Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام.
از دوستان کسی میتونه ژاپنی بخونه :d:
ba8rbpj6gbi2lypy5thh.jpg

گفته منتظر فصل جدید باشید یا نه؟
اگر اشتباه نکنم تو صفحه ی یکی از صداپیشه ها دیدم که فصل دوم انیمه لیست شده بود براش:-" پس احتمالا همینه :دی

آقا این اودا چه مخی بوده:d
127rd7mh7imj81yz8m7s.jpg
^^^
احساس میکنم شانسی بوده:-" :دی

@REZA TAEL

ولی در خصوص خود انیمه؛
اصلا یکی از بهترین توییست های داستان همین زن دراومدن کینگ آرتور (که اینجا ازش به عنوان بانو آرتوریا یاد میشه!:دی) بود:دی از اینجا به بعد هم رابطه کیریتسوگو و سیبر تحت و الشعاع همین اتفاقه تا آخر انیمه.
فکر کنم که دلیل اون بیشتر برای تشکبل هارم پارتی بوده تا چیز دیگه ای;))
پ.ن: راستی طرفدارای فیت زیرو، Fate/Prototype رو دیدن؟:-"

آخرین ویرایش:
@Dinosaur

اِ آریا تو هم اینجایی که :دی تو هم انیمه میبینی؟:p:دی مرد حساب یه جور گفتی اواخر قسمت اول عالیه که من هی منتظر بودم یه اتفاق سنگین بیفته آخرش،اگه این جمله رو نمیگفتی احساس میکنم از اپیزود خیلی لذت میبردم :دی

@TCSCELL
ای کاش همون انگلیسی میگرفتم :sad:چون من عملا فرقی رو بین «خوبی چه خبر» با «یه روزی میکشمت» احساس نمیکنم،هر دو رو به صورت اصواتی که به گونه ای ناموزون در کنار هم قرار گرفتن میشنوم :دی

در کل خوب بود تا اینجا یکم بره جلوتر احساس میکنم جرقه هه رو بزنه :دی

اینکه من منتظر کینگ آرتور بودم یهویی یه زن جاش در اومد اصلا حال نکردم واقعیتش :دی امیدورام لنسر بزنه دهنش رو سرویس کنه اما میدونم این اتفاق نمیفته :دی
مرد مومن بنده انقدر در جو F/Z فرو رفته بودم که یه مدت امضام متعلق به یکی از کاراکترهای F/Z بود! :دی
آخر اپیزود اول خیلی خوب بود! :دی
اونجا که Servantها از راه میرسن رو من صدها (!) بار دیدم و باز سیر نمیشم. :دی
اتفاق های سنگین هم کم کم از راه میرسن. :دی

بشین ژاپنی ببین! :| اصولاً تماشای انیمه با زبون انگلیسی یعنی از دست دادن معنویات انیمه! :| اولش برات عجیب و شاید هم خنده دار هست، ولی عادت که بکنی خیلی خوب میشه.

در مورد زبون ژاپنی!
صد در صد زبون ژاپنی ببینید! هرچقدرم که انگلیسی خوب باشه:-" ( [MENTION=95]Police _ 110[/MENTION] اون ویدیوی دفترچه مرگ رو زحمتش رو بکش:دی البته....نه رضا ندیده :| )

اما در کل، زبون ژاپنی فوق العادست! من که اگر بازی های ژاپنی تو ریجن های دیگه زبون ژاپنی هم داشته باشن، حتما با اونم میرم! مثلا MGS رو میخواستم ( و MGR ) هیچکدوم تو غرب زبون ژاپنی قرار ندادن! :(( صداپیشه ی اسنیک ها، یکی از صداپیشه های محبوبمه! ( و همین کاراکتر محبوبم توی F/Z >:) ) یا صداپیشه ی رایدن، خفن ترین بدمنه سری ناروتو هم میباشد:-"
اصلا برو تریلرهای MGS:TPP رو ببین! برای مثال حتی اون تریلر کوتاه معرفی DD ! :دی این رو آریا هم تایید میکنه :-" :دی

