Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
قضیه چیه ؟ یه جور بگو که اسپویل نشه :d:d

اگه انیمه میبینی که هیچی ! دو سه تا آرک جدی داستانی خفن تو مانگا داشتیم که خیلی مونده تا انیمه بهش برسه.اگه مانگا رو میخونی و از اونجایی که انیمه شروع شد دراپ کردی،بازم هیچی ! حتی یه اشاره بهش هم اینقدر کشنده ـس که حد نداره ! اصلا فکرش رو هم نمیکردم یه همچین اتفاقی بیوفته:d

من بعد از خوندن چپتر 544 مانگای گینتاما: :|:-o
مثل اینکه گوریل زده به سیم آخر :d
این چپتر گینتاما رسما WTF!!!!!!!!ترین چپترش بود!:-o
CiUYdCCIOdwYFCw6U0LTQMCADs=

یعنی من هنوز تو کتم نمیره این استاد شویو بوده باشه!:| آخه مگه گینتوکی سرش رو قطع نکرده بود؟!:-oبنظرم بگن برادر دوقولویی،زامبی، روباتی چیزیه، باز منطقی تر از اینکه خودش باشه!:d بنظرم چپتر بعد باید یه توضیحی بدن!

آخرین ویرایش:
منم به نظرم دوتا نظرسنجی باشه بهتره! چند انتخابی هم میزاریم که بهتر باشه:-"
ملاک هم...به نظرم بزاریم به عهده رای دهنده! که در کل با چی بیشار حال کرده:-" من خودم شخصا tv size رو در نظر میگیرم، چون یه بخشی از حال کردنم به تصاویر اپنینگ و اندینگ هم ربط داره:-"
---
راستی از اپنینگ و اندینگ 6 کوروکو هم خیلی خوشم اومد:-" رفتم تو ویکی lyricش رو دریابم، بعد نوشته بود اپنینگ از زبون کوروکو ( با صدای خودش ) و اندینگم از زبون دوستش( با صدای دوستش ) هست! اصلا خیلی حال کردم :x

راستی اپنینگ وان پیس از بهار شروع شد یا قبلش؟ :-" :)) فن بویانه رای بدمم! :-" :))

منم به نظرم دوتا نظرسنجی باشه بهتره! چند انتخابی هم میزاریم که بهتر باشه:-"
ملاک هم...به نظرم بزاریم به عهده رای دهنده! که در کل با چی بیشار حال کرده:-" من خودم شخصا tv size رو در نظر میگیرم، چون یه بخشی از حال کردنم به تصاویر اپنینگ و اندینگ هم ربط داره:-"
---
راستی از اپنینگ و اندینگ 6 کوروکو هم خیلی خوشم اومد:-" رفتم تو ویکی lyricش رو دریابم، بعد نوشته بود اپنینگ از زبون کوروکو ( با صدای خودش ) و اندینگم از زبون دوستش( با صدای دوستش ) هست! اصلا خیلی حال کردم :x

راستی اپنینگ وان پیس از بهار شروع شد یا قبلش؟ :-" :)) فن بویانه رای بدمم! :-" :))
از بهار شروع شده!:d

این چپتر گینتاما رسما WTF!!!!!!!!ترین چپترش بود!:-o

یعنی من هنوز تو کتم نمیره این استاد شویو بوده باشه!:| آخه مگه گینتوکی سرش رو قطع نکرده بود؟!:-oبنظرم بگن برادر دوقولویی،زامبی، روباتی چیزیه، باز منطقی تر از اینکه خودش باشه!:d بنظرم چپتر بعد باید یه توضیحی بدن!

به نظر میاد که خودش بود...مخصوصا با اون دیالوگ Now Disappear...Ghost گینتوکی.حالا گوریل بی دلیل این کار رو نکرده حتما یه قضیه دیگه داره که WTF گویان باید سر به بیابون بزاریم...عجب داستانی شده.

