Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

سلام.منم نگفتم که مکا‌ه گفتم گرافیکش منو یاده اون فیلمها می اندازه.راستی از یکم شبکه نمایش می خواد بالاخره افسانه شجاعان رو نشون بده:dولی کاش جاش افسانه عقاب های مبارز رو نشون میداد که نصفه گزاشتنش.الان که میخواد اینو بده میگم انیمه شمشیرزنی این مدلی مثل سنگوکو باسارا دیگه چی هست؟و اینکه high school of the dead با high school DxD چه فرقی میکنه؟

انیمه شمشیرزنی زیاده، ولی مثل سانگکو کمه :d فصل دوم خودش هست، اگه میخوای مثل باسارا تاریخی باشه، samurai x یا shigarui یا samurai champloo هستن. اگر میخوای همونجوری شمشیرزنی تخیلی باشه من Bleach رو میشناسم. یا سری Fate تقریبا نزدیکن به این.
اون دوتا که گفتی هم خیلی فرق دارن :d اولی ماجرای زامبی و survival و ایناست، دومی فرشته و شیطان و ومپایر و ایناست :d البته جفتشون تا حد زیادی اچی هستن، ولی یادمه اقا اریا می گفت که اگه بتونی همین اچی بودنشو تحمل کنی، DxD نبرد های اپیک و خوبی داره.

کی میتونه هر 17 تا رو بگه؟ :d
21694_10153408554756840_2114741784128272897_n.jpg

کی میتونه هر 17 تا رو بگه؟ :d
21694_10153408554756840_2114741784128272897_n.jpg

چه باحاله :d

من اینارو تونستم پیدا کنم:

بلیچ - وان پیس - ناروتو - پوکمون - Yu Gi Oh - Soul Eater - Dragon Ball - Avatar - Hellsing - Full Metal - Shingeki no Kyojin - Death note - Digimon - Inuyasha

- - -ویرایش - - -

البته اون بیشعوری که آواتار رو انیمه حساب کرده و گذاشتش تو این نقاشی رو باید دار زد :d

آخرین ویرایش:
عجب اپیزود غم انگیزی بود. :( خیلی سوزناک بود مرگ هرکول و دخترک... :(( آهنگ اندینگ هم خیلی قشنگ بود.
این کاراکتر گیلگمش دیگه زیادی مسخره هست و باید یه ذره متعادل تر طراحی میشد. نویسنده های Fate یه جوری بهش قدرت دادن که گند زده به همه چی. اسکندر بدبخت اون طوری باهاش جنگید و آخرش به سیخ کشیده شد، حالا هم هرکول که صد بار از جنگولک بازی های گیلگمش بیرون اومد و باز یه سیخ دیگه میرفت تو شکمش! :| دیگه آخرش بنده خدا کلی زور زد و اون زنجیرهای فلان و چنان رو شکوند و خود گیلگمش هم تعجب کرد، باز 3 تا سیخ دیگه از راه رسید! 8-|

فقط میخوام یه چیز بگم که نمیدونم چرا هر وقت این انیمه رو میبینم یاد تابلو the fisherman`s wife dream می افتم.ولی خداییش تو بین هفتگی ها چیز خوبیه کم کم هم که شخصیت های جدید دارن اضافه میشن منتظرم ببینم مهارت آشپزی اونا چقدره.
این اسپویل پایین به شدت سنگینه با احتیاط تمام بازشود.
در مورد اون مورد برسرکر من رفتم خودمو تا خرخره تو ویکیش حتی قبل از اینکه انیمه شروع بشه غرقه اسپویل کردم.اون قابلیت برسرکر اسمش independent actionه و چون خیلی بابا بوده تونست واسه بار سیزدهم خودشو برسونه واسه جنگ.اون زنجیرها هم زنجیرهایی هستن که انکیدو رو به بند کشیده بودن تنها موجودی که با گیلگمش مبارزه کرده و مساوی کرده وگیلگمش اونو به عنوان تنها دوست خودش میدونسته.اینکه میگید این چرا اینقد قویه چون ایشون یجورایی غول آخر بازی حساب میشه و نوبل فانتاسمش هم شامل تمام گنج های گیلگمشه که خیلی هاشون بعدا میشن نوبل فانتاسم هیروهایه دیگه به جز موارد معدودی مثل شمشیرهایی که آرچر تو نوبل فانتاسمش میسازه.آخرش هم که گیلگمش از اون آرچری که آینده شیرو ه شکست میخوره که واقعا جای تاسف داره

خب این قسمت هم جالب بود، میکا هم از تیپ Captain Levi شده یه جوری.:دی جالب بود کلاً. اون قسمتیش که گفت "یعنی شما همه زنده اید؟" هم خیلی خوب بود.:دی

دوستان :d من فعلا این انیمه ها رو دارم دنبال میکنم:

