Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این the Last کیفیت خوب اومده یا هنوز آنچنان خوب نیست؟ و زیرنویس با کدامین فن ساب هماهنگه( اگر زیرنویس اومده:-" ) بریم تو کارش >:)

The Last - Naruto The Movie
کیفیت HDRIP خوبش امده که تصویرش خوبه...ولی مشکل اصلی دوبله ی کره ای اون هستش ):
تمام نسخه های HDRIP از یه سورس هستن و همه دوبله ی کره ای ـن...که بعضی ها خلاقیت به خرج دادن و دوبله ی ژاپنی نسخه ی CAM رو اضافه کردن رو انیمه.
کیفیت صدای نسخه ی CAM داغونه داغونه...و اصلاً هماهنگ نیست، صدای تماشاچی ها هم شنیده میشه.

کلاً پیشنهاد نمیشه که دانلودش کنی..زیرنویس فارسی هم نداره

P.S
نسخه ی بلوری اصلی ـش July 22 میاد..یعنی سه ماه دیگه

آخرین ویرایش:
آره به اونا هم میخوره :d تنها چیزی که معلومه به هیچ کدوم از آدم خوبای دهکده نمیخوره XD

ولی جدا اوروچیمارو رو چیکار کردنش؟ چون تو مانگا تا آخرش بود نه مرد نه زخمی شد و هیچی باید یه کارایی بکنه دیگه وقتشه XD

خب دیگه پس اگه رسمیه شروع کنیم فرستادن عکسش تو سرتاسر پروفابل آکیبا :d
کم کم دیگه فن آرت هاش هم داره میاد. اقدام کن(کنیم):>

من فیلم ناروتو رو از فن ساب OTR گرفتم. کیفیت تصویرش هم خوب نبود. از این انیمه هایی که تا 200 مگابایت فشرده میشن هم بدتر بود:دی

تو همون صفحه اول رنگیه اونی که کنار سارادا نشسته تریپش بدجور به کاکاشی می خوره!!نکنه اونم پسر کاکاشی که بعدا قراره معرفی بشه!!!/:)این پسره هم هم انگار یه رگه از اورچیماره به ارث برده......

به به.سرونت مورد علاقم رو تو اینم پیدا کردم.بازم لنسر.اینم مثل لنسر قبلی بامرامه منتها من اون یکی رو ترجیح میدم:dحالا اگه از شانسه منه این یکی هم میمیره[2]:d

Kekkai Sensen E04 :)
روند جلو رفتن داستان و اتفاقات انیمه دستم اومدن:d
به طور کلی حدود 70% انیمه الان برام جذاب تر شده و به همه پیشنهاد میشه :d :|

جدا :| اون 2 اپیزود اول کاملا meh... بود برام،این اپیزود 3 و 4 عالی بودن :| :d
الا نبا شخصیت ها بیشتر آشنا شدم و دیدن انیمه به طرز عجیبی لذت بخش تر شده :|
توی این قسمت هم آدامز و زپ عالی بودن :lol:

آخرین ویرایش:
بعد از 18 سال، سری جدید Dragon Ball با تایتل Choue (سوپر، هایپر، یه همچین چیزی) توسط خودِ سنسی توریاما قراره ساخته بشه.

داستان از بعد از شکست ماژین بو توسط گوکو اتفاق میوفته.

خب خب Chihayafuru هم کامل دیدم:bighug:خیلی خوب بود! مخصوصا فصل دوم ک دیگه مسابقات خیلی حساس و هیجان‌ انگیز بودن و اعضای تیم هم همشون با تجربه شده بودن و اشتباهات رو مخ انجام نمیدادن. عرض دیگه ی نیست:d جز اینکه ی سوال هم داشتم . فصل بعدی براش تایید شده یا نه؟ اخه اینطوری ک تمومش کردن. اصلا نمیشه برای ادامه‌ش صبر کرد.
از دوستان بابت معریفش ممنونم

