Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
و ما هم خوشحالیم که این انیمه فن هایی مثل شما داره :d

فقط آکیبا نیست خیلیای دیگه هم هستیم :d

من خودم به شدت ازش متنفرم قبول دارم انیمه خوبیه (خوبیه) اما تنفرم به خاطر بیش از حد overrate شدنشه -___-

اینم قبول دارم هرکس سلیقه ای داره اما شینه همگی شینه فقط حرف من ^~^ یه همچین آدم منطقی هستم :d
سر overrate اصلا حرفی نیست هممون میدونیم :دی
من از این فن ها جان بر کف و فدایی از اینا نیستم :دی Saber بدم نمیاد ازش در حد شماها ولی دو آتیشه هم نیستم، خیلی معمولی :دی
الان هم حس و حال دیدن این انیمه رو ندارم میزارم که تموم شد ادامه میدم.

5 روز و 4 ساعت دیگه :d

کسایی هم که میگن کلیشه ایه بشینن Ore, Twintail ni Narimasu ببینن لذت ببرن :d والا :d

هرکی انیمه زیاد ببینه همه انیمه ها کلیشه ای میشه اما یکی یه چیزی رو جوری نشون میده که بقیه نشون نمیدن وگرنه بحث کلیشه باشه 99 درصد انیمه هایی که میان همشون یه سری اتفاقا توش میوفته که تو همه انیمه ها هست

اصلاً ربطی به انیمه نداره یه سری چیزا کلاً خیلی راحت قابل حدسه ولی نحوه ی نمایشه خاص قسمت اول خیلی خوب بود:دی خیلی ها میگن یه Rehash هست از SnK من یه شباهت هایی بینشون دیدم ولی نمیشه توی قسمت اول گفت Rehash هست یا نه. تازه فکر نکنم خود SnK خیلی انیمه ی اوریجینالی باشه!:دی

اصلاً ربطی به انیمه نداره یه سری چیزا کلاً خیلی راحت قابل حدسه ولی نحوه ی نمایشه خاص قسمت اول خیلی خوب بود:دی خیلی ها میگن یه Rehash هست از SnK من یه شباهت هایی بینشون دیدم ولی نمیشه توی قسمت اول گفت Rehash هست یا نه. تازه فکر نکنم خود SnK خیلی انیمه ی اوریجینالی باشه!:دی

خودتونو زیاد درگیر این کلیشه و قابل پیش بینی نکنید چون خداییش چندتا انیمه پیش میاد که قابل پیش بینی نباشن؟ خیلی کمن خیلییی

این کلیشه هم همونطور که گفتم تو همه جا هست از بهترین انیمه بگیر تا بدتریناش اما یه جا میاد خیلی خفن نمایش میده مثل همون قضیه Tower of Godیی که آریا گفت یه جایی هم داغون مهم اینه

وگرنه من خودم 10 تا انیمه بزار جلوم حداقل 7-8 تاشو میگم چی میخواد بشه :d

کپی شینگکی هم باشه اما خوب کار شده باشه ارزش دیدن خیلی بالایی داره برای مثال خود کوروکو که اکثر بچه ها دیدن

این کوروکو 90 درصد چیزاش از اینور اونور برداشته شده همین تابستون بود من انیمه Prince of Tennis رو دیدم تازه فهمیدم یه چیزاییش کپی پیس Princeئه :d اما انقدر خوب درآوردن که بازم هم کوروکو هم POT برام جذاب بود

برای مثال خود کوروکو که اکثر بچه ها دیدن

این کوروکو 90 درصد چیزاش از اینور اونور برداشته شده همین تابستون بود من انیمه Prince of Tennis رو دیدم تازه فهمیدم یه چیزاییش کپی پیس Princeئه :d اما انقدر خوب درآوردن که بازم هم کوروکو هم POT برام جذاب بود
اون که کوروکو نو بسکت نیست که، ناروتو نو بسکته:-" فقط مونده کامه کامه ها بزنن:p

خودتونو زیاد درگیر این کلیشه و قابل پیش بینی نکنید چون خداییش چندتا انیمه پیش میاد که قابل پیش بینی نباشن؟ خیلی کمن خیلییی

این کلیشه هم همونطور که گفتم تو همه جا هست از بهترین انیمه بگیر تا بدتریناش اما یه جا میاد خیلی خفن نمایش میده مثل همون قضیه Tower of Godیی که آریا گفت یه جایی هم داغون مهم اینه

وگرنه من خودم 10 تا انیمه بزار جلوم حداقل 7-8 تاشو میگم چی میخواد بشه :d

کپی شینگکی هم باشه اما خوب کار شده باشه ارزش دیدن خیلی بالایی داره برای مثال خود کوروکو که اکثر بچه ها دیدن

