NoctisSasuke
کاربر سایت
من بعد این صحنه یه لحظه یاد اس*ل ترین شخصیت کل تاریخ انیمه "ساسکه" افتادمواقعا تفاوت در شخصیت پردازی اینجا نشون داده میشه...
Confidence:Being a piece of sh*t:![]()
![]()
- - -ویرایش - - -
من خودم دراپ کردن یه انیمه قبل از دیدن حداقل 5 قسمت رو کار بد و ناپسندی می دونم :d، ولی وقتی کلا یه شخصیت قابل تحمل تو کل انیمه پیدا میشه و بقیه از همین الان رو اعصابن، مگر معجزه ای بشه و خیلی خفن داستان رو ادامه بدن که من شخصا دیدنش رو دوباره شروع کنم
خداوکیلی تا حالا نشده بود 4 قسمت پیاپی هروقت شخصیت اصلی یه انیمه دهنشو باز می کنه بخوام بهش بگم Shut the f**k up!
امتحانش مجانیه، کلا 4 قسمت که بیشتر نیست :dاین Owari no Seraph رو تکلیفش رو روشن کنید کم کمبالاخره خوبه یا چرته؟
![]()
یک سری پستا رو میخونم میگم باید ببینمش! یک سری رو که میخونم خدا رو شکر میکنم که نمیبینم
---
اونجا که ارسلان نقاشی ها رو دید عالی بود!بعدشم گفت، به اینا میگه هنر؟
پیشنهادش هم فکر کردم حالا میگه برده داری رو کاملا لغو میکنم، یکهو گفت نقاش دربار...واکنش داریون
کلا انیمه عالیه!همه چیش خوبه!
فقط یادمه در مورد اندینگ میگفتید اون آرت ها رو خیلی دوست دارید... فقط منم که طراحی انیمه رو 100برابر بهتر اون آرتا میدونم؟
این Owari no Seraph رو تکلیفش رو روشن کنید کم کمبالاخره خوبه یا چرته؟
![]()
یک سری پستا رو میخونم میگم باید ببینمش! یک سری رو که میخونم خدا رو شکر میکنم که نمیبینم![]()
تصحیح شد!از تو دیگه بعیده :d این همه انیمه خودت دیدی این همه اینجا بودی بازم نمیدونی همه چیز رو خودت باید تجربه کنی؟ :d
تو انیمه [با دوبله انگلیسی] دیدن همیشه تو حالت Don't give a F*ck about others باش حتی خود من :d
اول اینکه owari no seraph....انیمه خوب و خوش ساختیهاین Owari no Seraph رو تکلیفش رو روشن کنید کم کمبالاخره خوبه یا چرته؟
![]()
یک سری پستا رو میخونم میگم باید ببینمش! یک سری رو که میخونم خدا رو شکر میکنم که نمیبینم
---
امروز یادم اومد قسمت 3 و 4 Baby Sreps رو نگرفتمبعد از قسمت2 داشتم سرم رو میزدم دیوار که چرا یادم رفته
--
اونجا که ارسلان نقاشی ها رو دید عالی بود!بعدشم گفت، به اینا میگه هنر؟
پیشنهادش هم فکر کردم حالا میگه برده داری رو کاملا لغو میکنم، یکهو گفت نقاش دربار...واکنش داریون
کلا انیمه عالیه!همه چیش خوبه!
فقط یادمه در مورد اندینگ میگفتید اون آرت ها رو خیلی دوست دارید... فقط منم که طراحی انیمه رو 100برابر بهتر اون آرتا میدونم؟
فقط یادمه در مورد اندینگ میگفتید اون آرت ها رو خیلی دوست دارید... فقط منم که طراحی انیمه رو 100برابر بهتر اون آرتا میدونم؟![]()
تفاوت رو خودت احساس کن دیگه![]()
![]()
داداش دمت گرم بعد از مدت ها رفتم با اپنینگ ها یه دلی از عزا در اوردم :dIt`s Springراستی یه سایت پیدا کردم به اسم Hikari no Akari OST || Download Anime OST / Vocaloid / Utaite / Doujin Music که به صورت خیلی به روز انواع و اقسام آهنگ های انیمه ها مثل اندینگ یا اپنینگ یا اینسرت ها و J-Music رو داره.مثلا من الان رفتم دیدم فول ورژن اپنینگ kekkai sensen اومده یا PVه اپنینگ شوکوگکی.:d