Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
مثل اینکه این یکی مورد توجه دوستان قرار گرفته یه جندتا طراحی کاراکتر انیمه هم ازش هست که پیوست میکنم خودتون ببینید :d

--------------------------------------
الان قسمت 19 World Trigger رو میدیدم چقدر خوبه این انیمه :d

سلام.
الان یه سوال برا من پیش اومده ، ارسلان تو این مانگا دختره؟

سلام.
الان یه سوال برا من پیش اومده ، ارسلان تو این مانگا دختره؟

نه پسره :دی یه مقدار کاووایی شده که اونم مهم نیست، شمشیر باز خوبیه و به سرعت میفهمی پسره :دی
اما فرنگیس از الان شخصین اصلی کاره و بهش چپ نگاه نکنید ها :> پیشاپیش از لحظه ی ورود به مانگا مثل تیری خورد وسط قلبم :>

مثل اینکه این یکی مورد توجه دوستان قرار گرفته یه جندتا طراحی کاراکتر انیمه هم ازش هست که پیوست میکنم خودتون ببینید :d

من نظرم برگشت:-" مهرش از دلم با این عکس رفت :| توی عکس قبلی درست ندیدم :|
نمیشه بانو هاوک آی رو بیارن؟ :-" :d

بین این کاراکترها هم، این یارو نیزه ایه به نظر میاد امیرپسند باشه! البته نه توی اون شاخه ی اصلی:-" :d

بله
اسمشونم هم فرانگیز هست:d تو قسمت 18یا19 ناناتسو بعد از ED معرفیش کردن
می دونم. مانگاش رو خودم ترجمه کرده بودم.
برای افزایش هایپ این پست رو زدم:>

8 ساعت در مورد داستان، شخصیت پردازی و ... صحبت کنی، اندازه چنین پستی مشتری جلب نمی کنه:>
شد من یه بار یه چی بگم و تو مخالفت نکنی؟:)) این آهنگ و اون تیکه های مورد علاقه اش رو بعد ازتموم کردن مانگا هم میشه جدا دید:d
آقا اصلا چرا نظر یکی از ناروتو فن های ازلی و مدیر بخش ناروتو (استکبار) رو نپرسیم؟:-"
در این مورد نظر من به نظر امیر آکیبا نزدیکتر است:دی

فکر می کنم تا حدود قسمت 170 شیپودن، رو دست نداره. مخصوصاً اون آرکی که خودت می دونی و تا آخر مانگا هم دیگه نظیرش نیومد:دی

شخصیت مورد علاقه من یه نفر دیگه است اما نمیشه گفت.:دی
--------
ماجرای خوبی داره. اما این کیفیت داغون انیمیشن هاش وان پیس رو هم رو سفید کرده:دی
خدایی اینا چه خلاقیت های دارن تو طراحی لباس به صورتی که هم باشه و هم نباشه! :دی :دی
جمله فسلفی بود :دی

کار بزرگترشون موقعیت های پاره شدن لباسه! یعنی به یه دلایلی لباس ها پاره میشه که آدم در جا در افق محو میشه:دی

در راستای اخبار دیروز اینم بگم که فصل دوم Ace of Diamond برای بهار تایید گشته است اسکن مجله رو هم میتونید نگاه کنید اگه ژاپنی هم بلد بودید بخونید تعارف نکنید:d

attachment.php
attachment.php

Attachments

• 21085-6MUE74g6UrhL.jpg
    21085-6MUE74g6UrhL.jpg
    31.7 KB · مشاهده: 90
  • daiyanoa01.jpg
    daiyanoa01.jpg
    65.9 KB · مشاهده: 90
در راستای اخبار دیروز اینم بگم که فصل دوم Ace of Diamond برای بهار تایید گشته است اسکن مجله رو هم میتونید نگاه کنید اگه ژاپنی هم بلد بودید بخونید تعارف نکنید:d

قسمت مهم اسکن میگه که این انیمه قراره از ماه دیگه، ششم آپریل برای بخش هفتگی رو شبکه بره و روزهای بخش ـش هم به دوشنبه ساعت 6عصر تغییر کرده (اون فصل قبلی، یکشنبه ها پخش میشد)

:d

می دونم. مانگاش رو خودم ترجمه کرده بودم.
برای افزایش هایپ این پست رو زدم:>

8 ساعت در مورد داستان، شخصیت پردازی و ... صحبت کنی، اندازه چنین پستی مشتری جلب نمی کنه:>