انیمه JoJo's Bizarre Adventure - Stardust Crusaders Egypt Arc رسما هر چی انیمه تو این چند سال اومده ناک اوت کرده.
قسمت 46 واقعا بینظیر بود و به حساس ترین قسمت هاش رسیده این چند قسمت اخیر خیلی دارک شده.
نقد های ANN رو بخونید از قسمت 41 به بعد همشون A+ گرفتن.

ynts_[horriblesubs]_jojo_39;s_bizarre_adventure_-_stardust_crusaders_egypt_arc_-_46_.gif

میخواستم متن اضافه کنم نشد :d

ظاهرا فقط منم که بهترین OP و ED برام مال Kekkai Sensen بوده :d

منم هستم :d اصن KS بهترین انیمه ی این فصل بوده با اختلاف زیاد از همه نظر :bighug: (گینتاما حساب نیس :d)

اصن همیشه کارای Bones اوپنینگ/اندینگاش عالی بوده :d

خداوکیلی چجوری میگین OP ارسلان خوبه؟ 8-|

من خودمم در صورت چند انتخابی بودن به KS هم رای میدم ، یعنی در اصل به شدت سخته انتخاب بین اپنینگ ارسلان و KS ! جفتش رو فوق العاده دوست دارم! :دی

االان فقط علی Kurt117 لیست دادا :-" بیاین لییت بدید همچنان حدود 10 تا انتخاب بشه:-" انیمه های توی دیوار ، هیچکدوم اپنینگ خاصی ندارن؟ که در محافل غربی و شرقی ترکونده باشه؟ :-" گوش بدیم شاید خوشمون بیاد :)) :-"

هیچکی با OP کوروکو حال نمیکنه؟ :-" درسته بهترینش نیست ، اما همچنان از نظر تصویری فوق العادست بس هیجان داره! :x (ااحساس میکنم قراره به همه انیمه ها رای بدم :)) )
اپنینگ گینتاما هم یادم نیست ، اونم بزاریم؟ راضین فن ها؟ :-"

@lich-king
این مانگاکای گوریلی حرفی از پایان گینتاما نزده...؟!!:-sمیترسم با این حرکتی که زده..... داستان رو بخواد تموم کنه!:-s گینتاما یه وقت تموم نشه!:((=((

از این خبرا نیست...قسمت آخری که انیمه پخش شد رو دیدی این هفته؟

:d

طراحی شخصیت های فیلم Boruto:Naruto the Movie هم اومده.خود فیلم هم 7 آگوست 14 مرداد تو ژاپن اکران میشه.برای 100هزارتا از بلیط ها هم اومدن دو ورژن ازوماکی(ناروتو و بوروتو) و اوچیهایی(ساسوکه و سارادا) زدن که طراحیشون کار خود کیشیموتو ه و به عنوان هدیه میشه نگهشون داشت.
r0de_001.jpg

e0k_boruto-designs.jpg

mxtt_boruto.jpg
تو گاماگوری جنوب شرق ناگویا تو ژاپن تو یکی از این پارک های موضوعیشون اومدن یه کشتی مثله Thousand Sunny گزاشتن
srlu_ticket_03.jpg
که شما میتونی سوارش شی و بری یه چندساعتی باهاش دور بزنی که تو اون ساعات میان برات نمایش و موزیک و نوشیدنی میزنن به یاد کلاه حصیری ها.قیمت بلیط هم برای بزرگسالان 28$(حدودا 91هزار)ه.آقا جور کنید بریم:d
b44_cfxb7p4ueae4fze.jpg

یه خبر دیگه اینکه مانگا Arakawa Under the Bridge تو شماره بعدی که ازش منتشر میشه تموم میشه.انیمه ش که عالی بود هر دو فصلش خدا کنه بیان یه فصل سومی هم ازش بسازن.
برا آخر کار هم میریم سراغ آهنگها.به ترتیب اندینگ گینتاما اندینگ دوم یاهاری اپنینگ کوروکو.
NEGOTO – DESTINY (Single) Gintama° ED

Yukino & Yui – Everyday World (Single) Oregairu 2 ED

GRANRODEO – Memories (Single) Kuroko no Basuke 3 Seirin VS Rakuzan Hen OP

این کشتیه اگر رابین و نامی هم داخلش هستن بگین تا برم کلیمو همین حالا بفروشم :دی

=====

این بحث نظر سنجی رو نمیدونم جریانش چیه ولی انگار محدوده زمانی خاصی داره ... به هر حال خواستم بگم که اپنینگ رو دست اپنینگه elfen lied نیومده...به علاوه اپنینگ اول gosick :دی

آخرین ویرایش:
دوستان بره تابستون برنامه میتینگ نمیزارید؟:-/
همین چند وقت پیش با بچه های نینتندو فن رفتیم بیرون جاتون خالی خیلی خوش گذشت:d
فقط یه میتینگ اوتاکویی مونده دیگه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or