Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
در مورد آجین باید بگم کار بسیار عجیبه!
فکر کنید شما یه شخصیتی هستید که درد مرگ رو حس میکند، درد گلوله، زخم خوردن، کشیده شدن ناخون، آتیش گرفتن، غرق شدن و... اما بازم بعد از مدتی دردتون محو میشه و دوباره زنده اید، ولی درد رو یادتونه.
دستتون رو برای انجام کاری قطع میکنید، یا برای نجات کسی غرق میشید یا هزار بامبول دیگه.
چیز عجیبیه. کسی که این قدرت رو داره و ازش بد استفاده نکنه خیلی آدم عجیبی میشه. و کسی که به راحتی برای اهدافش خودش رو در معرض درد مردن قرار میده از اون هم عجیب تره.
توی مایه های حادثه 9/11 یه هواپیما رو میکوبی به یه برج و به طور کلی از هم متلاشی میشی و بعد همچین درد بزرگی باعث شده یه کار بزرگ تر رو بکنی.

چیزی که توی اسپویله اشاره نداره کدوم طرف مانگا (خوب یا بد) منظورمه، اما دقیقاً داره میگه مانگا چه فرمی.
چیز زیادی ازش نیومده فارسی 29 چپتره میتونید شروع کنید و درگیرش بشید.

آقا کسی Gatchaman رو دیده :d

نمونه کاملا مناسبیه برا یک انیمه با شخصیت های . . . امممم فکر کنم مزخرف کلمه خوبی باشه :d

از تو کل کاراکتراش 2 نفر بیشتر بدرد نمیخورن بقیه فوق فوق مزخرفن :d

با این حال جذبم کرده دارم میبینم :d کلا انیمه هایی که شخصیت منفی توش Ultra Super Overpowered هستن رو خوشم میاد و هر قسمت میخوام ببینم چیکارش میکنن

مسخره ها!کلا خاندان نفرین شده ی امیا توی همه ی مبارزه ها میخورن ولی آخرین لحظه به طرز مسخره ای برنده میشن:|توی fate/zero که کیریتسوگو با اون سلاح مسخرش مبارزه با کوتومینه و ارباب لنسر(اسمش رو یادم نمیاد) برنده شد الان هم که شیرو خیلی مسخره مبارزه با آرچر رو برد:|مطمئنم سر مبارزه با گیلگمش هم همینجوری میشه
لنسر رو هم که باز کشتن:((اینجا هم اربابش بهش دستور داد:|کلا سرونتای مورد علاقه من باید به طرز مظلومانه ای کشته بشند:((

Kekkai Sensen همچنان عالی پیش میره! =))
قسمت 8 من رو یاد تریلربارک و زورو ساما و پرونا انداخت :-" (صدای پیشه ی زپ و زورو یکی هستن، قشنگ اون صحنات رو تداعی میکرد! =)) )

مسخره ها!کلا خاندان نفرین شده ی امیا توی همه ی مبارزه ها میخورن ولی آخرین لحظه به طرز مسخره ای برنده میشن:|توی fate/zero که کیریتسوگو با اون سلاح مسخرش مبارزه با کوتومینه و ارباب لنسر(اسمش رو یادم نمیاد) برنده شد الان هم که شیرو خیلی مسخره مبارزه با آرچر رو برد:|مطمئنم سر مبارزه با گیلگمش هم همینجوری میشه
لنسر رو هم که باز کشتن:((اینجا هم اربابش بهش دستور داد:|کلا سرونتای مورد علاقه من باید به طرز مظلومانه ای کشته بشند:((

بابا از این خاندان بدبخت تر پیدا نمی کنی :d شیرو که به خاطر ضعیفیشه، ولی انصافا کیریتسوگو تو مبارزه با کوتومینه تا اخرین لحظه داشت میخورد؟ بعدشم اسلحه اون (که برای یه mage Hunter بهترین وسیلست) مسخرست یا تعداد عملا نامحدود command seal که کوتومینه داشت؟ به نظر من هم هم نبردش با کوتومینه و هم با ارباب لنسر کاملا بالانس بود، و به خاطر استایل assassin مانند کیریتسوگو به نظر میاد که قدرتش کمتره.
درضمن شیرو هم به خاطر آوالون تونست برنده بشه، وگرنه با خاک یکسان بود. لنسر هم اگه حالش باشه یه روز میشینم مینویسم که ماجراش درست حسابی تر از این حرفاست :d