اقا من غلط کردم گفتم کلیشه ای :d

شاید به خاطر این باشه که قسمت آخر Durarara 2 رو قبلش دیدم ولی یه حس بدی بش داشتم مسخره به نظر میومد /:) حتی به جایی رسیدم که میخواستم دراپش کنم ولی پیشنمایش قسمت بعد جالب به نظر میومد :d

خب بلاخره فیلم Air رو دیدم:x . اگه انیمه شو دیده باشید قطعا از فیلمش هم لذت میبرید ولی اگه اول فیلمشو ببینید باعث میشه ک ب هیچ وجه نخواید برید سراغش انیمه ش. خلاصه بگم ک انیمه ش ی شاهکار بود و فیلمش ی فیلم متوسط یا نهایتا خوب بود... جدا از اینکه تمام شخصیت های فرعی که تو انیمه بودن و هرکدوم داستان های خیلی جالبی داشتان توی فیلمش حتی بهشون اشاره هم نشد.. شخصیت پردازی کونیساکی و میسوزو و مادرش هم تو انیمه صد پله بهتر بود . مخصوصا میسوزو ک ی جورایی برای من درحد مایوری تو اشتاین گیت بود. درکل فیلمش به هیچ وجه اگه انیمه رو ندیدید پیشنهاد نمیشه

اون که کوروکو نو بسکت نیست که، ناروتو نو بسکته:-" فقط مونده کامه کامه ها بزنن:p

همه کار توش کردن فقط مونده شینرا تنسه بزنن :d

کوروکو که خودش روحه ماشالله از یه تکنیک تو Dragon Age که غیب میشه آدم هم خفن تر غیب میشه. سایه هم هست که پس سر مسایقه با چراغ قوه میشه شکستش داد :d

کیسه که Copy Catئه و به طرز ناجوانمردانه ای همه چیز رو میتونه کپی کنه من میگم پاشه بره یه گروه موسیقی راه بندازه اینجوری همه چیز رو کپی کنه یهو دیدیم جیمی هندریکس رو یادش رو زنده کرد :d

آئومینه هم به معنای واقعی حیوان تشریف داره :d یعنی اون حرکاتش دقیقا فکر میکنم یه حیوون وحشیه

کاگامی هم کانگورو تشریف داره و کسایی مثل کاگاکی و آئومینه هم تو Zone میرن که همون Rage mode تو بازیاست

میدوریما توپ تشریف دارن منظورم Cannon هست البته با نشونه لیزری و ضریب خطای 0 و Dexterity = 10000000 و Accuracy = 10000000

موراساکیبارا هم باید محققان آب و هوا و زمین شناسی در زمینه زلزله و گردباد ازش استفاده کنن لامصب یه جوری گردباد درست میکرد که آمریکا با اون تکنولوژیش نمیتونست اونجوری گردباد رو شبیه سازی کنه

آکاشی هم که شارینگانه واقعی داره مخصوصا اینکه میتونه همه حرکات حریفش رو ببینه و پیش بینی کنه :d

تازه جالبیش اینه همه اینا سال اول دبیرستانن XD

همه این قدرتا هم تو Prince of Tennis هست :d همشون تازه اونا مدرسه راهنمایین

- - -ویرایش - - -

آقا این فن ساب TerribleSubs جدید اومده؟؟؟؟ :d جریان چیه؟ HorribleSubs اونور TerribleSubs

آخرین ویرایش:
خدایا نمردیم و یه شخصیت تو انیمه هم اسم ما پیدا شد :bighug:
zzwb6tg87traohrj21rd.png
:)):))

همونقدر که ازش تعریف میکنند، فحش کشش هم میکنند:-" ( اگر بیشتر نباشه:-" )
پیشنهاد :
1. Log Horizon
2. No Game , No Life
اقا ممنون ولی no game no life دیدم خوشم نیومد هر چند ecchi بودنش خوب بود ولی کلا خوشم نیومد!
حالا این horizon نشنیدم تا حالا

داداش کامه هامه ها که زدن خبر نداری (همون پاس خفنه کوروکو)
سوپرسایان هم که شدن ، پس چیزی دیگه ای نمونده :d
نه اون بیشتر راسنگان بود، من منظورم یه چیزیه که کلا زمین بازی رو بکنه و بریزه بیرون;))
همه کار توش کردن فقط مونده شینرا تنسه بزنن :d

کوروکو که خودش روحه ماشالله از یه تکنیک تو Dragon Age که غیب میشه آدم هم خفن تر غیب میشه. سایه هم هست که پس سر مسایقه با چراغ قوه میشه شکستش داد :d

