Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اتفاقا من خیلی با این قسمت حال کردم از همون اول ازین دخترک خوشم نمیومد گیلگمش خوب زد ترکوندش >:) دلم بیشتر به حال برسرکر سوخت اگه ازش محافظت نمیکرد حداقل یه مبارزه خوب و تن به تن را با گیلگمش شاهد بودیم /:) بانو هم که معلوم نیست هنوز دارن باهاش چیکار میکنن :d

ظاهرا بدبختی تو خانواده امیا ارثیه :d
از پدر به پسر و زن و بچه و ... :d

پ.ن: اپنینگ جدید وان پیس رو بعد از 100 بار گوش دادن همچنان خیلی دوست میدارم :x

منم زیاد از ایلیا خوشم نمیومد ولی مرگش واقعا سوزناک بود:( این سه قسمتی هم که از فصل دوم پخش شده هرسه عالی بودن واقعا
فقط دیگه این استدیوی سازنده هم نمیدونه به کدوم ساز دوستان برقصه:d . اگه شیرو بره دخالت کنه ک میگید مرتیکه ی فلان جایگاه خودشو نمیدونه الکی داره قهرمان بازی درمیاره و ... اگه دخالت نکنه ک بازم فحش بارش میکنید . این شیرو چه هیزم تری بهتون فروخته خدا میدونه:d
[/SPOILER]
یه سوال
این هرکول مگه 12 تا جون نداشت؟ بانو سیبر تو فصل اول یه بار مگه با نوبل خودش نزد برسرکر رو کشت ؟ پس قاعدتا باید 11 تا جون داشته باشه پس چرا سر جنگش با گیلگمش 12با 12 تا جون کشته شد ؟ :|
یا شایدم من دارم اشتباه میکنم :دی
اگه اشتباه نکنم خوده ایلیا قسمتای اول اشاره کرد که phantasm برسرکر هر سه روز ی بار اماده میشه . یعنی فکر کنم مثلا بعد از سه روز دوباره هر 12 جونش برمیگرده مثلا یا ی همچین چیزی

اِ اِ اِ اِ چرا اینجوری شد!؟ :( چرا بانومون ایرسویل رو در چُنان (!) هیبت زشتی نشون دادن!؟ :(
دلم برا ایلیا خیلی سوخت:( دیالوگای مامانش و اون حس نفرتی که از آقا کیریتسوگو تو وجود ایلیا درست کرد خیلی بد بود:( دوست نداشتم اینجوری پیش بره:(

این گیلگمش هم فقط بانو آرتوریا رو میخواد تا دوباره بزنه جام رو جلوی چشمش نصف کنه تا حالش جا بیاد:| مرتیکه نفهم!:|

5fkas7lbg6c2fkn5a3ud.png

بزنه این نکبت (راشل) رو له کن از دستش خلاص شیم

هنوز این چپتر رو نخوندم، ولی جقدر خوفه این پنل که گذاشتی! >:) >:) >:)

5fkas7lbg6c2fkn5a3ud.png

بزنه این نکبت (راشل) رو له کن از دستش خلاص شیم

تو این شرایط بام میترسم بزنه کل قطار رو بیاره پایین اون ملاقاتی که من منتظرشم اونوفت اتفاق نمیفته میمونیم تو کف هرجند که بازم میدونم میمونیم تو کف :d

انیمه مزخرفی که من دیدم full metall بود اقا من اخرش نفهمیدم نقش پسر چی بود همش هی قیافه میگرفت مثل س**گ کتک میخورد بابا لامصب حداقل یه ارتیس درستی میزاشتین داخل این انبمه :دی والا فقط الکی شارژ مصرف شد

خدا رو شکر کم کم داره ریتم لازم برای دیدن Kekkai Sensen دستم میاد، به طوری که از این قسمت 3 لذت هم بردم :d
ای کاش یه انجمن مخصوص این ارسلان بود، ما به عنوان ایرانی می رفتیم برا ملت ژاپن توضیح میدادیم این اسامی و القاب معنیشون چیه :d چه کیفی میداد >:)

بالاخره چپتر 623 بلیچ بعد دو هفته آپ شد رو مانگاریدر و خوندمش:-" :-" :-"
زودتر میگفتید کاراکتر محبوبم تو تیم حریف، به خوبا ملحق شده! >:) زودتر میخوندمش :دی :دی