اصلا Ni no Kuni رو که بازی میکردم، برای یکی از آیتم ها که میخواستم ببینم کجاها دراپ میشه، چندتا ویدیو انگلیسی دیدم... داشتم بالا میوردم :| فاجعست:-" اصلا حس زبون ژاپنی و ساخته ی ژاپنی ها بسیاز با هم مچ میباشن :دی ( حالا نه اینکه مثلا GOW رو برم ژاپنی بزنم :-" )

کم کم خودت به این مورد پی میبری! :-" >:)

ایشون که کنار Boruto هستن کیه؟

البته تو ژاپن یه همایش مربوط به ناروتو برگزار شده که رسما معرفیش کردن طرف اسمش Mitsukiئه یعنی "ماه کامل"

و عضو سوم گروه Boruto و Saradaست

ولی میخوام بدونم بچه کیه؟ :d اوروچیمارو ؟ :d یا سویگتسو و کارین؟ :))

چند روزی هست تو ژاپن یه نمایشگاه و همایش و این چیزا راجع به ناروتو بگزار شده و توش یه guestbook هست که انگار صورت کاکاشی رو نشون دادن :d

بزرگترین راز دنیای ناروتو :d

البته بیشتر به دوجین میخوره تا واقعی بودن ولی به هر حال چیزیه که منبع گفته :d

آخرین ویرایش:
کسی صورت کاکاشی رو برام اسپویل کنه تا قیام قیامت نمیبخشمش و شبی 40بار نفرینش میکنم :|
به رفقاتون اینجا هم بگید آواتارش نکنند یه وقت:| اونطرفم فکر کنم غیر فعال میکنم باز:))

این سه قسمتی که از سری جدید گینتاما اومده واقعا عالی بوده و مثل همیشه ترکونده:d ولی یه نکته قابل توجه داشت اینکه اسم Sunrise تو اون لیست سازندگان اصلی که اول انیمه میاد نبود و به جاش BN Pictures جایگزین شده و قسمت اول فصل جدید خود گینتوکی هم بهش یه اشاره کوچیکی میکنه:)) به خاطر همین از [MENTION=7498]AsaraymA[/MENTION] در این مورد سوال کردم که جوابش اینقدر کامل بود حیفم اومد اینجا نزارم شاید جماعتی بودن که مثل خودم از گمراهی در اومدن:d
این BN Pictures مخففه Bandai Namco Pictures هست... بخش فیلم و انیمیشن کمپانی Bandai Namco که یکی دیگه از زیرمجموعه‌هاش بازی هم میسازه که خوب میشناسیشون. :d

میدونی که Sunrise یکی از زیرمجموعه‌های کمپانی Bandai Namco حساب میشه (از قدیم الایام بوده و هنوزم هست)... خود Sunrise هم 16 تا استودیو داره که به 6-7 تا بخش مختلف تقسیم شدن و یکیشون اینی هست که گینتاما و Tiger&Bunny و چند تا فرنچایز دیگه رو میسازه... یکیشون Gundam‌های اصلی رو میسازه، یکیشون Gundamهای SpinOff رو میسازه و کلاً هر کدوم یکسری فرنچایز دارن که رو اونها کار میکنن.

حالا نامکو باندای اومده استودیویی که گینتاما رو میسازه یکجوری جداش کرده و دیگه زیرمجموعه Sunrise نیست و زیرمجموعه Bandai Namco Pictures حساب میشه :d
یکمقدار پیچیده شد... نه؟! :d

بزار یه عکس برات درست کنم تا قشنگ متوجه شی جریان چیه.