Fate Stay Night UBW
Shokugeki no Soma به همه پیشنهاد میشه :d
Owari no seraph
Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru Zoku :|
Arslan Senki
Ore Monogatari
Kekkai Sensen - نمیدونم والا :| قبل پخشش فکر میکردم تبدیل بشه به انیه مورد علاقم توی این فصل ولی ..... :| نمیدونم مشکل از منه یا انیمه :| همه چیز خیلی درهم و سریع اتفاق میوفته :| ادامش میدم ولی.....
Assassination calssroom (کم کم داره خسته کننده و تکراری میشه :| )

Re-Kan - دراپ
Gunslinger straros - دراپ
Dungeon ni Deai - دراپ :)

حالا به جز اینا،انیمه خوب دیگه ای اگه هست بگید تا دانلود کنم و دنبال کنم :)
گینتاما رو نمیتونم ببینم چون تا اپیزود 140-145 دیدم :|

+
این فصل چقدر اپنینگ و اندیگ خوب زیاده :) :) :)

آخرین ویرایش:
آقا تورو هر کی دوست دارین زیرنویس فارسی F/SN UBW این هفته رو برام بفرستید :دی نمیدونم چرا انیم ورلد برام باز نمیشه :((
ممنون
ویرایش: پیدا کردم از یه جای دیگه :دی

میتونم بگم مرد شور این مرتیکه آرچر رو ببرن الهی :bighug: :|

آخرین ویرایش:

:|:|:|:|:|:|:|:|:|:(:((:((:((
من این انیمه رو تحریم میکنم:((
پ.ن: نشد یه بار من از یکی خوشم باید و به بدترین شکل ممکن کشته نشد
هر چند که بازم به نسبت فیلمش مرگ راحتری داشت
ryxi_01[22-06-48].jpg

qkx2_01[22-07-08].jpg

4mr2_01[22-07-17].jpg

حالا مسائل احساسی رو هم که کنار بذاریم، به نظرم میتونستن این قسمت رو خیلی تاثیر گذارتر درست کنن ولی نکردن. یک در میون پخش کردن فلش بک ها و مبارزات هم حسابی سرعت داستان رو گرفته و اگه مثل فلش بک های کریسیتوگو (اسمش همین بود دیگه؟:-?) توی فیت زیرو براشون یه قسمت جداگونه قرار میدادن خیلی خیلی بهتر میشد. در کل قسمت بدی نبود ولی یه ذره زیادی خلاصه شده بود (مثلا اصلا به اون بخش زمستون نپرداخته بودن، با اینکه یکی از بهترین تیکه های این قسمت بود)
پ.ن: یعنی سهم شخصیت محبوب من از دو فصل انیمه فقط همینقدر بود؟:| حتما باقی داستان رو هم میخوان با صحنه های عشقولانه ی شیرو و توساکا و سیبر پر کنن؟:|
پ.ن2: و اثباتی دیگر بر اینکه شیرو کاملا اضافیه:|
پ.ن3: راستی اگه نمیدونستین، ایلیا در زمان وفاتش 18 ساله بوده. البته به خاطر اینکه یه هومونوکلوسه (انسانی که با علوم ماوراالطبیعه ساخته شده) رشدش خیلی آرومتر از انسان های معمولیه:-" توی Fate/Zero گفته شد که آماده سازی ها برای جنگ چهارم از 8 سال قبل از شروعش انجام شده بوده و همون موقع هم بود که ایلیا بدنیا اومد، پس توی Fate/Zero هشت ساله (ولی با ظاهر یه بچه ی 4-5 ساله) و توی F/SN که 10 سال بعد از فیت زیرو اتفاق میوفته، 18 ساله بود. مرگش هم به هر حال اجتناب ناپذیر بود، چون ایلیا هم مثل مادرش فقط به عنوان یه کالبد زنده برای جام ساخته شده بود.

بعد از اون حالت انیمه زده شده بودن رفتیم سر این قسمت ببینیم چه خبره

چقدر این قسمت حال داد :| کلی فیض بردیم :دی
گیلگمش چقدر عالی بود:bighug: خیلی خوفناکه این بشر.
یه نموره اخلاقش شبیه سرورمون پادشاه الویس پریسلی میباشد البته نه زیاد مخصوصا درباره اون غرورش :دی
گیلگمش هم تو اولین حضورش تو جنگ هم تو F/SN و هم تو F/Z رفته سراغ سرونت برسرکر :d
تو فیت زیرو که (E05) اگه توکیومی بیشعور جلوشو نمیگرفت و علامت فرمان صادر نمیکرد که زده بود لنسلوت ( درست نوشتم؟) نفله میکرد و قدرتشو نشون میداد جلو اسکندر و لنسر و بانو سیبر ولی حیف :(
این قسمتم خوب حال ایلیا رو گرفت :دی
یه سوال
این هرکول مگه 12 تا جون نداشت؟ بانو سیبر تو فصل اول یه بار مگه با نوبل خودش نزد برسرکر رو کشت ؟ پس قاعدتا باید 11 تا جون داشته باشه پس چرا سر جنگش با گیلگمش 12با 12 تا جون کشته شد ؟ :|
یا شایدم من دارم اشتباه میکنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or