---
تاور که عالی بود! :x
---
ارسلان! :x :x :x
قبل از جنگ... به نام پادشاه سرزمینه کهن پارس...اای جمشید، پادشاه حکیم...اای کیخسرو ، پادشاه خردمند .... و ...
چقدر خوب بود اونجا! :(( چقدر خفن بود! :(( ، بعضیا اسم خودشون رو گذاشتن پادشاه تو انیمه های دیگه، نه کاری میکنند و نه حتی 4تا جمله اینجوری بلدن بگن:-"
خیلی خوب بود اون بخش:((
اونجایی که تو خیمه پادشاه و داریون درگیر بودن، یه لحظه که دوربین از بالا نشون میده، فقط قالی ها رو نگاه کنید تا روحتون شاد بشه! :x :x :x
در کل دیدن انیمه با اسم ها و اصطلاحات ایرانی چقدر خوبه! :x گرچه تلفظ بعضی اسم ها تو زبان ژاپنی خیلی حالب میشه:)) :-"

من هر دو سال یه بار میام این تاپیک اونم همینجوری الکی،این دفعه که اومدم صفحه رو ببندم تا دوسال بعد بیام اتفاقی این پست رو دیدم :

چند روزیه به شدت سرم با Bloodborne گرمه و رفرنس هاش به Berserk حتی از DS هم بیشتره! دلم میخواد یه بار دیگه مانگا رو از اول تا آخر (تا وسط؟) بخونم لامصب!

یعنی خدایان،کائنات،و آنچه که در بین آسمان ها و زمین است دست به دست هم دادن که بالاخره من یک انیمه ببینم؟:دی

یعنی اون ضربه ی مهلکی که DeS و DaS بر من وارد کرد رو میتونم از یه مانگا/انیمه دریافت کنم؟امکان داره آیا؟:دی

من الان به عنوان کسی هیچ چیز از انیمه نمیدونه باید چیکار کنم دقیقن؟:دی

من هر دو سال یه بار میام این تاپیک اونم همینجوری الکی،این دفعه که اومدم صفحه رو ببندم تا دوسال بعد بیام اتفاقی این پست رو دیدم :

یعنی خدایان،کائنات،و آنچه که در بین آسمان ها و زمین است دست به دست هم دادن که بالاخره من یک انیمه ببینم؟:دی

یعنی اون ضربه ی مهلکی که DeS و DaS بر من وارد کرد رو میتونم از یه مانگا/انیمه دریافت کنم؟امکان داره آیا؟:دی

خب خیلی ساده اس، شما میری هر سه تا فیلم Berserk رو به صورت 1080 دانلود میکنی، سپس رول را آماده و زندگی خودت رو دگرگون میکنی.:دی
-------
@lich-king
مانگاش رو از اول شروع به خوندن میکنی تا با ابعاد جدیدی از زندگی آشنا بشی
من خودم مانگاش رو چند شماره خوندم ولی فیلمش برای دوستمون که مانگا خون و انیمه بین نیست گزینه بهتریه.:دی

آخرین ویرایش:

خب خیلی ساده اس، شما میری هر سه تا فیلم Berserk رو به صورت 1080 دانلود میکنی، سپس رول را آماده و زندگی خودت رو دگرگون میکنی.:دی

+مانگاش رو از اول شروع به خوندن میکنی تا با ابعاد جدیدی از زندگی آشنا بشی:d [MENTION=41284]ArianUndead[/MENTION]
آره فیلم ها هم خیلی کار شاخی هستن،ولی در مقایسه با مانگا اصلا دیده نمیشن.یه سری از اتفاقات مهم رو تو انیمه حذف کردن یا عوض کردن.برای همینه که میگم بعد فیلم ها مانگا رو بخونه چون ممکنه خوندن برسرک باعث بشه به مانگاهای دیگه مثل بیخانمان هم جذب بشن:d

آخرین ویرایش:
------ @Lich King

من خودم مانگاش رو چند شماره خوندم ولی فیلمش برای دوستمون که مانگا خون و انیمه بین نیست گزینه بهتریه.:دی

پس ابتدا فیلماش رو نگاه کنم؟تضمینیه دیگه؟:دی فرمولی ارائه ندین که من کلهم فراری شم :دی

رول که در هر صورت آمادس،ما ز بالاییم و بالا میرویم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or