بفرما: :d

ختم کلام اینکه این همون استودیو با همون نفرات هست، فقط بخاطر یکسری از استراتژی‌های کمپانی اسمشو عوض کردن و قرار شده که در کنار گینتاما، انیمه‌های کمدی و خانوادگی (همون Slice of Life منظورشونه) با کیفیت بالا بسازه. :d

در ضمن یکی از وحشتناک ترین و خنده دار ترین صحنه های انیمه ای رو هم داشتیم:

انصافا وقتی سوگو اینجوری به کسی OK بده باید چیز دیگه ای حسابش کرد>:)

@REZA TAEL ژاپنی بشین ببین :دی منم دقیقا مثل تو همون اول نمیفهمدیم کی داره صحبت میکنه!:دی مثلا دو نفر صحبت میکردن و من فکر میکردم که یه نفر داره حرف میزنه :-" :دی ولی بعدش عادت کردم و میتونم صدا های آشنا تو انیمه های مختلف رو تشخیص بدم :دی الان هم تو دانشگاه با دوستم که انیمه میبینه اصطلاحات ژاپنی رو خوب یاد گرفتیم :دی
واقعا دوبله ژاپنی حس عالی ـی داره ! یه جورایی پر انرژی هست :دی
باز هم میگم مرده شور این گیگلمش رو ببرن :|
صدای لنسر عوض شده:-/ خیلی صدای داغونی داره که :|
کلا این انیمه تو صحنه های اکشن خیلی خوبه! مثلا تو صحنه ها ، کاراکتر ها ثابتن اما افکت های اسلحه هاشون تکون میخوره !:دی خیلی خوبه :دی مثل اینجا

خب با توجه به اسم قسمت بعد انگار بانو یه حرکت خفنی میزنه :دی منکه میگم قسمت بعد نه ، بعدیش یعنی دو قسمت بعد :دی بانو یه حال اساسی به کستر میده :دی
چقدر دیدن انیمه هفتگی خوبه :دی ادم بعد از یه هفته منتظر میمونه و مواد بهش تزریق میشه :دی

در مورد دوبلۀ انگلیسی، بین این حدوداً صد تایی انیمه که من دیدم شاید بشه گفت 5 تاشون هستن که دوبلۀ انگلیسی از صدای اصلی بهتره.
اما چیزی که باید اضافه کنم اینه که از زیرنویس فارسی در حد امکان به شدت بپرهیزید. من فصل اول Nodame Cantabile رو به اجبار با زیرنویس فارسی دیدم، به قدری زیرنویس کننده خنک بازی در آورده بود که می‌خواستم برم AnimeWorld رو به آتیش بکشم.
بعدتر یه چنتا زیرنویس فارسی دیگه رو هم از سر کنجکاوی برای لحظاتی چک کردم (مثل Bakuman و Ben-To ) بازم همین مزه ریختنهای بیمورد رو شاهد بودم، یه جاهایی هم که 180 درجه با زیرنویس انگلیسی متفاوت بود! یه چیزای تابلویی تو زبون ژاپنی هست که آدم بعد از ده تا انیمه دیدن میفهمه یعنی چی (مثل کاوایی و سومی ماسن و ...) که نویسنده‌های زیرنویسهای فارسی ترجیح داده بودن ترجمه نکنن! البته شایدم انیمه زیرنویس کردن به بعضیاشون احساس بچۀ ناف توکیو بودن میده.

در مورد دوبلۀ انگلیسی، بین این حدوداً صد تایی انیمه که من دیدم شاید بشه گفت 5 تاشون هستن که دوبلۀ انگلیسی از صدای اصلی بهتره.
اما چیزی که باید اضافه کنم اینه که از زیرنویس فارسی در حد امکان به شدت بپرهیزید. من فصل اول Nodame Cantabile رو به اجبار با زیرنویس فارسی دیدم، به قدری زیرنویس کننده خنک بازی در آورده بود که می‌خواستم برم AnimeWorld رو به آتیش بکشم.
بعدتر یه چنتا زیرنویس فارسی دیگه رو هم از سر کنجکاوی برای لحظاتی چک کردم (مثل Bakuman و Ben-To ) بازم همین مزه ریختنهای بیمورد رو شاهد بودم، یه جاهایی هم که 180 درجه با زیرنویس انگلیسی متفاوت بود! یه چیزای تابلویی تو زبون ژاپنی هست که آدم بعد از ده تا انیمه دیدن میفهمه یعنی چی (مثل کاوایی و سومی ماسن و ...) که نویسنده‌های زیرنویسهای فارسی ترجیح داده بودن ترجمه نکنن! البته شایدم انیمه زیرنویس کردن به بعضیاشون احساس بچۀ ناف توکیو بودن میده.

