Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
زیاد به این TAEL دل نبندین .
ته تهش یه چیزی در حد سینا از توش در میاد :دی
-----
من اگر الان میخواستم رأی بدم در کنار Log Horizon به Barakamon هم رأی میدادم .

جا داره به یکی از شیرین ترین شخصیت های انیمه ای هم اینجا اشاره کنیم.:x:d
naru_kotoishi_by_music_on_the_road-d7ukc3v.jpg

جا داره به یکی از شیرین ترین شخصیت های انیمه ای هم اینجا اشاره کنیم.:x:d
حالا سینا میاد میگه چرا قیافه فلان مدلی میگیره پس به درد نمیخوره :|

---
TG بیست و چهار قسمتی بود؟ :-" من انقدر تحملش کردم؟ :-"

همونطور که قبلا اشاره کردم، این که بچه ها اینجا انیمه هایی با درجه سنی پایین تر یا سبکای slice of life رو بیشتر نگاه می کنن، دلیل بر با تجربه تر بودنشونه
برای Tokyo Ghoul هم دیگه Deal With It مخاطبش بیشتره کاریشم نمیشه کرد :دی
دقیقا! هممون با انیمه های اکشن شروع میکنیم... من خودم 4تا انیمه ی اولم دفترچه مرگ، وان پیس ، ناروتو و بلیچ بودن:-" دیگه بعد از اینا گوسیک و آنو هانا دیدم:-" ( چند قسمت شد این انیمه ها ؟ :-" :-" )
البته بگم قبل از دیدن اینا مانگای باکومن رو خوندم ولی خوب 7-8 چپتر بود فقط :(

ولی خوب، کم کم تازه وارد ها هم احساس میکنند اکشن زیاد دیدن و یه چیز دیگه لازم دارن :-" ( مثل خودم:-" )

با اون موردم کنار نمیام! آخه توکیو غول؟ :| همین که فرشاد گفت! حتی اگر تنها انیمه ای باشه که دیدم...:-"

آقا این جور که آریا آسارایما اومده در گوش ما سخن های نهان گفته،مث اینکه من دارم با مادیات ور میرم و انتظار رسیدن به معنویات دارم :دی من چی «مانگابخون»ـم آخه :دی

سلام
زیاد به این TAEL دل نبندین .
ته تهش یه چیزی در حد سینا از توش در میاد :دی

سینا هم مگه انیمه میبینه :lol:

سینا تو چجوری تحمل میکنی اینا این همه با هم حرف میزنن؟یا با خودشون؟:دی مثلا من شمشیر رو فرو میکنم تو شونه ت تو هم همینطوری که داری از هوش میری باید بگی «چقدر سریع...چطور این حرکت رو انجام داد؟» بعد از حال بری؟ها؟:دی

@Akiba
TG بیست و چهار قسمتی بود؟ :-" من انقدر تحملش کردم؟ :-"
فصل اول
Tokyo Ghoul قسمت اول + قسمت اخر سوپر خفن بودن
فصل دوم
هم همینطور قسمت اول و اخرش واقعا خوب بودن. این وسط ی 20 قسمت هم چرتو پرت پخش کردن
چجوری پست رو میخونی ک اینو متوجه نشدی؟:d

سینا تو چجوری تحمل میکنی اینا این همه با هم حرف میزنن؟یا با خودشون؟:دی مثلا من شمشیر رو فرو میکنم تو شونه ت تو هم همینطوری که داری از هوش میری باید بگی «چقدر سریع...چطور این حرکت رو انجام داد؟» بعد از حال بری؟ها؟:دی
عزیز دل برادر مگه نمیگن قبل از مرگ تمام زندگی آدم از جلوی چشمش رد میشه؟ :d
حالا این بدبخت حق نداره دو خط دیالوگ با خودش بگه تو یه لحظه حساس؟ :d

:دی

واس خاطر اینکه من این آت و آشغالایی که اینجوریه رو نگاه نمیکنم:دی برو بشین Fate/Zero ببین تا هم فیض دنیوی ببری هم اخروی!:دی ببینم بعدش هم میای بخندی بگی «سینا هم مگه انیمه میبینه:lol:» !:دی F/Z، جاستیفاید دنیای انیمه است!!:دی

کلا اینجا هرکی هرچی بهت معرفی میکنه (مخصوصا اونایی که اواتارهاشون هم انیمه ای هست!:دی ) کلا بریز دور!:دی به درد خودشون میخوره:دی فردا میان میگن بشین ناروتو و وان پیس ببین!!:-j :دی

سلام
سینا تو چجوری تحمل میکنی اینا این همه با هم حرف میزنن؟یا با خودشون؟:biggrin1:مثلا من شمشیر رو فرو میکنم تو شونه ت تو هم همینطوری که داری از هوش میری باید بگی «چقدر سریع...چطور این حرکت رو انجام داد؟» بعد از حال بری؟ها؟:biggrin1:​
نگفتم :دی
2 نفرشون گیر دادن به 2 تا خصوصیت بارز انیمه ها .
سینا از اون تغییر قیافه ها شاکی بود .
طائل از از ریز به ریز گفتن هر چیزی که تو فکر و اطرف و ... کاراکتر میگذره شاکیه .

