Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خدایش این لنسر های بدبخت چه گناهی کردن؟! لنسر این شماره درست مثل قبلی دست به خود کشی زد :d تا اینجای فصل دوم این سری بهم نچسبید تنها نقطه قوت هویت ارچر بود ولی از نظر مبارزات و کارکتر ها هنوز به پای F/Z نرسیده

@Akiba باهات موافقم!:bighug: درکل اگه ارسلان بخواد اینجوری پیش بره،به یکی از انیمه های TOP تبدیل میشه.:x تو فصلی که داره انیمه ای مثل high school dxd پخش میشه ،نمیدونم با چه رویی داری میگی Shikugeki اچیش زیاد است!:-":d تازه فصل اینده میخواد انیمه بشدت داغون prison school پخش بشه که رسما میخواد مرز های جدید برای soft p*rn تعیین کند!:|:p
@zack fair
?What did you say:|)x
68733699803268901878.jpg
>:)

بانو به خودمان تعلق دارد!
yahoo_65.gif
:x اصلا از وقتی که چهرش را در مانگا دیدیم،تیری به قلبمان پرتاب کردند:> ویک دل نه صد دل عاشقشان شدیم!!!!:x تازه همشهری هم بودیم!:D:d

آخرین ویرایش:
[MENTION=110377]venom snake[/MENTION] من از مانگاش خبر نداشتم وگرنه زودتر دست به کار میشدم:d ولی تو بخش انیمش بگم من نفر اول بودم خلاصه First-come, first-served>:) ولی از اونطرف میترسم
اون اتفاقاتی که واسه مردای دور و بر تهمینه افتاده بود واسه ما هم بیوفته:d:-bمثلا پرهام بیاد دست از میکاسا یرداره بیوفته دنبال بانو فرنگیس:dو ما:d
در مورد prison school هم کنجکاو شدم رفتم چند چپتر مانگاش رو خوندم به قول [MENTION=547]m.a.t[/MENTION] تشتکم پرید:-o اینا چجوری میخوان اینو انیمش کنن خدا داند>:)بعد از خوندن همون چند چپتر فک کنم به تعریف تازه ای از BDSM رسیده باشم:-"

آقا این عکس زورو حق کپی رایتش دست منه ها :-" :دی

بعد من کلا زیاد اچی نمیبینم! یه مقدار باشه خوبه برا تنوع :p ولی اوضاع آشپزی اینا تهشه! :)) هرچقدر موقع آشپزی خوبه، بعدش ... :))
امشب ارسلان دانلود بشه ببینمش فردا :( دیشب 30% رفت:-"

من نمی دونم توی فصلی که فصل بعدش قراره Prison School بیاد، چه طور می تونید به Highschool DxD بگید اچی!

دیگه سوما که رسماً در مقابل اون یه انیمه در چهارچوب موازین محسوب میشه:دی

اون موقع که شما هنوز از وجود ارسلان خبر نداشتید، ما بانو رو شش دانگ به نام خودمان زدیم، رفت پی کارش. واس ماس و اینا:>

جالبه :|

https://instagram.com/p/2a6Ar1Cf3t/

https://instagram.com/p/2ukicNCfzA/

https://instagram.com/p/2pgjr9Cf7W/

https://instagram.com/p/2hoTeJCf41/

میتونه تو یه هفته این کارارو انجام بده و انگار دستش هم زیاد اذیتش نمیکنه اما مانگا رو ادامه نمیده :| هیچییییی هم ازش نمیگه هروقت میبینه زیاد ازش میپرسن میگه Instagramم برا استفاده شخصیمه نه کاری و دیگه چیزی نمیگه :|

تو اصلا یه سیب بکش بگو از این به بعد این Allenئه من میگم باشه تو فقط یه چیزی بده بیرون :|

دیگه میخوام برم پیشش بگم تو بگو من میکشم :d (خیلی احتمال میدم این مشکلش از یه جای دیگست)

کاری به کار بانو روبین ما نداشته باشید(و بانو آیرسویل:-" ) ، فرنگیس و میکاسا و و نامی و هانکوک و یوروئیچی و نل و سیبر و ساکورا و اینو (قشنگ این 2تا آخری تیکه به بعضی ها بودا:-" ) فلان و بیسار برای خودتون! :-"
البته اینو بگم که ما اگر خودمون هم به بانو روبین نرسیم! دست بانو روبین و زورو ساما رو بالاخره یک روزی تو دست هم میزاریم! :x :x :x

دوستان یه مدته از دنیای انیمه دور بودم یه سری انیمه جدید کمدی عشقی در حد kaichu wa maid sama که زیرنویس هم داشته باشه بگین دان کنیم نزدیک امتحانی یه حالی بکنیم :d

پس منم بدین وسیله هیناتا هیوگا و سراس ویکتوریا رو رزرو می کنم :d
البته بعید میدونم سر اینا دعوا باشه. اخرین باری که بچه ها شناسنامه به دست اومدن تو تاپیک سر میکاسا بود :d الانم که برای بانوی معظم :d

- - -ویرایش - - -

دوستان یه مدته از دنیای انیمه دور بودم یه سری انیمه جدید کمدی عشقی در حد kaichu wa maid sama که زیرنویس هم داشته باشه بگین دان کنیم نزدیک امتحانی یه حالی بکنیم :d

کمدی عشقی همین Ore Monogatari الان در حال پخشه خیلی قشنگه :d زیرنویس هم داره فک کنم.

Akame ga Kill و Future Diary رو کسی میتونه یه توضیح مختصری دربارشون بده.موضوعشون چیه؟بدرد سن 25 به بالا میخوره؟
شنیدم توی افسانه ارسلان بجای زنده باد میگن یاشاسین!!!:d

37 قسمت.یه فصله و فصل دومی هم نداره.برای اطلاعات کامل میتونید به اینجا مراجعه کنید

هردوتا خون و خشونت توشون هست، بستگی داره از چه نظر بخواین به درد بالای 25 سال بخورن.
اولی درباره یه گروه مقاومت دربرابر حاکمین ظالمه و اکشن/شونن هست، دومی هم داستانش مدل "مسابقه مرگبار" هست ولی عوامل زمان و فضا و پیشگویی و... هم توش دخیل هستن :d جفتشون هم plot twist های خرکی زیاد دارن :d
کلا جفتشون (حداقل از نظر من) ارزش امتحان کردن داره، ولی اگه خوشت نیومد چیز زیاد مهمی رو از دست ندادی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or