من Code Geass رو 4 بار دیدم و هرباز یه چیزی جدیدی تو انیمه دیدم و بعضی چیزها رو فهمیدم!!!:dآقا من برای بار دوم نشستم فصل دوم Code Geass رو ببینم ... اصلا نمیدونم که چه کلمه ای رو باید برای وصف این اثر هنری به کار برد
فقط میدونم یه چیزی فراتر از شاهکاره :bighug:
راستی K-on هم ریختم رو موبایل برم بشینم ببینمش نظرمو میگم![]()
این قسمت جدید Seraph هم خیلی خوب بودنمی دونم من زیادی از این انیمه خوشم اومده یا این که خوبه(البته قسمت سومش خوب نبود زیاد) ولی خب با این قسمت شدیداً حال نمودیم.
![]()
خیلی خوش ساخته خوبم پیش میره کاراکتراشم که معرکن :d
اتفاقا منم به این فکر بودم که نکنه من زیادی ازش خوشم اومده :d
این گورن خیلی باحاله XD
از شوخی گذشته سمت دوبله انگیلیسی نرو . هر چقدر هم که از دوبله انگلیسی خوب یه کار تعریف کنن باز بشین زبون اصلی ببین .ای کاش همون انگلیسی میگرفتم چون من عملا فرقی رو بین «خوبی چه خبر» با «یه روزی میکشمت» احساس نمیکنم،هر دو رو به صورت اصواتی که به گونه ای ناموزون در کنار هم قرار گرفتن میشنوم :biggrin1:
@REZA TAEL
به حرف این پرهام گوش نکنآدرست رو PM کن نسخه فول اچ دی 20 گیگی رو برات بفرستم، Dual Audio هم هست
خودت بشین تفاوت نسخه ها رو تشخیص بده
اصلا شنیدن صدای آقا کیریتسوگو تو دوبله انگلیسی یه آرامش خاصی داره تو 10 تا ژاپنیش هم پیدا نمیکنی
ولی در خصوص خود انیمه؛
اصلا یکی از بهترین توییست های داستان همین زن دراومدن کینگ آرتور (که اینجا ازش به عنوان بانو آرتوریا یاد میشه!) بود
از اینجا به بعد هم رابطه کیریتسوگو و سیبر تحت و الشعاع همین اتفاقه تا آخر انیمه.