NoctisSasuke
کاربر سایت
من بعد این صحنه یه لحظه یاد اس*ل ترین شخصیت کل تاریخ انیمه "ساسکه" افتادمواقعا تفاوت در شخصیت پردازی اینجا نشون داده میشه...
Confidence:Being a piece of sh*t:![]()
![]()
- - -ویرایش - - -
من خودم دراپ کردن یه انیمه قبل از دیدن حداقل 5 قسمت رو کار بد و ناپسندی می دونم :d، ولی وقتی کلا یه شخصیت قابل تحمل تو کل انیمه پیدا میشه و بقیه از همین الان رو اعصابن، مگر معجزه ای بشه و خیلی خفن داستان رو ادامه بدن که من شخصا دیدنش رو دوباره شروع کنم
خداوکیلی تا حالا نشده بود 4 قسمت پیاپی هروقت شخصیت اصلی یه انیمه دهنشو باز می کنه بخوام بهش بگم Shut the f**k up!

بالاخره خوبه یا چرته؟
یادم رفت... 

بعد از قسمت2 داشتم سرم رو میزدم دیوار که چرا یادم رفته
بعدشم گفت، به اینا میگه هنر؟ 
واکنش داریون 
همه چیش خوبه! 

امتحانش مجانیه، کلا 4 قسمت که بیشتر نیست :dاین Owari no Seraph رو تکلیفش رو روشن کنید کم کمبالاخره خوبه یا چرته؟
![]()
یک سری پستا رو میخونم میگم باید ببینمش! یک سری رو که میخونم خدا رو شکر میکنم که نمیبینم
---
اونجا که ارسلان نقاشی ها رو دید عالی بود!بعدشم گفت، به اینا میگه هنر؟
پیشنهادش هم فکر کردم حالا میگه برده داری رو کاملا لغو میکنم، یکهو گفت نقاش دربار...واکنش داریون
کلا انیمه عالیه!همه چیش خوبه!
فقط یادمه در مورد اندینگ میگفتید اون آرت ها رو خیلی دوست دارید... فقط منم که طراحی انیمه رو 100برابر بهتر اون آرتا میدونم؟
این Owari no Seraph رو تکلیفش رو روشن کنید کم کمبالاخره خوبه یا چرته؟
![]()
یک سری پستا رو میخونم میگم باید ببینمش! یک سری رو که میخونم خدا رو شکر میکنم که نمیبینم![]()
تصحیح شد!از تو دیگه بعیده :d این همه انیمه خودت دیدی این همه اینجا بودی بازم نمیدونی همه چیز رو خودت باید تجربه کنی؟ :d
تو انیمه [با دوبله انگلیسی] دیدن همیشه تو حالت Don't give a F*ck about others باش حتی خود من :d
اول اینکه owari no seraph....انیمه خوب و خوش ساختیهاین Owari no Seraph رو تکلیفش رو روشن کنید کم کمبالاخره خوبه یا چرته؟
![]()
یک سری پستا رو میخونم میگم باید ببینمش! یک سری رو که میخونم خدا رو شکر میکنم که نمیبینم
---
امروز یادم اومد قسمت 3 و 4 Baby Sreps رو نگرفتمبعد از قسمت2 داشتم سرم رو میزدم دیوار که چرا یادم رفته
--
اونجا که ارسلان نقاشی ها رو دید عالی بود!بعدشم گفت، به اینا میگه هنر؟
پیشنهادش هم فکر کردم حالا میگه برده داری رو کاملا لغو میکنم، یکهو گفت نقاش دربار...واکنش داریون
کلا انیمه عالیه!همه چیش خوبه!
فقط یادمه در مورد اندینگ میگفتید اون آرت ها رو خیلی دوست دارید... فقط منم که طراحی انیمه رو 100برابر بهتر اون آرتا میدونم؟
:dفقط یادمه در مورد اندینگ میگفتید اون آرت ها رو خیلی دوست دارید... فقط منم که طراحی انیمه رو 100برابر بهتر اون آرتا میدونم؟![]()

( اونم نمیشن... فقط حس دیدنش نمیاد
اما قصد دیدنش هنوزم هست
)
همه میگن رو اعصابه، غیر از سینا
دقیقا اوضاع شیرو 
تفاوت رو خودت احساس کن دیگه![]()
![]()
بعد اونجا چهره مصمم داره ، برعکس عکس سمت چپ! 

کلا از این طراحی ها بدم میاد

؟آدم بعد هر قسمت میخواد بره یه ده بیست تا هایکو بگه در وصف این دو کفتر عاشق:d.راستی یه سایت پیدا کردم به اسم Hikari no Akari OST || Download Anime OST / Vocaloid / Utaite / Doujin Music که به صورت خیلی به روز انواع و اقسام آهنگ های انیمه ها مثل اندینگ یا اپنینگ یا اینسرت ها و J-Music رو داره.مثلا من الان رفتم دیدم فول ورژن اپنینگ kekkai sensen اومده یا PVه اپنینگ شوکوگکی.ولی یه چیزمیگم مسخرم نکنید من تا قبل دیدن این ویدیو چون به صورت سرسری گوش کرده بودم آهنگو فک میکردم خوانندش زنه:d بلوری فصل اول UBW هم با زیرنویس گروه UTW اومد.الان نمیدونم من که فصل یکو با زیرنویس گروه hatsuyuki گرفتم برم دوباره بگیرمش یا نه
این آهنگ believe از kalafina چقدر شبیه manten ه:dداداش دمت گرم بعد از مدت ها رفتم با اپنینگ ها یه دلی از عزا در اوردم :dIt`s Springراستی یه سایت پیدا کردم به اسم Hikari no Akari OST || Download Anime OST / Vocaloid / Utaite / Doujin Music که به صورت خیلی به روز انواع و اقسام آهنگ های انیمه ها مثل اندینگ یا اپنینگ یا اینسرت ها و J-Music رو داره.مثلا من الان رفتم دیدم فول ورژن اپنینگ kekkai sensen اومده یا PVه اپنینگ شوکوگکی.:d
چند روز پیش 4-5 قسمتش رو دانلود کردم و از همون 1قمت اول به شدت منو گرفت
البته منم میخندم اما به غایت بیمزگیش میخندم