Cloud Strife
Loyal Member
ماکان بشین Fate/Zero ببین، اگر سیبر فن شدی در اسرع وقت بگو تا بندازمت بلک لیستتا الان فکر نمیکردم انقدر بد سلیقه باشی
![]()
![]()
![]()
من یه کلمه پرسیدم کیه این!
االبته من بیشتر انیمه فلسفی خوشم میاد!
ماکان بشین Fate/Zero ببین، اگر سیبر فن شدی در اسرع وقت بگو تا بندازمت بلک لیستتا الان فکر نمیکردم انقدر بد سلیقه باشی
![]()
![]()
![]()
F/Z فلسفیه بشین ببیناالبته من بیشتر انیمه فلسفی خوشم میاد!همین FMA. من سر سوزنی دوست نداشتمش!
صرفا بامزه بود.
باعث خوشحالی مونه که هیتری همچون امیر آکیبا برای بانومون saber داریم :bighug:
وان پیس هیج وقت تو زمینه گرافیکی دنگ و فنگ نداشته و به سبک کلاسیکش را حفظ کرده تازه این که چیزی نیست اگه دقت کرده باشی بعضی صحنه ی هرج و مرج هم توش ثابت طراحی شده و صدا میاد البته چیز آزار دهنده ای که برا من نیست !لول!نجابت؟میدونید تو بازی Fate مانای سرونت ها چطور تامین میشه؟
ولی این که میگید آرچر خرابکاری کرد دیگه معلوم شد کدوم خط داستانی بازی رو دارن میرن.اگه خواستید بگید لو بدم :d
یکی به من بگه استودیوی سازنده این آرک وان پیس چیه؟تازه کاره؟تعداد افرادش زیر 5 نفرن؟چطور همچنین آشغالی رو دارن میدن بیرون
![]()
اینجا سابو داره حرف میزنه درحالیکه پس زمینه تو کل حرف زدن به همین حالتیه که تو عکس دارید میبینید!یعنی نه شعله های آتیش تکون میخورن نه بادی میاد نه چیزی!فقط یه رنگ قرمز کشیدند رو پس زمینه
اینجا خطرناکه خواستی بگو تو پیغام خصوصی با مدارک و شواهد اثبات میکنم که چیکار کرده:dآقا مگه با بانومون تو مانگا چیکار کردن ؟که اینطوری شماها میگین
![]()
قبول دارم اینو.خود من هم از اون صحنه ثابتاش بدم نمیاد.ولی نه اینکه دیگه بیان مانگا رو رنگ کنند جای انیمه تحویل بدن!!!وان پیس هیج وقت تو زمینه گرافیکی دنگ و فنگ نداشته و به سبک کلاسیکش را حفظ کرده تازه این که چیزی نیست اگه دقت کرده باشی بعضی صحنه ی هرج و مرج هم توش ثابت طراحی شده و صدا میاد البته چیز آزار دهنده ای که برا من نیست !
...
در مورد بانو منم یکی از طرفدارهاش هستم ولی فدایی ؟ Dont Kiding me ! :d
اینقدر شخصیت مونث عالی دیگه هست که این توشون گم هست :d
صفت نجابت منحصرا مال بانو هیناتاست
Saber بره کشکشو بسابه
پ.ن:شخصا معتقدم تمام تحقیر هایی که امیا کیریتسوگو سر سیبر اورد نه تنها حقش، بلکه کمش بود :d
بی زحمت این اسناد و مدارک رو واسه ما هم بفرستید!:d تا ببینیم این بشر اوضاعش درچه حد خرابه؟اینجا خطرناکه خواستی بگو تو پیغام خصوصی با مدارک و شواهد اثبات میکنم که چیکار کرده:d
حاجی این چه وضعیه؟!این عکسا رو همینجوری گذاشتی !همه چیو اسپویل کردی که!کسایی که قسمت اول owari no Seraph رو ندیدن یا حتی تو برنامه دیدنشون نیست بهتره خودشونو بکشن ^_^
فکر کنم از این انیمه های مادر بگریدی مثل خود شینگکی بشه که تا خیلی وقت همه راجع بهش حرف بزنن و خیلیا رو انیمه بین کنه
آریا گفته بودش که همون استودیویی که Shingeki رو ساخته اینم داره میسازه و نکته جالبشم برام شباهت بسیار زیاد این دوتا انیمست
صحنه هایی هم توش داره که اگه من یه روز بخوام انیمه درست کنم و بخوام احساسات ملت رو نابود کنم تو انیمه میزارم
خیلی خوبهچی دیگه بگم؟
ماشالله Time Skip :d
2 تا 4 سال رفت جلو
همرم کشتخیلی بد بود
انیمش بد خوبه
چقدر بد میکا مرد >.< یعنی این صحنه ها خیلی خفن بودن:
![]()
![]()
![]()
راستش چند وقت پیش با آریا بحث میکردم که من چقدر دست قطع شدن دارم امسال تو انیمه ها میبینم :d یعنی هرکی رو میخوان یه کاری کنن که بدتر از مرگ باشه یه دستش رو قطع میکنن همشونم شخصیت مثبتان
خاک تو سر سازنده های owari no Seraph با این پوستر ساختنشون!پوسترشون اسپویل محض است.)x
این op جدید وانپیس خیلی خوبه![]()
حاجی این چه وضعیه؟!این عکسا رو همینجوری گذاشتی !همه چیو اسپویل کردی که!