در این مورد نظر من به نظر امیر آکیبا نزدیکتر است:دی

فکر می کنم تا حدود قسمت 170 شیپودن، رو دست نداره. مخصوصاً اون آرکی که خودت می دونی و تا آخر مانگا هم دیگه نظیرش نیومد:دی

شخصیت مورد علاقه من یه نفر دیگه است اما نمیشه گفت.:دی
--------
ماجرای خوبی داره. اما این کیفیت داغون انیمیشن هاش وان پیس رو هم رو سفید کرده:دی

کار بزرگترشون موقعیت های پاره شدن لباسه! یعنی به یه دلایلی لباس ها پاره میشه که آدم در جا در افق محو میشه:دی
این اخوی ها از این موارد هم نداره که تبلیغ بشه براش :(( :((
اون کارایی که میگفتی تموم نشد ؟ /:)
---
بسیار هم عالی>:) همانا که ندیدن شیپودن جزو گناهان کبیره ـست! :-"
---
فکر کنم این رو از عمد اینجوری ساختن،که طرفدارا و منتقدای وان پیس بگن خدا رو شکر که وان پیس از این بهتره! :)) :d

در راستای این مورد،فقط کافیه توی Deviantart در مورد صفحاتی که فن ها رنگی میکنند سرچ کنید! یعنی 99% مواردی که میبینید مربوط به Fairy Tailـه از این عکس های رنگی هم، 150%ـش رو میبینید که لباس ملت ترکیده:-" :))

سلام
رسماً منحرفترین تاپیک انجمنه با اختلاف زیاد :دی
:-" :-" :-"
ما بچه های پاکی هستیم :d ... و البته یکم دستمون باز تره:-" ، وگرنه خودت که در جریان لیک شدن اون عکس ها هستی...که اگر جلوش گرفته نمیشد،الان سایت درش تخته شده بود:-"

راستی انیمه های دیشب رو گرفتی؟ چیزی رو شروع کردی؟ :-" :d
دیروزم سرعت اینترنتم تقریبا خوب بود و اکثر لیست دانلود شدن >:) :-" ولی خوب...یحتمل تا شنبه دیگه نت جوابگوی دانلود 100مگ هم نباشه:-"

Asura

55446d1425415267-128433.jpg

نظرم:
فیلم خوبی بودش...با 3D Anime ـش مشکلی نداشتم، هرچی Dark تر میشد...کمتر تو چشم می آمد.
آغاز فیلم که طوفاتی بودش..اگه مادره تو ادامه ی داستان بودش، خیلی بیشتر حال میکردم :d
خیلی دوست داشتم که زندگی دختره هم به لجن کشیده بشه......آسورا بزنه دختره رو بکشه، و رسماً دیونه بشه...خیلی بیشتر حال میداد.
یا حداقل اون دوست پسر احمق دختره رو میزد کله میکرد...این دختره روانی میشد، یا باباش به حرف اون یارو گوش میکرد و دختره رو میفروخت.
خلاصه به گند کشیده شدن دختره برام خیلی مهم بودش، که تا اخرش هم لامصب منحرف نشد...دوست داشتم عشقشون تبدیل به نفرت بشه، نه اینکه آسورا بره تو افق محو بشه. (البته چندان مشکلی هم با این پایان فعلی ـش هم نداشتم)

تقریباً 20دقیقه ی آخرش..عالی بود..اون جایی که ملت دنبال آسورا کرده بودن، از تصاویر خون میریخت D:
آسمون قرمز، ماه قرمز....اون شعله های آتیش به موسیقی قشنگش، حال کردم (:

خلاصه یه خورده زیادی منو هایپ زده کردید :d با اون شروع عالی ـش، منتظر کثیف ترین چیزها بودم

همه ی انیمه یه طرف، این صدای Nozawa Masako یه طرف دیگه :))
همش صدای kamehameha هاش تو dragon ball z تو گوشم می اُمد LOL

Attachments

• 128433.jpg
    128433.jpg
    96.6 KB · مشاهده: 188
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sam _Fisher
یه مورد جالب تو انیمه Asura برام صدای اون راهب کچله بودش...میدونستم که این صدای حیرت انگیز رو یه جا شنیدم ولی نه تو انیمه!!!

رفتم لیست دوبلورهای انیمه رو دیدم، بلــــه....کار Kitaooji Kinya بزرگ بودش

55447d1425416902-127849.jpg
55448d1425416910-127853.jpg

یه بازیگر فوق العاده بزرگ، با یه استایل و پرستیژ خفن، که قبلاً بازیش رو تو یکی از بهترین سریال های دهه ی اخیر ژاپن دیدم، صداش هم که حرف نداره.
از اون صداهایی که من همیشه خوشم میاد.