کیسه که Copy Catئه و به طرز ناجوانمردانه ای همه چیز رو میتونه کپی کنه من میگم پاشه بره یه گروه موسیقی راه بندازه اینجوری همه چیز رو کپی کنه یهو دیدیم جیمی هندریکس رو یادش رو زنده کرد :d

آئومینه هم به معنای واقعی حیوان تشریف داره :d یعنی اون حرکاتش دقیقا فکر میکنم یه حیوون وحشیه

کاگامی هم کانگورو تشریف داره و کسایی مثل کاگاکی و آئومینه هم تو Zone میرن که همون Rage mode تو بازیاست

میدوریما توپ تشریف دارن منظورم Cannon هست البته با نشونه لیزری و ضریب خطای 0 و Dexterity = 10000000 و Accuracy = 10000000

موراساکیبارا هم باید محققان آب و هوا و زمین شناسی در زمینه زلزله و گردباد ازش استفاده کنن لامصب یه جوری گردباد درست میکرد که آمریکا با اون تکنولوژیش نمیتونست اونجوری گردباد رو شبیه سازی کنه

آکاشی هم که شارینگانه واقعی داره مخصوصا اینکه میتونه همه حرکات حریفش رو ببینه و پیش بینی کنه :d

تازه جالبیش اینه همه اینا سال اول دبیرستانن XD

همه این قدرتا هم تو Prince of Tennis هست :d همشون تازه اونا مدرسه راهنمایین

- - -ویرایش - - -

آقا این فن ساب TerribleSubs جدید اومده؟؟؟؟ :d جریان چیه؟ HorribleSubs اونور TerribleSubs
دقیقا همینایی که گفتی بود:))=))
حالا باز شاید بشه باقیشون رو توی بسکتبال یه جوری جا کرد، حتی همون کوروکو رو هم با یه تخفیف بزرگ یه جوری قابل تحمله:-" ولی این آکاشی دیگه هیچ جوره تو کتم نمیره:p (پ.ن: بیاکوگان رو یادت رفت:-")

چند تا انیمه ی کمدی معرفی کنید لطفا :d قبلا یه انیمه معرفی کرده بودید شخصیت اصلیش منحرف بود :d خیلی خوب بود :d
GTO رو دریاب اول! >:)
بعدشم Barakamon ( که دوستان گفتن:-" ) و Gin no Saji ... و Kimi to Boku هم خوبه! ولی اینا پاکن کلا! :دی
ولی اچی میخوای داشته باشه، Ben-to هم هست:-"

barakamon
بعد که دیدیش یه چندتا دیگه تو پاچت میکنیم که از افراد ثابت این تاپیک شی...:d:-"
این بشر قبلا تور شده:-" >:)

اقا ممنون ولی no game no life دیدم خوشم نیومد هر چند ecchi بودنش خوب بود ولی کلا خوشم نیومد!
حالا این horizon نشنیدم تا حالا

Log Horizon کلا اچی نداره! اکشنشم زیاد نیست و بیشتر حالت استراتژی داره! و همینه که خیلی جالبش میکنه! :x
Accel World هم تو این سبکا هست...من خودم تا آخرش ندیدم و نظری نمیدم پس:-" ( زیرنویسش تاخیر خورد بعدشم حسش نبود:-" ) این اچی داره:-" ولی دنیایی که بازی توش هست مکاست:-" برعکس Log Horizon و SAO که شمشیر و این حرفاست:-"

LH رو هم اگر این تاپیک میومدی زیاد میشنیدی:-" :دی

GTO رو دریاب اول! >:)
بعدشم Barakamon ( که دوستان گفتن:-" ) و Gin no Saji ... و Kimi to Boku هم خوبه! ولی اینا پاکن کلا! :دی
ولی اچی میخوای داشته باشه، Ben-to هم هست:-"

این بشر قبلا تور شده:-" >:)

Log Horizon کلا اچی نداره! اکشنشم زیاد نیست و بیشتر حالت استراتژی داره! و همینه که خیلی جالبش میکنه! :x
Accel World هم تو این سبکا هست...من خودم تا آخرش ندیدم و نظری نمیدم پس:-" ( زیرنویسش تاخیر خورد بعدشم حسش نبود:-" ) این اچی داره:-" ولی دنیایی که بازی توش هست مکاست:-" برعکس Log Horizon و SAO که شمشیر و این حرفاست:-"

LH رو هم اگر این تاپیک میومدی زیاد میشنیدی:-" :دی

اوه ایول هی میگفتم چی میخوام بهش معرفی کنم یادم نمیادا همین Accel World بود :d

حتما ببین من دیدم خیلییییی ازش خوشم اومد در حدی که نشستم یه مقداری از LNشم خوندم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or