Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
واقعا تفاوت در شخصیت پردازی اینجا نشون داده میشه...
Confidence:
ls1nso2dms9kx8qnb3q2.png
Being a piece of sh*t:
8o0xu5020dcr9h1sirhq.png

- - -ویرایش - - -

من خودم دراپ کردن یه انیمه قبل از دیدن حداقل 5 قسمت رو کار بد و ناپسندی می دونم :d، ولی وقتی کلا یه شخصیت قابل تحمل تو کل انیمه پیدا میشه و بقیه از همین الان رو اعصابن، مگر معجزه ای بشه و خیلی خفن داستان رو ادامه بدن که من شخصا دیدنش رو دوباره شروع کنم :|
خداوکیلی تا حالا نشده بود 4 قسمت پیاپی هروقت شخصیت اصلی یه انیمه دهنشو باز می کنه بخوام بهش بگم Shut the f**k up!
من بعد این صحنه یه لحظه یاد اس*ل ترین شخصیت کل تاریخ انیمه "ساسکه" افتادم:p:-&:D
owari no seraph انیمه نسبتا خوش ساختی است ولی اینکه شخصیت ها و داستان کلیشه ای است باعث میشه دل آدم رو بزنه!بنظرم بجز شخصیت اصلی ،انیمه چندان شخصیت رو اعصابی نداره! شاید بقیه شخصیت ها عالی نباشن ولی همینکه رو اعصاب ادم راه نمیرن جای شکر داره!:d انیمه تا الان حکم مقدمه رو داشته ،بهتره یه چند قسمت دیگه وایسیم ببینیم
خط اصلی داستان شروع بشه انیمه بهتر میشه یا نه!:-"

آخرین ویرایش:
این Owari no Seraph رو تکلیفش رو روشن کنید کم کم:-" بالاخره خوبه یا چرته؟ :دی
یک سری پستا رو میخونم میگم باید ببینمش! یک سری رو که میخونم خدا رو شکر میکنم که نمیبینم :دی
---
فصل جدید گینتاما از قسمت چند شروع میشد؟ :| یادم رفت... :|
کوروکو هم یادم نیست قسمت اول فلش بک، قسمت چند میشد! :|
---
امروز یادم اومد قسمت 3 و 4 Baby Sreps رو نگرفتم:| بعد از قسمت2 داشتم سرم رو میزدم دیوار که چرا یادم رفته:((
--

اونجا که ارسلان نقاشی ها رو دید عالی بود! :)) بعدشم گفت، به اینا میگه هنر؟ :))

پیشنهادش هم فکر کردم حالا میگه برده داری رو کاملا لغو میکنم، یکهو گفت نقاش دربار...:)) واکنش داریون :))

کلا انیمه عالیه! :x همه چیش خوبه! :x
فقط یادمه در مورد اندینگ میگفتید اون آرت ها رو خیلی دوست دارید... فقط منم که طراحی انیمه رو 100برابر بهتر اون آرتا میدونم؟ :دی
---
دیگه...دیگه...دیگه... آها ... تاور هم میخواستم بگم ولی یادم نیست چپتر چند...پس تو پست بعدیم خواهم گفت:-"

یک سری پستا رو میخونم میگم باید ببینمش! یک سری رو که میخونم خدا رو شکر میکنم که نمیبینم :دی
---

پیشنهادش هم فکر کردم حالا میگه برده داری رو کاملا لغو میکنم، یکهو گفت نقاش دربار...:)) واکنش داریون :))

فقط یادمه در مورد اندینگ میگفتید اون آرت ها رو خیلی دوست دارید... فقط منم که طراحی انیمه رو 100برابر بهتر اون آرتا میدونم؟ :دی
امتحانش مجانیه، کلا 4 قسمت که بیشتر نیست :d
درباره ارسلان هم من شدیدا معتقدم آرتای اندینگ خیلی قشنگه :d چون توش خود ارسلان عین دختراست :d تا حدی که من دفعه اول که دیدمش فکر کردم شاید این ارسلان از اول دختر بوده و ما سرکار بودیم :d

از تو دیگه بعیده :d این همه انیمه خودت دیدی این همه اینجا بودی بازم نمیدونی همه چیز رو خودت باید تجربه کنی؟ :d

تو انیمه دیدن همیشه تو حالت Don't give a F*ck about others باش حتی خود من :d

این Seraph of The End که خیلی خوبه؟:-/
حداقل برا من که زیاد تو این سبک انیمه ندیدم که خوبه:دی ضمن اینکه شخصیت اولش هم اصلا رو اعصاب نیست!:-/
از تو دیگه بعیده :d این همه انیمه خودت دیدی این همه اینجا بودی بازم نمیدونی همه چیز رو خودت باید تجربه کنی؟ :d

