Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خب قسمت 13ی F/SN UBW 2014 هم جالب بود . اتفاقات غیرمنتظره ی افتاد و شاهد اعتراف ها جالبی بودیم :d اینطور ک بوش میاد نمیه دوم روند خیلی تند تری نبست ب نیمه اول داره ک بسی خوشحال کننده‌س

.........

خب خب Arslan Senki هم اومده:bighug:

آخرین ویرایش:
واااااااااااااای چقدر انیمه خوب :d
این سایت های انیمه رو چک کردم امروز شکه شدم اصلا :d
فعلا اینا تو لیست دانلودن :d :
FST UBW
ارسلان :|
Shokugeki no soma
Denpa Kyoushi
Owari no Seraph
RE-Kan

most overrated female character in Bazicenter:d
اسمش هست Saber.اسم واقعیش اسپویل داره نمیشه گفت!
نجابت بانو نظر افراد خاص رو به خودش جلب میکنه ;;):دی
ای مردشور این کستر عوضی بیشعور *&^$#@ رو ببرن :| بانومون رو به چه وضعی درآورده :| زنیکه افریته :دی این آرچر هم که ریـــد به ماجرا :| :دی اه اصلا قسمت بدی بود :((
اما تصویر های اپنینگ به شدت جذاب بود !:x منتظر این صحنه هستیم به شدت

آخرین ویرایش:
نـــــــــــه!!:(( دیشب گذاشتم دانلود شه الان از دانشگاه اومدم بشینم ببینم فایل اشتباهی دانلود شده!! :(( یه انیمه مزخرف به نام Uta no Prince Sama Revolutions!!:|
شانس هم نداریم!!:|
کیه این؟:دی
چیه خوشت اومد؟:دی لامصل جذبه بانو نگاه هر کسی رو سریع به سمت خودش جلب میکنه! :دی
بانو [جای خالی] هستن در کلاس Saber:دی
بشین Fate/Zero و بعدش هم همین Fate/Stay Night Ultimated Blade Works رو ببین:دی

نـــــــــــه!!:(( دیشب گذاشتم دانلود شه الان از دانشگاه اومدم بشینم ببینم فایل اشتباهی دانلود شده!! :(( یه انیمه مزخرف به نام Uta no Prince Sama Revolutions!!:|
شانس هم نداریم!!:|

چیه خوشت اومد؟:دی لامصل جذبه بانو نگاه هر کسی رو سریع به سمت خودش جلب میکنه! :دی
بانو [جای خالی] هستن در کلاس Saber:دی
بشین Fate/Zero و بعدش هم همین Fate/Stay Night Ultimated Blade Works رو ببین:دی

چه انیمه ای هم زده واست دانلود کرده :))

هرچند من خودم 2 فصل قبلیش رو آنگوئینگ دیدم و اینم دارم میبینم XD

نجابت بانو نظر افراد خاص رو به خودش جلب میکنه ;;):دی
ای مردشور این کستر عوضی بیشعور *&^$#@ رو ببرن :| بانومون رو به چه وضعی درآورده :| زنیکه افریته :دی این آرچر هم که ریـــد به ماجرا :| :دی اه اصلا قسمت بدی بود :((
اما تصویر های اپنینگ به شدت جذاب بود !:x منتظر این صحنه هستیم به شدت

لول!نجابت؟میدونید تو بازی Fate مانای سرونت ها چطور تامین میشه؟>:)
ولی این که میگید آرچر خرابکاری کرد دیگه معلوم شد کدوم خط داستانی بازی رو دارن میرن.اگه خواستید بگید لو بدم :d

یکی به من بگه استودیوی سازنده این آرک وان پیس چیه؟تازه کاره؟تعداد افرادش زیر 5 نفرن؟چطور همچنین آشغالی رو دارن میدن بیرون:|
de636c63f9365755951b3985578188691b0e7279.jpg

اینجا سابو داره حرف میزنه درحالیکه پس زمینه تو کل حرف زدن به همین حالتیه که تو عکس دارید میبینید!یعنی نه شعله های آتیش تکون میخورن نه بادی میاد نه چیزی!فقط یه رنگ قرمز کشیدند رو پس زمینه:|

ماکان بشین Fate/Zero ببین، اگر سیبر فن شدی در اسرع وقت بگو تا بندازمت بلک لیست :x تا الان فکر نمیکردم انقدر بد سلیقه باشی:-" :-" :-"
---
اپنینگ جدید وان پیس رو به وان پیس فن ها تبریک میگم:x
چند روز پیش که خبر اپنینگ جدید ناروتو رو خوندم، با خودم گفتم حیف که ما حداقل 1سال دیگه باید صبر کنیم:( ولی... >:) :x
فعلا چون فقط از utube دیدم، نمیدونم lyric ش چجوریاست:-" :دی ( بچه ها یکهو خبر رسوندن اپنینگ جدید داریم >:) )
دیگه...آها...ماشاالله اسپویل:دی باید مثل پانک هازارد وسط آرک اپنینگ بزارن! گرچه یادمه از اول آرک یک عالمه گیر میدادم ( یم ) بهشون که چرا نصف آرک گذشته و هنوز اپنینگ آرک قبلیه:| خلاصه اینکه خودمون هم نمیدونیم چی میخوایم:)) :دی

---

[MENTION=41961]ebibatboy[/MENTION]
نگو آقا! نگو! من که با این بشر مشکل دارم هم داشتم سرم رو میکوبیدم تو دیوار تو F/SN قبلی:| ( که همون ویژوال ناول بود این چیزاش:-" )

اونم... واقعا خدا لعنتشون کنه:(( آخه واقعا چجوری اینا انیمه میسازن که مانگا تحرک بیشتری از انیمه داره و زنده تره! :| کلا برام سواله! :| ناروتو هم بعضی قسمت های فاجعه داشت :( چرا محبوب ترین مانگاها اینجورین:(( خود اودا دلش نمیخواد انیمه ی اثرش بهتر باشه؟ :-" فکر کنم اونقدری کله گنده باشه بتونه فشار بیاره :-" :| ( نیست؟ :-" )

آخرین ویرایش:
چه انیمه ای هم زده واست دانلود کرده :))

هرچند من خودم 2 فصل قبلیش رو آنگوئینگ دیدم و اینم دارم میبینم XD
والا شانس هم نداشتیم حالا که فایل اشتباهی بود، یه های اسکول دی ایکس فلانی چیزی از آب در بیاد!!:دی
[MENTION=41961]ebibatboy[/MENTION]
این اسپویلری که از سری فیت گذاشتی، آینده انیمه ای که داره پخش میشه رو اسپویل میکنه؟
کلا به عنوان کسی که فقط F/Z دیده و F/SN قدیمی رو ندیده و این جدیده هم اپیزود 13 رو هنوز ندیده، باز کنم اسپویلر رو یا نه؟:دی

آخرین ویرایش:
لول!نجابت؟میدونید تو بازی Fate مانای سرونت ها چطور تامین میشه؟>:)
ولی این که میگید آرچر خرابکاری کرد دیگه معلوم شد کدوم خط داستانی بازی رو دارن میرن.اگه خواستید بگید لو بدم :d
نه قربونت:d بزار با خوده انیمه پیش بریم بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or