Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
کجای وان پانچ من مسخره است؟:دی
وان پانچ من یه انیمه ی فوق العاده سنگین و فلسفی ـه که با چاشنی طنز داره گذار از مدرنیته به دوران پست مدرن و لگد زدن انسان پسا ماکیاولی به ریشه های
انگاره های نئوکانی خودش رو به بوته ی نقد میذاره.

از طرف دیگه با رویکرد تمثیلی خودش که رگه هایی از اگزیستانسیالیسم هایدگری داره، که داره در رابطه ی فطری مُدرَک و مُدرِک گوشه میزنه.

توجه ویژه این مانگا به رفع گرسنگی در جهان و مبارزه با پدیده El Niño و جنگل زدایی در آمازون هم جای تقدیر ویژه ای داره.
من که مانگا رو نخوندم و منتظر انیمه م ولی: What??:|:دی

وان پانچ من یه انیمه ی فوق العاده سنگین و فلسفی ـه که با چاشنی طنز داره گذار از مدرنیته به دوران پست مدرن و لگد زدن انسان پسا ماکیاولی به ریشه های

از طرف دیگه با رویکرد تمثیلی خودش که رگه هایی از اگزیستانسیالیسم هایدگری داره، که داره در رابطه ی فطری مُدرَک و مُدرِک گوشه میزنه.

توجه ویژه این مانگا به رفع گرسنگی در جهان و مبارزه با پدیده El Niño و جنگل زدایی در آمازون هم جای تقدیر ویژه ای داره.

واقعا دمت گرم :d این باحال ترین پستی بود که در چند هفته اخیر خونده بودم =))
-------------------------
به تازگی هر دو سری انیمه Arakawa Under the Bridge رو دیدم . خیلی خوب بود .
کسی میدونه آیا ادامه براش قراره بیاد یا نه ؟

[MENTION=547]m.a.t[/MENTION]

=)) =)) =))
ولی بزن این بردیا رو با قدرت فرا استکباریی که اونطرف داری، نفله کن! :)) :-"

---

حسن 3تا عکس گذاشت تو پستش، هرچی اومدم پایین تر ، بیشتر هایپ میگشتم! :x موندم اگر عکس چهارمی هم بود چی میتونست باشه! >:)

---

جا داره بگم که بعد از شینگکی و KlK و A.Z :-" ( که البته فصل دوم رو ندیدم هنوز:-" ) OSTهای Kekkai Sensen خدان! :دی
من معمولا در مورد اپنینگ و اندینگا نظر میدم ففط:-" ( کلا این وسط یکی باید بخونه تا خفن حال بده:-" ) ولی اینایی که گفتم کلا آهنگاشون خیلی حال میده:-" ( و البته اکثرشون هم این وسط یکی هست که بخونه:-" )
کلا KS خیلی خوبه :((

آخرین ویرایش:
جا داره بگم که بعد از شینگکی و KlK و A.Z :-" ( که البته فصل دوم رو ندیدم هنوز:-" ) OSTهای Kekkai Sensen خدان! :دی
من معمولا در مورد اپنینگ و اندینگا نظر میدم ففط:-" ( کلا این وسط یکی باید بخونه تا خفن حال بده:-" ) ولی اینایی که گفتم کلا آهنگاشون خیلی حال میده:-" ( و البته اکثرشون هم این وسط یکی هست که بخونه:-" )
کلا KS خیلی خوبه :((

غیر از OST هاش که واقعا ادمو یاد دهه های گذشته امریکا (و گاها فیلمای noir) میندازه، واقعا برای من سخته که تصمیم بگیرم اپنینگشو بیشتر دوست دارم یا اندینگشو :d خودشم شدیدا خداست :d

محمد علی دونو با این توضیحاتت باور میکنی که متقاعد شدم !؟
:d

حتما قسمت اول اومد میبینمش...
با اینکه مانگاش رو کم هم نخوندم و همش کلیشه بود و تکراری ولی خوب ببینم چیزی از توش میتونم برای خودم در بیارم یا نه !؟
:-"

آخه مانگاش معلوم نبود واقعا فازش طنزه یا جدی ؟!
تو یک صحنه های سوپر کمدی مانگا خیلی فاز جدی برمیداره آخه...

بعدش شخصیت اصلی کلا هیچ جذابیتی نداره...
مخصوصا منی که روی شخصیت های اصلی مذکر حساسم...

مثلا نمونه ی جذابش کن کانکی از تو غول هست...

یارو خوب کچله خالصه...
چطوری بزنمش رو دسکتابم یا گوشیم یا پسترش رو بخرم ؟!

واس تبلیغاتش جون من چیکار میکنه ؟!
:|

شاید قضیش مثل Assassination Classroom بشه که کلا مانگاش رو کاورش رو دیدم دنبالش نرفتم ولی بعد از قسمت 5 انیمه کلا معتادش شدم....
:x

باااااااااااازم بگم کچله و لباسش هم که هممممم میباشد...

========

@آکیبا امیر

امیر آکیبا من با تو شخصیا کار دارم حالا....

