Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اقا اینهمه از این SAO ملت تعریف میکردن چی بود این؟! اشغال!
کسی یه انیمه خوب که تمه گیم داشته باشه سراغ نداره؟
همونقدر که ازش تعریف میکنند، فحش کشش هم میکنند:-" ( اگر بیشتر نباشه:-" )
پیشنهاد :
1. Log Horizon
2. No Game , No Life

از اون روزی میترسم که سینا بشینه Tower of God بخونه و بگه من "بانو فلانی" فنم!!! :دی
اون موقعست که خودم میرم پیگیری کنم در تاپیک رو تخته کنند! :دی
بانو فلانی رو اونایی که خوندن، مطمئنا میدونند منظورم کیه:دی

توی رخ دادن چنین اتفاقی شک داری؟:دی
"بانو فلانی" تمام ویژگی های لازم برای این که "سینا پسند" باشه رو داره:دی

--------------------
سه سوال!
مانگای ارسلان که آراکاوا می کشه کاملاً با مانگا و OVA قدیمی ارسلان هماهنگه. ظاهراً با خود رمان اصلی که ظاهراً قرار هم نیست تموم بشه، هماهنگه:دی

/:)
کنجکاو شدیم!:دی
عکس بدین!!:دی
=====
=====
یکی از دوستان یه لینک از زیرنویس فارسی این ارسلان میده؟:دی
این فروم انیمه ورلد هم که عین بازار شام ـه!:دی هیچ وقت نشد چیزی که میخوام رو توش بدون سردرد پیدا کنم!:دی

--------------------
سه سوال!
مانگای ارسلان که آراکاوا می کشه کاملاً با مانگا و OVA قدیمی ارسلان هماهنگه. ظاهراً با خود رمان اصلی که ظاهراً قرار هم نیست تموم بشه، هماهنگه:دی
پس زودتر وان پیس و ناروتو و بلیچ رو بندازیم بهش تا بن بشه! :-" :-" >:)
---
این سوال بود حالا یا جمله خبری؟ :-"

چرا همه با Owari No Seraph حال کردن؟ :d به نظر من همه چی خیلی کلیشه ایو بیخود بود (نزنید منو :d)

دقیقا......بدونه standard battle manga/anime هست تا حد زیادی به نظر من :d (تاثیرات باکومان :d )
همه چیزیش کلیش های و ... هست ولی بخاطر خوش ساخت بودن طرفدار زیاد پیدا میکنه و به دل میشینه :d

خوبه،فصل پر انیمه ای در پیش داریم،من فعلا اینا رو قرار که دنبال کنم،
Arslan
Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatteiru no Darou ka
Fate/Stay Night UBW S2
Gunslinger Stratos
Kekkai Sensen
Owari No seraph
Shokugeki no Soma
Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru S2

یه چندتای دیگه هم هست که هنوز پخش نشدن:دی
1 اردیبهشت هم اعزام میشم :دی لعنت :دی

دقیقا......بدونه standard battle manga/anime هست تا حد زیادی به نظر من :d (تاثیرات باکومان :d )
همه چیزیش کلیش های و ... هست ولی بخاطر خوش ساخت بودن طرفدار زیاد پیدا میکنه و به دل میشینه :d
با این تفاوت که آزوکیش مرد :d
اینکه دوتا پسر 13 ساله ازینکارا کردنو انقد فکرشون کار میکرد برام خیلی مسخره بود :-"

میگم این ending ارسلان رو بدجور توپ ساختن اهنگش یه نمه اشناست!!!:-/
opening همون فصل اول هستش بدک نیست!!تو همین این قسمت همون حس اشنای فصل اول رو میداد و اصلا گذر انیمه رو نمی فهمی!!!بهترین انیمه ورزشی!!:dفقط یه نمه این مدل خروسی ماروئو رو مخه که.....:d
چیزی که تو همون نگاه اول می فهمی 1-عوض شدن رنگ موی هیکیگایا 2-گرافیک انیمه بهتر شده!!صداپیشه ها مثل قبل هستن و فضای کل مثل قبل دلچسب و دلپذیر باقی‌مونده. فقط امیدوارم این تغییر استودیو زیاد اسیبی به انیمه نزنه!!و امیدوارم قسمت طنز هاچیمن و توتسکا بیشتر باشه:d

خب قسمت اول با تیک پاره شدن کل خانواده شروع شد و یه نمه داستان کلیشه ای شروع شد و نمی دونم چطور بعد چند ماه از اغاز شدن ویروس!!شخصیت اول بعد فرار کردن طبق پیشگو کسی که قرار........از کاور انیمه هم میشه فهمید که میکائلا زنده است و منتظر رویارویی این دونفر هستم که معلومه از چی قرار وکلا انیمه خوش ساختی به نظر میاد!!:dو مردگ یه نجیب زاده به اون راحتی یکم.....:|فقط شروع کار منو یه یاد akame ga kill انداخت که همون اولش با تیکه پار کردن هم شروع شد:d فقط امدوارم مثل akame ga kill نزنن به جاده خاکی و.....

آقا این Owari No Seraph بسی خوب بود:دی راضیم:دی اپیزود بعدی کی میاد انشالله؟:دی

5 روز و 4 ساعت دیگه :d

کسایی هم که میگن کلیشه ایه بشینن Ore, Twintail ni Narimasu ببینن لذت ببرن :d والا :d

هرکی انیمه زیاد ببینه همه انیمه ها کلیشه ای میشه اما یکی یه چیزی رو جوری نشون میده که بقیه نشون نمیدن وگرنه بحث کلیشه باشه 99 درصد انیمه هایی که میان همشون یه سری اتفاقا توش میوفته که تو همه انیمه ها هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or