Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خوب بالاخره اومد! ( البته به محض آپ شدن خونده شد! بعدش یکم بحث داشتیم:-" )

آ
قا چرا اون تصویر فیک بود!!! :)) از اول آرک میگفتیم دوفی وقتی عینکش بشکنه یعنی شکست خورده! :))
تو اسپویل هم شکسته و البته خشمگین بود:-" با خودم گفتم دیگه آخر مبارزست و تموم شد رفت:-"
اما ، ای 1 دیقه، 30 ثانیه ی کل چپتر ، با حرف های گاتز از اون بخشا بود که آدم با کاپیتانش همینجور حال میکنه :x انقدر گفت ستاره ی کلوسیوم و از کارایی که کرده تعریف کرد خونم به جوش اومد از غرور و هیجان :)) ( قابل توجه که من همون بارتم:-" مشخصه دیگه اوضاعمون بعد از این تعریفا :)) )
این چپتر، انیمه که بشه از اون بخش های خفن میشه! >:) فقط جون مادرشون آهنگ دنده 2 رو نزارن! :))

خوب بالاخره اومد! ( البته به محض آپ شدن خونده شد! بعدش یکم بحث داشتیم:-" )

آ
قا چرا اون تصویر فیک بود!!! :)) از اول آرک میگفتیم دوفی وقتی عینکش بشکنه یعنی شکست خورده! :))
تو اسپویل هم شکسته و البته خشمگین بود:-" با خودم گفتم دیگه آخر مبارزست و تموم شد رفت:-"
اما ، ای 1 دیقه، 30 ثانیه ی کل چپتر ، با حرف های گاتز از اون بخشا بود که آدم با کاپیتانش همینجور حال میکنه :x انقدر گفت ستاره ی کلوسیوم و از کارایی که کرده تعریف کرد خونم به جوش اومد از غرور و هیجان :)) ( قابل توجه که من همون بارتم:-" مشخصه دیگه اوضاعمون بعد از این تعریفا :)) )
این چپتر، انیمه که بشه از اون بخش های خفن میشه! >:) فقط جون مادرشون آهنگ دنده 2 رو نزارن! :))

در مورد عکسی که تو پست اول گذاشتم همونجا هم گفتم تایید نشده و منتظر باشید ولی عین این بچه ها میمونی که عکس مجله و کتاب ها رو نگاه میکنه و مطالبش اصلآ مهم نیست مراجعه بشه به پستی که جندتا ار انیمه های پاییز رو عکسش رو گذاشته بودم و مطلب اصلی رو اصلآ توجه نکردی یکی از اکشن ها خوب ابن چندوقت اخیر رو از دست دادی :d

در مورد خود مانگا هم شمارش معکوس و گاتز عالی بودن تو این چپتر با اینکه اتفاق خاصی توی چپتر نبود ولی هیجانش رو چسبونده بود به سقف لامصب عین هادی عامل چنان جوی داد که ادم حالش جا اومد

در مورد عکسی که تو پست اول گذاشتم همونجا هم گفتم تایید نشده و منتظر باشید ولی عین این بچه ها میمونی که عکس مجله و کتاب ها رو نگاه میکنه و مطالبش اصلآ مهم نیست مراجعه بشه به پستی که جندتا ار انیمه های پاییز رو عکسش رو گذاشته بودم و مطلب اصلی رو اصلآ توجه نکردی یکی از اکشن ها خوب ابن چندوقت اخیر رو از دست دادی :d

در مورد خود مانگا هم شمارش معکوس و گاتز عالی بودن تو این چپتر با اینکه اتفاق خاصی توی چپتر نبود ولی هیجانش رو چسبونده بود به سقف لامصب عین هادی عامل چنان جوی داد که ادم حالش جا اومد

خوب من کلا در مورد تاپیک اسپکیل نمیام! :-" همین که عکس رو دیدم پا به فرار گذاشتم، گفتم به اندازه کافی فهمیدم! :))
کدوم؟ پاییزه گذشته؟ World Trigger ؟ :-" من واقعا باهاش نمیتونستم کنار بیام! :-"

آها اگرم اون RPGه رو میگی که گذاشتمش تو لیست تابستون! :-" فعلا که میبینی از برنامه عقبم! :-" گینتاما مثلا فقط قسمت اول فصل جدیدش رو دیدم :| یا وان پیس هم رفته برا تابستون :(( ( هنوز به اپنینگ جدید هم نرسیدم! فقط یه بار تو YT دیدمش! :(( )
ولی اون عکس هایی که گذاشته بودی هیجانش خیلی هم زیاد بود >:) چندتا از بهترین انیمه ها :x

آخرین ویرایش:
one piece789 این چپتر حسابی هیجان داد ولی سر بزنگاه تموم شد :| اون هفته هم که مانگا نداریم ! :|