محمد علی دونو با این توضیحاتت باور میکنی که متقاعد شدم !؟

حتما قسمت اول اومد میبینمش...
با اینکه مانگاش رو کم هم نخوندم و همش کلیشه بود و تکراری ولی خوب ببینم چیزی از توش میتونم برای خودم در بیارم یا نه !؟

آخه مانگاش معلوم نبود واقعا فازش طنزه یا جدی ؟!
تو یک صحنه های سوپر کمدی مانگا خیلی فاز جدی برمیداره آخه...

بعدش شخصیت اصلی کلا هیچ جذابیتی نداره...
مخصوصا منی که روی شخصیت های اصلی مذکر حساسم...

مثلا نمونه ی جذابش کن کانکی از تو غول هست...

یارو خوب کچله خالصه...
چطوری بزنمش رو دسکتابم یا گوشیم یا پسترش رو بخرم ؟!

واس تبلیغاتش جون من چیکار میکنه ؟!
:|

شاید قضیش مثل Assassination Classroom بشه که کلا مانگاش رو کاورش رو دیدم دنبالش نرفتم ولی بعد از قسمت 5 انیمه کلا معتادش شدم....
:x

باااااااااااازم بگم کچله و لباسش هم که هممممم میباشد...

========

@آکیبا امیر

وان پانچ من کاملاً توش عناصر کلیشه ای هست. (که البته به جز اون دلیلی که در پست قبل گفتم و کمی هم ناشی از تیکه هایی ـه که این مانگا به نظام امپرسیونیستی دنیا میزنه...)

بودنش اما علت داره. این مانگا یه Gag کامل ـه. همه چیش مسخره کردن ژانر اکشن و سوپرهیرویی (چه ژاپنی و چه آمریکایی) ـه.

بعد هم نبینم به کچل ها توهین می کنی.:(

قیافه من تقریباً این شکلی ـه: :> می تونی به جای عکس سایتاما از عکس من استفاده کنیb-)

تاریخ تکرار میشه
7x41_fatesn.jpg
فکر میکنم دلشون میخواد مسخره ـشون کنیم، دوست دارن خودشون:d

Ore Monogatari قسمت 8 :(

سونا کاراکتر محبوب من تو این فصل شد :(

چقدر سونا خوبه :((

اولین قسمت فکر میکردم کاراکتر رو اعصابی که الکی میخواد خودشو Cool نشون بده باشه اما الان :((

هرچقدر این بشر خوبه اون تاکئو احمق و خاک بر سری بیش نیست خاک تو سرت رفیقت تو اون موقعیته تو میخوای تولد اون دختره رو جشن بگیری؟ :|

میفهمی حالش خوب نیست ولی بازم به فلانت میگیری میگی " نه خودش گفت خوبه پس خوبه"

البته مطمعنا قسمت بعد یه حرکت خفنی میزنن و فکر کنم باهم دیگه برن پیشش

ولی به هر حال خیلی بیشعوره :|

تاریخ تکرار میشه
7x41_fatesn.jpg
فکر میکنم دلشون میخواد مسخره ـشون کنیم، دوست دارن خودشون:d

=)) =)) =))
کلا جملات تاریخی میفرمایند! :دی

---

@آکیبا امیر

من با تو هیچ کاری ندارم! :-" :-" :-"

جا داره من یه بار دیگه اشاره کنم Shokugeki no Soma خیلی عالیه و 100% پیشنهاد میشه و به احتمال زیاد بهترین انیمه فصل هست :d
قسمت هشت هم عالی بود :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: BARDI YA
فرشاد رو باید توی تاپیک دار زد! :|
با گذاشتن خبر بازیه ارسلان ، کاری کرده بعد از هر قسمت تحملم برای اومدنش کمتر بشه! :(( :((
بازیی که هنوز خبری هم از نسخه ی غربیش نیست:| (ولی میاد:-" )
بعد از هر قسمتم میشینم فکر میکنم کیا ممکنه قابل بازی باشن،کدومشون جالب تره و ...! :-"
به نظرم گیو و اِلام از همه متنوع تره مبارزاتشون! :-" کلا بند و بساط زیادی دارن! >:)
ولی خفن ترین کاراکتر بازی، حتما داریون ـه! :x
یه چیزی مثل زوروی PW ! هم سریعه ، هم خفنه! ولی مثل وایت بیرد و ... به 4تا حرکت خرکی خلاصه نمیشه:-" همه جوره خفنه:-"
امیدوارم مثل PWـها که Select رو میزدیم و کلاه ، هدبند،عینک و ... میزدن کاراکترها ، اینجا هم بشه بانو فرنگیس رو شبیه کِنوئیچی ها کرد:-"

در مورد این قسمت هم...لعنت به کارلان! آخه اینم شانس بود که قبل لو دادن اطلاعات بمیره؟ :((
از اسم داریون هم که کلا سپاه ترسید! >:) غولیه این بشر اصلا! >:) به به! به به! >:) :x

• Like
yahari قسمت 9 رو هم دیدم . هر چی بیشتر جلو میره فوق‌العاده تر میشه .
این قسمت هم خیلی خوب بود ، به زیبایی قسمت 8 ، شایدم بهتر .
این قسمت صحنه های قشنگ خیلی داشت ولی این یک فوق‌العاده بود :

صحنه پایانی هم خیلی خوب بود ولی دلم هم برای ایروها و هم برای هایاما سوخت .

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or