Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اوه اوه Wolf's Rain رو دیدم این اتمسفرش منو گرفت *-*
از این جور مدل انیمه ها با اتمسفر خفن میشناسید معرفی کنید لطفا :d

راستی این Neon Genesis Evangelion چجوریه؟ :-" دیدنیه؟ >.>

بازیShokugeki no Sōma: The Dish of Friendship and Bonds برای 3ds معرفی شد.کمپانی سازنده هم استدیو FuRyu که بیشتر به ساخت بازی از روی انیمه معروفه.
دانلود تریلر
Text: The well-known anime Food Wars! Shokugeki no Soma...
Text: ...will open a feast on the Nintendo 3DS soon!
Text: All young chefs who test themselves in new stages! Aim for the top!
Nintendo 3DS, Shokugeki no Sōma: Yūjō to Kizuna no Hitosara. Even if it's a game, eat up! FuRyu!
منبع

آخرین ویرایش:
چندتا البوم دانلود کردم گفتم اینجا ی چند کلمه ی راجع بهشون بگم

a9ld_cover.jpg
قطعا برای من ک فن‌دواتیشه ی این بانوان هستم تمام تریک های البوم عالی بودن ولی اگه فنشون هم نباشید بازم از سه/چهارتا از تراکش قطعا خوشتون میاد
4hcy_cover_p.jpg
zz82_cover_1.jpg
عالی بود . اول صبحی روزمو ساخت کلی انرژی گرفتم و البته سردرد. شدیدا پیشنهاد میشه دانلود کنید
4twn_cover1.jpg
اینو بخاطره op دوم Nanatsu دانلودش کردم ک توش نبود ولی درکل خوب بود

فول ورژن plastic memories و world trigger هم هردو قشنگ بودن.

Great Distance از (chelly(egoist:x و (ryo(supercell:x روهم دانلود کردم ولی هنوز گوش نکردم
___
اوه اینو یادم رفت بگم
بلاخره Hellsing Ultimate تا اخر دیدم 9/10. شاهکار بود . مخصوصا اپیزود 7 رسما نابودم کرد با اون ed فوق‌العادش (Suilen-Shintou Shite):x

ویرایش:
vxld_cover.jpg
وای!!! یعنی عالی بودا!!!!!:x

البته من الان highیم. .حتی اگه چرت ُ پرت های nicki minaj هم گوش بدم ازشون تعریف میکنم

آخرین ویرایش:
ممنون از ناظم که پست منو واسه چندمین بار پاک میکنه بدونه اینکه بگه اشکال داره یا یه نسخه نوشتم رو برام بفرسته تا درستش کنم همینطور واسه چندمین بار که هی تکرار میشه بعد اینکه ادم دساعت وقت میزاره تا یه پست بنویسه و.......!:| دیگه هرگز اینجا پست نمیدم.......
ممنون

ممنون از ناظم که پست منو واسه چندمین بار پاک میکنه بدونه اینکه بگه اشکال داره یا یه نسخه نوشتم رو برام بفرسته تا درستش کنم همینطور واسه چندمین بار که هی تکرار میشه بعد اینکه ادم دساعت وقت میزاره تا یه پست بنویسه و.......!:| دیگه هرگز اینجا پست نمیدم.......
ممنون

پست رو من پاک نکردم، ولی از طرف کسی که پاک کرده این رو بگم که:
پستی رو نقل کرده بودید که قانون تاپیک رو رعایت نکرده بود...چون اون پست پاک شد، بطور معمول پست هایی نقل شده هم پاک میشن.
برای همین پست شما پاک شد.

چند روزیه که نشستم قسمتهای 570 به بعد وان پیس که هنوز ندیده بودم رو نگاه میکنم .
الان رسیدم به قسمت 678 . یعنی رسما کل وان پیس یه طرف این قسمت هم یه طرف :d :
God Usopp ^:)^=))=))

اول از همه راه نداره که به این قضیه اشاره نکنم اونم اینکه اگه این انیمه رو دنبال میکردید و دراپش کردید ( که از نظر من کلاه رفته سرتون:d) اگه این انیمه رو از اول هم دنیال نمیکردید اگه هیجوقت نمیخواید این انیمه رو دنبال کنید اصلآ مهم نیست فقط اینکه فسمت هشتم انیمه Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka رو دانلود کنید از یه مبارزه درست حسابی که تو این فصل ها عمرآ مشابهش رو نمیبینیم و بیشتر مبارزاتی رو شاهدیم که شمشیر و ...... مثل قاشق و چنگال بهم میخورن لذت ببرید بدون شک این مبارزه رو یکی از top 10 مبارزه هایی که تا حالا دیدم قرار میدم

مطلب بعدی هم اشاره ای به فصل پاییز که بعد یه فصل کابوس بار مثل تابستون امسال که اگه چهار تا انیمه بهار هم ادامش نمیومد تو این فصل چی قرار بود ببینیم خدا میدونه هست که با 4و5 تا کاری که براش معرفی شده ما رو کمی امیدوار کزده شما رو چطور:d :

Haikyuu!! 2

attachment.php

K Return of Kings

attachment.php

One Punch Man

attachment.php

Attachments

• 20992-0ZVBoKNgeuxh.jpg
    20992-0ZVBoKNgeuxh.jpg
    51.2 KB · مشاهده: 233
  • 21087-DZ4s4Xho2TC8.jpg
    21087-DZ4s4Xho2TC8.jpg
    44 KB · مشاهده: 235
  • 20913-JTTFtvprGm2W.jpg
    20913-JTTFtvprGm2W.jpg
    106.3 KB · مشاهده: 270
@emperor 69 من Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka رو به عنوان مونگول بازی فصل شروع کردم با نیت دراپ در قسمت 2، اما با این که عالی نبود، اما کاملاً جالب بود:دی

One Punch Man هم که خودش به تنهایی می تونه یه فصل متلاشی رو تبدیل به فصلی رویایی کنه.