فصل اولش رو که شخصا دراپ کردم، شاید این یکی بهتر بشه :|

همش 4 قسمت بیشتر نیومده که از فصل 1 :|
تا اینجا هم نسبتا خوب پیش میره و کلا به موارد اصلی داستان و .... هم نرسیدیم :|
+
واقعا تفاوت در شخصیت پردازی اینجا نشون داده میشه...
Confidence:
ls1nso2dms9kx8qnb3q2.png
Being a piece of sh*t:
8o0xu5020dcr9h1sirhq.png

- - -ویرایش - - -

من خودم دراپ کردن یه انیمه قبل از دیدن حداقل 5 قسمت رو کار بد و ناپسندی می دونم
yahoo_4.gif
، ولی وقتی کلا یه شخصیت قابل تحمل تو کل انیمه پیدا میشه و بقیه از همین الان رو اعصابن، مگر معجزه ای بشه و خیلی خفن داستان رو ادامه بدن که من شخصا دیدنش رو دوباره شروع کنم
yahoo_22.gif

خداوکیلی تا حالا نشده بود 4 قسمت پیاپی هروقت شخصیت اصلی یه انیمه دهنشو باز می کنه بخوام بهش بگم Shut the f**k up!

shokugei no soma که حرف نداره فوق العادست :lol:
گفتی شخصیت ها :d خیلی جالبه با اینکه کلا 4 قسمت اومده ولی خیلی خوب داره شخصیت های جدید رو معرفی میکنه همشونم عالین :d
در کل خیلی راضیم ازش :d
+
در مورد owari no seraph،قبول دارم حرفت رو :) تا اینجا انیمه فقط یه داستان کلیشه ای،شخصیت های کلیشه ای و بی روح :| :d با عناصر داستانی :| خیلی ساده و Meh داشته :| نمیدونم اون سلاح "Demonـی" و انتقام و .....
اما :d برای مبارزاتش و .... بیشتر من نگاهش میکنم و به نظرم خودم نباید بیشتر ازش انتظار داشت :d یه انیمه مبارزه ای خیلی ساده که آخر هفته آدم بشینه ببینه :)

الان [MENTION=68802]NoctisSasuke[/MENTION] و [MENTION=45984]Daedalus[/MENTION] میان مارو میزنن :)

+

Kekkai Sensen این وسط خیلی جالبه :) قشنگ اینجوری که هر 2 دقیق همیگی wtf just happened اما یه حالت خاصی داره انیمه آدم رو مجبور میکنه ادامه بدی :)

آخرین ویرایش:
واقعا تفاوت در شخصیت پردازی اینجا نشون داده میشه...
Confidence:
ls1nso2dms9kx8qnb3q2.png
Being a piece of sh*t:
8o0xu5020dcr9h1sirhq.png

- - -ویرایش - - -

همش 4 قسمت بیشتر نیومده که از فصل 1 :|
تا اینجا هم نسبتا خوب پیش میره و کلا به موارد اصلی داستان و .... هم نرسیدیم :|
من خودم دراپ کردن یه انیمه قبل از دیدن حداقل 5 قسمت رو کار بد و ناپسندی می دونم :d، ولی وقتی کلا یه شخصیت قابل تحمل تو کل انیمه پیدا میشه و بقیه از همین الان رو اعصابن، مگر معجزه ای بشه و خیلی خفن داستان رو ادامه بدن که من شخصا دیدنش رو دوباره شروع کنم :|
خداوکیلی تا حالا نشده بود 4 قسمت پیاپی هروقت شخصیت اصلی یه انیمه دهنشو باز می کنه بخوام بهش بگم Shut the f**k up!

Owari no Seraph رو من واسه این ادامه ندادم که حداقل 50 تا انیمۀ مشابهش دیدم (از حدود ده هزارتا انیمۀ این شکلی:d) که حداقل 10 تاشون رو در مقام مقایسه باهاش بذاری با خاک یکسانش می‌کنن. وقتی که در طول هفته وقت کافی نداشته باشی، منطقی نیست که بشینی یه چیزی رو برای بار 51م ببینی :d
همین Soma (سومای مسلح به غذا!) هم دقیقاً یه Battle Shonen هست ولی مادر خلاقیته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or