Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
تو سبک موسیقی (جاز) هم Sakamichi no Apollon هم داشتیم! :-"

---
[MENTION=547]m.a.t[/MENTION]
من هیتر KlK نیستم! فقط به عنوان بهترین یکم زیادشه :d
وگرنه KlK دوز میدارم! :d
---
نمیدونم قبلا گفتم یا نه! ولی لقب قاطی ترین (اصطلاح عامیانه ـش رو خودتون میدونید:-") انیمه ای که دیدم رو به Kekkai Sensen میدم! (قبلا این رو به کی داده بودم؟ KlK ؟ یا Durarara ؟ یا Baccano ؟ )
در کل درسته KS اون چیزی که فکر میکردم نبود! :-" ولی عالیه! :))

امروز هم برای اولین بار اندینگش رو دیدم(قبلا فقط میوردم پایین میگوشیدم:-" ایندفعه دیدم:-" ) این صحنه رو که دیدم پوکیدم! =))

عالیه! =))

از قاطی بودنش کمی تعریف کنیم...
برای مثال اون صحنه ی آخرای انیمه که ماشین در حال پرواز بود،همراه با اون آهنگ زیبا...! :x عالی بود! :))
کلا آهنگایی که به کار میبرند خیلی خفن و جور(!!!؟؟؟!!!)ـه با صحنه! =))

[MENTION=31999]Akiba[/MENTION]
موافقم واقعا درهم ترین انیمه این فصله مخصوصا اون Zapp و داستاناش تو همین قسمت آخر:dهمین قاطی پاتی بودنش تو آهنگ هاش هم حس میشه.بحث آهنگ شد اپنینگ ارسلان هم فول ورژنش اومد.ولی بعد گوش دادن بهش برعکس فول ورژن اندینگ همین Kekkai sensen که خیلی حال داد این یکی زیاد جالب نبود:|
Kekkai Sensen OP-ED
Arslan Senki OP

کلا تو سبک موسیقیایی من بی تجربه ام، چی توصیه میشه؟ :d
همین Shigatsu wa Kimi no Uso بهترین پیشنهاد است!:bighug:
آقا این تویکو غول + Kill la Kill + اونگلیون چه قدر خوبن.
با تشکر از آکیبا:>
Tokyo Ghoul اگر منظورت مانگاش باشه درسته:d ولی اگر منظورت انیمه اش باشه...؟!:| تو این مورد بدجور حق با آکیباست!:-" انیمه شدیدا آبش قطعه!:|حالا فصل یکش بدک نیست ولی همون هم در مقایسه با مانگا افتضاحه....!:| خدایی خیلی هنر میخواد از مانگایی به اون شاهکاری همچین Bullsh!t رو درست کرد...!!!!!:-":| کاشکی مدهوس میساختش=((

آخرین ویرایش:
این قسمت Arsalan چقد خوب بود :)
همه شخصیت ها رو دوست دارم :) داریون،ارسالان،narsus،فرنگیس :)
به مربوط بودنش به ایران و ... هم کاری ندارم :d به عنوان یه انیمه و سریال خیلی خوش ساخته :d
+
shokugeki عالیه :) (من هر هفته باید بیام اینو بگم :d )
+
Owari no Seraph همینجور هر قسمت داره meh... تر میشه :| این قسمت آخر کلا خیلی بود بود :|
اول اینکه رفتن توی اون ایستگاه مترو :d آخرش گفتن آره بزنیم ومپایر ها رو exterminate :d کنیم،گفتم یه مبارزه درست خسابی میبینیم... صحنه کات شد به بعد مبارزه :| wtf :|
بعد اون آخر که کراولی رو دیدن :|
"e کراولی اینجا چیکار میکنی فلانی کارت داره"
-ok من برم Bye :) :|
تنها نکته مثبت انیمه میتونه این مبارزه ها باشه که خیلی بعد داره پیش میده تا اینجا :|
+
Fate Stay Night هم همینطور :| خیلی خسته کننده شده و داره مسخره پیش میره :d