شرمنده جاش اینجا نیست ، قبول دارم یه سری از اون انیمه هایی که اون اوایل ترجمه شدن ترجمه خوبی ندارن ولی یه جوری حرف میزنید که انگار خودتون کل وان پیس رو ترجمه کردید حالا دارید از اونا که کارشون خوب نبوده ایراد میگیرید.
حالا شما هم یه انگلیسی بلدیدا ...
فقط خواستم به دوستانی که مفت مجانی کلی زحمت میکشن ترجمه میکنن بی احترامی نشه ...

سلام.
ba8rbpj6gbi2lypy5thh.jpg

این عکس رو حضرت استاد هیرومو آراکاوا کشیده و به انیمه ی ناناتسو تقدیم کرده. آخر قسمت اول ارسلان هم در جواب این حرکت ورزشی، مانگاکای ناناتسو یه تصویر به آراکاوا هدیه کرده که کاش نمی کرد:دی
در مورد زبون ژاپنی!
صد در صد زبون ژاپنی ببینید! هرچقدرم که انگلیسی خوب باشه:-" ( @Police _ 110 اون ویدیوی دفترچه مرگ رو زحمتش رو بکش:دی البته....نه رضا ندیده :| )

اما در کل، زبون ژاپنی فوق العادست! من که اگر بازی های ژاپنی تو ریجن های دیگه زبون ژاپنی هم داشته باشن، حتما با اونم میرم! مثلا MGS رو میخواستم ( و MGR ) هیچکدوم تو غرب زبون ژاپنی قرار ندادن! :(( صداپیشه ی اسنیک ها، یکی از صداپیشه های محبوبمه! ( و همین کاراکتر محبوبم توی F/Z >:) ) یا صداپیشه ی رایدن، خفن ترین بدمنه سری ناروتو هم میباشد:-"
اصلا برو تریلرهای MGS:TPP رو ببین! برای مثال حتی اون تریلر کوتاه معرفی DD ! :دی این رو آریا هم تایید میکنه :-" :دی

اصلا Ni no Kuni رو که بازی میکردم، برای یکی از آیتم ها که میخواستم ببینم کجاها دراپ میشه، چندتا ویدیو انگلیسی دیدم... داشتم بالا میوردم :| فاجعست:-" اصلا حس زبون ژاپنی و ساخته ی ژاپنی ها بسیاز با هم مچ میباشن :دی ( حالا نه اینکه مثلا GOW رو برم ژاپنی بزنم :-" )

کم کم خودت به این مورد پی میبری! :-" >:)

آخ آخ آخ

اون جایی که پین میره بالا و میگه: "شینرا تنسهههههه"
n بار دیدمش>:)

ایشون که کنار Boruto هستن کیه؟

البته تو ژاپن یه همایش مربوط به ناروتو برگزار شده که رسما معرفیش کردن طرف اسمش Mitsukiئه یعنی "ماه کامل"

و عضو سوم گروه Boruto و Saradaست

ولی میخوام بدونم بچه کیه؟ :d اوروچیمارو ؟ :d یا سویگتسو و کارین؟ :))

چند روزی هست تو ژاپن یه نمایشگاه و همایش و این چیزا راجع به ناروتو بگزار شده و توش یه guestbook هست که انگار صورت کاکاشی رو نشون دادن :d

بزرگترین راز دنیای ناروتو :d

البته بیشتر به دوجین میخوره تا واقعی بودن ولی به هر حال چیزیه که منبع گفته :d

به نظرم از اعضای اوتسوتسوکی باشه. به قیافه اش میاد:دی

تایید کردن که واقعی ـه. ادامه ی اون وان شات معروف چهره کاکاشی ـه.
چیزی ـه که خود کیشیموتو کشیده اما منتشر نکرده بوده.
Naruto: The Last

10/10
بهترین فیلم ناروتویی که دیدم , بهترین خداحافظی بود که از یک انیمه میشد داشت , دلم خیلی براش تنگ خواهد شد .