اگه درست یادم باشه، آخرین باری که توی همچین موردی اینطور هیجان زده شده بودم، قسمت 11-12 انیمه ی Mushishi Zoku Shou بودش..که برای اولین بار صدای Kitagawa Yonehiko رو جای اون پیری شنیدم....آخرتش بود!!!
واقعاً صدای استثنایی داره

55449d1425417825-24699.jpg

Attachments

• 127849.jpg
    127849.jpg
    67.5 KB · مشاهده: 70
  • 127853.jpg
    127853.jpg
    86.5 KB · مشاهده: 74
  • 24699.jpg
    24699.jpg
    41.5 KB · مشاهده: 68
آخرین ویرایش:
آقا من بین این گزینه ها کدوم رو اول ببینم؟

Code Geass
Darker Than Black
Ergo Proxy
Fate ⁄ Zero
Kill la Kill (2013)
Knights of Sidonia (2014)

من خودم از انیم هایی که تم فلسفی یا سیاسی دارن خوشم میاد بیشتر. هرچی کمتر علمی تخیلی من بیشتر خوشم میاد. و اینکه تم سای فای رو خیلی دوست دارم.

آقا من بین این گزینه ها کدوم رو اول ببینم؟

Code Geass
Darker Than Black
Ergo Proxy
Fate ⁄ Zero
Kill la Kill (2013)
Knights of Sidonia (2014)

من خودم از انیم هایی که تم فلسفی یا سیاسی دارن خوشم میاد بیشتر. هرچی کمتر علمی تخیلی من بیشتر خوشم میاد. و اینکه تم سای فای رو خیلی دوست دارم.
با اجازه ی اساتید
اینا همشون عالی هستن ولی بنظرم اول Knights of Sidonia رو ببینید. 12 قسمت بیشتر نیست و جو اخرلزمانی و داستانش انقدر کشش و گیرایی داره ک همون دفعه ی اول ک بشینی پاش تا اخرش میری و مطمئنا خوشت میاد . داستان هم درمورد گروهی از انسان هاست ک بعد نابودی زمین توسط موجوداتی ب اسم Gauna توی صفینه ی به اسمه Sidoniaک با باقی مانده مواد سیاره ساختن جمع شدن و باقی ماجرا...
شخصا باهاش خیلی حال کردم
فصل دومش هم بهار 2015 میاد. ی فیلم هم قراره ازش بیاد ک همون فصل اول + ی سری صحنه های جدید هست

سلام
راستی انیمه های دیشب رو گرفتی؟ چیزی رو شروع کردی؟
:-"
:d
Barakamon رو گرفتم و تا قسمت 7 رو هم دیدم .
از اون سبک انیمه ها نیست که من خوشم میاد ولی قطعاً انیمه عالی ایه .
Asura

55446d1425415267-128433.jpg

نظرم:
فیلم خوبی بودش...با 3D Anime ـش مشکلی نداشتم، هرچی Dark تر میشد...کمتر تو چشم می آمد.
آغاز فیلم که طوفاتی بودش..اگه مادره تو ادامه ی داستان بودش، خیلی بیشتر حال میکردم :d
خیلی دوست داشتم که زندگی دختره هم به لجن کشیده بشه......آسورا بزنه دختره رو بکشه، و رسماً دیونه بشه...خیلی بیشتر حال میداد.
یا حداقل اون دوست پسر احمق دختره رو میزد کله میکرد...این دختره روانی میشد، یا باباش به حرف اون یارو گوش میکرد و دختره رو میفروخت.
خلاصه به گند کشیده شدن دختره برام خیلی مهم بودش، که تا اخرش هم لامصب منحرف نشد...دوست داشتم عشقشون تبدیل به نفرت بشه، نه اینکه آسورا بره تو افق محو بشه. (البته چندان مشکلی هم با این پایان فعلی ـش هم نداشتم)

تقریباً 20دقیقه ی آخرش..عالی بود..اون جایی که ملت دنبال آسورا کرده بودن، از تصاویر خون میریخت D:
آسمون قرمز، ماه قرمز....اون شعله های آتیش به موسیقی قشنگش، حال کردم (:

خلاصه یه خورده زیادی منو هایپ زده کردید :d با اون شروع عالی ـش، منتظر کثیف ترین چیزها بودم

همه ی انیمه یه طرف، این صدای Nozawa Masako یه طرف دیگه :))
همش صدای kamehameha هاش تو dragon ball z تو گوشم می اُمد LOL
رسماً ازت ترسیدم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or