بشینید فکر کنید اگر خوشش نیومد چی توی پاچه اش کنیم و اگر خوشش اومد سناریو چی باشه
---------------
اگر Tower of God با همون صحنه ی قسمت اخیر تموم می شد و ادامه پیدا نمی کرد هم شکایتی نداشتمb-)
بشینید فکر کنید اگر خوشش نیومد چی توی پاچه اش کنیم و اگر خوشش اومد سناریو چی باشه
---------------
اگر Tower of God با همون صحنه ی قسمت اخیر تموم می شد و ادامه پیدا نمی کرد هم شکایتی نداشتمb-)
همون بهتر پخش نشد چی بود یه صحنه ها زشتی داشت این انیمه که من تو هیچ انیمه ندیدم در ضمن بچه های زیر 18 سالم نبینن بهتر میخوایدم ببینید چون صحنه ها زشتی داره!
همون بهتر پخش نشد چی بود یه صحنه ها زشتی داشت این انیمه که من تو هیچ انیمه ندیدم در ضمن بچه های زیر 18 سالم نبینن بهتر میخوایدم ببینید چون صحنه ها زشتی داره!
عالی بود اقا عالی !
بر خلاف چیزی که انتظار داشتم لوفی بزرگ شده بود ولی چیزی از سرعتش کم نشده بود قابلیت های مهمی که داشت مشت و لگد شارژی پرواز کرد و این که حالت لاستیکیش از بین نرفت ! دلیلی هم که براش اورد منطقی بود اون دو سالی که تو جزیره بود برای اینکه بتونه با هیولا ها بجنگه نیاز بوده که بزرگ بشه !
در اخر هم این تیکه عالی بود !
ّبالاخرهچه میکنه این لوفی.خب دنده چهار هم مشخص شد که چیه.ترکیب حالت لاستیکی به همراه هاکی.فرقی هم که به حالت های قبل داره اینه که تو دنده دو یا سه با هاکی فقط سفت وسخت میشد ولی اون حالت بادکنک مانند رو نداشت و فقط کش میومود.ولی الان هم اون حالت رو داره هم هاکی تازه پرواز هم میکنه.واکنش دوفی هم دقیقا مثل واکنش کروکودیل بود اونجایی که لوفی واسه اولین بار تکنیک میزو لوفی رو رو کرد.از موارد دیگه هم میشه به پیوند دست لاو و تایید شدن اینکه مرکز قفس پرنده خود دوفلاس نه دقیقا مرکز درسروسا.از نکات جالب هم اشاره کاوندیش به اینکه با توجه به این جنگ حتی اگه شماها دوفلا رو شکست بدین با توجه به کارخونه اسمایل و کارهایی که دوفلا قبلا کرده اگه شکشستش بدین موجی از هرج و مرج کل دنیا رو بر میداره با این فرق که شماها تو مرکزش هستین(چشم طوفانید در اصطلاح).آخر چپتر هم نزده بود که هفته بعد مانگا میاد میاد یا نه با توجه دوبل ایشو بودن این هفته.
قسمت اول سری جدید ناروتو هم پخش شد.
قسمت بدی نبود.ولی چیز خاصی نداشت به جز اینکه بیچاره سارادا دلش باباشو میخواست ولی نبودش.بقیه بچه ها هم که دقیقا داشتن کارایی که والدینشون میکردن تو اون سن رو میکنن.مثلا بوروتو داره با ناروتو قایم موشک بازی میکنه شیکامارو میاد میگه بابات اگه سیج مود میزد یه ثانیه هم نمیتونستی قایمشی بعد میگه که بابات مرد گرفتاریه بیخیالش شو.سارادا هم میره خونه به ساکورا میگه بابای من کجاست و اینکه آیا تو واقعا همسرشی و اینکه آیا بابام عینکی بودکه ساکورا میزنه کل خونه رو تو عصبانیت میاره پایین در حالی که هنوز وام خونه رو پس نداده:dآخرش داستان فیلم هندی میشه سارادا میره تو خرابه هاش دنبال عکس باباش که میبینه اون عکسی که داشتن اصلش عکس ساسوکه با کارین و سویگتسوئه:dفیلم هندی قسمت اول:d
این قسمت خلاصه در یک کلام.Grimmjow is Back B****es
امروز خواب موندم آخرمشم! با اینکه ساعت گذاشته بودم و گفته بودم یکی از بچه ها بهم زنگ بزنه موقعی که مانگا میاد(200 بار زنگ زد )... ولی بازم مثل خرس خوابیدم
اما تا بیدار شدم،مستقیم مانگا پاندا و وان پیس!
به به! به به!
من کلا ترجیح دادم حدسی نزنم! ولی خوب،حدس های بچه ها درست در اومد! یکی گفت شبیه حالت زامبی میشه،که بود تا حدود زیادی(صفحه اول رو دیدم گفتم خودشه! لوفی زامبی وار شده ) ، یکی گفت بدنش رو با هاکی میپوشونه که این کارم کرد، یکی هم گفته بود غول میشه...حالا اونقدر بزرگ نشد،ولی شد یکی از بچه ها هم یک عکس گذاشته بود که لوفی مشتش رو شارژ میکنه تو این دنده و شلیک...که این دیگه واقعا نزدیک بود! کلا تمام پیشبینی ها با هم مخلوط شدن :d
قیافه ی لوفی عالی بود! یعنی هر دفعه میدیدمش میخندیدم
خدایی عالیه!