نمیدونم قبلا گفتم یا نه! ولی لقب قاطی ترین (اصطلاح عامیانه ـش رو خودتون میدونید:-") انیمه ای که دیدم رو به Kekkai Sensen میدم! (قبلا این رو به کی داده بودم؟ KlK ؟ یا Durarara ؟ یا Baccano ؟ )
در کل درسته KS اون چیزی که فکر میکردم نبود! :-" ولی عالیه! :))

امروز هم برای اولین بار اندینگش رو دیدم(قبلا فقط میوردم پایین میگوشیدم:-" ایندفعه دیدم:-" ) این صحنه رو که دیدم پوکیدم! =))

عالیه! =))

از قاطی بودنش کمی تعریف کنیم...
برای مثال اون صحنه ی آخرای انیمه که ماشین در حال پرواز بود،همراه با اون آهنگ زیبا...! :x عالی بود! :))
کلا آهنگایی که به کار میبرند خیلی خفن و جور(!!!؟؟؟!!!)ـه با صحنه! =))

Kekkai Sensen فوق العادست :) نه فقطبخاطر داستان،کمدی،کاراکتر ها و .. ـش،بخاطر اینکه متفاوت و همون "قاطیه" :d
عالیه :d

کلا تو سبک موسیقیایی من بی تجربه ام، چی توصیه میشه؟ :d

گول ظاهر اینا رو نخورید اینا اصلا تو فاز موسیقی نیستن شخصیت ها 10 قسمت یه بار یه دستی به سازهاشون میزنن که خاک نگیره وگرنه کلا کاوایی محورن...!:d
Sakamichi no Apollon که آکیبا گفت خیلی قشنگه.Shigatsu wa Kimi no Uso هم یه رومنس خیلی خوبه.Detroit Metal City هم یه کمدی با محوریت متال بود که فکر کنم دیدیش.

این هفته نشستم انیمه monster رو دیدم به هرکی ندیده پیشنهاد میکنم از دستش نده. داستان انیمه هم در مورد یک دکتر به نام کنزو تنما هست که در یکی از روز ها بر خلاف دستور رئیس بیمارستان کسی رو عمل میکنه چون نمیخوام اسپویل بشه به صورت خیلی خلاصه وار گفتم:d , انیمه هم جمعا 74 قسمته و داستان هم تموم میشه.

انیمه پر از شخصیت های خارق العاده هست یعنی تا به حال ندیده بودم انیمه ای اینقدر شخصیت پردازی هر شخصیت با جزئیات باشه حتی شخصیت های فرعی هم بهشون عالی پرداخته شده بود , به غیر اینا انیمه پر از دیالوگ های واقعا سنگین بود سطح بعضی دیالوگ به قدری بالا بود که امکان نداشت به یه بار دیدن کسی متوجه معنی دیالوگ بشه ولی چیزی که من از این انیمه خوشم اومد داستانش بود که واقعا خارق العاده بود , اول انیمه میاد یه صحنه هایی نشون میده که ادم با خودش میگه اینا چه ربطی به داستان داره ولی همینطور که میگذره تازه میفهمیم چرا اون صحنه ها رو نشون داده و خیلی جالب داستان مثل یه پازل وصل میشه بهم :d داستان انیمه پیچیده هست ولی در عین حال این پیچیدگی داستانی اصلا سردرگم نیست

