماناش بوده. پس میشه گفت (همونطور که حدس می زدم) حرفای کوتومینه کیره در قسمت 25 Fate/Zero مبنی بر اینکه اون کشتار به خاطر آرزوی اون بوده، اشتباه بود.
دوما ظاهرا حتی آرچر هم نمیدونست که جام بعد از نفرین انگرا مانیو اینطوری فاسد شده. البته خودش توضیح داد که چطور. من شخصا تا الان فکر می کردم که جام نیرویی از خودش داره، ولی حالا که فهمیدم مانای ارواح قهرمانها بعد از مردن توی جام میره، معلوم شد که نفرین انگرا چطور وارد جام شده.
سوما اینکه خود ارچر چطور زنده موند برای من جای سوال بود، که اینجا جواب داده شد. هم اون، هم کوتومینه و حتی امیا کیریتسوگو باید در اثر انفجار جام می مردن، ولی ظاهرا برای همه مرگبار نبوده اون مانایی که بیرون زده و کسایی که به اندازه کافی قوی بودن (یا شاید قدرت جادویی داشتن؟) زنده موندن (که شاید هدف ارچر از گرفتن جام تو این دوره، پیدا کردن اونا باشه). از این لحاظ میشه به امیا شیرو هم اشاره کرد، که اگه فرضیه ای که گفتم درست باشه، تقریبا زنده موندنش نشون میده واقعا یه چیزی درونش هست.
چهارم اینکه ارتوریا اگه جام قبلی رو یادشه، چرا چیزی به هیچکدوم از افراد نگفته؟ گفتن اینکه جام چطوری کار کرده و اینکه دفعه قبل چه اتفاقی افتاده، نمی تونسته کمکی به شیرو یا توساکا بکنه؟ اگرچه تصور من همچنان اینه که سیبر تو جنگ قبل بدون اینکه بفهمه جام نفرین شدست مرد، و اینکه هنوز امیا کیریتسوگو رو مقصر اون جریانات میدونه.
پنجم اینکه ما الان میدونیم که جام هر آرزویی رو به بدترین شکلش انجام میده. حالا سوالی که پیش میاد اینه که آیا تصاویری که جام به امیا کیریتسوگو نشون دادن واقعا خود واقعی کیریتسوگو بود؟چون جام به یه وسیله برای وارد شدن به دنیا نیاز داشت، و در نهایت میخواست همه انسان ها رو بکشه، آیا فقط تلاش جام برای توجیه کردن قتل عامش با استناد به روش های گذشته امیا کیریتسوگو نبوده؟
یک سری موارد دیگه در زمینه مقایسه رفتار و اهداف امیا کیریتسوگو و امیا شیرو هم هست که فعلا چیزی دربارش نمیگم، تا ببینم اخرش چیکار میکنه این پسر Fake.
شرمنده یکم روده درازی کردم، اینا یه سری از افکاری بود که با دیدن این قسمت به ذهنم اومد و گفتم اینجا هم بنویسم :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or