اینم یه امار جالب اگه ندیدد :
49335322516570089263.jpg

Last edited by a moderator:
@Akiba

آکیبا فعلا صبر کن تازه داری وارد این میشی که چرا من از پایان کوروکو به شدت حالم بهم خورد :d حیف این سری که معرکه بود و با این مسابقه آخر گند زد بهش رقت :|

الان کسی که میخواد کوروکو رو تا آخرش ببینه و خیلی هم بهش علاقه داره این پست رو میخونه و هی منتظره که یه اتفاق بدی بیوفته و آخر کار قشنگ نباشه. الان به نظر شما این اسپویل نیست؟

ژانر ایچی جدید چیزی زیرنویس نشده ؟ :d

Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru no Darou ka
خیلی خیلی کم اچی ـه. در واقع الآن که فکر می کنم اصلاً اچی نیست. ولی می تونست باشه:دی

Triage X
دراپش کردم. ولی به شدت اچی ـه. در زیر ژانر Huge B0000000bs قرار می گیره.

Punch Line
اچی از نوع لولی طوریه:دی

Shokugeki no Soma
این از اون هایی ـه که اچی بودن هدفش نیست. بلکه اچی بودن رو در راه رسیدن به معانی عمیق اخلاقی و انسانی استفاده کرده.

Yamada-kun and the Seven Witches
:| هر هفته دانلودش می کنم. نه به اندازه، Triage داغون بوده که دراپ بشه، نه انقدری خوب بوده که از قسمت 1 به بعدش رو ببینم
------------------------------------------------------------------------
چه قدر مانگای بلیچ هر هفته هیجان انگیز تر میشه8-|

-----------------------------------------------------------------------
فروش مانگای Seven Deadly Sins در شش ماه اول 2015 از فروش وان پیس به صورت میلی متری بیشتر بوده!

این نشون میده انیمه چه طور می تونه فروش مانگا رو بترکونه.

الیته در نهایت توی فروش نهایی امسال به احتمال قوی باز هم وان پیس اول میشه.

سلام
شاید اینجا تو این تیزر کوتاه، میکاساش، نچسب باشه...ولی با توجه به شخصیت بازیگر اون "Mizuhara Kiko" باید بگم که بازیگر خوبیه، هر چند زیاد معروف نیست و خیلی هم پُر کار نیست..ولی با توجه به فیلم و سریال هایی که ازش دیدم، بازیش انصافاً خوب بودش.

شخصیت ارن "Miura Haruma"، هم که یکی از بهترین بازیگرهای مرد ژاپن ـه...بازیگر خیلی معروفیه...و تو نوجونی هم سریال های خوبی بازی کرده.

میمونه آرمین "Hongou Kanata" خدایش آدم دیگه ای نبود که بازی کنه.....بیشتر بدرد نقش های سادیسمی و کرمی میخوره تا آرمین!! :d

فقط عشق است shihara Satomi که جای "هانجی" قراره بازی کنه....یعنی آخرتشه..فابریکی این بشر خودش دیونه ـس :d

فقط مشکل اصلی فیلم، کارگردانشه "Higuchi Shinji" اصلاً آدم جالبی نیست، هیچ پیشینه ی درست حسابی نداره که آدم بشه بهش امیدوار بود
البته نباید هم اینطور گفت، مثلاً سه گانه ی rurouni kenshin، وقتی فیلم رو به Ootomo Keishi دادن، هم همین حرف رو زدم...ولی آخرش، چیز خوف ـی درست کرد.
خلیل شخصیتهایی که ظاهر اروپایی و ... دارن رو چکار میکنن ؟
کسی مثل اروین که کلیدی هم هست رو نمیتونم با قر و قیافه بادومی تصور کنم :دی

سلام

تا اونجایی که میدونم همه رو از دم ژاپونیزه کردن!:| این یکی رو دقیق نمیدونم ولی احتمال میدم اسماشون هم عوض کرده باشن!:|
در مورد میکاسا اصلا مشکل بازیش نیست!:-" مشکل طرف اینه که نسبت به میکاسای توی انیمه زیبا نیست!:d
-------------
این سازندگان ناروتو چه قدر ماهن!!:-* بعد از در اومدن از فیلر یک قسمت و نصفی پخش میکنند،بعد دوباره میرن تو فیلر!:|:p

آخرین ویرایش:
سلام

فکر کنم به جز ایده اصلی، تغییرات شدیدی توی داستان داده باشن. یه سری پوستر که از بازیگرها اومده بود، توش کاراکترهایی داشت که توی مانگا و انیمه نبودن.

یه نیمچه تیزری هم ساخته بودن که یه صحنه اش توی یه ساختمان با اسکلت بتنی بود.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or