واس خاطر اینکه من این آت و آشغالایی که اینجوریه رو نگاه نمیکنم:دی برو بشین Fate/Zero ببین تا هم فیض دنیوی ببری هم اخروی!:دی ببینم بعدش هم میای بخندی بگی «سینا هم مگه انیمه میبینه:lol:» !:دی F/Z، جاستیفاید دنیای انیمه است!!:دی

کلا اینجا هرکی هرچی بهت معرفی میکنه (مخصوصا اونایی که اواتارهاشون هم انیمه ای هست!:دی ) کلا بریز دور!:دی به درد خودشون میخوره:دی فردا میان میگن بشین ناروتو و وان پیس ببین!!:-j :دی

یعنی تو F/Z مثلن وسط جنگ من خرامان خرامان با اسبم وارد میدان جنگ شدم یه دفعه دور و بری ها قفلی نمی زنن بگن که :«این همون طائله؟» «همونی که 200نفر رو یه جا کشت؟» «همونی که با کرگدن کشتی گرفت» «چطور کسی میتونه جلوش وایسه؟»؟:دی

این جاستیفاید دنیای انیمه خیلی جمله سنگینیه ها...ببینم خوشم نیاد تو رو از لیست بچه های هارلان خط میزنم تبعیدت میکنم ویرجینیا :دی گذاشتم رو دانلود :دی

ناروتو و وان پیس اینا رو که اصلن نمیبینم چون من یادمه تو یه سایت دانلود زده بود وان پیس قسمت 765 اضافه شد :-j:دی

سلام
نگفتم :دی
2 نفرشون گیر دادن به 2 تا خصوصیت بارز انیمه ها .
سینا از اون تغییر قیافه ها شاکی بود .
طائل از از ریز به ریز گفتن هر چیزی که تو فکر و اطرف و ... کاراکتر میگذره شاکیه .

بابا اینا که زیاد حرف میزنن من احساس میکنم دارم برنامه کودک میبینم :دی

آقا این جور که آریا آسارایما اومده در گوش ما سخن های نهان گفته،مث اینکه من دارم با مادیات ور میرم و انتظار رسیدن به معنویات دارم :دی من چی «مانگابخون»ـم آخه :دی

اتفاقاً خیلی خوبه که اغراق توی انیمه ها به شدت هست همه جوره.:دی من که کلاً وقتی اغراق توی کار باشه حال می کنم:دی

یعنی تو F/Z مثلن وسط جنگ من خرامان خرامان با اسبم وارد میدان جنگ شدم یه دفعه دور و بری ها قفلی نمی زنن بگن که :«این همون طائله؟» «همونی که 200نفر رو یه جا کشت؟» «همونی که با کرگدن کشتی گرفت» «چطور کسی میتونه جلوش وایسه؟»؟:دی

این جاستیفاید دنیای انیمه خیلی جمله سنگینیه ها...ببینم خوشم نیاد تو رو از لیست بچه های هارلان خط میزنم تبعیدت میکنم ویرجینیا :دی گذاشتم رو دانلود :دی

ناروتو و وان پیس اینا رو که اصلن نمیبینم چون من یادمه تو یه سایت دانلود زده بود وان پیس قسمت 765 اضافه شد :-j:دی
خیــــر، از این اتفاق ها نمی افته:دی
تو بگیر بشین نگاه کن به من اعتماد کن:دی یه نکته ای هم بگم، حتما حتما دوبله انگلیسیش رو ببین:دی من به بقیه انیمه ها کاری ندارم ولی F/Z دوبله انگلیسیش شاهکارهیه که دیگه تکرار نمیشه. به نظر شخصی من هم 1 سر و گردن از ژاپنیش بهتره:دی اینجوری تو هم بهتر با جاستیفاید همذات پنداری میکنی:دی

به حرف این پرهام هم گوش نده:دی داره تو رو میندازه تو دام خودش!!:دی اگر یه روزی یه موقعی من این ورا نبودم و تو اومدی تو تاپیک و این پرهام خواست از فرصت سوءاستفاده کنه و همینجوری دیدی که گفت بشین Kill la Kill ببین، همون لحظه کیبورد رو رها کن و فرار کن!!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or