غیر این حرفا این انیمه یه شخصیتی داره به اسم یوهان که خیلی دوست دارم در موردش بنویسم چون به نظرم دیگه در هیچ انیمه ای شخصیتی مثل یوهان پیدا نمیشه ولی چون یه جورایی اسپویل حساب میشه تو تگ مینویسم(البته اسپویل از داستان انیمه نیست)
یوهان شخصیت دوم انیمه هست ولی حضورش حتی به 15 قسمت هم نمیرسه! چیزی که این شخصیت رو خاص میکنه حضور خاص اون در انیمه هست , با انیکه یوهان به سختی در 15 قسمت انیمه حضور داره ولی در سرتاسر قسمت ها یعنی کل 74 قسمت میتونین متوجه حضورش بشین! انگاری یوهان مثل شبحی روی تک تک شخصیت ها اثر میزاره . یکی از ویژگی این شخصیت چهره اونه که امکان نداره کسی بدونه یوهان داره به چه چیزی فکر میکنه یا اینکه هدفش چیه. این شخصیت در طول انیمه میگه "من وجود ندارم" شاید این حرف یه حرف ساده بیاد ولی وقتی داستان به جلو میره شما هم به این فکر میکنین یوهان واقعا وجود نداره!!! بهترین توصیف برای شخصیتی مثل یوهان فقط این جمله است "There are only two words that can adequately describe him - "Monster" and "Johan""
در خیلی جاها دیدم شخصیت یوهان رو با لایت یاگامی مقایسه کردن ولی به نظر من با انیکه لایت یکی از شخصیت های محبوب منه ولی در مقابل شخصیتی مثل یوهان مثل یه بچه میمونه!! :d

اگر کسی ندیده انیمه رو حتما ببینه که با یه شاهکار طرف هستید!

این هفته نشستم انیمه monster رو دیدم به هرکی ندیده پیشنهاد میکنم از دستش نده. داستان انیمه هم در مورد یک دکتر به نام کنزو تنما هست که در یکی از روز ها بر خلاف دستور رئیس بیمارستان کسی رو عمل میکنه چون نمیخوام اسپویل بشه به صورت خیلی خلاصه وار گفتم:d , انیمه هم جمعا 74 قسمته و داستان هم تموم میشه.

انیمه پر از شخصیت های خارق العاده هست یعنی تا به حال ندیده بودم انیمه ای اینقدر شخصیت پردازی هر شخصیت با جزئیات باشه حتی شخصیت های فرعی هم بهشون عالی پرداخته شده بود , به غیر اینا انیمه پر از دیالوگ های واقعا سنگین بود سطح بعضی دیالوگ به قدری بالا بود که امکان نداشت به یه بار دیدن کسی متوجه معنی دیالوگ بشه ولی چیزی که من از این انیمه خوشم اومد داستانش بود که واقعا خارق العاده بود , اول انیمه میاد یه صحنه هایی نشون میده که ادم با خودش میگه اینا چه ربطی به داستان داره ولی همینطور که میگذره تازه میفهمیم چرا اون صحنه ها رو نشون داده و خیلی جالب داستان مثل یه پازل وصل میشه بهم :d داستان انیمه پیچیده هست ولی در عین حال این پیچیدگی داستانی اصلا سردرگم نیست

غیر این حرفا این انیمه یه شخصیتی داره به اسم یوهان که خیلی دوست دارم در موردش بنویسم چون به نظرم دیگه در هیچ انیمه ای شخصیتی مثل یوهان پیدا نمیشه ولی چون یه جورایی اسپویل حساب میشه تو تگ مینویسم(البته اسپویل از داستان انیمه نیست)
یوهان شخصیت دوم انیمه هست ولی حضورش حتی به 15 قسمت هم نمیرسه! چیزی که این شخصیت رو خاص میکنه حضور خاص اون در انیمه هست , با انیکه یوهان به سختی در 15 قسمت انیمه حضور داره ولی در سرتاسر قسمت ها یعنی کل 74 قسمت میتونین متوجه حضورش بشین! انگاری یوهان مثل شبحی روی تک تک شخصیت ها اثر میزاره . یکی از ویژگی این شخصیت چهره اونه که امکان نداره کسی بدونه یوهان داره به چه چیزی فکر میکنه یا اینکه هدفش چیه. این شخصیت در طول انیمه میگه "من وجود ندارم" شاید این حرف یه حرف ساده بیاد ولی وقتی داستان به جلو میره شما هم به این فکر میکنین یوهان واقعا وجود نداره!!! بهترین توصیف برای شخصیتی مثل یوهان فقط این جمله است "There are only two words that can adequately describe him - "Monster" and "Johan""
در خیلی جاها دیدم شخصیت یوهان رو با لایت یاگامی مقایسه کردن ولی به نظر من با انیکه لایت یکی از شخصیت های محبوب منه ولی در مقابل شخصیتی مثل یوهان مثل یه بچه میمونه!! :d