55880d1433316838-62377.jpg

shingeki no kyojin trailer - 1:32

Attachments

فقط منم که فکر میکنم آرچر گذاشت شیرو برنده بشه!؟:-/ :دی اصلا مشخص بود لحظه آخر یه ساعت داشت تصمیم میگرفت شمشیر رو بیاره پایین یا نه، عمدا شمشیرش رو پایین نیاورد تا شیرو ضربه بزنه.:دی

سلام

من به میکاساش شدیداً اعتراض دارم :دی

شاید اینجا تو این تیزر کوتاه، میکاساش، نچسب باشه...ولی با توجه به شخصیت بازیگر اون "Mizuhara Kiko" باید بگم که بازیگر خوبیه، هر چند زیاد معروف نیست و خیلی هم پُر کار نیست..ولی با توجه به فیلم و سریال هایی که ازش دیدم، بازیش انصافاً خوب بودش.

شخصیت ارن "Miura Haruma"، هم که یکی از بهترین بازیگرهای مرد ژاپن ـه...بازیگر خیلی معروفیه...و تو نوجونی هم سریال های خوبی بازی کرده.

میمونه آرمین "Hongou Kanata" خدایش آدم دیگه ای نبود که بازی کنه.....بیشتر بدرد نقش های سادیسمی و کرمی میخوره تا آرمین!! :d

فقط عشق است shihara Satomi که جای "هانجی" قراره بازی کنه....یعنی آخرتشه..فابریکی این بشر خودش دیونه ـس :d

فقط مشکل اصلی فیلم، کارگردانشه "Higuchi Shinji" اصلاً آدم جالبی نیست، هیچ پیشینه ی درست حسابی نداره که آدم بشه بهش امیدوار بود
البته نباید هم اینطور گفت، مثلاً سه گانه ی rurouni kenshin، وقتی فیلم رو به Ootomo Keishi دادن، هم همین حرف رو زدم...ولی آخرش، چیز خوف ـی درست کرد.

من ندیده میگم کلا بهش اعتراض دارم! :-" مثل همیشه به هر Live Actionـی اعتراض دارم! حالا هرکی میخواد بسازه یا بازی کنه! :d
---
بعد از قرن ها ، دوباره کوروکو هم شروع کردم به دیدن! (انیمه های فصلی شروع شدن، این بدبخت جا موند! :( حجم هر قسمتشم تقریبا دو برابر انیمه های عادیه نامرد:| )
همین اول کار بگم بعد از دیدن فلش بک ، نفرتم از آکاشی چندین برابر شد! مخصوصا سر بازیه آخر! :| خیلی دوست دارم تحقیر بشه! ولی حیف که نمیشه :( متاسفانه هر کاراکتری که دوست دارم تحقیر بشه، خیلی آروم و با اقتدار شکست میخوره:( حالا این که دیگه 100% با اقتدار خواهد بود شکستش...اگر چنین چیزی در کار باشه:-" (همچنان در حسرت تحقیر فلان کاراکتر از فلان انیمه ی تابستونی میباشم! :(( خدایی بهترین موقعیت بود...چرا آخر... :(( اسم انیمه و کاراکترم به خاطر اسپویل نگفتم،اونایی هم که پارسال دنبال میکردن انیمه ها رو یحتمل میدونند کی رو میگم:-" )

حالا...آئومینه هم خیلی بد شده بود :( البته اول انیمه هم بد بود:-" بعدا آدم شد:x ولی خوب...دیدنش خاطرات خوبی رو زنده نکرد:-"

اما در مورد قسمت 67 ! اولش که ملت صحبت میکردن و اینا که خیلی حس خوبی میداد! :x ، آخرشم که کاگامی ترکوند! >:) >:) چقدر حال داد! >:)

