Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آقا الان خونه داییم هستیم ، اومد با ذوق و شوق یه قاشق اورد، گفت از نقره ساخته شده و به مناسبت تولد طرف ساختن و اسمش روش حک شده و ... :-"
بعد گفتم یه انیمه داریم اسمش silver spoonهه ! >:)
حالا من دقیق حافظم یاری نمیکنه مال کدوم کشور بود و معنیش دقیقا چی بود! :-" سوید ( همزه ندارم:| ) و برای ثروت و اینا بود؟ الان کسی میتونه قسمت اول رو چک کنه؟ :دی

آقا الان خونه داییم هستیم ، اومد با ذوق و شوق یه قاشق اورد، گفت از نقره ساخته شده و به مناسبت تولد طرف ساختن و اسمش روش حک شده و ... :-"
بعد گفتم یه انیمه داریم اسمش silver spoonهه ! >:)
حالا من دقیق حافظم یاری نمیکنه مال کدوم کشور بود و معنیش دقیقا چی بود! :-" سوید ( همزه ندارم:| ) و برای ثروت و اینا بود؟ الان کسی میتونه قسمت اول رو چک کنه؟ :دی
سوئد نیست میگه که تو اروپا وقتی بچه ای به دنیا میاد بهش یه قاشق نقره ای میدن تا مطمئن باشن که بچه هیچوقت گرسنه نمیمونه.از اون طرف هم سینی نقره ای رو داریم که کنایه از ایینه که طرف همه چی زو حاضر و آماده تحویل گرفته(handed to him in a silver plate)(یه چیز تو مایه های بابای مایه دار داشته طرف) البته بعضی وقتا به جای سینی قاشق هم میگن.

نه بابا طرف پسر بود! :دی البته بعضی از این کاراکترهای ژاپنی زیاد قابل تشخیص نیستن، ولی الآن رفتم چک کردم و پسر بوده. :دی نمیدونم جریان این بازیگرش چیه!
کاش انیمه Death Note رو یه ریبوتی میکردن. پتانسیل عظیمی داره و داستان و کاراکترهاش خیلی خوب بودن. حیف که نیمه دومش به نظرم اصلاً در حد نیمه اول نبود.

بابا، L که دیگه پسر بودش و نیازی به چک کردن نداشت :d
راستی این رو هم یادم رفت بگم که برخلاف سه سری فیلم Live-Actionـش که توش از بازیگرهای معروفی استفاده کردن بودن، تو این سریال از بازیگرهای معمولی که معمولاً تو نقش های ساپورت بازی میکنن قراره استفاده بشه.
امیدوارم که چیز خوبی از آب دربیاد و حداقل بشه هفتگی نگاش کرد. هنوز چیزی در مورد کارگردانش ندیدم که کی هستش. فقط ای کاش این یکی آدم حسابی باشه :d

P.S
درباره ی صدای Ryuk فقط اگه مثل فیلم هاش از صدای Nakamura Shidou که دوبلور انیمه هم بوده، استفاده کنن، که عالی میشه (":

فاک :d

زیر سنگینی این قسمت Yahari لِه شدم :d

عجب قسمت خفنی بود اصلا یه وضعیتی :d

بچه ها داشتن بانوی خودشون رو انتخاب میکردن حالا که بحثش هست یه Hiratsuka هم برا من بزارید کنار :d

آخرین ویرایش:
کاش انیمه Death Note رو یه ریبوتی میکردن. پتانسیل عظیمی داره و داستان و کاراکترهاش خیلی خوب بودن. حیف که نیمه دومش به نظرم اصلاً در حد نیمه اول نبود.

Death Note تقریبا 10 12 قسمت اولش سوپر شاهکار بود! اما در ادامه خوب دولپ نشد و بد ادامه پیدا کرد. در نهایت هم بنظر من افتضاح تموم شد! اگه از توش یه سریال 20 قسمتی با یه پایان خوب در میاوردن بی رقیب میشد!

++++++++

آقا این Fate/Zero چقدر مزخرف بود! :| و چه مزخرف تر تموم شد! کلا یه لنسر توش خوب بود. باقی افتضاح!

Death Note تقریبا 10 12 قسمت اولش سوپر شاهکار بود! اما در ادامه خوب دولپ نشد و بد ادامه پیدا کرد. در نهایت هم بنظر من افتضاح تموم شد! اگه از توش یه سریال 20 قسمتی با یه پایان خوب در میاوردن بی رقیب میشد!