دیروز پست های مربوط به Hunter x Hunter در Twitter رو نگاه می کردم , علاوه بر یک سری عکس عالی از HxH (:x) یک AMV خوب هم که با Song انیمه Shingeki no Kyojin هم ترکیب شده را پیدا کردم .
گفتم حالا که خوبه بدارم شما هم ببینید :
[h=2]SHINGEKI X NO X HUNTER[/h]
qNAwc.png

720p

Time to Kick Doffy`s a** 1 Minuteخب مثل اینکه زورو و بروبچ تونستن برای حتی یه لحظه هم که شده جلوی قفس رو بگیرن.پرنسس مانشری هم که با اشکهاش به طور موقت به مردم قدرت داده و اینکه کی اثرش بره معلوم نیست.از اونور ربکا میخواد بره سروقت دوفی(یکی نیست بگه بچه بشین سرجات)که میبینه وایولا اونجاست و چاقو به دست آماده مبارزه با دوفی(الان موندم سانجی بیاد ابن وعضو ببینه چیکار میکنه).فوجیتورا هم بالاخره وارد گود شد و رفت که به گروه زورو اینا کمک کنه.لاو هم اومده بالا سر لوفی حالا میخواد چیکار کنه باید منتظر هفته بعد باشیم.
بهترین پنل این هفته^:)^
5pts_rsz_untitled.png
خب معلوم شد که ساسوکه واسه چی اینهمه وقت دور بوده.مثل اینکه اینا بعد از جنگ میان احتمال اینو میدن که میشه یه ارتش از زتسو سفید درست کرد و ساسوکه میره دنبالش میبینه که یه همچین چیزی واقعیت داره و احتمالا با چیزی بدتر از کاگویا طرفن وچون فقط شارینگان ساسوکه میتونسته رد چاکرا کاگویا رو بگیره میره دنبال این ماموریت که فقط 5 کاگه با ساکورا(آخه این اونجا چی میخواد)واسه همین تو این مدت کسی ازش خبر نداشته.از اونطرف اون یارو هم که شنل آکاتسوکی داشته بالاخره قیافش معلوم شد که بیشتر شبیه یه فرانکنشتاین از مخلوط دانزو با زتسو سفید و یه عالمه شارینگانه.چیزی هم که هست اینه که وقتی این بابا با شین میخوان حرکت کنن یه نما نشون میده که چندین شین دیگه همه با لباس اوچیها(اونی که ساسوکه تو اوایل شیپودن میپوشید) تنشونه.صفحه آخر هم فرانکن با ساسوکه چشم تو چش میشه تا هفته بعد.
خب مثل اینکه کوبو یکم به خودش تکون داد این هفته یه ذره بلیچ پیشرفت داشت.اول از همه گوتی 13 به همراه ایچیگو رسیدن به قصر شاه و دو اینکه اینجور بوش میاد باخ هنوز کاملا جانشین سول کینگ نشده و اگه گوتی بتونه شکستش بدن باید یکی بیاد جاش نقش میخ جهان ها رو به عهده.اسم دنیای جدیدشون هم گذاشتن wahrwelt به آلمانی یعنی دنیای جدید/:)اگه خدا بخواد هممثه اینکه از هفته های بعد دوباره وارد فاز مبازره میشه بلیچ.باحال ترین جاش هم اونجا بود که یورویچی به ایچیگو میگه:what I`m your fiance or something?

آخرین ویرایش:
بعد از پستی و بلندی های که مانگای ناروتو داشت و پایان بندی نه چندان جالبش احساس میکنم با این سری جدید پتانسیل برگشتن به روز های اوج خودش را داره مخصوصا این چپتر اخری که بهم چسبید !

دوران غم انگیزی هست وقتی یه سری spin off از 2-3 سال گذشته سری اصلی بهتره. این ناروتو گایدن واقعا لذت بخشه و اگه تمرکز رو از یه سری جوک های تکراری و شخصیت های بی مورد رو کم کنه، بهتر هم میشه!

@امیر آکیبا

برو خودت بکش...
اون مانگای مسخرت {One-Punch Man} انیمه هم داره میشه...
باید شیرینی بدی...

:-"

کجای وان پانچ من مسخره است؟:دی
وان پانچ من یه انیمه ی فوق العاده سنگین و فلسفی ـه که با چاشنی طنز داره گذار از مدرنیته به دوران پست مدرن و لگد زدن انسان پسا ماکیاولی به ریشه های
انگاره های نئوکانی خودش رو به بوته ی نقد میذاره.

از طرف دیگه با رویکرد تمثیلی خودش که رگه هایی از اگزیستانسیالیسم هایدگری داره، که داره در رابطه ی فطری مُدرَک و مُدرِک گوشه میزنه.

توجه ویژه این مانگا به رفع گرسنگی در جهان و مبارزه با پدیده El Niño و جنگل زدایی در آمازون هم جای تقدیر ویژه ای داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or