6 دیقه ی دیگه تا قسمت 68 ! و امیدوارم 69 هم حداقل تا ساعت 8 دانلود بشه! :(

پ.ن : خیر سرم امتحانا تقریبا شروع شده! و من تازه موتور انیمه بینیم روشن شده! :| 6 قسمت Nisekoi هم تو صف دیدن میباشد! :| جدا از هفتگی هایی که یک قسمت عقبم یا زیرنویسشون هنوز نیمده! :d

ویرایش :

با خودم میگفتم این مایوزومی مشکوکه! یحتمل یه بازیکن خیلی خاص،یا برگ برنده ایه! که نه توی قسمت ها بهش اشاره ای شده و نه توی اپنینگ نیم ثانیه تصویر ازش نشون دادن! (برعکس بقیه ی اعضای راکوزان! :-" )
ولی خوب فکر نمیکردم دقیقا خود قدرت کوروکو رو داشته باشه :| :| :| خوشمان نیامد! :|
گرچه شاید مقابله ی اعضای تیم با کوروکوی حریف چالش جدیدی باشه! و مبارزه ی کوروکو با خودش! (در بقیه ی شونن ها، خود شیطانیش! نیمه ی تاریکش:)) خدایی نمیشد اینجا این رو نمیداشتیم ؟ :d ) ولی خوب...خزه :-"

سرعت خوب شده! :-" 5 دیقه ی دیگه تا قسمت 69 ! :d الان دارم به این فکر میکنم که دو قسمت بعد رو بزارم فردا! یا برای 70 نت رو شارژ کنم و بگیرم:-" :))
امیدوارم فردا نت به اندازه ی امروز حال بده! :-"

ویرایش 2 :
مبارزه فعلا جذابیتش رو از دست داد :-" یعنی بازی کلا یک طرفه شد! :-" سیرین هم که پوکید! با این تشبیهی که کرده بودن و آدمه همه جاش یه ضربدر خوشگل خورده بود هم رسما سیرین رو نابود کردن :| :-"

این یارو که نهایت کثیف کاری رو میکرد تو بازی هم هی میاد تز میده میره رو اعصابم! :| یکی بهتر نبود جملات این بشر رو بگه؟ :|
کاپیتان آئومینه اینا! (نه اسم خودش، و نه اسم تیمشون رو یادم نیست:)) ) هم هی ضدحال میزنه :( ازش خوشم میاد بدبختی نمیشه چیزی هم بهش گفت:-" امیدوارم یکم امید هم بده در آینده!

این حرکت آخر میبوچی توی اندینگ به شدت چندشه!!! به شدت! :-&:-&:-& هی یادم میرفت بهش اشاره کنم:-"
امیدوارم سیرین هم یکهو Boost کنند و از دل و جون مایه بزارن و شبیه اپنینگ بشن! >:) همچین هیجان فوران کنه! >:)
بدبختی نت رو هم چشم زدم و کلا پوکید :-" از 70 زیاد دانلود نشد...یک روز باید صبر کنیم! :(
الانم 1 قسمت Nisekoi ببینم و بعدش برم لالا! :-" به موقع هم فکر نکنم برای مانگاها بیدار بشم! :-" پس واکنش هام در صورت خفن بودن وان پیس(امیدوارم جون بگیره این چپتر دوباره! :d ) با چند ساعتی تاخیر همراه خواهد بود :(

ویرایش 3 :
نصیحت میکنم قبل ار خواب هیچوقت نت رو چک نکنید! مخصوصا اگر 5شنبه صبح باشه:-"
گفتم چک کنم ببینم وان پیس اومده یا نه! تو AW فقط پست اول تاپیک اسپویل رو دیدم( حالا قرن تا قرن نمیرما! :| ) دیدم جالبه اوضاع! >:) بعد رفتم مانگاپاندا دیدم ناروتو اومده!
گفتم تت چند دقیقه دیگه که وان پیس میاد ناروتو رو بخونم...وو حالا تقریبا یک ساعت گذشته و من چشم انتظارم! :-"

آخرین ویرایش:
فقط عشق است shihara Satomi که جای "هانجی" قراره بازی کنه....یعنی آخرتشه..فابریکی این بشر خودش دیونه ـس :d
دقیقا تنها کسی که خوشم امد این بازیگر هانجی بود قشنگ اون حس دیوانگی هانجی داخل انیمه مانگا رو انتقال می داد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or