تو انیمه [با دوبله انگلیسی] دیدن همیشه تو حالت Don't give a F*ck about others باش حتی خود من :d
تصحیح شد!:دی

آخرین ویرایش:

---
امروز یادم اومد قسمت 3 و 4 Baby Sreps رو نگرفتم:| بعد از قسمت2 داشتم سرم رو میزدم دیوار که چرا یادم رفته:((
--

اول اینکه owari no seraph....انیمه خوب و خوش ساختیه :) اما داستان،شخصیت ها و چیزای کلیشه ای داره کلا :d فعلا خط اصلی داستانش شروع نشده اما پیش بینی میشه از اونایی باشه که همه چیش قابل پیش بینیه :d
ببین در کل :d
+
منم اون چندتا آرت آخرش رو خیلی دوست دارم :) :) به نظرم قابل مقایسه نیست با طراحی های خود انیمه چون کلا 2 تا سبک جدا با اهداف متفاوت هستن :| :d
کلا او ننوع سبک طراحی رو خیلی دوست دارم :)

بعضی انیمه ها که تو لیست انتظار میرن، بعدا باید یکی هایپ کنه تا ببینم:دی این Owari هم از اول تو لیست انتظار بود، برا همین میگم تکلیف ما رو روشن کنید:))
دیگه همه چیز رو حس تجربه نیست! مخصوصا اینکه چیزی رو شروع کنم اهل دراپ نیستم ( مخصوصا تو چند قسمت اول) یکهو مثل Galile Donna و این چیزا مثلا قسمت 10 دراپ میشن:-" ( اونم نمیشن... فقط حس دیدنش نمیاد:-" اما قصد دیدنش هنوزم هست:)) )

این کاراکتر اصلیش میگید رو اعصابه احیانا مثل شیرو نیست؟ :-" همه میگن رو اعصابه، غیر از سینا:-" دقیقا اوضاع شیرو :-"

- - -ویرایش - - -

maxresdefault.jpg
تفاوت رو خودت احساس کن دیگه/:)

من سمت چپ رو ترجیح میدم! :-" بعد اونجا چهره مصمم داره ، برعکس عکس سمت چپ! :-"
داریون که کاراکتر محبوبم هست هم که 100% طرح اصلیش >:)
یک نکته هم بگم که اگر ارسلان با همون طرح زمان شاهش، یا این طرح ها میومد احتمالش زیاد بود که نبینم:-" کلا از این طراحی ها بدم میاد :| :-"

Parasyte Part 1 aka Kiseiju Part 1 - 2014

55717d1430330130-parasyte-part-1-poster.jpg

اولین نسخه ی Live-Actionـه Parasyte امده و طبق معمول Hardshub چینی ـه
فعلاً تو دو نسخه ی 480p و 720p با کیفیت خوب امده.
فعلاً ارزش دانلود نداره، چون زمان عرضه ی رسمی خود Live-Action همین امروز بوده، پس تا چند روز دیگه نسخه های بلوری بهترش میاد.

P.S
پارت اول فیلم تا حوادث توی مدرسه رو پوشش میده و پارت دوم هم تا آخر انیمه رو پوشش میده.
P.S
پارت دوم به تازه گی اکران شده

Attachments

• 005x4Y8Zgw1erljq9efpuj30nk0dc40y.jpg
    005x4Y8Zgw1erljq9efpuj30nk0dc40y.jpg
    98.2 KB · مشاهده: 20
  • Parasyte-Part-1-Poster.jpg
    Parasyte-Part-1-Poster.jpg
    31 KB · مشاهده: 183
It`s Spring.این ore monogatari چرا اینقدر خوبه:x؟آدم بعد هر قسمت میخواد بره یه ده بیست تا هایکو بگه در وصف این دو کفتر عاشق:d.راستی یه سایت پیدا کردم به اسم Hikari no Akari OST || Download Anime OST / Vocaloid / Utaite / Doujin Music که به صورت خیلی به روز انواع و اقسام آهنگ های انیمه ها مثل اندینگ یا اپنینگ یا اینسرت ها و J-Music رو داره.مثلا من الان رفتم دیدم فول ورژن اپنینگ kekkai sensen اومده یا PVه اپنینگ شوکوگکی.ولی یه چیزمیگم مسخرم نکنید من تا قبل دیدن این ویدیو چون به صورت سرسری گوش کرده بودم آهنگو فک میکردم خوانندش زنه:d بلوری فصل اول UBW هم با زیرنویس گروه UTW اومد.الان نمیدونم من که فصل یکو با زیرنویس گروه hatsuyuki گرفتم برم دوباره بگیرمش یا نه:-?این آهنگ believe از kalafina چقدر شبیه manten ه:d