++++++++

آقا این Fate/Zero چقدر مزخرف بود! :| و چه مزخرف تر تموم شد! کلا یه لنسر توش خوب بود. باقی افتضاح!
بخش اول پستت رو که خوندم اومدم لایک بزنم، بعد به بخش دوم رسیدم و ... :| باید یه قابلیتی میذاشتن که بشه فقط قسمت خاصی از پست ها رو لایک زد!
اون اواتارت مزخرفه! :| (میدونم ربطی نداره، ولی باید یه چیزی میگفتم! :| :دی)

بخش اول پستت رو که خوندم اومدم لایک بزنم، بعد به بخش دوم رسیدم و ... :| باید یه قابلیتی میذاشتن که بشه فقط قسمت خاصی از پست ها رو لایک زد!
اون اواتارت مزخرفه! :| (میدونم ربطی نداره، ولی باید یه چیزی میگفتم! :| :دی)

تازه الان سینا هم میاد!:دی هیئت متوسلین به بانو Saber!:دی

حالا این Fate Stay رو دارم میبینم بلکه فرجی بشه!:دی

تازه الان سینا هم میاد!:دی هیئت متوسلین به بانو Saber!:دی

حالا این Fate Stay رو دارم میبینم بلکه فرجی بشه!:دی
دیگه اسم بانو رو بر زبان نیار! :|
F/Z خیلی بهتر از F/SN هست. :دی البته F/SN هم نیمه دومش به مراتب بهتر از نیمه اول شده، ولی در مجموع به نظرم قابل مقایسه با F/Z نیست.

++++++++

اون Evangelion مزخرفه با اون نسبت تصویر عقب افتاده اش!!:|

کلا آدم به شدت کج سلیقه ای هستی، به شدت!:دی
[MENTION=4591]Cloud Strife[/MENTION]
اینجا نمیشه جواب درست بهت داد. تو وایبر جوابت رو دادم:دی

آخرین ویرایش:
اون Evangelion مزخرفه با اون نسبت تصویر عقب افتاده اش!!:|

کلا آدم به شدت کج سلیقه ای هستی، به شدت!:دی

آخه تو بیثوات که اصلا اونجلین رو ندیدی چی میگی؟:دی

فیت زیرو دقیقا چیش خوبه؟ انو روشن کنید!:دی اولش خیلی خوب بود اما بعد همینطور افت کرد و در نهایت خیلی بد تموم شد. حتی میشه بگی تموم نشد, ول شد! من اولاش خیلی جذبش شدم. خصوصا لنسر رو قشنگ دوست داشتم. اما فصل دومش عملا چرت و پرت بود!:دی

اما اونجلین پروردگار معنی و مفهومه! تا ندیدیش قضاوت نکن! قشنگ حرف دل منو میزنه این انیمه! اینکه مسیح موعود چیزی جز علم خود ما انسان ها نیست!

یه سکانس داره که رباته نیزه سرنوشت رو از شکم مسیح (که هیولا هست) میکشه بیرون و پرت میکنه آسمون خدا رو میکشه!
biggrin1.gif
همین سکانس می ارزه به کل فیت زیر و خاندانش!
biggrin1.gif

پ.ن: پس با این تفاسیر خدا فیت استی رو به خیر کنه!:دی

Last edited by a moderator:
وای Yahari قسمت 8 رسما یه چیزی ماورای شاهکار بود .
همش هم یه طرف ، صحبت های هاچیمن و هیراتسوکا هم یه طرف . اصلا تک تک جملاتی که هیراتسوکا گفت فوق‌العاده بودن .

بچه ها داشتن بانوی خودشون رو انتخاب میکردن حالا که بحثش هست یه Hiratsuka هم برا من بزارید کنار :d

حیف که یه روز دیر این قسمتو دیدم ، وگرنه من این حرفو زودتر میزدم :d

یه سکانس داره که رباته نیزه سرنوشت رو از شکم مسیح (که هیولا هست) میکشه بیرون و پرت میکنه آسمون خدا رو میکشه!:biggrin1: همین سکانس می ارزه به کل فیت زیر و خاندانش!:biggrin1:
اون که مسیح نبود که، لیلیث بود:d

============================
حالا که بحث انتخاب بانو شد، منم تازگی یه بانوی جدید پیدا کردم>:)
.
250

وای Yahari قسمت 8 رسما یه چیزی ماورای شاهکار بود .
همش هم یه طرف ، صحبت های هاچیمن و هیراتسوکا هم یه طرف . اصلا تک تک جملاتی که هیراتسوکا گفت فوق‌العاده بودن .

حیف که یه روز دیر این قسمتو دیدم ، وگرنه من این حرفو زودتر میزدم :d

پدر مادر ها و دولت ژاپن باید به حرف من گوش بدن که این انیمه رو به بچه های دوران راهنمایی نشون بدن :d باعث بلوغ فکری اونم تا حد مادر بگریدی میشه :d

خداییش خیلی ایده آله :d

ماشینش

اندامش

قیافش

اخلاقیاتش

Cool بودنش

همه چیز نشانه از زن زندگی بودنه :d

هی میگفتم پس چرا کسی پیدا نمیشه که اینو بگیر؟ :)) که هیکی یه چیزی گفت که دقیقا راست بود:

مکا کلا سبک چرتیه!!! سر دستشون هم اون Evangelion که بس بیخود بود! :|
دو سال شده؟ :-" یا یک سال و خورده ایه؟ هنوز تو لیست انتظاره ادامش! :)) :d

ماکان تو هم کلا بار و بندیلت رو جمع کن و برو! :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or