مشت اول رو که با نام کونگ زد،گفتم Monkey (فامیلیش...و شباهت زیادی به کاراکترش) ، تبدیل شده به کینگ کونگ که خیلی هم بهش میاد! ولی ضربه های بعد رو که زد،دیدم همه جور جک و جونوری داره نام میبره :d
ولی مبارزه خیلی یه طرفه شد! البته دنده 3 رو هم که زد همینطور شد، که بعد از تموم شدن وقتش،باز ورق برگشت(بر که نگشت! برابر شد اوضاع ) و تا تونستن همدیگه رو زدن و ترکوندن! امیدوارم اینجا هم قسمت بعد دوفلا بزنه و اینجوری پیش نره اوضاع
ولی اوضاع لوفی خرابه ها! نه از نظر قدرت،از نظر فشاری که روی بدنش میاد! خیلی اوضاعش وخیم تر از دنده 2 و 3 بود! موندم بعد از مبارزه چه بلایی سرش میاد
آخرشم لوفی به رافتل نمیرسه و کاراکتر اصلی میشه زورو ساما
لاو نامرد هم که دستش برگشت یدونه دست رو که دیگه فدا میکردید تو آرک به این بزرگی نامردا!
زورو هم گویا داره میره قفس رو بترکونه! صدای اعتراض بچه های اینجا رو شنید که گفتن اگر زورو توی نه کوهستان و هشت دریا چیزی نیست که نتونه ببره! پس چرا دست به کار نمیشه! ،حالا داره میره طرفش
احتمالا البته
صفحه ی رنگی هم پیشبینی میکردم داشته باشیم! البته میگفتم یه چیز Canonتر شاید باشه! یعنی بیان عکس کلاه حصیری ها در حال تکنیک زدنی،چیزی رو نشون بدن و لوفی هم دنده 4 البته اینجوری اسپویل میشد
اینم که... خدایی اگر تمرکز رو نسل بعده،فازشون چیه؟ نسل بعد که همون نسل قبله! :d قراره همه چی رو تکرار کنند؟
اون صفحه ی آخرم که اگر ساکورا زن ساسکه نیست،خاک بر سر ساسکه و ساکورا به توان 10هزار! گرچه فکر میکنم اینجوری نیست! و فقط خواستن یه دلیل پیدا کنند سادارا از زمین و زمان متنفر باشه،گوشه گیر بشه! و کلا بشه ساسکه مونث! کلا هرکی با ساسکه در ارتباطه بره بمیره راحت بشیم!
بلیچ هم هنوز نخوندم اما با توجه به اسپویلر علی ( zack fair ) باید الان برم بخونم! (خدایی داستان چقدر مهمه الان تو بلیچ که دور همی اسپویلرها رو باز میکنم و میخونم و .... دست کوبو درد نکنه کاش حداقل مبارزه خفن بیاره ببینیم! )
من که تا وسطا نفهمیدم این گریفیث دختره یا پسر آخه چه کاریه،یکم قیافه رو مردونه بسازین دیگه،مردانگی کلا زیر سوال میره با این چهره در کل اصلا خوشم نمیاد از این گریفیث،اصلا با روحیات من سازگار نیستن اینجور کرکترا،مخصوصا زمانی که با این دختر پادشاه که صدای فرامزخرفی داره میشینه صحبت میکنه : «شما یه من یاد دادین چطوری با برگ سوت بزنم» وای وای منفجر شدم از احساسات
راستی این تخم پادشاه داره رو واقعا از یه پیرزن گرفته؟همین؟گیر اوردن ما رو؟ من گفتم از نسل ها پیش مثلن باید رسیده باشه به این گریفیث
یه چیز دیگه هم که رو اعصابه این ماکسیمال تو گفتن دیالوگه.ساکت نمیشن اصلا
این گاتز همون Knight Artorias مائه دیگه؟گرگش کو پس؟ هرچند آرتوریاس ما کجا و این گاتز کجا،آرتوریاس ما از یه مردنما کتک نمیخوره،آرتوریاس ما از مرگ نمیترسه...همین طوری واسه جو
داشت حوصلم سر میرفت اما اعتراف میکنم آخرا که گاتز رفت برادر پادشاه رو بکشه یه جرقه هایی داشتم میزدم باهاش امشب قسمت دوم رو میبینم
من که تا وسطا نفهمیدم این گریفیث دختره یا پسر آخه چه کاریه،یکم قیافه رو مردونه بسازین دیگه،مردانگی کلا زیر سوال میره با این چهره در کل اصلا خوشم نمیاد از این گریفیث،اصلا با روحیات من سازگار نیستن اینجور کرکترا،مخصوصا زمانی که با این دختر پادشاه که صدای فرامزخرفی داره میشینه صحبت میکنه : «شما یه من یاد دادین چطوری با برگ سوت بزنم» وای وای منفجر شدم از احساسات
راستی این تخم پادشاه داره رو واقعا از یه پیرزن گرفته؟همین؟گیر اوردن ما رو؟ من گفتم از نسل ها پیش مثلن باید رسیده باشه به این گریفیث
یه چیز دیگه هم که رو اعصابه این ماکسیمال تو گفتن دیالوگه.ساکت نمیشن اصلا
این گاتز همون Knight Artorias مائه دیگه؟گرگش کو پس؟ هرچند آرتوریاس ما کجا و این گاتز کجا،آرتوریاس ما از یه مردنما کتک نمیخوره،آرتوریاس ما از مرگ نمیترسه...همین طوری واسه جو
داشت حوصلم سر میرفت اما اعتراف میکنم آخرا که گاتز رفت برادر پادشاه رو بکشه یه جرقه هایی داشتم میزدم باهاش امشب قسمت دوم رو میبینم