آخرین ویرایش:
It`s Springراستی یه سایت پیدا کردم به اسم Hikari no Akari OST || Download Anime OST / Vocaloid / Utaite / Doujin Music که به صورت خیلی به روز انواع و اقسام آهنگ های انیمه ها مثل اندینگ یا اپنینگ یا اینسرت ها و J-Music رو داره.مثلا من الان رفتم دیدم فول ورژن اپنینگ kekkai sensen اومده یا PVه اپنینگ شوکوگکی.:d
داداش دمت گرم بعد از مدت ها رفتم با اپنینگ ها یه دلی از عزا در اوردم :d
مخصوصا OP اول Gintama که خیلیی وقت بود می خواستم دانلودش کنم هی یادم می رفت :d
فول ورژن Kekkai sensen هم قشنگ بود انصافا :)

Shigatsu wa Kimi no Uso aka Your Lie in April

10/10

فوق العاده بود این انیمه... برای من از اون کارهای خیلی خاصی بود که تا مدت ها تو ذهنم میمونه....
داستان،شخصیت ها،طراحی ها و از همه مهمتر موسیقی متن انیمه همه فوق العاده بودن.
حرف خاصی در موردش نمیزنم فقط اینکه بی نهایت ازش لذت برم،الان توی Top 5 انیمه هایی هست که دیدم :d

کاراکتر های دوست داشتنی،موسیقی های زیبا و Artـی که هر فریم انیمه رو به یه شاهکار تبدیل کرده بود،از نظر طراحی شخصیت ها،پس زمینه ها و .... فوق العاده بود.
نمیدونم چرا موقع پخشش دنبالش نکردم :( چند روز پیش 4-5 قسمتش رو دانلود کردم و از همون 1قمت اول به شدت منو گرفت :)
فکر نکنم کسی باشه -2 قسمت اول انیمه رو ببینه و بعد ترغیب نشه ادامش بده،انیمه عالی شروع شد و این روند خوبش رو تا آخر خفظ کرد :)
هر کسی نبینه نصف عمر انیمه ایش بر فناست :d

+

تا حالا هرچی انیمه در مورد موسیقی دیدم همه خوب بودن :) چه Detroit Metal City که یه کمدی با محوریت متال بود چه Beck که تلاش های یه گروه راک ساده و کسی که میخواست نوازنده بشه رو نشون میداد،و الانم که Shigatsu wa Kimi no Uso با محوریت موزیک کلاسیک........
ولی فقط موزیک نیست که این انیمه رو خاص میکنه،رابطه بین کاراکتر ها،داستان و آرت ورک هم هستن که انیمه رو بی نهایت زیبا کردن :)

هیچی دیگه سلفی هم راه خودشو به انیمه ها باز کرد اون از قسمت دوم اون انیمه که اسمشو نمیبرم وگرنه منو میکشین که همچین چیزی نگاه میکنم :d

اینم از قسمت جدید Ore Monogatari

- - -ویرایش - - -

90 درصد جذابیت Ore Monogatari رو حالتای چهره تاکئو جذاب کرده XD

اه حاجی این برسرکر چقدر خوب بود،از اول هم میدونستم با اینی که کرم تو بدنشه(اسمش یادم رفته :دی) قراره بیشتر از همه حال کنم :دی
بعدشم این کیرئو بود کلیساییه،اینم احساس میکنم جرقه بزنه باهام،کم کم داره خوشم میاد اگه تو قسمت های بعد خراب نکنه.راستی دوستان این قضیه اساسین هایی که داره چیه؟چن تان اینا؟:دی
فقط بهم نگید که ایریسول و سیبر همجنسگرا نیستن که من باور نمیکنم :دی
چرت و پرت ترین قسمت های انیمه هم بین این اسکندر و پسربچهه اتفاق میفته،جایی که پسره زیاد حرف میزنه و اسکندر کتکش میزنه و ما هم مث اینکه قراره این وسط بخندیم به این حرکاتشون :-jالبته منم میخندم اما به غایت بیمزگی‌ش میخندم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or