اگر کسی ندیده انیمه رو حتما ببینه که با یه شاهکار طرف هستید!
Monster یکی از اون انیمه هایی بود که سر قسمت 5 دراپش کرده بودم، ولی با این توضیحاتی که دادی ترغیب شدم که دوباره ببینمش>:) ممنون;)

anno_kazetachinu.jpg

Hideaki Anno کارگردان عناوینی مثل Neon Genesis Evangelion و Evangelion: Death and Rebirth گفته که انیمیشن ژاپنی رو به زوال و افته و در حال حاضر هم به اوج خودش رسیده.البته این مرگ پایانی بر انیمه به خودی خود نیست"ژاپن به ساخت انیمیشن کماکان ادامه خواهد داد و من فکر نمیکنم که انیمیشن ناپدید خواهد شد.

اون در ادامه گفته که ژاپن دیگه تنها مرکز انیمیشن جهان نخواهد بود و اینکه شاید در مدت پنج سال آینده تایوان به یکی از مراکز تبدیل بشه.البته این حرفش دلیل داره"به گفته خودش توی سفری که اخیرا به تایوان داشته دیده انیماتورهایی اونجا بودن که خیلی شور و اشتیاق و انرژی فراوونی داشتن اما توی ژاپن انیمیشن توسط اینرسی در حال حرکته/:)همچنین معتقده که انیمیشن توی ژاپن نیاز به انعطاف بیشتری داره نسبت به روشهای جدید از جمله گرافیکهای کامپیوتری" به جهت یافتن راههای جدید برای ساختن انیمه سرگرم کننده توی یه محیط جدید.

پ.ن:خلاصه اینکه ژاپنی ها باید یه فکری به حال وضع موجودشون کنن, چون آثار تاثیر گذارشون توی سالهای اخیر بشدت کم شده یا شایدم من اشتباه میکنم:d

آره تو اشتباه میکنی :d

از این حرفا هم دیگه همه سایتا راجع به همه چیز دارن میگن که نمیدونم ژاپن تو فلان چیز باید به فکر باشه بد داره میشه و . . . :d اینجاست که حالت Don't give a Fu!k بسیار کارآمد میشه :d

اتفاقا به نظر من کارای خفن خیلی هم هست ولی اون قدیم مدیما ملت انتظارشون کم بود از همه چیز خوششون میومد کافی بود یه انیمه با تم احساساتی و مِلو بسازی تا همه عاشقت بشن

اما الان کار انیمه سازا سخت شده انتظارات رفته بالا تو یه انیمه هم باید B00BS باشه هم کمدی هم مبارزات خفن هم B00BS هم شخصیتای سوپر کاوایی هم B00BS و اینکه B00BS :d همینه مشکل انیمه سازان همینه اصلا :d

کافر همه را به کیش خویش پندارد(BOOBS):dمومن توی این چند سال اخیر چند تا کار داشتیم که مثل shingeki no kyojin ملت واسه ادامش له له بزنن و با شنیدن تاخیرش به 2016 دست در دهان کرده و آنرا تا انتها به عقب بکشن>:)انتظارات بالا رفته؟کجاش بالا رفته؟مثلا توی fate/stay night: unlimited blade works دنبال BOOBSی lol.وقتی سازنده نتونسته کارشو درست انجام بده(بخصوص تو نیمه دوم انیمه) دیگه نمیشه سطح توقع رو بهونه افت کیفیت کرد.مگه انکه خودتو بزنی به اون راه بگی چه چیز خفنیه:-j
همون BOOBS هم هنر میخواد ازش انیمه بسازی.هر BOOBSی که BOOBS نمیشهlol:dمن خودم عاشق کارای اکشن و هیجانی هستم ولی وقتی Mushishi رو دیدم باهاش بدجور حال کردم چون از اساس چیز درست درمونی ساختن.پس BOOBS بهونس.چیز دیگه ای غیر از BOOBS داری بسم الله:d