این عکسی که گذاشتی کل انیمه و مانگای ناروتو رو اسپویل می کنه:دی

فعلاً خداحافظی نکن:دی. سری سوم مانگا و فیلم بعدی هم هست. ممکنه سری سوم رو انیمه هم بکنن (هرچند که کوتاه خواهد بود)/

آخ آخ آخ

n بار دیدمش>:)
همون AMVی که تا حالا 10بار معرفیش کردم( الان دم دستم نیست بازم اسمش رو بگم:-" ) با همین صحنه شروع میشه و از همون اول نشون میده AMV چقدر خفن خواهد بود >:)

هوس کردم شیپودن رو ببینم باز:( یعنی تابستون وقت میشه؟ :(

این the Last کیفیت خوب اومده یا هنوز آنچنان خوب نیست؟ و زیرنویس با کدامین فن ساب هماهنگه( اگر زیرنویس اومده:-" ) بریم تو کارش >:)

---
در مورد ترجمه ها هم، درسته بعضی هاشون خوب نیست( که اونا هم کم کم ویرایش دارن میشن ) ولی بازم دست همشون درد نکنه :دی
حتی اونایی که اخوی ها ترجمه میکنند >:) >:) :| :دی
ولی بیشوخی ترجمه ی خوب هم زیاد دارن! حداقل من ترجمه های انیمه هایی که میبینم خیلی بهتر و دلچسب تر از ترجمه ی فیلم هاییه که دیدم:-" ( کلا رای بی ترجمه میدم! فوقش در صورت نابود بودن زیرتویس انگلیسی هم فعال میکنم یا فقط با زیرنویس انگلیسی میبینم... )

سلام.
ba8rbpj6gbi2lypy5thh.jpg

من انیمه رو ندیدم، ولی اگه منظورت فقط به اون نوشته ی سبزه ـس..از سمت راست نوشته، از هفته ی آینده با انیمه ی ارسلان (Arslan Senki) همرامون (منتظر) باشید.
اینطور که معموله، چون جفت انیمه ها از شبکه MBS ژاپن پخش میشن، این رو گفته (":

P.S
یه OVA دو قسمتی برای اواسط Jun و Aung امسال هم دارن

n بار دیدمش
yahoo_19.gif

بابا، 170 که فیلره (:
162بودش D:

در مورد زبون ژاپنی!
صد در صد زبون ژاپنی ببینید! هرچقدرم که انگلیسی خوب باشه:-" ( @Police _ 110 اون ویدیوی دفترچه مرگ رو زحمتش رو بکش:دی البته....نه رضا ندیده :| )

بفرما....

Attachments

آخرین ویرایش:
این قسمتم خیلی خوب بود. از لنسر خیلی خوشم اومد همون اولشم دوسش داشتم ولی الان علاقه م نسبت بهش بیشتر شد . مثله لنسر F/Z با مرامه ولی این یکی یکم بهتره . با مرام بی ادب بهتر از با مرام جنتلمنه:dتکلیف noble phantasm ها هم ک مشخص شد از کجا اومدن و چی بودن . اینطور ک معلومه قسمت بعد قراره بترکونن ارچر و لنسر.(حالا اگه شانس منه ک لنسر میمره)
دمه ufotable هم گرم با این طراحی هاش
e7289ldl2ks5j5zej7n2.jpg
q6c8l6p32ot8cow9idev.jpg

به نظرم از اعضای اوتسوتسوکی باشه. به قیافه اش میاد:دی

تایید کردن که واقعی ـه. ادامه ی اون وان شات معروف چهره کاکاشی ـه.
چیزی ـه که خود کیشیموتو کشیده اما منتشر نکرده بوده.
/

آره به اونا هم میخوره :d تنها چیزی که معلومه به هیچ کدوم از آدم خوبای دهکده نمیخوره XD

ولی جدا اوروچیمارو رو چیکار کردنش؟ چون تو مانگا تا آخرش بود نه مرد نه زخمی شد و هیچی باید یه کارایی بکنه دیگه وقتشه XD

خب دیگه پس اگه رسمیه شروع کنیم فرستادن عکسش تو سرتاسر پروفابل آکیبا :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or