متوجه شدی که پست قبلم کاملا شوخی و مسخره بازی بود؟ :d

اهم اهم در ضمن زندگی فقط با Pancake ها (Flat) :d

آره.مگه واسه من جدی بود:dالبته همه این افت کیفیت ها با اومدن فصل دوم AOT برطرف میشه:whistling:

نمیدونم این افت کیفیتی که میگی کلا یعنی چی؟ کیفیت چیشون افت کرده؟ :d به نظر من خیلی هم عالی دارن پیش میرن انیمه ها :d

در وصف این قسمت میتونم بگم "هولی شت" :d
شک کرده بودم که این آوالون رو کیریتسوگو یه جایی قایم کرده :d
قبول دارم که تا اینجا واقعا شیرو رو جزو آدم حساب نمی کردم، ولی داره کم کم خودشو اثبات می کنه. اون تیکه که فلش بک زد به آخر جنگ قبلی، به نظر من واقعا اون تاثیر مورد نظر رو داشت. :x
در کل من نمیتونم مثل کسی که فیت زیرو رو ندیده به این انیمه نگاه کنم، ولی به عنوان کسی که تک تک جملات و کارها رو با اون سری مقایسه می کنه و مخصوصا تمام حرکات شیرو و آرچر و سیبر رو با مبانی اخلاقی امیا کیریتسوگو می سنجه، به نظرم خیلی عالی داره جلو میره. با همین سیستم "دیالوگ خفن بیشتر از مبارزه" برن جلو و تمومش کنن راضیم ازشون :x

همین فصل 457تا کار خوب داریم! :-"
اونم نظرش به درد خودش و ماکان میخوره:-" :-" :-"

خیلی هم لذت میبریم از دنیای انیمه >:)

البته درسته هر فصل 4 برابر انیمه های خوب، انیمه مزخرف هم داریم:-" ولی بازم اونقدر کار خوب هست که سر کسی بی کلاه نمونه و لذت ببره >:) :-"

[MENTION=547]m.a.t[/MENTION]
راستی Clannad یادمون رفت:-"

همین Shigatsu wa Kimi no Uso بهترین پیشنهاد است!:bighug:

Tokyo Ghoul اگر منظورت مانگاش باشه درسته:d ولی اگر منظورت انیمه اش باشه...؟!:| تو این مورد بدجور حق با آکیباست!:-" انیمه شدیدا آبش قطعه!:|حالا فصل یکش بدک نیست ولی همون هم در مقایسه با مانگا افتضاحه....!:| خدایی خیلی هنر میخواد از مانگایی به اون شاهکاری همچین Bullsh!t رو درست کرد...!!!!!:-":| کاشکی مدهوس میساختش=((
قطعاً منظورم مانگا بوده. اتفاقاً این مورد مدهوس رو هم قبلاً احتمالاً گفته بودم:دی
یه سری صحنه ها توی مانگاش بود که اگر فقط همون صحنه رو توی یه OVA در حد 4 دقیقه می کردن، اون OVA قطعاً کشته میداد.

البته انیمه اش هم جزو انیمه های خوب بود. عالی نبود. اما خوب بود.
همین فصل 457تا کار خوب داریم! :-"
اونم نظرش به درد خودش و ماکان میخوره:-" :-" :-"

خیلی هم لذت میبریم از دنیای انیمه >:)

البته درسته هر فصل 4 برابر انیمه های خوب، انیمه مزخرف هم داریم:-" ولی بازم اونقدر کار خوب هست که سر کسی بی کلاه نمونه و لذت ببره >:) :-"

@m.a.t
راستی Clannad یادمون رفت:-"
من کلاناد رو نصفه دیدم. اون زمان آمادگیش رو نداشتم. بعدش هم دیگه پیش نیومد ادامه اش بدمb-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or